Ağlayakta gözden mi olak???

canim benimm darisi hepimizin basinaaa
Evet o yuzdende olabilirr. Ama ben birseyi diretemem ya. En basindan kotu alistirdim
Kocadan herseyi isteyin,benim gibi olmayinn.

yelizimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ayyy nolur kızzzzzzzzzzzzzzzz halay çekelimmmmm

Buarada ben kendi doktoruma gittim digerine randevu aliyordum bi baktimm biri geldi bahar hanim dedi hani yoktu bu hafta dedim
Bugun ogleden sonra geldi dedilerr salak bunlar yemin ederim salaklar yaa

oyyy tesekkur ederim canlarimmm. kiz boyle olmakta iyi degil. adam cok guveniyor o zaman
ama bu aanlattigin seyler bizdede var benayim. bunu kaldirma,sunu yeme
size iyi yolculuklaar,kendine dikkat et benayim. cok ayakta kalmamaya calis

yelizz evet test yapmaalisin hemde kesinnnnn

Gelde şimdi yarını bekle geçer mi hiç..

Canım inşAllah bebek vardır.. Sonuçta bizlerde silik çizgi görmüştük..
Gerçekten şaşırtıcı ve heyecanlı

BENOŞŞŞŞ kızzzzzzzz aklıma geldiii dünnn sinemeya gircez vakit çokkk migros var bizim akbatıdaa koca paket 95 kuruşşşş bende alışveriş çantama koydum girdimmmm çok komikti paket ses yapıyoo ucuza getirdikkk

İnanir misiniz eczaneye gittim ama aklima bile gelmedi testt
Sosyalimm okudummm
Fundosss aysemmm
İkinize de soyluyorumm hicc heyecan yapmayinnn bence mumkunati yokk dolu dolu 6 gun kanamam oldu lennn

Sosyalimm okudummm
Fundosss aysemmm
İkinize de soyluyorumm hicc heyecan yapmayinnn bence mumkunati yokk dolu dolu 6 gun kanamam oldu lennn

kız oluyor böyle şeylerrrr kız sen ruhsuz musun bunun sakinliği beni öldürecek

ayy fundoss ne iyi yapmissin kizz. zaten sinemaya o kadar para bayiliozz. ben bundan sonra icecigide evden koyacam hatta

Buarada ben kendi doktoruma gittim digerine randevu aliyordum bi baktimm biri geldi bahar hanim dedi hani yoktu bu hafta dedim
Bugun ogleden sonra geldi dedilerr salak bunlar yemin ederim salaklar yaa

yaaaaaaaaaaa yelommmm çok heyecanlıııııııı birzdan çıkacam ama kapatmak istemiyom sayfayıı hemen test yappp bitanemmmmm
kendi doktoruna gittin bide ballı kaymak seniiiiiii
yaaaaaa nolur Allahım olsunnnnn

olay üstüne olay
Sorma canım yaa meraktan ölücez

hayırlı yolculuklar canımm hayırlı git hayırlı gel inşallah ailenede bol bol selamm

Amin canım inşAllah.. Tşk ediyorum. Aleyküm selam canım

Tşk ediyorum canım benim yok oturarak gidiyoz zaten korkuyom uolda çişim gelirse diye

Kız valla en iyisini yapmışsın hem daha çok yiyon bana sinemada aldığım az geliyo

Yelizz kız iyi dayanıyon haaa yapsaydın keşke bi test acaba ovü testi mi yapsan yum günlerin ama değil mi normalde

kız oluyor böyle şeylerrrr kız sen ruhsuz musun bunun sakinliği beni öldürecek

Valla kız bu rahatlık benide öldürecek bide eczaneye girmiş aklına gelmemiş

ayy fundoss ne iyi yapmissin kizz. zaten sinemaya o kadar para bayiliozz. ben bundan sonra icecigide evden koyacam hatta

En güzeli artık bebeğin var biraz düşüncez böle şeyleri.. Fuzuli masraf yasak

Sosyalimm okudummm
Fundosss aysemmm

ayyy ayşemmm koptummm doğurcanmııı

yelizim noldu sanaaa test manyağı sennnn nasıl almazsınnn
kızz kanamayı bırak üstüne bide depremler olduuuuuu Allah korusun ama olsa tehlikeye soktunnn

ayşemmmmm benimki koliyle alır sularımızı yanımızda olur hep sularımız diyeee şeyyy onu evden götürdüm evetttttttttt
bide migrostan ice tea çiklot falan aldık bi çanta kolumda girdik ama paket sesi çok komiktiiii sinemalarda kağıt oluyo ya mısır kapı ses olmuyo çok kıroyduk yaaa bide benimki dürtüyo şunu versene bunu versene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…