BizdeeCnm senin adetin daha yeni bitmedi mi cnm yaa alla başka bişey demedim ı Dr :44:
Kuzum yum günlerin değilmi cnm
Evet cnm dün kvlerdeydikiyiyim cnm sen nasılsın
Keci boynuzu pekmeziyle cekirdekli kuru uzum ye cnm cok faydasi oluyo
Cnm senin adetin daha yeni bitmedi mi cnm yaa alla başka bişey demedim ı Dr :44:
Kuzum yum günlerin değilmi cnm
Evet cnm dün kvlerdeydikiyiyim cnm sen nasılsın
Bizdeeiyiyim cnm saol bugun hava gzel olunca haliyi yikadim belim koptuu esimle kavga esince vuruyorum temizligin gozune cok rahatliyorum
Ezocum sagol evet o ikisi iyi geliyormus kullanicam
Twincim evet bu ara kanama rahim duvari cok kalinlasmis sebebini bilmiyoruz
Evet buarada bu 3-4 gun yum gunlerim ama ilac engeller diye dusunuyorum bilemedim
Evet bugün çok sıcak hava gerçekten kız çok ağırdır şimdi nasıl yaptın tek başına senin ki de ne kadar uzuyor seni
Alla ala demek kalinlastigi için kanama olmuş kuzum adet olcagmz zamanda öyle oluyo ya ama neden kalinlastigini da söylemesi gerek..cnm bebiş fln olsa gorurdu dimi yada düşük olsa fln :26:
Makineyle yikadim cnm yinede yordu evet cnm ya cok uzuyo hemde zoruma gidiyor ama yapacak bisey yok el mahkum
O da bilmiyo neden kalinlastigini
Kan testi yaptik ya canm gebelik yok hormonal bi dengesizlik oldu demekki
Gecmisi bi ara okudumda 5haftalik diye yazdin hatirliyorum sanki yeliz:44:O da bilmiyo neden kalinlastigini
Kan testi yaptik ya canm gebelik yok hormonal bi dengesizlik oldu demekki
Aynen cnm yaa nerde dusuncek adam sen ismini nasil degistirdn bende degistiricemde yok cnm esimin gitmesi gerekiyor bi sorun yok dedi dr sen naptin gidiyomusun dr aCnm ah bu kocalar bizim gibi düşünceli olsalar hayat daha güzel olcak ama
Cnm sen şimdi tedavi mi görüyorsun
Gecmisi bi ara okudumda 5haftalik diye yazdin hatirliyorum sanki yeliz:44:
Aynen cnm yaa nerde dusuncek adam sen ismini nasil degistirdn bende degistiricemde yok cnm esimin gitmesi gerekiyor bi sorun yok dedi dr sen naptin gidiyomusun dr a
Kadınlar kulübü nden editor e yazdım sen bi netten yaz bulursun cnmm..
Cnm Dr a gitmiyorum en son 3 ay önce gittim ikimizde de bi problem yok o yüzden Dr 1 sene daha bekleyin dedi
Anladim cnm allah nezaman isterse zamani var demekki
Evet cnm kismeti mız ne zmnsa o zaman..
Yelizim hersey seni mi buluyor yaaKuzum film çektirdn ondan mi acaba
Aklıma başka bişeyde gelmiyo ki
Bi kere hamis kalsak diyecem kalabiliyoruz ama :26:
Gecmisi bi ara okudumda 5haftalik diye yazdin hatirliyorum sanki yeliz:44:
Aynen cnm yaa nerde dusuncek adam sen ismini nasil degistirdn bende degistiricemde yok cnm esimin gitmesi gerekiyor bi sorun yok dedi dr sen naptin gidiyomusun dr a
Filmle alakasi yokmus canm tamamen hormonal
Ezocan yok kizz ne 5 haftaligii yanlis gormussun
Gunaydinnn kizlarrr nasilsiniz bakalimmm
Gunaydinnn kizlarrr nasilsiniz bakalimmm
Gunaydin sosyalimmm iyidirrr
Sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?