Ağlayakta gözden mi olak???

5 ve ustu hamilelik lehinee ama senin sonuc yinede şaibeli. niye şaibeli diyorum cunku testi erken yaptinn, benim sabirsiz kizimm

kan testinde hemen çıkıyormuş diyorlardı...kesin sonuç :82: hastaneye gelmişken vereyim dedim, bilseydim yaptırmazdım :93: meleğiiimm :109:

süreyya merak ettim canm bebeğin varmı şimdi
ben 2 sene ruh hastası oldum da rabbim taşıyamacağımız yük vermesin bize

canım gecikme var sonuçta kanda çıkabilir artık ama önce bi idrar yap akşam yaa akşam bi test yap bakalım hep birliklte
oturur konuşuruz duruma göre

bakalım canlarım yaptırıp kurtulayım diyorum :))...yoksa da kesin kan da çıkar

oy kıyamamm ben sana canııımm yapar yapmaz hemen yazarım size :))

hahaha cok tuttum bunu sed

kizlar ben cikiyorum. esim geliyor. eve gidecez. ama gozum burada.

sed gelismeleri hemencecik yazzz

fundosum senide cok opuyorummm,herkesi opuyorumm

iyi aksamlar canlarimmm

yok canm malesef haziranda tüp denicez
sen tüp yaptınmı peki sorun varmıydı
benimki sebepsiz infertil olur diolar ama hala bekliom işte

eşimde kromozom bozukluğuna bağlı azosperm ve varikosel var canım. varikoselden ameliyat oldu.sonuç değişmedi.3 kez tüp bebek yaptırdım. ilk 2 sinde bölünme olmadığı için transfer yapılamadı.3.de tuttu ama 1,5 aylık falandı düşükle sonuçlandı.4.yü yaptırmaya korkuyorum.öyle bekliyoruz işte.
senin içinde hayırlısı olsun tüp bebeğe gerek kalmadan doğal yolla hamile kalırsın inşallah.

ayneeeeen kankaaaa kaç saattir dil döküyomda hatun yanaşmıyo

8 senemi canım ya çok üzüldüm Allah tez zamanda inşallah hayırlı bir evlat versin sana gerçekten çok zor 11. ayım ve insan çok yıpranıyor.

hepimize canım inşallah.tabi önce hayırlısı

iyi canım sen nasılsın taze annecik :109:

yok kız daha belli değil bu ayşeyle funda adımı çıkarıyor
Sedos masallah kiz sende de ne sabir varmis ben taaa 4 gun once dayanamadjm yaptim sen adetin gecti hala duruosun heyecanla bekliorum sonucu canim benimm.

Gelmemis adetten umut kesilmez fundos. Erken yaptin sen testi ama erken ogrenmek hic ama hic iyi degik tecrube ettim en iyisi gecmesini beklemek

maddi açıdan hazırsanız hiç beklme derim bi defa tuttuysa olur yine vazgeçme sakın

Selamm millettt bi oturtma yaptimmm yapmaz olaydimmm saftim kaydiii
bi daha ugrastiran yemek yokkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…