Ağlayakta gözden mi olak???

Ohh hadi gozunaydinn canimmm,darisi kalp atislarina artik. 2 hafta sonra hayirli haberlerini alacaz yinee

Ohh hadi gozunaydinn canimmm,darisi kalp atislarina artik. 2 hafta sonra hayirli haberlerini alacaz yinee

inşallah ayşemmm kalp atışlarını duyarsam sanırım ağlarım doktorun önünde keseye bile böyle sevinmişken kalp atışına ne yaparım bilemiyorum
hakkıma hayırlısı canım sağol

inşallah ayşemmm kalp atışlarını duyarsam sanırım ağlarım doktorun önünde keseye bile böyle sevinmişken kalp atışına ne yaparım bilemiyorum
hakkıma hayırlısı canım sağol

canimm benimmm cok sevindimm. o yerini iyi yapmiss artik devamida cok guzel gelecek. sen icini ferah tut
Rabbim bu topikteki herkese bu duyguyu tattirsinn.en kisa zamandaaa fundos,yeliz,twin...

canimm benimmm cok sevindimm. o yerini iyi yapmiss artik devamida cok guzel gelecek. sen icini ferah tut
Rabbim bu topikteki herkese bu duyguyu tattirsinn.en kisa zamandaaa fundos,yeliz,twin...

amin canım her duada her aklıma geldiğinde her ezanı duyduğumda dua ediyorum Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun diye

Ben artik ne kendimi dinliyorum nede test yapiyorum dun arkadasim sordu adet oldunmu diye yok ilgilenmiyorum dusunmuyorumda artik ne zaman olcam diye saymiyorum dedim

bu arada az once yazmayi unuttum fundamm. bak test yok kafan rahattt.. bat i bile dusunmee ohhh ne guzell. sonra bir bakmissin bat gelmis gecmisss

Fundosum bat yarin degilmi o zaman yarin mi yapcaksin? Aslinda acele etmeye de gerek yok doktorlarda bat 1 gun gecikince yapin diyo

ayyy seninde az kalmışşş ayşemmmm valla büyüyo miniklerrrr
ezocum sorma dün bi arkadaşım bayağıda yakın ark. aradı keyfim yerindeyken yok yere üzüldüm eeee yokmu daha bişey dedi bende açtım ağzımı yumdum gözümü
kızım olsa duyarsın zaten ne diye sorup beni geriyosunki dedim ben senin kötülüğünü düşünmem neden kızıyosun dedi sonrada üzüldüm kızı kırdım diye ama iyide oldu bidaha sormasın ne bu yaaaa keyfim yerindeyken yok yere gerildim ee daha yokmu bişey hadi ama bu ne demek yaaaa

lizom yapmıycam canım yani adetim olurda gecikir tamam ama gecikme yok belirti bişey yok saçma aslında yaaa

sosyalimmmmmmmmmm
yeri çok güzelmi minik kuytu bi yer bulmuş kendineeee keyfi gıcırrr baksanaa
2 hafta sonrada pıtpıtlarını duyacaksın Allahın izniyle içini ferah tut çok üstüne düşme olumsuzluklar kalkar zaten

iste buu guclu fundosss
canim bazi densizlerr meraktan ne yapacagini sasiriyor. onlar icin morelini bozmaya deger miii hic.
haftasonuda esinle guzel vakit gecirirsinnn. olursa supriz olmazsa canin sagolsun. herseyden once sen onemlisin .bunu asla unutma fundammm

bu millet üzerine vazifeymiş gibi yatak odasını sorgulamıyor mu insanların hepsini meydanda sallandırasım geliyor size nee yaa size neee

bu sefer kötü düşünce yok içimde canım herşey çok güzel olacak Rabbimin izniyle

yaa kızlar çok yakın arkadaşım birde herşeyden haberi varrr doktora gittğimden filan sorun olmadığından herşeyi biliyo hani ondan çok kızdım
hem biliyo yaşadıklarımı hemde yakın yani olsa zaten söylicem ağzının payını verdim gerçi benim yapım çok hassas üzüldümde kırdım diyee ama haketti yanii

Canimm cok sevindim minik annesine heycan yapmis demekki yerim onu ben :)

sen hiç üzülme o hak etmiş, madem çok yakın arkadaşın sormamayı düşünememişse sen hiç düşünme

Canimm cok sevindim minik annesine heycan yapmis demekki yerim onu ben :)

heyecanı ben ona yaşatacam lizimim bi doğsun

bundan sonra soramaz iyi yapmissin bosverr. hic uzulmeee. haketmis o.
kizlarr ben bi evi toplayayim gelirim birazdannn

sen hiç üzülme o hak etmiş, madem çok yakın arkadaşın sormamayı düşünememişse sen hiç düşünme

heyecanı ben ona yaşatacam lizimim bi doğsun

yok geçtiii dün öle kızmıştımmm ama alındımı bilmiyorum saftır biraz
neeee duyda inanmaaa kıyamazsınnnn ısırır yer durursunnn :101:

bundan sonra soramaz iyi yapmissin bosverr. hic uzulmeee. haketmis o.
kizlarr ben bi evi toplayayim gelirim birazdannn

bencede inşallah en kısa zamanda miniğim gelirde ona geç sölicemmmm

offf ayşemmmm dün iş erken bitti bizim o taraftaydık yaa beni eve bıraktılar
ayy ev bir güzeldiiii

yok geçtiii dün öle kızmıştımmm ama alındımı bilmiyorum saftır biraz
neeee duyda inanmaaa kıyamazsınnnn ısırır yer durursunnn :101:

kız şaka yapıyorum tabii ayy fundoşum inşallah sizde yaşarsınız bu heyecanları inşallah bizlerde sağlıklı sıhhatle kucağımıza alırız, Allahın ne olur dualarımızı duy

Cnm banyoaydim solemesi ayip yok ben kizmadim kiz kardes gbi cok yakinim yanliz bende bi tanidik var oda bana ne dedi bi gun ben erkenden hamile kaldim dogurmayanlar dahada zayifim dedi ayy nasil sinir olmuustmm allah nezaman isterse ozaman verir neden kucumsuyosaa allah bizeede nasip eder ins isteyen herkese rabbim vrrsin bole kucumsemenn ne alemi varsa insanlar cesit cesit

Biliyosaa nye ole sormus varmii diye sasirdim bnmde bi arkadas cok yakiniz oda tedavi goruyo bizde birbirimizle paylasiriz ama aradigumizda nasi gidiyo tefavi dra gttinmi felan diye sorariz yani bebek varmi diye degil

Gozunaydin mi diyeyim gecmis olsun mu bilemedimm
Ins. Cok bulantin olmaz cnm. Benim 6. Haftamda birden baslamistii

Fundamm ins bugunde erken cikarsin evine gidip bacaklarini uzatirsinn

sadece sabahları oluyor ama ayşem sonrasında geçiyor du akalım nasıl olacak mide bulantısına sevinen bi insan var karşınızda deli gibi

bende birazdan işe gideceğimm çok yorgunum uyumak istiyorum

sadece sabahları oluyor ama ayşem sonrasında geçiyor du akalım nasıl olacak mide bulantısına sevinen bi insan var karşınızda deli gibi

bende birazdan işe gideceğimm çok yorgunum uyumak istiyorum

Bulanti olmasin yaa cok kotuu ben artik kan kusuyordum. Bogazim oyle tahris olmustukii.

Ben seni istesin saniyorum. Allah yardimcin olsun canim. Bugunde hemen gecer insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…