Ağlayakta gözden mi olak???

aklıma başka bir şey gelmedi kızz neden umut yok ki belkide hamilesindir ayy ne bileyim yaa kafam karıştı

Ayy yeliz bende kendime az biraz rahat derdim ama anam böle durumda koştuydum eczaneye
Helal olsun.. Alttan mı baktıda görünmedi ?

yaa ben bu olaya cok supheci yaklasiyorummm:82: nette bu durumu arastirmam lazim yolunda gitmeyen seyler var:82: ve ben gebelik olasiligini cok yuksek tutuyorumm
bu arada benim goguslerimde inmistiii

yaa ben bu olaya cok supheci yaklasiyorummm:82: nette bu durumu arastirmam lazim yolunda gitmeyen seyler var:82: ve ben gebelik olasiligini cok yuksek tutuyorumm
bu arada benim goguslerimde inmistiii

Araştırmacı gazeteci ayşenur iş başında

hadi yaa desene sert kayaya çarptık

Bizde ilk çıktığında denemiştik demek düzeldi bi daha deneyelim

yaa caykurluyuz diye demiyorum ama su anda en guzel soguk cay DİDİ Hem su anda dimesle anlastilar. uretim dimesin fabrikalarindada oluyor. caykurun fabrikalari yetisemiyor artik. ilk gunden beri yok satiyorr

Kizlarr bende sizin fotolariniza bakcam boylee insallahh
Biz kayinvalidemlere gidiyomusuz aksam gelirim yine opuyorum hepiniziii

Kizlarrr Ben de cok isterim tabii oyle olsun amaa soylediklerim mantikli degil mii gecen ay hamile kalip da ustune gorme olayi olsaa ultrasonda gorunurduu
Benosum karindan bakti alttan degill
Bi hcg degerine bakalim anlayalim neler oluyor cok garip dedii
Bu arada dunda demis ya depremler oldu diyee kiz hakkat bi akinti daa ondan sonra basladi haa biyer hasar mi gördü neeee
Benim tek merak ettigimm rahim kalinligi simdiden 20 mm olmus dedi ya onu arastiracagimm
Aysemm sana da guveniyirumm ajanım benimm

Yelizim alttan bakmadıysa bizim de biliyon üstten görünmedi bugünde sosyal alttan el attırdı

Yanii görünmeyebilir ayrıca da bişiler olmuş olabilir çünkü doktor bize 3 ay ilişki yasak dedi canım

Ovulasyon zamani rahim duvari kalinligi 10 mm kadar.Adete bir hafta kala 17 mm hamilelik belirtisiymiss benim adetime 17 gun varr
Suan inanilmaz kasık agrim var adetten beri hic gecmedi zaten ama bugun cok fazla
Korkuyorum insallah bi sorun kötü birsey cikmazz normal degilmis anladimm
Sizler gittiginizde hicc endometrium şukadar milim diye soylemedi mi aklinda kalan yok muu aranizdaa :26:

İnşAllah canım kötüye değil bbeğe işarettir..

Bende söylemedi kalınlık şu kadar diye

İnşAllah canım kötüye değil bbeğe işarettir..

Bende söylemedi kalınlık şu kadar diye

Ben onceki doktora yum kontrolune gittigimde 11mm falan demisti o gun yum
Gunumdu onu hatirliyorum bu kadin yanlis mi gordu acaba anlamadim kii
Neyse yarin belli olurr artikk napalim hayirlisii

Telefonda ogrendim hcg 0 cikmis
Baska bisey var iste kesinn bukadar agri falan normal degill cok korkuyorum

Telefonda ogrendim hcg 0 cikmis
Baska bisey var iste kesinn bukadar agri falan normal degill cok korkuyorum

0 mi cikmiss
korkma canim durr,netten baktim gebelikte rahim kalinlasmasi olur dio. bana hic rahim kalinligindan falan bahsetmedi doktor. kist falanda yok sendee iyide baska ne olabilirrr, sana baska ne testi yapmisti cnm

0 mi cikmiss
korkma canim durr,netten baktim gebelikte rahim kalinlasmasi olur dio. bana hic rahim kalinligindan falan bahsetmedi doktor. kist falanda yok sendee iyide baska ne olabilirrr, sana baska ne testi yapmisti cnm

Digeri de normal kan sayimi canm kansizlik icin ona gore demir hapi kullanicam bende demir eksikligi var daa
Ya bu kadin yanlis mi gördü acaba diyorumm ne bileyimm baska bi sorun var demekki hayirlisi bakalimm yarin gorusucem ya herhalde baska sebepleri vardirr

demir eksikligii bununla ilgili olamaz ztn. rahim kalinlasmasi filmin etkisi mi acaba:44: sen icini ferah tut cnm. yarin ne diyecek bakalim.hala var mi o akintidan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…