Ağlayakta gözden mi olak???

boyum çok uzun değil ama kilomu dengeliyor galiba
kız fundoş Allah iyiliğini versin boşa gitmesin öylemi inşallah aşılamaya gerek kalmıycak kuzum bebişin süpriz yapacak sana

tamam daha unutmammm
kız benimkide diyor bu defa takviyeli gidecem geçen sefer odaya soktular minicik oda bomboş karanlık psikolojisi bozulmuştu adamın zorla yapmış
dedim telefondan açsaydın hemen bişeyler benim aklımda işe geç kaldım üşüncesi var diyo

ben bugün bi gidim hastaneyede fiyat sorim bakim çok pahalı bişey değilde bi siftah yapam aşılamada

evet fatmammm öle duruyon valla
ayyy inşallahkızzz bu defa olsunda uğraşmim yeter

Kizlar merhabaaa
Perinin dedigi gibi erzulüm gidemedik yogun kar yagisindan dolayii yollar buzlu agri cikişi da kapali goze alamadim zatem trafik fobim varr
Hayirlisi olsunn yarin gideriz insallah

bende seni merak etmiştim kız bütün aksilikler seni buluyor haa kurşun döktür diyecemde Allah korusun bu sefer kurşunu kafana dökmelerinden korkuyorum

twinim geçen haftaya göre çok çok iyiyim bugünüme şükür sen ne yapıyorsun nasılsın

iyiyim canım işe başladım bende hafif bulantım oluyor , sen ne yapıyorsun prenses ne yapıyor içeride

kız dün eşimde sandık görevlisiydi hem donmuş hem acıkmış gecede 12-1 gibi gelmiş dedim ki bi daha göreve falan gitme keşke sende gitmeseydin valla yine iyi dayanmışsın ama

kızlar bu arada fox ta yemekteyizde Malatyalılar yarışıyor bi taneside benim arkadaşım izleyebilirsiniz müsait olanlar

inşallah canım dualarımdasın sende
Evet cnm herzamanki gibi kirmizilar gelicek yine

Keske olsa ama sanmiyorum fatma

hayırlısı olsun canım

ayy fundosmm alemsın valla adamın rahat olması gerekırken hem karanlık hem stres rahat olamamıs bos zamanda gıtsın bari
bıraz katlanacaklar valla hersey bebişi yapana kadar sonra şutlaycam ben
bencede araştır bi bakalım inşş bu ay gelır minikk:109:

cnm bu arada sedostan haber alıyomusun :44:

hos geldın sosyalımm daha iyi olmana sevındım
bnde iyiyim cnm minikleri beklıoz
hangisi kızz

sosyalimmm açıyom hemen adı ne kızzz veremiyosan baş harfini söleee
bakıyommm

twinim bende bendeee bıktım vallahi uzak dursunlar bi süree
sedo sonuç almıştı bebişin sonucuyla inceleyeceklerdi dr. lar bi sorun yokmuş onun sonucunda plesentayı bekliyordu
daha düzelmemiş sanırım

Allah kolaylık versin canım işyerinde çok daha zor oluyodur kızımız iyiymiş canım çok şükür sende miniğin pıt pıtlarını duymuşsun çok şükür Allahım böyle sağlıkla devam ettirsin inşallah yemekteyiz bitmiş kuzum yarın bakayım bi hangisi senin arkadaşın

unutma beni var yaa sosyalll ayy hala bitmemiş bu diziii ığğğğ

hos geldın sosyalımm daha iyi olmana sevındım
bnde iyiyim cnm minikleri beklıoz
hangisi kızz

unutma beni var yaa sosyalll ayy hala bitmemiş bu diziii ığğğğ

bugün izledik biz saat 12:30 da başlıyor yarın arkadaşın günü o yemek yapacak ismi dilek

anladım cnm normal olarak düzelmemiş ama Rabbim sabrını versin tez zamanda dönsun aramıza

Ama dr yne az cikarsa ac karnina gel demis hapmi vericek artik bilmiyorum daha gidicek iste

kaç yıl oldu ya bide bütün karakterler birbirine girmiş

bugün izledik biz saat 12:30 da başlıyor yarın arkadaşın günü o yemek yapacak ismi dilek

kızz bi ilaçla çözülcek bişeydir ha sizinki ihmal etmeyin belkide miniğin seninle ezocann bi test yapıver kızzzz

ayyy evet yaaaa açtım şimdi emineyi gördüm hemen kapadımm ne fena oldumm bi an görünce oyyy
ben mehtaplı zamanlarında izliyodum kelebeeem

kız öle deseneee bitmiş aaa evet adaşım diyodun yaaa yarın burda olursam açarımm zevkli oluyo
ee kim kazanmış kz bitmiştir herhal arkadaşın kazandımıı

kelebeem mi o adam şimdi beni affet diye bi dizi var orda oynuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…