Ağlayakta gözden mi olak???

Fatmacan bir geldin pir geldin :)
Ayy bu migren ne illet bisey insanin neresi agrirsa cani orda ama bas agrisi baska birsey. Allah sana saglik versin canim insallah bida oyle kriz gelmez
Benim kucuk herifle geceleri yalniz takiliyoruz annesinin yalnizligina ilac oluyo, koruyo :)
Yine yalnizim kizlar sizi okuyum biraz zaman gecsin diyorum ama haftasonu performansiniz cok dusuk :)
Sosyoss biz arabayi aldik kiz solemeyi unuttum peugeot 307 cok memnunuz darisi size
Fundosum bu ay dogal yolla son denemen olcakti sanirim insallah nazli bebegin annesine bu ay bi supriz yapar essiz bi hediye verir
Yarin is var tatil bitti iyi uyuyun opuyorum kizlarr

Fatmacim hosgeldin.Ne cektin şu bas agrisindan fatmam bee Allah kolaylik versin valla cok zorr.

Yalniz misin lizimm.Ben asla kalamiyorum yalnizz cunku cok korkuyorum masallah sana

Fatmammm kuzeninde amma kaldı haa sende onla istanbula gelsenee
lizomm yelizinde dediği gibi ben gece aslaa tek kalammmammm:18:
Bu arada evet canımm inşallah dedin gibi olurrr yoksa dr. A gidip aşı yaptırcamm

kızlarr benimm leke gitti devamı yokkk keşke hızla başlasaydıı evdeyim ya çekerdim ağrıyıı şimdi yar3n kesin ağğrır her yanım yaa

Fundam bu adacayi ic istersen yatmadan once hem söktürür heraldee
Bide ne dicemm gecen gun hastanede danismaya aşilama ucretini sordum.Kadin şoyle bi cevap verdi aşilama seans sean ucretlendiriliyor ilk seans 400 ikinci 300 ucuncu 200 dedi.Hic anlamadim seans ne demek aşilama tek seferde yapilan bisey degil mii.Boyle bisey duydun mu hicc

Fatmacim hosgeldin.Ne cektin şu bas agrisindan fatmam bee Allah kolaylik versin valla cok zorr.

Yalniz misin lizimm.Ben asla kalamiyorum yalnizz cunku cok korkuyorum masallah sana

Bende kalamam sanirdim ama sirf her seferinde birileri gelmesin yanima yada ben gitmek zorunda kalmayim diye sansimi denedim veee alistim.en iyi ihtimalle haftada bi gun yalnizim. Sadece canim cok sikiliyo 5 kiz kardes anne baba hayatimda hic yalniz kalmamistim sessizlik zoruma gidiyo

Fundos yarin yoksun anlasilan sen sabahtan ara direk gitme zaten geri doneceksin

sağol lizim napalım canım ya bebiş için bütün ağrıları çekiyoruz mecbur oy yerim ben senin o minik herifini annesini mi koruyomuş o

hoşbuldum canım ağrı kesici kullanamıyorum diye bu kadar şiddetleniyo ama bebiş iyi olsunda ben çekerim sen yarın gidecen mi doktora yoksa ilacı kullanıp bekliycen mi:44:

kuzumm benim kuzenin erkek kardeşleri burda okuyolar onların yanına geldi ama benim kızkardeşim gibidir o yüzden görüşemeden duramıyoruz bu arada bu ayın sonuna kadar burda olacak bide benim kocişin istanbulda işi var bu yüzden kuzeni evine biz bırakabiliriz belki

Yokki kızz nerden bilim bu saatte adaçayıı
o neymişş kızz öle seans filann aa hiç sormadımda haa ne kadar tutiyo 1000tl civarı diye tahmin ediyorum bide ilkte olması düşük ihtimalmeş offf

lizomm çok zor bizde öleyiz yaa yalnızlık çok zor oluyor bunalıyo insan hüzünleniyor alışcan napacan poles eşi olmaakta böle
Yokk kız giderimm fitil şeyedecem hemen dr öle dedi başlayınca al dedii
fatmamm beklerimm

Saglik olsun canm buna da sukurr Allah daha beter agrilardan korusunn

Valla bana doktor şu zaman gel demedi cekilme kanamasi başlamadan dogumkontrol hapina baslaman lazim dedi ama nezaman bilmiyorum

Aaa evinizde yok muuu dogal olandan alsanaa boyle demet demet satiliyo yaa
Ne biliim yahuu neyin seansı ya o şans neye bagli ki ilkinde tutan cokk ayni sans bence ilk yada ikincii amann dusunmeee daha simdiden bunu da mi takicann
Neyse simdilik bunu dusunmek istemiyorumm şu badireyi bi atlatiim dee

Son düzenleme:
tamam kuzum inşallah gelirim
Saglik olsun canm buna da sukurr Allah daha beter agrilardan korusunn

Valla bana doktor şu zaman gel demedi cekilme kanamasi başlamadan dogumkontrol hapina baslaman lazim dedi ama nezaman bilmiyorum

amin canım cümlemizi korusun çekilme kanaması mı o ne canım ya ilk kez duyuyorum:44:

tamam kuzum inşallah gelirim

amin canım cümlemizi korusun çekilme kanaması mı o ne canım ya ilk kez duyuyorum:44:

Aman ne bilimm yaa simdi hormon aliyorum yaa progesteron,bu ilaci kesince kanama basliyirmus cekilme kanamasi oluyormus o da abuk subuk işler işte

Yokk evet ıhlamur papatya kuşburni var papatya olmazmıı sen bide rezene diyodun dumuu alım onlardan

bu arada ben kaşla göz arası duş aldımm havluyla yazıyomm

Yokk evet ıhlamur papatya kuşburni var papatya olmazmıı sen bide rezene diyodun dumuu alım onlardan

bu arada ben kaşla göz arası duş aldımm havluyla yazıyomm

canlarım ben çıkıyorum uykum geldi sizede iyi geceler Allah rahatlık versin öpüyorum hepinizi

Rezene gaz icin canmmm papatya da rahatlatir ama agri giderir mi bilmiorumm
Ben de dus aldımm sacimda havluyla kac saat oldu

Fatmam sagol canmmm iyi uykularr biz de optukk

Günaydın canlarrrrr

dün akşam 11.30 du eve girdiğimiz.. yorgunluktan canım çıkmış.. girip yazdıklanızı okudum ama bi türlü yazamadım o kadar kötüydüm.. hemen yattım ve sızmışım zaten..

Bugünde ilk defa yumurta yerken sabah midem bulundı galiba bende de başlıyor kabus

hepinizi seviyor ve hepinize kolaylıklar diliyorum canlarım.. ben arada gelicem inşAllah..

lafımı geri alıyorum ozmn twincim benim koca annemlerin kapısından geçmez, hiççççç gitmez gitmediği gibi benim gittiğimede hiç razı olmaz değişik bi tipp çok anormal geliyoo kendi annesine götürür zorlaa eziyet eder beni yorar yaa günaydın bu arada kızlarr

Son düzenleme:

cnm iyiyim sen nasılsın minik nasıl umarım herşey yolundadır dun giremediğim için bugün yazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…