Iyiyim canim sen nasil oldun kanaman devam ediyor muGunaydin sosyalimmm iyidirrr
Sen nasılsın
gunaydin canlarr
yelizim,sosyalimm
bugun burada hava puslu,tam battaniye altinda kitap okumalik:82:
yelizim agrilarin gecti mi?
Günaydınnn kızlarrr nasılsınız bakalımm ?
Ayaklarinla bastir iki ayaginin arasina al sapini cek cikarOoo herkesler burdaaa
yaa kızlarr viledanın ucunu değişcem sapı çıkaramadım varmı bi yöntem bu arada hala gelmediii
düğün değil kızz nişannn mezdekelii
Ooo herkesler burdaaa
yaa kızlarr viledanın ucunu değişcem sapı çıkaramadım varmı bi yöntem bu arada hala gelmediii
düğün değil kızz nişannn mezdekelii
Iyiyim canim sen nasil oldun kanaman devam ediyor mu
burada hava guzel ama ben kendimi cok yorgun hissediyorum sen ne yapiyorsun
Kiz dugun bitti mi
Ayaklarinla bastir iki ayaginin arasina al sapini cek cikar
Ben niye dugun zannediyorum mezdeke mi
bende evi topluyorum canim, dun gec geldik eve. butun isler bugune kaldi.
sende kendini yorma,yat dinlen cnm. ilk zaman halsizlik cok oluyorrr
benayim sanada gunaydinn, nasil gecti nisann
oo fundam gunaydinn,ben vileda kullanmiorum cnm. ama onun basi sıkışınca zor cikiyorduuanneminkinden biliorumm.
bu arada alt tarafta durumlar nasilll
Iyiyim canim sen nasil oldun kanaman devam ediyor mu
burada hava guzel ama ben kendimi cok yorgun hissediyorum sen ne yapiyorsun
Kiz dugun bitti mi
Kızz gelmedi diyom yaa davetsiz misafirrrama gelecek gibiee
hava berbatttt temizlik yapıyorummmm
bende evi topluyorum canim, dun gec geldik eve. butun isler bugune kaldi.
sende kendini yorma,yat dinlen cnm. ilk zaman halsizlik cok oluyorrr
benayim sanada gunaydinn, nasil gecti nisann
oo fundam gunaydinn,ben vileda kullanmiorum cnm. ama onun basi sıkışınca zor cikiyorduuanneminkinden biliorumm.
bu arada alt tarafta durumlar nasilll
Gaz sancisi felaket zaten ben evde 1 tur atiyorum butun kotulukler cikiyor rahatliyorum cok rahatsiz edici bi durumKız nişan o
Bitirdik ama bende bittim oek oynamarahatliyorum gene gazdan ağrıdı korktum pek çıkmadım
Ama inanılmaz soğuktu dondum var ya şallarla oturdum
Kız funda o oynayan var ya geçen sene doğum yapan kuzenim nasıl zayıf sıpa
Yeliziiimmmm geçmiş olsunn canımm
Kızz gelmedi diyom yaa davetsiz misafirrrama gelecek gibiee
hava berbatttt temizlik yapıyorummmm
Aysem mutfagim cok kotu buzdolabimi silecegim bi de erzak dolabimi silmem lazimmide bulantimda basladi dun ilk kez cikardim
Fundos butun gereksiz bilgileri bana sorabilirsin
Gaz sancisi felaket zaten ben evde 1 tur atiyorum butun kotulukler cikiyor rahatliyorum cok rahatsiz edici bi durum
Oturdugun yerde oynasaydin
Aysem mutfagim cok kotu buzdolabimi silecegim bi de erzak dolabimi silmem lazimmide bulantimda basladi dun ilk kez cikardim
Fundos butun gereksiz bilgileri bana sorabilirsin
Dun markette manav reyonuna giremedim bile basladi canim vallaKızz bulantılar mı başladı eyvah eyvahh..
Dikkat et kendine gerçekten zor.. Allah yardımcın olsun canım..
Buzdolabıda nasıl bi makinaysa hep mi kokar arkadaş kokmayan dolap istiyorum
Aynen öle oturduğum yerden oynadım roman havasında kuzenim bana bakıp yazık diyo içimin gittiğini biliyo ya
Benim ki ultimaton verdi ben gelmeden mutfak toplanacak diyebirak b.k gotursunnustten yap hemen.sonra gece belinin agrisindan uyuyamazsin canim.
hadi yaaaa,ayy ins bulantilarin cok agir olmazzz
Sebebini soylese bu durumun ona gore arastirirsin canim ortada sebep yok ki ama, dr larin hepsi farkli konusuyor mesela bende kimi diyor ki igne kullan kimisi kullanmana gerek yok diyor:26:Ayy herkes gelmis yaaa
Sagolun kizlarrr agrim epey azaldı kanama az az devam ediyorr daha cok akintiyla karişik gibi ped kullanmadan olmuyorr :26:
Ya ben dunden beri bu primolut arastiriyorum doktorlara soru sorulan site varya.cok insan sormus bazi doktorlar gebelikten korur yumurtlamayi bastirdigi icin demis.Kimi doktor tam tersi rahmi besledigi icin faydasi var tutunmaya demiss.Kimisi bu ilaci kullanirken hamile kalmis doktor zarari olmustur demiss.E benim doktor da gebelik varsa bu ilac destekler bebegin tutunmasini dedii ama ayni zamanda bunu kullanirken zaten hamile kalmazsin sonra da bir yada iki ay dogumkontrol hapi kullanicaksin dedi
Ama bunu kullanirken hamile kalan cok okudugum kadariyla.Doktorlar arasinda bukadar ucurum yorum farklari olmasi normal mii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?