11 mii yuhhhh inşallah çabuk geçerrr
evett yaptırr insan merak ediyor ne çıkacak yeni sonuçlar ama hormon testleri adetin 3. günü en iyi sonucu veriyo kızzzz
kızzz unutmazsan sorsana biotin hamilelikte zararlımı başlamam lazım korkuyorummm
göğüslerime iğneler batıyooo hastalancammmm
Aa oyle mii 3. Gun muu
Biotin ne kizz ilk kez duydumm :26:
aynen canım yatağa geçecek kadar ilginç yaniii gerçi çiplak yatıyosa normal
geç döllenme oluyomuş bideeekızzz bi süpriz oluyomuşş
kızz benim göğüsler başladı ağrımaya ve karnımda kesin olacam bennn
napalım artık kader kısmet
Funda nerden bildinn
Geldim kizz hastaneyee yalniz 11 kisi var onumdeeben bahaneyle hormon testlerini de isteyeyim bundann benden test istemistiniz yaptiramadim sehirdisindaydim diye uydurayimm 3 aydir sehirdisindaa
Kasiklarim nasil agriyor anlatamamm kist mi oldu ne olduu enfeksiyon muu bakalim gorcezz
Dogru dionuzz normal degill yani bende daha once olmadigi icin normal degill belki de hicbisey yokturr
çıplak mıdeli fundoş geç döllenme olmaz canım adet oldu çünkü benim tek belirtim göğüs ağrımın olmamasıydı canım ama Allahtan ümit kesilmez
hormon testi isteme adetten sonra 3. gün bakılır o testlere
ben mi dedim yok kuzu yanlış hatırlıyorsun 3. günü yapılır :26:Kiz sen bana gecen gun her zaman yapilabiliyo demedin miii
ben mi dedim yok kuzu yanlış hatırlıyorsun 3. günü yapılır :26:
Oyle hayirliomm kizzzz
Kadinin biri tam 30 dakikadir icerideevee şarjim bitiyooo
benim ki 3 dk sürüyor kız ne 10 dk sıooo her giren böle kalırsa sana sıra zor gelirrrr
bizim niye 10 dk sürüyo
ben geldimmm
uyumusum yaa,bugunlerde surekli icim geciyorrr.
yelizim doktorda mii.cok iyiyapmissin. hadi sende haayirli sonuclarla gel.
bu arada sosyos benimde goguslerim agrimamisti hamile kaldigim ay sadece ustlerinde bi sizlama olmustu.
fundoss ben loreal in sac bakim kremini kullniyorum. bi zarari yok diye biliorumm. bakk aadet olaacam lafi yokkdusunme onuuu
hava cok guzel gorunuyooo,sabahtan beri koltukla butunlestim
Ay anca yazabildim cnm valla çalışmak güzelde resim drsi ya beni çok yoruyor lar bağırmaktan boğaz flnn kalmiyo. .Kizz bende derse girmeyi ozledim
Senin bide resim ne guzelll.
Mesleginin keyfini cikar vallaa
Iyi dersler sanaaaaa,cikinca konusuruz yine
tamam twinimmmmm
aynen kızzz kızda sevimsiz bişeydiiii o nasıl sahneydi öleee
ayyy evet ayşemmm ördek değilmiydi ooo bide gözleri bantlayıp haber yapmışlar sanki hayvancağız birbirinden farklıııı görsek tanıycaz
evettt canımm çok geriliyorum hele sabah burnumdan soluyodummm ne sinirlendim varyaaaa
yaa evettt resim dersi ne güzell değilmi streside yoktur haaa
twinim valla çok şanslısın tabi yetenekte lazım bu konuda şans değil sen başarılısın tabide çok güzel yaaa
motive olur insann rahatlar valla ders yaparkende
benim ki 3 dk sürüyor kız ne 10 dk sı
ben geldimmm
uyumusum yaa,bugunlerde surekli icim geciyorrr.
yelizim doktorda mii.cok iyiyapmissin. hadi sende haayirli sonuclarla gel.
bu arada sosyos benimde goguslerim agrimamisti hamile kaldigim ay sadece ustlerinde bi sizlama olmustu.
fundoss ben loreal in sac bakim kremini kullniyorum. bi zarari yok diye biliorumm. bakk aadet olaacam lafi yokkdusunme onuuu
hava cok guzel gorunuyooo,sabahtan beri koltukla butunlestim
Ay anca yazabildim cnm valla çalışmak güzelde resim drsi ya beni çok yoruyor lar bağırmaktan boğaz flnn kalmiyo. .
Cnm inan resim yapmayı da iyice boşladım :98: kuzum öğretmenlik güzel ama çok yorucu bi iş
Ayrıca 300 Spartalı ay gerçekten ben o sahnede kuscktm :
Canim benim çok sevindim valla oh içimiz rahatladı kuzum maşallahultrasona girdim kızlar dr göremedi üstten bakıyor tabii aha dedim b.ku yedik sonra dedi ki idrara sıkışıp mı gelmek istersin yoksa alttan bakayım mı aittan bakın dedim neyse baktı ekranı görüyor musun dedi bende aaa evet dedim , yeri çok güzel herşey mükemmel görünüyor dedi
dualarınız için çok tşk ederim kızlar 2 hafta sonra kalp atımına çağırdı
benimde uykumm o kadar çok geliyor ki eve gitmek için dk ları sayıyorum
Ay anca yazabildim cnm valla çalışmak güzelde resim drsi ya beni çok yoruyor lar bağırmaktan boğaz flnn kalmiyo. .
Cnm inan resim yapmayı da iyice boşladım :98: kuzum öğretmenlik güzel ama çok yorucu bi iş
Ayrıca 300 Spartalı ay gerçekten ben o sahnede kuscktm :
doğru valla bide bikaç dakika için 50 tl veiyoz yaa yazık
ohh ayşem yarasınnnn
kız saç bakım için değil biotin tırnak güçsüzlüğü için
hava öle görünüyoo kuru soğuk var kızzz
twinimmm illa olcak öle sahneler herkülde yoktu hayret ama efektler harikaydı buna boşuna gözlük parası verdik haaa öle sahneler yoktuu sarmadı yaaa
Canim benim çok sevindim valla oh içimiz rahatladı kuzum maşallah
az kaldiii sosyosss,biraz daha dayannnn
twinn o bogaz agrisini cok iyi bilirim. gecen sene 6 defa grip olmustumm
yeloo girdi galibaaa.boyle beklemeside cok heyecanlii oluyorr
lizoda daha gelmediii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?