Ağlayakta gözden mi olak???

sağlık ocağına verme bence. özel hastane falan yokmu yakında.hem 24 saat lab.hizmeti veriyorlar hem kısa sürede sonuç.fiyatta genelde 20-30 arası diye biliyorum özelleriin

Süreyyacannn sen var yaa beni de nasıll heyecanlandırdınnn kız

fundooşş ben de altın düşüşlerini bekliyorum , borcum var, bayaa düştüü

hatta hep birlikte şimdi çay içsek şu yağmurlu havada ne güzel olurdu

devlet acilinde yapmıyorlar canım gebelik testi.

canım geçen perşembe idrar da silik çıktı,yine yaptım, yine silik çizgi... sonra kan testi verdim negatifti...

kararsızım aslında ama çoookta merak ediyorum
Ayy evet canim ya unutmusum kusura bakma bide gittin zannettim o yuzden kizlara sordum tamam canim hayirlisi olsun

evet anladım

45 tl çokmuş ya keşke devlette yapsalar da acile gitsem akşam , çok kötüyüm başım dönüyor, düşmekten yürüyemiyorum diye

ayyyy ne güzel olur yaaa.saatlerce sohbet etsek,gülsek eğlensek.

canım gecikme var sonuçta kanda çıkabilir artık ama önce bi idrar yap akşam yaa akşam bi test yap bakalım hep birliklte
oturur konuşuruz duruma göre

sonunda bicirigi uyuttum,her yanim uyustu

ooo konu baya uzamiss.

sedcim bitanem bence en mantiklisi bu aksam idrar testi yap onun sonucuna gore kana git. hatta hemen idrar testini yaparsin cift cizgiyi gorursun sonra ardindan buyuk bi heyecanla kan tahlili yaptirmaya gidersin tatlimm

işte bu değerlerden hiç anlamam kızlar karıştırdı kafamı

vericem de yine boşa gitmesin param da, kanımda

çok tatlısın sen ya. kanın da paranda yerine gelir merak etme sen. canımmm ben 8 senede çocuk için 20.000 tl harcadım ve verdiğim kanın haddi hesabı yok.ve boşa gitti. ben üzülmüyorumda sen mi üzülüyorsun.

ayy seni nasıl ikna edeceğimi şaşırdım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…