ultrasona girdim kızlar dr göremedi üstten bakıyor tabii aha dedim b.ku yedik sonra dedi ki idrara sıkışıp mı gelmek istersin yoksa alttan bakayım mı aittan bakın dedim neyse baktı ekranı görüyor musun dedi bende aaa evet dedim , yeri çok güzel herşey mükemmel görünüyor dedi
dualarınız için çok tşk ederim kızlar 2 hafta sonra kalp atımına çağırdı
Ohh hadi gozunaydinn canimmm,darisi kalp atislarina artik. 2 hafta sonra hayirli haberlerini alacaz yinee
inşallah ayşemmm kalp atışlarını duyarsam sanırım ağlarım doktorun önünde keseye bile böyle sevinmişken kalp atışına ne yaparım bilemiyorum
hakkıma hayırlısı canım sağol
canimm benimmm cok sevindimm. o yerini iyi yapmiss artik devamida cok guzel gelecek. sen icini ferah tut
Rabbim bu topikteki herkese bu duyguyu tattirsinn.en kisa zamandaaafundos,yeliz,twin...
dua ediyoruzz fundam elimizden baska birsey gelmio.buyuk bi oyun var malesef. olenlerin ne gunahi vardii. Allah ulkemize dirlik duzen versinn. secimler yaklastikca hergun birsey cikartacaklar. Allah hepsini islah etsin ne diyelim.
yok fundam benim daha o testlere var. 12 nisana aldim simdi cnm.
Ben artik ne kendimi dinliyorum nede test yapiyorum dun arkadasim sordu adet oldunmu diye yok ilgilenmiyorum dusunmuyorumda artik ne zaman olcam diye saymiyorum dedim
bu arada az once yazmayi unuttum fundamm. bak test yok kafan rahattt.. bat i bile dusunmee ohhh ne guzell. sonra bir bakmissin bat gelmis gecmisss
Fundosum bat yarin degilmi o zaman yarin mi yapcaksin? Aslinda acele etmeye de gerek yok doktorlarda bat 1 gun gecikince yapin diyo
ultrasona girdim kızlar dr göremedi üstten bakıyor tabii aha dedim b.ku yedik sonra dedi ki idrara sıkışıp mı gelmek istersin yoksa alttan bakayım mı aittan bakın dedim neyse baktı ekranı görüyor musun dedi bende aaa evet dedim , yeri çok güzel herşey mükemmel görünüyor dedi
ayyy seninde az kalmışşş ayşemmmm valla büyüyo miniklerrrr
ezocum sorma dün bi arkadaşım bayağıda yakın ark. aradı keyfim yerindeyken yok yere üzüldüm eeee yokmu daha bişey dedi bende açtım ağzımı yumdum gözümü
kızım olsa duyarsın zaten ne diye sorup beni geriyosunki dedim ben senin kötülüğünü düşünmem neden kızıyosun dedi sonrada üzüldüm kızı kırdım diye ama iyide oldu bidaha sormasın ne bu yaaaa keyfim yerindeyken yok yere gerildim ee daha yokmu bişey hadi ama bu ne demek yaaaa
lizom yapmıycam canım yani adetim olurda gecikir tamam ama gecikme yok belirti bişey yok saçma aslında yaaa
sosyalimmmmmmmmmm
yeri çok güzelmiminik kuytu bi yer bulmuş kendineeee keyfi gıcırrr baksanaa
2 hafta sonrada pıtpıtlarını duyacaksın Allahın izniyle içini ferah tut çok üstüne düşme olumsuzluklar kalkar zaten
ezocum sorma dün bi arkadaşım bayağıda yakın ark. aradı keyfim yerindeyken yok yere üzüldüm eeee yokmu daha bişey dedi bende açtım ağzımı yumdum gözümü
kızım olsa duyarsın zaten ne diye sorup beni geriyosunki dedim ben senin kötülüğünü düşünmem neden kızıyosun dedi sonrada üzüldüm kızı kırdım diye ama iyide oldu bidaha sormasın ne bu yaaaa keyfim yerindeyken yok yere gerildim ee daha yokmu bişey hadi ama bu ne demek yaaaa
lizom yapmıycam canım yani adetim olurda gecikir tamam ama gecikme yok belirti bişey yok saçma aslında yaaa
sosyalimmmmmmmmmm
2 hafta sonrada pıtpıtlarını duyacaksın Allahın izniyle içini ferah tut çok üstüne düşme olumsuzluklar kalkar zaten
iste buu guclu fundosss
canim bazi densizlerr meraktan ne yapacagini sasiriyor. onlar icin morelini bozmaya deger miii hic.
haftasonuda esinle guzel vakit gecirirsinnn. olursa supriz olmazsa canin sagolsun. herseyden once sen onemlisin .bunu asla unutma fundammm
bu millet üzerine vazifeymiş gibi yatak odasını sorgulamıyor mu insanların hepsini meydanda sallandırasım geliyorsize nee yaa size neee
bu sefer kötü düşünce yok içimde canım herşey çok güzel olacak Rabbimin izniyle
yaa kızlar çok yakın arkadaşım birde herşeyden haberi varrr doktora gittğimden filan sorun olmadığından herşeyi biliyo hani ondan çok kızdım
hem biliyo yaşadıklarımı hemde yakın yani olsa zaten söylicem ağzının payını verdim gerçi benim yapım çok hassas üzüldümde kırdım diyee ama haketti yanii
Canimm cok sevindim minik annesine heycan yapmis demekki yerim onu ben :)
yaa kızlar çok yakın arkadaşım birde herşeyden haberi varrr doktora gittğimden filan sorun olmadığından herşeyi biliyo hani ondan çok kızdım
hem biliyo yaşadıklarımı hemde yakın yani olsa zaten söylicem ağzının payını verdim gerçi benim yapım çok hassas üzüldümde kırdım diyee ama haketti yanii
sen hiç üzülme o hak etmiş, madem çok yakın arkadaşın sormamayı düşünememişse sen hiç düşünme
heyecanı ben ona yaşatacam lizimim bi doğsun
bundan sonra soramaz iyi yapmissin bosverr. hic uzulmeee. haketmis o.
kizlarr ben bi evi toplayayim gelirim birazdannn
yok geçtiii dün öle kızmıştımmm ama alındımı bilmiyorum saftır biraz
neeeeduyda inanmaaa kıyamazsınnnn ısırır yer durursunnn :101:
sosyalimmmmmmmmmm
sabah itibariyle mide bulantılarım başladı
Gozunaydin mi diyeyim gecmis olsun mu bilemedimm
Ins. Cok bulantin olmaz cnm. Benim 6. Haftamda birden baslamistii
Fundamm ins bugunde erken cikarsin evine gidip bacaklarini uzatirsinn
sadece sabahları oluyor ama ayşem sonrasında geçiyor du akalım nasıl olacak mide bulantısına sevinen bi insan var karşınızda deli gibi
bende birazdan işe gideceğimm çok yorgunum uyumak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?