lafımı geri alıyorum ozmn twincim benim koca annemlerin kapısından geçmez, hiççççç gitmez gitmediği gibi benim gittiğimede hiç razı olmaz değişik bi tipp çok anormal geliyoo kendi annesine götürür zorlaa eziyet eder beni yorar yaa günaydın bu arada kızlarr
Günaydın millettttttt haberleri okumaktan buraya geç düştüm
ezocummm Allah sana yardım etsin kusura bakmada çekilmez bir adam kocan ne hakla razı olmaz ailene gitmene vede gitmez herşey eşit olmalı evlilikte oldu paşammm sen gideceksin onun ailesinee ama o gelmicekkk ve senide yollamayacak
ailen tepki vermiyormu bu duruma
bence onu yola getir canım yoksa hep mutsuz olursun
bu arada adetim dün 5-6 damla kadar kahverengi geldi sonra hiç yoktu bu sabahta aynı şekilde
onun dışında gelen giden bişey yok normal kanamaya geçemedimmm sadece peçeteyle silince geliyor azıcık
bu film bizim dengemizi şaşırttı yelizle yaa
ben şimdi cadetin 1. gününü dün sayacağım değilmi:26:
aynen cnm çok sinir oluyorum ya kendininkine gidince adam mutluluktan uçuyo sinir oluyorum kızıyorum cnm ben senden geçerim ailemden asla diyorum ben evlendim diye neden onları görmüycekmişim diye hep kavga ediyorum ama adam hep aynı
ya gerçekten tuhaf bencil bir insan ama sinir olunmazmı yaaa
zaten burayı filanda kısıtlıyor herşeyden soyutluyor seni ee ne kaldı yapacak seni bunalttığını farkında değilmi yaa hiç korkmuyormu acaba bu kız benden soğur bırakır gider filan
aileni görmeni engelleyemez buna hiç hakkı yok
Günaydın kızlar
odamız boyanmış ama temizlenip yerleştirilmemiş onun bunun bilgisayarında takılıyorum
nasılsınız kızlarr bugün herkesin umut dolu günü olsun, bütün dilekleriniz kabul olsunn
günaydın cnmmaminnn
artık tahammül edemiyorum fundam kaç kez gitmek istedim anahtarımı aldı istemiyorum bu şekilde hayat geçmez bu kadar bencillik olmaz dedim kaç kez ben hep seninkilere gitmek zorunda değilim benimde ailem var kendine gel diyorum tamam diyor sonra yinee aynıı sonra onun ailesine gittiğimiz zaman suratın beş karış oluyo diyo nasıl olmaz sen benimkilere gidiyomusun diyorum artık sinirime hakim olamıyorum vurup kırıyorum ağlıyorum
Günaydın kızlar
odamız boyanmış ama temizlenip yerleştirilmemiş onun bunun bilgisayarında takılıyorum
nasılsınız kızlarr bugün herkesin umut dolu günü olsun, bütün dilekleriniz kabul olsunn
ezocum işin zor ne diyim canım gerçekten moral vermek isterdim ama bu durum içinden çıkılır bi halde değilki
ya kendine gelmeli yada bu kavgalar hiç bitmez
lizommm yeni boyanmış oda kokar çok soluma çık dışarı sık sık hava al canım
onun bununmu
Aminnn canımmmm inşallah öyle olurrrr
ezocumm yazdıklarını takip ediyorum eşin gerçekten senin sinirlerini çok yıpratmış
onu da bu şekilde olmaya iten sebepler vardır mutlaka acaba bi yardım mı alsa dicem de eşin çocuk için bile gitmiyor ki doktora
Allah sana yardım etsin belki bebeğiniz olunca düzelir inşallah
ezocum işin zor ne diyim canım gerçekten moral vermek isterdim ama bu durum içinden çıkılır bi halde değilki
ya kendine gelmeli yada bu kavgalar hiç bitmez
lizommm yeni boyanmış oda kokar çok soluma çık dışarı sık sık hava al canım
onun bununmu
Aminnn canımmmm inşallah öyle olurrrr
cuma boyandıya haftasonu bol bol havalanmış çok kokmuyor fundam
zaten yan odalardayım boş buldugum bilgisayara çöküyorum kimse kalk da diyemiyo çok kötüyüm
agrın yokmu canım bugün senin çok ağrılı olman gerekmiyormuydu
ayy inşallah fundam hamile kalmadan önceki ay regl oldugumda bendede hiç ağrı olmamıştı, oldugumu bile lavobaya gidince anlamıştım. hadi inşallahayyyy sus kızmaşallah yıok bende en ufak bi ağrı gelse fitil yerleştircem dr. öle demişti hemen al fitili makata sok demiştii bekliyorum ama ne ağrıı ne bişey gelmedi bitürlü yaaa:44: keşke filmden sonra hiç ağrım olmadaaa
kızlar ben evi toplayıp geliyorum evi ... götürüyo
ayy inşallah fundam hamile kalmadan önceki ay regl oldugumda bendede hiç ağrı olmamıştı, oldugumu bile lavobaya gidince anlamıştım. hadi inşallah
benimkini de götürüyo eşimde aralıksız çalışınca yapan da yok ööle oturuyoz içim içimi yiyo ama
inşallah kızzz keşke olsa bu ay yaa aşılamaya gerek kalmadannn
ben dün yaladım yuttum vallahi misss gibi yaptım heryeri
şimdi yap bakalım sonra çok ararsın bugünlerini
kız şimdi bu ay hamile kalsam baharda geldi ya çıkarım işten bahar temizliğim ohh mis gibi bide beni mev baharda ve yazın ço kgüzel oluyor heryer güller ortancalar filan keyf yapacammm offf gelsin yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?