pazar gunude calisio cnm benim telcii
yaa fundamm ben her gordugumu yemek istiyorumm. hicbir yemegi ayirt etmiorum. yeterki yemek olsun
ohhh sansli fundossss, bende bugun esimi kandirsam disarida yesekkkk.
hicbir sey yapasim yokk
evet yaaa cok gercekciiiii
sosyosss
ifadeler cok iyi yaaa, ama favorimmm
elindeki silah çok güçlüymüş bence o kartı oyna derim
Off yazdim yazdim gonderilmedi silindi hepsi
Cok sukur bebegimiz saglikli herseyi normal 23cm 369 gr olmus
Ultrasonu karnima koyar koymaz pipisini acti hemen :)
Gorseniz bi ayni dogmus bebek gibi guzeldi goruntu agzini aciyo parmagini emiyo el salliyo bacak bacak ustune atiyo :)
Doktor babaya benziyo dedi simdi baba herkese bana benziyomus diyo :)
Cok hareketliydi yaramaz olcak bu diyo doktor :)
Kocaman gozu kucucuk agzi var allahim hala inanamiyorum bu benim bebegimmi bakip duruyorum resimlere. Icim dolu dolu aglayasim var eve gidince cd yi de izlicem tekrar tekrar
Allahim en kisa zamanda sizlere de nasip etsin bu duyguyu.
amaan ne şanssss
kandırırsınnnn çok kolayyyy canım çekti demen yeterliiii
ben hamiş olsam varyaa yaşadımmm ayşemmm senceeebi yengeç olarak ne dersin
o favoriyi çok güzel haberler aldık kullanmamız lazımmdı bolca ama kısmet olmadı hüznümüz var diye
seldoşumuzzzla tekrar eski günlerdeki gibi konuşmaya başladıkmı yaparızzz
ooo her giren böle kalırsa sana sıra zor gelirrrr
bizim niye 10 dk sürüyo
Gorseniz bi ayni dogmus bebek gibi guzeldi goruntu agzini aciyo parmagini emiyo el salliyo bacak bacak ustune atiyo :)
Kocaman gozu kucucuk agzi var allahim hala inanamiyorum bu benim bebegimmi bakip duruyorum resimlere. Icim dolu dolu aglayasim var eve gidince cd yi de izlicem tekrar tekrar
Kizlar butun anormallikler beni mi buluyo yaa
Doktor cok sasirdi kanama gozukuyo adetin 11. Gunu ne alaka rahim kalinligi 20 mmyî gecmis cok garip dedi hcg istedi bide kan sayimi.gittim kan verdim sabaha cikar dediler bi ilac verdi primolut diyee hemen kullan yarin sonuclara bakalim dedii oyle istee
Eve gidince gondermeye calisim aysem ins darisi basina bu cok farklı ama eminim sende cok duygulanicaksinnoo lizoooo superrr. renkli cok farkli oluyomus ztn. fotosunu koysana junior liziminmasallahhh,hayati boyunca hep boyle saglikli olsun insallahhh.. yaramaz miii,anamm Allah yardimcin olssunnn.
acar acmaz pipiyi mi gosterdiiisen atlattin darisi bize insallahhhhh
fundosummm benim kocanin cani istemeyince hicbir sey yapmazz. istedigim kadar canim cekti diyim1 gun sonra yaparr
kiz asil sen sansli olacaksinnn,yengecler hassas olur hic dayanamazz,kocan agzina bakacakktaksimde hamile manavi varmisss. her turlu meyve sebze vrmisss. esini oraaya yollarsin caanin birsey cekince
sosyoss gorusuruzzzzz
Doktor cok sasirdi kanama gozukuyo adetin 11. Gunu ne alaka rahim kalinligi 20 mmyî gecmis cok garip dedi hcg istedi bide kan sayimi.gittim kan verdim sabaha cikar dediler bi ilac verdi primolut diyee hemen kullan yarin sonuclara bakalim dedii oyle istee
O kadın gene sana 10 dakika iyi bakıyomuş canım
Ayyy bu harika bişeyyy çok iyi yaa.. Canım hayırlı olsun ne mutlu sana bebişin iyi rabbim bizlerede, sırada bekleyenlere ve sanada tabi sağlıkla aldırmak nasip etsin..
Yerim o sıpayıutanmada yok açmış pipiyi he
Babanın havaya girmesi normal doktordan almış gazıboşver doğunca nasılsa sana benzeyecek
Yelizzz hadi yaz senide merak ettim ben
oo lizoooo superrr. renkli cok farkli oluyomus ztn. fotosunu koysana junior liziminmasallahhh,hayati boyunca hep boyle saglikli olsun insallahhh.. yaramaz miii,anamm Allah yardimcin olssunnn.
acar acmaz pipiyi mi gosterdiiisen atlattin darisi bize insallahhhhh
fundosummm benim kocanin cani istemeyince hicbir sey yapmazz. istedigim kadar canim cekti diyim1 gun sonra yaparr
kiz asil sen sansli olacaksinnn,yengecler hassas olur hic dayanamazz,kocan agzina bakacakktaksimde hamile manavi varmisss. her turlu meyve sebze vrmisss. esini oraaya yollarsin caanin birsey cekince
sosyoss gorusuruzzzzz
anammmm pipisinimi açtııııkızzz bu tam minik erkekkk büyümüşşş maşallah yaaa
ayşemmm darısı başınaa
sen nazlı değilsin ayşemmm ve çok dayanıklısın maşallah ondan oda öle yapıyodur belkiii
bencede kızzz kendide sölüyoo sen benim canıma okursun diyoo
Eve gidince gondermeye calisim aysem ins darisi basina bu cok farklı ama eminim sende cok duygulanicaksinn
Rahim kalinlasmasi mi olmus yani canim filmden dolayi mi acaba
Lizim yazdiklarini okuyunca benim bile aglayasim geldi ne guzell Allah herkese nasip etsin gozun aydin canmm
Aysem lizim benos toplu cevap vereyim gebelikten suphelendi ama cok sacma ben adet oldumm
O verdigi ilac daa bebek varsa tutunmasini saglar yoksa da kanamayi durdurur dedi.benim kahverengi akinti dedigim kanamaymis yanii
Aminn benayim
Sorma hic utanma yok ama ultrasondan once mutlaka cikolata yiyin kipir kipir oluyo :)
Ve mutlaka bi kerede olsa 4 boyutluya girin herseyi belli yaa olamaz boyke bisey :)
Bence de bana benzeyecek :)
Ama babanın cenedeki gamzenin aynisi var gozukuyo :)
ayyyy yelizimmmm anlamadım bişeyyy ama inşallah iyi çıkar sonuçlar keşke süpriz olsadaaa hamilelik off ne bilim belki film etkisinden öle olduuu
primolit ne yaaa burda permolit boya kullanıyoz çok o geliyo aklımaaa
lizim o nasıl güzel bişey öle o ultrason bilmiyodum yaa renkli yani miniği gmrüyosun sirek baksana gamze filan Allahım yarabbim yaaa
benoşşşş görüşemezsek sana hayırlı yolcukuklar canımmmm dikkat et kendine ve içini ferah tuttt
he kızzzz giyinip soyunmam da var içinde bu dakkanın yahuu
canim benimm darisi hepimizin basinaaa
evet o yuzdende olabilirr. ama ben birseyi diretemem ya. en basindan kotu alistirdim
kocadan herseyi isteyin,benim gibi olmayinn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?