slm kızlar geçmişi okuyayım dedim kaç saat geçticanlarım ya benim istanbuldan kuzenim geldi onunla ilgileniyorum bugünlerde o yüzden gelemiyorum bide dün yine migren krizim tuttu sabah beri ne yediysem geri çıkardım ağrı geçer diye bekledim ama geçmedi ikindiden sonra acile gitti akşama kadar ordaydık doktor bu şekilde tekrarlarsa bulantın ve kusman devam ederse tekrar gel belki yatış verilebilir dedi ama çok şükür iyiyim şimdi inşallah tekrarlamaz
sosyalim bebişinin keseciğini görmüşsün maşallah darısı kalp atışlarına inşallah
lizim seninki koca herif olmuş maşallah bide pipisini gösteriyo paşam yerim ben onu
yelizim senin durum çok karışık canım inşallah kötü bişey değildir bnu tedavinin sonucunda bebişin seninle olur
fundoşum yeni ay yeni döngün sana bebiş getirsin inşallah
benoşum canım nişana gittin geldin sende bebişinde iyisinizdir inşallah
ayşem canım benim sen ve minik erkeğin nasılsınız iyisinizdir inşallah
twinim,ezom siz nasılsınız kızlar
Fatmammmkuzeninde amma kaldı haa sende onla istanbula gelsenee
lizomm yelizinde dediği gibi ben gece aslaa tek kalammmammm:18:
Bu arada evet canımm inşallah dedin gibi olurrr yoksa dr. A gidip aşı yaptırcamm
kızlarr benimm leke gitti devamı yokkk keşke hızla başlasaydıı evdeyim ya çekerdim ağrıyıı şimdi yar3n kesin ağğrır her yanım yaa
Fatmacim hosgeldin.Ne cektin şu bas agrisindan fatmam bee Allah kolaylik versin valla cok zorr.
Yalniz misin lizimm.Ben asla kalamiyorum yalnizz cunku cok korkuyorummasallah sana
Bu arada evet canımm inşallah dedin gibi olurrr yoksa dr. A gidip aşı yaptırcamm
kızlarr benimm leke gitti devamı yokkk keşke hızla başlasaydıı evdeyim ya çekerdim ağrıyıı şimdi yar3n kesin ağğrır her yanım yaa
sağol lizim napalım canım ya bebiş için bütün ağrıları çekiyoruz mecburFatmacan bir geldin pir geldin :)
Ayy bu migren ne illet bisey insanin neresi agrirsa cani orda ama bas agrisi baska birsey. Allah sana saglik versin canim insallah bida oyle kriz gelmez
Benim kucuk herifle geceleri yalniz takiliyoruz annesinin yalnizligina ilac oluyo, koruyo :)
Yine yalnizim kizlar sizi okuyum biraz zaman gecsin diyorum ama haftasonu performansiniz cok dusuk :)
Sosyoss biz arabayi aldik kiz solemeyi unuttum peugeot 307 cok memnunuz darisi size
Fundosum bu ay dogal yolla son denemen olcakti sanirim insallah nazli bebegin annesine bu ay bi supriz yapar essiz bi hediye verir
Yarin is var tatil bitti iyi uyuyun opuyorum kizlarr
hoşbuldum canım ağrı kesici kullanamıyorum diye bu kadar şiddetleniyo ama bebiş iyi olsunda ben çekerimFatmacim hosgeldin.Ne cektin şu bas agrisindan fatmam bee Allah kolaylik versin valla cok zorr.
Yalniz misin lizimm.Ben asla kalamiyorum yalnizz cunku cok korkuyorummasallah sana
sağol lizim napalım canım ya bebiş için bütün ağrıları çekiyoruz mecburoy yerim ben senin o minik herifini annesini mi koruyomuş o
hoşbuldum canım ağrı kesici kullanamıyorum diye bu kadar şiddetleniyo ama bebiş iyi olsunda ben çekerimsen yarın gidecen mi doktora yoksa ilacı kullanıp bekliycen mi:44:
kuzumm benim kuzenin erkek kardeşleri burda okuyolar onların yanına geldi ama benim kızkardeşim gibidir o yüzden görüşemeden duramıyoruzbu arada bu ayın sonuna kadar burda olacak bide benim kocişin istanbulda işi var bu yüzden kuzeni evine biz bırakabiliriz belki
Aaa evinizde yok muuu dogal olandan alsanaa boyle demet demet satiliyo yaaYokki kızz nerden bilim bu saatte adaçayıı
o neymişş kızz öle seans filann aa hiç sormadımda haa ne kadar tutiyo 1000tl civarı diye tahmin ediyorum bide ilkte olması düşük ihtimalmeş offf
lizomm çok zor bizde öleyiz yaa yalnızlık çok zor oluyor bunalıyo insan hüzünleniyor alışcan napacan poles eşi olmaakta böle
Yokk kız giderimm fitil şeyedecem hemen dr öle dedi başlayınca al dedii
fatmamm beklerimm
tamam kuzum inşallah gelirimYokki kızz nerden bilim bu saatte adaçayıı
o neymişş kızz öle seans filann aa hiç sormadımda haa ne kadar tutiyo 1000tl civarı diye tahmin ediyorum bide ilkte olması düşük ihtimalmeş offf
lizomm çok zor bizde öleyiz yaa yalnızlık çok zor oluyor bunalıyo insan hüzünleniyor alışcan napacan poles eşi olmaakta böle
Yokk kız giderimm fitil şeyedecem hemen dr öle dedi başlayınca al dedii
fatmamm beklerimm
Saglik olsun canm buna da sukurr Allah daha beter agrilardan korusunn
Valla bana doktor şu zaman gel demedi cekilme kanamasi başlamadan dogumkontrol hapina baslaman lazim dedi ama nezaman bilmiyorum
tamam kuzum inşallah gelirim
amin canım cümlemizi korusunçekilme kanaması mı o ne canım ya ilk kez duyuyorum:44:
Aman ne bilimm yaa simdi hormon aliyorum yaa progesteron,bu ilaci kesince kanama basliyirmus cekilme kanamasi oluyormus o daabuk subuk işler işte
Yokk evet ıhlamur papatya kuşburni varpapatya olmazmıı sen bide rezene diyodun dumuu alım onlardan
bu arada ben kaşla göz arası duş aldımmhavluyla yazıyomm
canlarım ben çıkıyorum uykum geldi sizede iyi geceler Allah rahatlık versin öpüyorum hepinizi
Hadi yaa kuzumyeni bir ay güzel umutlarla gelsin cnm bizde sosyal le benoş gibi aynı anda kalacz galiba sen ben yeliz Ezo
Cnm aslında sağolsun benimki hergün annemlerde olmamiza rağmen bişey demez bugün gidelim diyince ben biraz burun kıvirinca laf söyledi
Bebiş olursa kv bizden çıkmaz herhalde
slm kızlar geçmişi okuyayım dedim kaç saat geçticanlarım ya benim istanbuldan kuzenim geldi onunla ilgileniyorum bugünlerde o yüzden gelemiyorum bide dün yine migren krizim tuttu sabah beri ne yediysem geri çıkardım ağrı geçer diye bekledim ama geçmedi ikindiden sonra acile gitti akşama kadar ordaydık doktor bu şekilde tekrarlarsa bulantın ve kusman devam ederse tekrar gel belki yatış verilebilir dedi ama çok şükür iyiyim şimdi inşallah tekrarlamaz
sosyalim bebişinin keseciğini görmüşsün maşallah darısı kalp atışlarına inşallah
lizim seninki koca herif olmuş maşallah bide pipisini gösteriyo paşam yerim ben onu
yelizim senin durum çok karışık canım inşallah kötü bişey değildir bnu tedavinin sonucunda bebişin seninle olur
fundoşum yeni ay yeni döngün sana bebiş getirsin inşallah
benoşum canım nişana gittin geldin sende bebişinde iyisinizdir inşallah
ayşem canım benim sen ve minik erkeğin nasılsınız iyisinizdir inşallah
twinim,ezom siz nasılsınız kızlar
günaydın kızlar mide bulantım halsizlik gaz sancısı hat safhada ve ben işteyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?