kızz bi ilaçla çözülcek bişeydir ha sizinki ihmal etmeyin belkide miniğin seninle ezocann bi test yapıver kızzzz
ayyy evet yaaaa açtım şimdi emineyi gördüm hemen kapadımm ne fena oldumm bi an görünce oyyy
ben mehtaplı zamanlarında izliyodum kelebeeem
kız öle deseneee bitmişaaa evet adaşım diyodun yaaa yarın burda olursam açarımm zevkli oluyo
ee kim kazanmış kz bitmiştir herhalarkadaşın kazandımıı
tamam kuzum yarın mutlaka izliycemkız işte yarın izleyin diye yazdım , kazanıp kazanmadığını burada söylemeyeyim sürpriz olsun
görüşürüz canım bizde seni öpüyoruz kolay gelsinyarın ızlıycem o zmn sosyalımmmm
fundosum ezom
ben cıkıyorum kızlarr evı bi supurup gelırım yıne .. cıkamadım burdann
öptum hepınızı
kızz bi ilaçla çözülcek bişeydir ha sizinki ihmal etmeyin belkide miniğin seninle ezocann bi test yapıver kızzzz
ayyy evet yaaaa açtım şimdi emineyi gördüm hemen kapadımm ne fena oldumm bi an görünce oyyy
kız öle deseneee bitmişaaa evet adaşım diyodun yaaa yarın burda olursam açarımm zevkli oluyo
kelebeem mio adam şimdi beni affet diye bi dizi var orda oynuyo
kız işte yarın izleyin diye yazdım , kazanıp kazanmadığını burada söylemeyeyim sürpriz olsun
Evet cnm bi kurle ble artti yanii gitmiyo napiyim bende demiyorum artik yok fundam negatif cikicak biliyorumkizz kelebekk simdi kurt seyit ve surada oynuyoo anneme diyorum ordakiler onemsuz oyuncular diye guluyoo
Keske suprizz olsaaaayyy aynı onun ayarında bi dizi oda evett biliyommmm
tamam sosyalim izlerizzzsöleme haklısınnn
ya ozaman süpriz olsun ezom hayırlısı olmaz dersin olur belli olmazzzz
kız önemsiz olurmuuu öle deme hepsi çok kaliteli tiyatro sanatçıları aslında
fazla tiyatroya giden biri olarak biçoğunu izlemişliğim vartabi onlar ankaranın hepsi gelmiyo
Keske suprizz olsaaakizzz ama cok abartili oynuyolar
Cok guluyorum annem izlerken ilk baslarda bende biraz izledim cok skldimkeşke canımmmm
evet haklısın tiyatrocular biraz öyle hakaten
Okudum okudum tam yazacaktım şarjım bitti :))
Fundam sen hangi doktora gidiyorsun ben karıştırdım :)
Sosyall kız senin hamişlik nasıl epeydir konuşamıyoruz bulantılar nasıl oldu ?
Bende inşAllah bu hafta gidip testleri yaptrcam
Okudum okudum tam yazacaktım şarjım bitti :))
Fundam sen hangi doktora gidiyorsun ben karıştırdım :)
Sosyall kız senin hamişlik nasıl epeydir konuşamıyoruz bulantılar nasıl oldu ?
Bende inşAllah bu hafta gidip testleri yaptrcam
Günaydın kızlar
yeliz erzuruma gitmedi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?