canim benimm darisi hepimizin basinaaa
Evet o yuzdende olabilirr. Ama ben birseyi diretemem ya. En basindan kotu alistirdim
Kocadan herseyi isteyin,benim gibi olmayinn.
lizim yazdiklarini okuyunca benim bile aglayasim geldi ne guzell allah herkese nasip etsin gozun aydin canmm
aysem lizim benos toplu cevap vereyim gebelikten suphelendi ama cok sacma ben adet oldumm
o verdigi ilac daa bebek varsa tutunmasini saglar yoksa da kanamayi durdurur dedi.benim kahverengi akinti dedigim kanamaymis yanii
Aaa ne güzel bişi.. Hadi bakalım ufak adam size kendini açık açık gösterdi sıra doğuma inşAllah sorunsuz bi şekilde..
Tşk ediyorum canım benim Allah razı olsun.. Çıktık bakalım..
Aminn canım..
Sen gerçekten çok güçlüsün .. Bu konuda takdir ediyorum seni.
Kız ben istiyom adamda yapıyo ama burnumdan getirir gibi davranıyo bişi kaldırcak oluyorum hafif ben sana kaldırma demedim mi der, çay içicem yasak değilmi içme, hele ki içtim ve gördü hemen ben sana içme demiyormuyum.. Bişi yiycek oluyorum zararlımı diye soruyo bende az biraz olsada yok diyorum
Çıldırtcak beni daha şimdiden
Lizim yazdiklarini okuyunca benim bile aglayasim geldi ne guzell Allah herkese nasip etsin gozun aydin canmm
Aysem lizim benos toplu cevap vereyim gebelikten suphelendi ama cok sacma ben adet oldumm
O verdigi ilac daa bebek varsa tutunmasini saglar yoksa da kanamayi durdurur dedi.benim kahverengi akinti dedigim kanamaymis yanii
İnanir misiniz eczaneye gittim ama aklima bile gelmedi testt
Sosyalimm okudummm
Fundosss aysemmm
İkinize de soyluyorumm hicc heyecan yapmayinnn bence mumkunati yokk dolu dolu 6 gun kanamam oldu lennn
Sosyalimm okudummm
Fundosss aysemmm
İkinize de soyluyorumm hicc heyecan yapmayinnn bence mumkunati yokk dolu dolu 6 gun kanamam oldu lennn
BENOŞŞŞŞ kızzzzzzzz aklıma geldiii dünnn sinemeya gircez vakit çokkk migros var bizim akbatıdaakoca paket 95 kuruşşşş bende alışveriş çantama koydum girdimmmm çok komikti paket ses yapıyoo ucuza getirdikkk
kız oluyor böyle şeylerrrrkız sen ruhsuz musun bunun sakinliği beni öldürecek
Buarada ben kendi doktoruma gittim digerine randevu aliyordum bi baktimm biri geldi bahar hanim dedi hani yoktu bu hafta dedim
Bugun ogleden sonra geldi dedilerr salak bunlar yemin ederim salaklar yaa
Sorma canım yaa meraktan ölücez
olay üstüne olay
hayırlı yolculuklar canımm hayırlı git hayırlı gel inşallah ailenede bol bol selamm
oyyy tesekkur ederim canlarimmm. kiz boyle olmakta iyi degil. adam cok guveniyor o zaman
ama bu aanlattigin seyler bizdede var benayim. bunu kaldirma,sunu yeme
size iyi yolculuklaar,kendine dikkat et benayim. cok ayakta kalmamaya calis
yelizz evet test yapmaalisin hemde kesinnnnn
BENOŞŞŞŞ kızzzzzzzz aklıma geldiii dünnn sinemeya gircez vakit çokkk migros var bizim akbatıdaakoca paket 95 kuruşşşş bende alışveriş çantama koydum girdimmmm çok komikti paket ses yapıyoo ucuza getirdikkk
ruhsuz yelizztest yapsana kizz,bak simdii heyecandan cocugu doguracamm
kız Allah korusun ne doğurması
kız oluyor böyle şeylerrrrkız sen ruhsuz musun bunun sakinliği beni öldürecek
ayy fundoss ne iyi yapmissin kizz. zaten sinemaya o kadar para bayiliozz. ben bundan sonra icecigide evden koyacam hatta
Sosyalimm okudummm
Fundosss aysemmm
ayy fundoss ne iyi yapmissin kizz. zaten sinemaya o kadar para bayiliozz. ben bundan sonra icecigide evden koyacam hatta
Valla kız bu rahatlık benide öldürecekbide eczaneye girmiş aklına gelmemiş
En güzeliartık bebeğin var biraz düşüncez böle şeyleri.. Fuzuli masraf yasak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?