Ağlayakta gözden mi olak???

selam kızlar nasılsınız cok gıremıorm artık neler yaptınız bakalım sedos hamıs mısın kızzz :) funda senın kac gun kaldı canımcım

iyi canım sen nasılsın taze annecik :109:

yok kız daha belli değil bu ayşeyle funda adımı çıkarıyor

iyi canım sen nasılsın taze annecik :109:

yok kız daha belli değil bu ayşeyle funda adımı çıkarıyor

:)) gözler üzerinde canım.herkes senden gelecek müjdeli haberi sabırsızlıkla bekliyo.hadi ver artık yaaaaaaa kanmı yapıyosun idrarmı bir an önce yap işte. en net belirtisi regl gecikmesi oda sende var işte.

:)) gözler üzerinde canım.herkes senden gelecek müjdeli haberi sabırsızlıkla bekliyo.hadi ver artık yaaaaaaa kanmı yapıyosun idrarmı bir an önce yap işte. en net belirtisi regl gecikmesi oda sende var işte.

bitanemmm , canımm , inan şuan nasıl izin alacğmı düşünüp sinir oluyorum, meraklanmamın biraz da sebebi sizsiniz, yoksa ben umudu kesmiştim, Dr. sözlerinden sonra sağlık ocağında verirsem yarın, sonuç cuma günü çıkıyormuş... ben şanssızım ne yapayım... o gün heyecanlandım 1,5 saat te aldım çıkmadı...şimdi de bekliyorum

sedomm bidaha test yp bu akşam ona göre izin al anlık al yada bayılma numrası yap acile git kan onlar alır ister istemez

ankarada olsan gelir seni alır 30 dk da sonuç veren bir lab.tutar kolundan götürürdüm. burayada kocaman yazıyla SEDGN HAMİLEEEEEEEEEE yazardım.ama elimiz kolumuz bağlı seni bekleyeceğiz :))

canım hiç çalışmak istemiyo yaaaaaa.eve gidip tembellik yapmak istiyorum (((((((((

Offff benden biri çıktııııı bende yaaaa

evet canlarımm bende öyleyim sabah gelirken kaçıp gitsem mi dedim , gidip eşimle kan testi verirdik

fundoşş kocişle biraz önce telef. görüştük dedim ki, Git kanı sen ver baba değil misin varsa çıkar ,gidiyorum diyor iki saate merakımız gider nasıll fikir keşke olsa yaa

ben doğursam , o emzirseydi en azından

Son düzenleme:
Offff benden biri çıktııııı bende yaaaa

ne sıkıcı bi hafta ya dünde böyleydim. o kadar çok yapmam gereken şey varken hiç bişey yapmak istemiyorum.şimdi evde olsak tv karşısında battaniyenin altında elimizde kahve o kanal senin bu kanal benim gezsekkk

:))))) geniş aile dizisi vardıya o aklıma geldi.izliyomuydun bilmiyorum ama kız idrardan gebelik testi yapacak idrarı koydu pro.ya kocası benden değilmi bu çocuk diyo kadında senden diyo o zaman benimde işemem lazım diyo.

ankarada olsan gelir seni alır 30 dk da sonuç veren bir lab.tutar kolundan götürürdüm. burayada kocaman yazıyla SEDGN HAMİLEEEEEEEEEE yazardım.ama elimiz kolumuz bağlı seni bekleyeceğiz :))

inşallah sana kısmet olur Süreyyacanıım ben beklerim ne kadar olursa olsun , Rabbim ilk önce daha uzun bekleyenlere versin sonra bana...

ya çok tatlı bişeysinn senn :109: kızz akşam gitsem mi , siz fena gaza getiriyorsunuz insanı yaa ...kocişe söyledim bir kere sağlk .ocag. ücretsiz diye...dönüşüm yok gibi

inşallah sende yazarsın burada kızlaaarrr hamileyim diye kısa sürede ... hepimiiiz

git git git git git git git git git git

aman canım benim aşmam gereken çok engelim var tıbba göre.her ay bir mucize olurmu diye bekliyorum ama aslında artık kabullensem iyi olacak hiç bi zaman çocuğumun olmayacağını

sedomm bidaha test yp bu akşam ona göre izin al anlık al yada bayılma numrası yap acile git kan onlar alır ister istemez

ben şimdi bizim oradaki poliklinikleri arayıp fiyat alayım en iyisi bir yol bulucam

sağlık ocağ. verirsem, taa cuma günü alabiliyormuşum sonucu sabredip bekleyebilir miyim bilmiyorum

oooo sen şimdiden neler kurdun kızzzzz
bende az önce görüştüm ama ne için altın düşmüş hemen git çeyreği al dedim kuzeni doğum yaptı ikinciye
mecbur ilkine takmış bunada takacaz

ohhhh battaniye altında keyif yapmakmııııı
benim kociş bana ikea dan bi polar bat. almış onu at üstüne zaten mayışıp kalıyosun
hamiş olsak düşünemiyorum bizi nası tembel oluruzzzzz

ben şimdi bizim oradaki poliklinikleri arayıp fiyat alayım en iyisi bir yol bulucam

sağlık ocağ. verirsem, taa cuma günü alabiliyormuşum sonucu sabredip bekleyebilir miyim bilmiyorum

sağlık ocağına verme bence. özel hastane falan yokmu yakında.hem 24 saat lab.hizmeti veriyorlar hem kısa sürede sonuç.fiyatta genelde 20-30 arası diye biliyorum özelleriin

tamam canım 3 tl lik testlerden alsaydın ya

zati üç tl lik alıom 2 yılda aldğımın testleri parasyla bebeğime çeyiz bilem yapardım
bi ara netten toptan alıodum yani o kadar diiim
mevzu 3 tl değilde aylardır test yapmıom şimdi yine negatif çıkarsa kaldıramam
zati hamiş olsam bişekilde anlaşılır en kötü tekmeler başlar anaaaaaa 5 aylık hamileyim falan derim

hiçbizaman neden olmuyor niye öle sölüyosun hiç belli olmaz canım umudunu yitirme

yaa öyle söyleme sakınn Allahın izniyle olacak , lütfen böyle söyleyip üzme kendini , Allah ne verirse hayırlısını versin...Ben hep dua ettim hayırsızsa hakkımda hiç anne olmayayım diye...
Canıııımm Mucizen kısa sürede gelir inşallah kollarına

Allah senin iyiliğini versin cadıı çook güldümm bunaa

bende yaz başı eşimle gittim şeyin yanındaki hastaneye anladın sen
akşam 9 gibi verdim 11 de çıktı aradılar bide gelemeyiz dedik bidaha ararız dedi lab. aradı gelir alırsınız çıktıyıda dedi isterseniz sonra
ama çok komikti adam aradı hanfendi sonucunuz çıktı
bende eee dedim negatif ne dicemi şaşırdım

45 tl vermiştim galiba

devlet acilinde yapmıyolarmı yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…