Ağlayakta gözden mi olak???

sabret canım gelecek bu ay olmasa aşılamayla muhakkak olacak. o keyfi çok güzel yaşayacaksın

fundoşum çok kötüyüm gerçekten işlerim vardı bitireyimde öğleden sonra belki izin alırım

ayyyy lizommmm ne kadar gönülden istediğini biliyorum canımmm sağol sen böle söleyince öyle heyecanlanıyorumkiii içim kıpır kıpır oluyorrrr

sosyalimmm inşallah geçicidir çabucak geçer yaaa Allah yardım etsin sana canım benim
haberdar et bizii izin alırsan eğer merak etmeyelim off yaaa

ayşemde yokkk

iş yerinde zor oluyor evde olsan yatar uzanırsın neyse sen tam sökülmedin mi bu ay senle yelizin ki çok değişik oldu inşallah gelecek aydaki hamilelik belirtileri olsun bu durumlar

sosyalimmm yelizimmmm benoşummm

Son düzenleme:
ayyy kızlarrr ben buraya girerken bunların yeğeni bana devretmişti işi çıkmıştı kendi işini kuruyor diyee adamın ozaman minik bebeği vardı
anaam şimdi geldiii şok oldumm koca kızzzz nasıl yürüyor saçlar upuzun bide lüle lüle olmuşş kıvrılmış puuuu banaaa

yeliz kızzz senin görümcenin bebişide şimdi iyice tatlı olmuştur he biraz daha ele avuca gelmiştir oyyy nasıl güzeldi maşallah

Yaa insanin ici gidiyor demii
Allah sana ve hepimizee nasip etsin canmm

Yaa insanin ici gidiyor demii
Allah sana ve hepimizee nasip etsin canmm

kızzz nasıl varyaaa kocaaamaaan yeşil gözler simsiyah kaş ve kirpikler upuzunn
bi bakışları varkiii ayyy hoşçakalınnn diyo bidee öğrenmişşş off

oğlan ağır basıyordu yaa o düşünce yok artıkkkk
ne kadar güzel bir duygu yaa süpriz resmen ne olacağını öğrenmekte ayrı bir heyecan yaaaa

oğlan ağır basıyordu yaa o düşünce yok artıkkkk
ne kadar güzel bir duygu yaa süpriz resmen ne olacağını öğrenmekte ayrı bir heyecan yaaaa

Amann ikisinin de ayri bi yeri tadı var yaa kiz oluncaa vicir vicir cenesi durmazz cok tatli cok merakli oluyorr
Erkek de ayri bi guzell

içime doğuyo yelizimmmm 2 ay içinde biz

Ayy senin agzin ne diyirrrrr
insallahhhhh fundaaaaa insallahhhhh
Artikk 2015 dogumlu olmalari yolunda ilerliyoruzz
Heralde mart da olmazsa nisandan sonra dogum 2015

evet son şanssss yani bu yum da olursa oluyo dimiii
aman düşünmeyelim bunları strese giriyoruzzz benim varyaaa tam nisan olursaaa benim doğum günüme yakın doğacak yani kıl payı ya kaçırırım yada benim gibi yeniyıla girerken aa sende kocanın kızzz ayyy ne güzel yaaa

İnsallah oyle olur canmmmmm
Benim zor bu bir iki ayy artik sonrasina Allah kerimm

gunaydinn canlarimmmm,nasilsinizzz,ben grip oldum. yataktan kaldiramiorum kendimii

fundamm senin davetsiz gelmiss,umutlarr onumuzdeki ayaa,dedigin gibi 2 ay icinde bende hissediorumm

sosyal sendede bulanti baslamis.Allah yardimcin olsun cnmmmm. dinlenmen lazimm,ins. izin alabilirsinn.
yelizim,benosum,twinimm sizide opuyorummm
birde ben tuvalete cikamiorumm,gelince hepsi ust uste geldii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…