Ağlayakta gözden mi olak???

kız işte yarın izleyin diye yazdım , kazanıp kazanmadığını burada söylemeyeyim sürpriz olsun

yarın ızlıycem o zmn sosyalımmmm
fundosum ezom
ben cıkıyorum kızlarr evı bi supurup gelırım yıne .. cıkamadım burdann
öptum hepınızı

Evet cnm bi kurle ble artti yanii gitmiyo napiyim bende demiyorum artik yok fundam negatif cikicak biliyorum kizz kelebekk simdi kurt seyit ve surada oynuyoo anneme diyorum ordakiler onemsuz oyuncular diye guluyoo

kelebeem mi o adam şimdi beni affet diye bi dizi var orda oynuyo

kız işte yarın izleyin diye yazdım , kazanıp kazanmadığını burada söylemeyeyim sürpriz olsun

Evet cnm bi kurle ble artti yanii gitmiyo napiyim bende demiyorum artik yok fundam negatif cikicak biliyorum kizz kelebekk simdi kurt seyit ve surada oynuyoo anneme diyorum ordakiler onemsuz oyuncular diye guluyoo

ayyy aynı onun ayarında bi dizi oda evett biliyommmm
tamam sosyalim izlerizzz söleme haklısınnn

ya ozaman süpriz olsun ezom hayırlısı olmaz dersin olur belli olmazzzz

kız önemsiz olurmuuu öle deme hepsi çok kaliteli tiyatro sanatçıları aslında
fazla tiyatroya giden biri olarak biçoğunu izlemişliğim var tabi onlar ankaranın hepsi gelmiyo

Keske suprizz olsaaa kizzz ama cok abartili oynuyolar

dinlen ezoşşş çok geçmiş olsun tatlım

yelizimm başbaşayızzzz

Son düzenleme:
Ayy oku oku bitmedii
Benosss sosyalimm sagolun kizlarr gecicek insallah bu gunlerr
Fundoşşş kizz aşilama fiyatlarini ben de sorcam yarin ay dur hatta şimdi ariim erzurumu bilgi vercekler mii

Ohaaaaaa
Aşilama 650 liraymişş hadi o neyse deee
Kadin dio kii ilaçlar icin rapor hakkiniz var kullanirsaniz ilaclar 1000 lira tutuyo diyoo raporlu olarak şaka mı yaa alti ustu bi klomen degil mi bu ilacc

iyi vermişler fiyat bizimki telefonda vermiyooo yakın ama ters gidememde şimdi
uygun olunca gidim sorim benim hastaneye suratsızıma yaptırim demi benoşşşş
filmin etkisi ile açık çıktı ya bide tüpler 2 aydan umutlu döndüm eve o gün soraydım yaaaa

Okudum okudum tam yazacaktım şarjım bitti :))

Fundam sen hangi doktora gidiyorsun ben karıştırdım :)

Sosyall kız senin hamişlik nasıl epeydir konuşamıyoruz bulantılar nasıl oldu ?

Bende inşAllah bu hafta gidip testleri yaptrcam

geçen hafta çok kötüydüm benoş ama bu hafta çok şükür biraz daha iyiyim , sen nasılsın beni 12. haftada çağırdı 2 li test için 28 nisana denk geliyor

Günaydın kızlar
yeliz erzuruma gitmedi mi

günaydınn canlarımmmmm benoşşşş sosyalimm lizommm
benoş ben bizimm evin orda iyi bir dr. a gittim yum. takibi yapıldı ama son gittiğimde gel yine hormon testleri yapalım filan dedi birazda garipti tel elinde sürekli mesajlaştı beni tınlamadı gıcık oldummm
yine gönülümüze gidecem heralde hani dediydi yaaa adet olursan aşılama yaparız en azından derdimi anlıyo

lizomm dün gece konuştuk sabah erkenden yola çıkacaktı 9 da doktorda olmak istiyordu
dün kar buz vardı gitmediler
sen nasılsın canımmm geçtimi ağrın geçen neydi öle yaaa
bende dün kasık ağrısından geberdimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…