Ayy herkes gelmis yaaa
Sagolun kizlarrr agrim epey azaldı kanama az az devam ediyorr daha cok akintiyla karişik gibi ped kullanmadan olmuyorr :26:
Ya ben dunden beri bu primolut arastiriyorum doktorlara soru sorulan site varya.cok insan sormus bazi doktorlar gebelikten korur yumurtlamayi bastirdigi icin demis.Kimi doktor tam tersi rahmi besledigi icin faydasi var tutunmaya demiss.Kimisi bu ilaci kullanirken hamile kalmis doktor zarari olmustur demiss.E benim doktor da gebelik varsa bu ilac destekler bebegin tutunmasini dedii ama ayni zamanda bunu kullanirken zaten hamile kalmazsin sonra da bir yada iki ay dogumkontrol hapi kullanicaksin dedi
Ama bunu kullanirken hamile kalan cok okudugum kadariyla.Doktorlar arasinda bukadar ucurum yorum farklari olmasi normal mii
Emri olurBenim ki ultimaton verdi ben gelmeden mutfak toplanacak diyebende tamam komutanim dedim
Kizzzz adacayi mi yapti acabaFundoss gelmedi mi dahaaa kigiiizzzz
Aysem benosum kolay geleee
Sosyalimm sebebii hormon dengesizligii
Benim östrojen tavan yapmis cok erkendenn yumurtlama olmadann rahim duvari hamileymisim gibi olmuss onu da simdi progesteronla bastiriyoz iste ilacla rahim duvarinin dökülmesini engelliyo besliyo ilaci birakinca cekilme kanamasi olcakmiş yani hormon bianda kesilince rahim duvari da dökülmeye baslayacakmıs sonrasinda da dogumkontrol hapiyla adet yine duzene sokucaz dedii
Aman ne biliim ya kendi kendime ettim ben bunuu
Adet oldum diye aglarkenn simdii aylarca korunmam gerekecek
Hayirlisi buymus demekki
Onlarda naptığını bilmiyorki?
Şimdi sendeki durum tam olarak ne onu bilmiyoruz ki
Emri olur
Kocaya bak ya gel beni öldür diyen cinsten..
Kolay gelsin canım yorma kendini..
Bu arada bende koku duyarlılığıda yok kızben genel anlamda buzdolabına laf söyledim
Fundoss gelmedi mi dahaaa kigiiizzzz
Aysem benosum kolay geleee
Sosyalimm sebebii hormon dengesizligii
Benim östrojen tavan yapmis cok erkendenn yumurtlama olmadann rahim duvari hamileymisim gibi olmuss onu da simdi progesteronla bastiriyoz iste ilacla rahim duvarinin dökülmesini engelliyo besliyo ilaci birakinca cekilme kanamasi olcakmiş yani hormon bianda kesilince rahim duvari da dökülmeye baslayacakmıs sonrasinda da dogumkontrol hapiyla adet yine duzene sokucaz dedii
Aman ne biliim ya kendi kendime ettim ben bunuu
Adet oldum diye aglarkenn simdii aylarca korunmam gerekecek
Hayirlisi buymus demekki
Kizzzz adacayi mi yapti acabasen bi duzene girde bebek sonrada olur gecmis olsun canim benim insallah kisa surede atlatirsin
Ben niye bu adami aldim ki diyecem yine kopacaksiniz
Kizzzz adacayi mi yapti acabasen bi duzene girde bebek sonrada olur gecmis olsun canim benim insallah kisa surede atlatirsin
Ben niye bu adami aldim ki diyecem yine kopacaksiniz
Geçmiş olsun canım benim..
Bence düzene girince hiç bişi yapma bırak oluruna.. Rabbim yapsanda yapmasanda sana nasip eder nasılsa
bizde anlamadık artık
Kızzz heee öle oynarsaa tabi dal gibi olur hatunn yalnız benoşş kısa sarı saçlı kadın kimm oda çok hoş oynuyoo
dönüş ne zaman kızz
bende bi türk kahvesi yaptım içtim kendiime ohhh
Yelizimm gelmedi daha kızz
senin durum dedin gibi bizden kaynaklı napıyosak biz yapıyooruz dengemiz şaştıı bi sakin olamadıkkii
ayşemm bende bayılıyorumm tiramusiyaa
sosyalimmm bilantı kötü yaa çok yorma kendine cano
Ay ben de yapcammm belkii midem accik oturur yerinee
Bu ilac cok fena bas donmesi ve mide bulantisi yapiyoo :44:
Prrumolit dimiii evet kızzz mide bulantısı ve adet olcakmmış hissi yapmıştı bende seneler önceee tatilde zehir olmuytuu
yap yap ben kapadım bide falıma bakacam
hatta bitanede yaktımmmdün eşim almıştaa yelo
Neyyy yaktin mi bitane dee
Vay anasiniiii
Kiz benimkinin ziraat muh. Tuttu evde ananas yetistirecegim diyor demostrasyon yapiyorsaksilarimizda su sisesi
Astik kendimizi biz artik maydonoz nane mi ekecegiz evde 2 tane ziraatci var tabi ki ananas yetistirecegiz hedefimiz buyuk proje maliyeti 1 lira oda toprak parasi fizibilite raporu uygun iklim sartlari istedigimiz gibi sonucuda sizinle paylasirim artik buradanAnanas miii
Astik kendimizi biz artik maydonoz nane mi ekecegiz evde 2 tane ziraatci var tabi ki ananas yetistirecegiz hedefimiz buyuk proje maliyeti 1 lira oda toprak parasi fizibilite raporu uygun iklim sartlari istedigimiz gibi sonucuda sizinle paylasirim artik buradan
Satarlar kiz heR yerde ordanda alirsin zirai danismanlik yapabilirim istersen sanayeliz0734474925 .!.:Ben de gelirken annemden maydanoz dereotu ve feslegem tohumlari almistim.Pecetenin icinde cuzdanima koydumm.Buraya geldigimde disarda biseyler almistim pecetenin burda ne işi var diye cikardim attim.Aksama dank etti
Kiz benimkinin ziraat muh. Tuttu evde ananas yetistirecegim diyor demostrasyon yapiyorsaksilarimizda su sisesi
Ben de gelirken annemden maydanoz dereotu ve feslegem tohumlari almistim.Pecetenin icinde cuzdanima koydumm.Buraya geldigimde disarda biseyler almistim pecetenin burda ne işi var diye cikardim attim.Aksama dank etti
Evde koca agaclari nasil yetistirelim kizÇokiyi fikirr ama alıcısı çok yokkiii
burda erik kiraz en çok giden ve pahalı ona başlayınn
Yelizzzz naptın kızzz seen
Arabalı vapurdaki faciayı duydunizmuu çok üzücüü insan canı ne ucizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?