5 ve ustu hamilelik lehinee ama senin sonuc yinede şaibeli. niye şaibeli diyorum cunku testi erken yaptinn, benim sabirsiz kizimm
canım gecikme var sonuçta kanda çıkabilir artık ama önce bi idrar yap akşam yaa akşam bi test yap bakalım hep birliklte
oturur konuşuruz duruma göre
çok tatlısın sen ya. kanın da paranda yerine gelir merak etme sen. canımmm ben 8 senede çocuk için 20.000 tl harcadım ve verdiğim kanın haddi hesabı yok.ve boşa gitti. ben üzülmüyorumda sen mi üzülüyorsun.
ayy seni nasıl ikna edeceğimi şaşırdım ya
süreyya merak ettim canm bebeğin varmı şimdi
ben 2 sene ruh hastası oldum da rabbim taşıyamacağımız yük vermesin bize
fundoss hakliii, bende oyle dusunuyorumm. acele etme sen sed. hem parana hem canina yazik
burda bi kritigini yapmamiz lazim oncee
kan testinde hemen çıkıyormuş diyorlardı...kesin sonuç :82: hastaneye gelmişken vereyim dedim, bilseydim yaptırmazdım :93: meleğiiimm :109:
canım gecikme var sonuçta kanda çıkabilir artık ama önce bi idrar yap akşam yaa akşam bi test yap bakalım hep birliklte
oturur konuşuruz duruma göre
sonunda bicirigi uyuttum,her yanim uyustu
ooo konu baya uzamiss.
sedcim bitanem bence en mantiklisi bu aksam idrar testi yap onun sonucuna gore kana git. hatta hemen idrar testini yaparsin cift cizgiyi gorursun sonra ardindan buyuk bi heyecanla kan tahlili yaptirmaya gidersin tatlimm
çok tatlısın sen ya. kanın da paranda yerine gelir merak etme sen. canımmm ben 8 senede çocuk için 20.000 tl harcadım ve verdiğim kanın haddi hesabı yok.ve boşa gitti. ben üzülmüyorumda sen mi üzülüyorsun.
evet canlarımm bende öyleyim sabah gelirken kaçıp gitsem mi dedim , gidip eşimle kan testi verirdik
fundoşş kocişle biraz önce telef. görüştük dedim ki, Git kanı sen ver baba değil misin varsa çıkar ,gidiyorum diyor iki saate merakımız gidernasıll fikir keşke olsa yaa
ben doğursam , o emzirseydi en azından
kizlar ben cikiyorum. esim geliyor. eve gidecez. ama gozum burada.
sed gelismeleri hemencecik yazzz
fundosum senide cok opuyorummm,herkesi opuyorumm
iyi aksamlar canlarimmm
yok canım senin varmı
yok canm malesef haziranda tüp denicez
sen tüp yaptınmı peki sorun varmıydı
benimki sebepsiz infertil olur diolar ama hala bekliom işte
sonunda bicirigi uyuttum,her yanim uyustu
ooo konu baya uzamiss.
sedcim bitanem bence en mantiklisi bu aksam idrar testi yap onun sonucuna gore kana git. hatta hemen idrar testini yaparsin cift cizgiyi gorursun sonra ardindan buyuk bi heyecanla kan tahlili yaptirmaya gidersin tatlimm
ayneeeeen kankaaaakaç saattir dil döküyomda hatun yanaşmıyo
8 senemi canım ya çok üzüldüm Allah tez zamanda inşallah hayırlı bir evlat versin sana gerçekten çok zor 11. ayım ve insan çok yıpranıyor.
Sedos masallah kiz sende de ne sabir varmis ben taaa 4 gun once dayanamadjm yaptim sen adetin gecti hala duruosun heyecanla bekliorum sonucu canim benimm.iyi canım sen nasılsın taze annecik :109:
yok kız daha belli değil bu ayşeyle funda adımı çıkarıyor
2 yıldırmı off beklemek çok zor değilmi
benimde 1 yıl oldu,bi test yapsana ilk kez böle hissediyorsan canım bendede gastrit var
selam pollen sen nasılsın nasıl gidiyo hamişlik
benim cuma gelir canım
ayşemmm varrr kesinnnnn
o güzelliği öpermisin benim için bal suratlıyı
hepimize canım inşallah.tabi önce hayırlısı
eşimde kromozom bozukluğuna bağlı azosperm ve varikosel var canım. varikoselden ameliyat oldu.sonuç değişmedi.3 kez tüp bebek yaptırdım. ilk 2 sinde bölünme olmadığı için transfer yapılamadı.3.de tuttu ama 1,5 aylık falandı düşükle sonuçlandı.4.yü yaptırmaya korkuyorum.öyle bekliyoruz işte.
senin içinde hayırlısı olsun tüp bebeğe gerek kalmadan doğal yolla hamile kalırsın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?