sosyalllll çokmu kötüsün burdasın ama hiç pas vermiyosunnn
bende çıkim bariii işlerimi halledim
sabret canım gelecek bu ay olmasa aşılamayla muhakkak olacak. o keyfi çok güzel yaşayacaksın
fundoşum çok kötüyüm gerçektenişlerim vardı bitireyimde öğleden sonra belki izin alırım
ayyyy lizommmm ne kadar gönülden istediğini biliyorum canımmm sağolsen böle söleyince öyle heyecanlanıyorumkiii içim kıpır kıpır oluyorrrr
sosyalimmm inşallah geçicidir çabucak geçer yaaa Allah yardım etsin sana canım benim
haberdar et bizii izin alırsan eğer merak etmeyelim off yaaa
ayşemde yokkk
bizde öpüyoruz seni
sosyalimmm yelizimmmm benoşummm
ayyy kızlarrr ben buraya girerken bunların yeğeni bana devretmişti işi çıkmıştı kendi işini kuruyor diyee adamın ozaman minik bebeği vardı
anaam şimdi geldiii şok oldummkoca kızzzz nasıl yürüyor saçlar upuzun bide lüle lüle olmuşş kıvrılmış puuuu banaaa
yeliz kızzz senin görümcenin bebişide şimdi iyice tatlı olmuştur he biraz daha ele avuca gelmiştir oyyy nasıl güzeldi maşallah
Yaa insanin ici gidiyor demii
Allah sana ve hepimizee nasip etsin canmm
kızzz nasıl varyaaa kocaaamaaan yeşil gözler simsiyah kaş ve kirpikler upuzunn
bi bakışları varkiii ayyy hoşçakalınnn diyo bidee öğrenmişşş off
oğlan ağır basıyordu yaa o düşünce yok artıkkkk
ne kadar güzel bir duygu yaa süpriz resmen ne olacağını öğrenmekte ayrı bir heyecan yaaaa
içime doğuyo yelizimmmm 2 ay içinde biz
Ayy senin agzin ne diyirrrrr
insallahhhhh fundaaaaa insallahhhhh
Artikk 2015 dogumlu olmalari yolunda ilerliyoruzz
Heralde mart da olmazsa nisandan sonra dogum 2015
evet son şanssssyani bu yum da olursa oluyo dimiii
aman düşünmeyelim bunları strese giriyoruzzz benim varyaaa tam nisan olursaaa benim doğum günüme yakın doğacak yani kıl payı ya kaçırırım yada benim gibi yeniyıla girerkenaa sende kocanın kızzz ayyy ne güzel yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?