Ağlayakta gözden mi olak???

Cnm senin adetin daha yeni bitmedi mi cnm yaa alla başka bişey demedim ı Dr :44:
Kuzum yum günlerin değilmi cnm

Evet cnm dün kvlerdeydik iyiyim cnm sen nasılsın
Bizdee iyiyim cnm saol bugun hava gzel olunca haliyi yikadim belim koptuu esimle kavga esince vuruyorum temizligin gozune cok rahatliyorum

Keci boynuzu pekmeziyle cekirdekli kuru uzum ye cnm cok faydasi oluyo

Cnm senin adetin daha yeni bitmedi mi cnm yaa alla başka bişey demedim ı Dr :44:
Kuzum yum günlerin değilmi cnm

Evet cnm dün kvlerdeydik iyiyim cnm sen nasılsın

Ezocum sagol evet o ikisi iyi geliyormus kullanicam

Twincim evet bu ara kanama rahim duvari cok kalinlasmis sebebini bilmiyoruz
Evet buarada bu 3-4 gun yum gunlerim ama ilac engeller diye dusunuyorum bilemedim

Bizdee iyiyim cnm saol bugun hava gzel olunca haliyi yikadim belim koptuu esimle kavga esince vuruyorum temizligin gozune cok rahatliyorum

Evet bugün çok sıcak hava gerçekten kız çok ağırdır şimdi nasıl yaptın tek başına senin ki de ne kadar uzuyor seni

Ezocum sagol evet o ikisi iyi geliyormus kullanicam

Twincim evet bu ara kanama rahim duvari cok kalinlasmis sebebini bilmiyoruz
Evet buarada bu 3-4 gun yum gunlerim ama ilac engeller diye dusunuyorum bilemedim

Alla ala demek kalinlastigi için kanama olmuş kuzum adet olcagmz zamanda öyle oluyo ya ama neden kalinlastigini da söylemesi gerek..cnm bebiş fln olsa gorurdu dimi yada düşük olsa fln :26:

Alla ala demek kalinlastigi için kanama olmuş kuzum adet olcagmz zamanda öyle oluyo ya ama neden kalinlastigini da söylemesi gerek..cnm bebiş fln olsa gorurdu dimi yada düşük olsa fln :26:

O da bilmiyo neden kalinlastigini
Kan testi yaptik ya canm gebelik yok hormonal bi dengesizlik oldu demekki

Makineyle yikadim cnm yinede yordu evet cnm ya cok uzuyo hemde zoruma gidiyor ama yapacak bisey yok el mahkum

Cnm ah bu kocalar bizim gibi düşünceli olsalar hayat daha güzel olcak ama
Cnm sen şimdi tedavi mi görüyorsun

Yelizim hersey seni mi buluyor yaa Kuzum film çektirdn ondan mi acaba
Aklıma başka bişeyde gelmiyo ki
Bi kere hamis kalsak diyecem kalabiliyoruz ama :26:

Gecmisi bi ara okudumda 5haftalik diye yazdin hatirliyorum sanki yeliz:44:
Cnm ah bu kocalar bizim gibi düşünceli olsalar hayat daha güzel olcak ama
Cnm sen şimdi tedavi mi görüyorsun
Aynen cnm yaa nerde dusuncek adam sen ismini nasil degistirdn bende degistiricemde yok cnm esimin gitmesi gerekiyor bi sorun yok dedi dr sen naptin gidiyomusun dr a

Aynen cnm yaa nerde dusuncek adam sen ismini nasil degistirdn bende degistiricemde yok cnm esimin gitmesi gerekiyor bi sorun yok dedi dr sen naptin gidiyomusun dr a

Kadınlar kulübü nden editor e yazdım sen bi netten yaz bulursun cnmm..
Cnm Dr a gitmiyorum en son 3 ay önce gittim ikimizde de bi problem yok o yüzden Dr 1 sene daha bekleyin dedi

Yelizim hersey seni mi buluyor yaa Kuzum film çektirdn ondan mi acaba
Aklıma başka bişeyde gelmiyo ki
Bi kere hamis kalsak diyecem kalabiliyoruz ama :26:

Filmle alakasi yokmus canm tamamen hormonal

Ezocan yok kizz ne 5 haftaligii yanlis gormussun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…