önemlı degıl cnm bı dahakıne kızıcam ama şaka tabıkı
benımkıde yaptrr da oyle sıkıntı yapmıyo dun hatta dıo sen galıba cok ıstıyosun benım o filmleri izlememiızle dedım ne olck normalde sinirlenirim tabı ama mevzu bu olunca sıkıntı yok bnm ıcın
yaptrsın kız merak edıo ınsan bı de erkekler bu konuda dah hassa tabı
boyum çok uzun değil ama kilomu dengeliyor galiba
kız fundoş Allah iyiliğini versin boşa gitmesin öylemiinşallah aşılamaya gerek kalmıycak kuzum bebişin süpriz yapacak sana
Evet cnm herzamanki gibi kirmizilar gelicek yinecnm sen bılırsın tabı insan kendı vücudunu daha ıyı tanıyo sonucta hayırlısı cnmm guzel haberler verırrsın belkı
kuzum kötüyü çağırma hemen
Yaa ne guzel funda bnmki daha gdck dra
Kizlar merhabaaa
Perinin dedigi gibi erzulümgidemedik yogun kar yagisindan dolayii yollar buzlu agri cikişi da kapali goze alamadim zatem trafik fobim varr
Hayirlisi olsunn yarin gideriz insallah
canlar merhaba nasılsınz..,
sosyalım daha ıyısın galıba ınss gecer hemn ya hamılelıgın tadını cıkarırsın..
fundosum gıttınmı bı daha dr a cnm catlamısmı acaba yumlar..
ayseem nasılsın kuzum gercı dısarı cıkmıssın yınegezgin hamış seni
ezom ınnsss bebıstendır gecıkme
yelızım kuzum nasıl oldun kanaman azaldımı gıdememıssın cnm neysse hayır vardır bundaa
benosum da burdaymıs kuzum nasılsın
lizimm nasılsın kuzum saatler ınsanı saskına cevırıyo yaa
slm kızlar benim kuzen bugün gitti buralardayım artık
yelizim canım aklım hep sende nasıl oldun umarım en kısa zamanda atlatırsın bu durumu dualarım hep seninle
sosyalim canım nasılsın geçmedi mi ya bulantıların senin hamişliğin ayşem gibi geçecek herhaldeAllahım kolaylık versin canım
fundoşum sen nasılsın canım bu ay bebişin gelir inşallah hayırlısıyla
ayşem nasılsın kuzum damadım nasıl iyi bakıyosun dimi ona
benoşum canım senin hamişliğin nasıl geçiyo umarım sen iyisidindir
lizom geçmiş olsun canım nasılsın şimdi oğluşun nasıl
twinim,ezom sizler nasılsınız bebişleriniz gelir inşallah bu ay
Selamm herkeseee
Bende hiç giremedim.. Dün sandıkta görevliydim gittiğime gideceğime pişman oldum töbe bi daha görev alırsam dedim
Yelizim tekrar geçmiş olsun canım.. Yaşadıkların kolay şeyler değil rabbim tez zamanda sana şifa versin..
Lizim sana da geçmiş olsun canım dikkat et kendine..
Ayşemm, fundamm, sosyalimm, twinimm, ezomm öpüyorum hepinizi canlar
inşallah canım dualarımdasın sendetamam daha unutmammm
kız benimkide diyor bu defa takviyeli gidecem geçen sefer odaya soktular minicik oda bomboş karanlık psikolojisi bozulmuştu adamın zorla yapmış
dedim telefondan açsaydın hemen bişeylerbenim aklımda işe geç kaldım üşüncesi var diyo
ben bugün bi gidim hastaneyede fiyat sorim bakim çok pahalı bişey değilde bi siftah yapam aşılamada
evet fatmammm öle duruyon valla
ayyy inşallahkızzz bu defa olsunda uğraşmim yeter
Evet cnm herzamanki gibi kirmizilar gelicek yine
Keske olsa ama sanmiyorum fatma
tamam daha unutmammm
kız benimkide diyor bu defa takviyeli gidecem geçen sefer odaya soktular minicik oda bomboş karanlık psikolojisi bozulmuştu adamın zorla yapmış
dedim telefondan açsaydın hemen bişeylerbenim aklımda işe geç kaldım üşüncesi var diyo
ben bugün bi gidim hastaneyede fiyat sorim bakim çok pahalı bişey değilde bi siftah yapam aşılamada
evet fatmammm öle duruyon valla
ayyy inşallahkızzz bu defa olsunda uğraşmim yeter
kız seninki gitmedimi doktora sorun olduğunu nasıl anladınız siz ben gitti biliyorum
bende seni merak etmiştim kız bütün aksilikler seni buluyor haa kurşun döktür diyecemde Allah korusun bu sefer kurşunu kafana dökmelerinden korkuyorum
twinim geçen haftaya göre çok çok iyiyim bugünüme şükürsen ne yapıyorsun nasılsın
iyiyim canım işe başladım bende hafif bulantım oluyor , sen ne yapıyorsun prenses ne yapıyor içeride
kız dün eşimde sandık görevlisiydi hem donmuş hem acıkmış gecede 12-1 gibi gelmiş dedim ki bi daha göreve falan gitmekeşke sende gitmeseydin valla yine iyi dayanmışsın ama
kızlar bu arada fox ta yemekteyizde Malatyalılar yarışıyor bi taneside benim arkadaşım izleyebilirsiniz müsait olanlar
bende seni merak etmiştim kız bütün aksilikler seni buluyor haa kurşun döktür diyecemde Allah korusun bu sefer kurşunu kafana dökmelerinden korkuyorum
twinim geçen haftaya göre çok çok iyiyim bugünüme şükürsen ne yapıyorsun nasılsın
iyiyim canım işe başladım bende hafif bulantım oluyor , sen ne yapıyorsun prenses ne yapıyor içeride
kız dün eşimde sandık görevlisiydi hem donmuş hem acıkmış gecede 12-1 gibi gelmiş dedim ki bi daha göreve falan gitmekeşke sende gitmeseydin valla yine iyi dayanmışsın ama
kızlar bu arada fox ta yemekteyizde Malatyalılar yarışıyor bi taneside benim arkadaşım izleyebilirsiniz müsait olanlar
Yok cnm gitmedi test yaptirmisti 2defa
Ama dr yne az cikarsa ac karnina gel demis hapmi vericek artik bilmiyorum daha gidicek istee adam napsın daha 2 kez test yaptırmış kolay değilkiii
fatmammmm sağol canımmmm
unutma beni var yaa sosyalllayy hala bitmemiş bu diziii ığğğğ
hos geldın sosyalımmdaha iyi olmana sevındım
bnde iyiyim cnm minikleri beklıoz
hangisi kızz
sosyalimmm açıyom hemen adı ne kızzz veremiyosan baş harfini söleee
bakıyommm
twinim bende bendeee bıktım vallahi uzak dursunlar bi süree
sedo sonuç almıştı bebişin sonucuyla inceleyeceklerdi dr. lar bi sorun yokmuş onun sonucunda plesentayı bekliyordu
daha düzelmemiş sanırım
Allah kolaylık versin canım işyerinde çok daha zor oluyodurkızımız iyiymiş canım çok şükür sende miniğin pıt pıtlarını duymuşsun çok şükür Allahım böyle sağlıkla devam ettirsin inşallah yemekteyiz bitmiş kuzum yarın bakayım bi hangisi senin arkadaşın
bugün izledik biz saat 12:30 da başlıyor yarın arkadaşın günü o yemek yapacak ismi dilek
sosyalimmm açıyom hemen adı ne kızzz veremiyosan baş harfini söleee
bakıyommm
twinim bende bendeee bıktım vallahi uzak dursunlar bi süree
sedo sonuç almıştı bebişin sonucuyla inceleyeceklerdi dr. lar bi sorun yokmuş onun sonucunda plesentayı bekliyordu
daha düzelmemiş sanırım
Ama dr yne az cikarsa ac karnina gel demis hapmi vericek artik bilmiyorum daha gidicek iste
kaç yıl oldu ya bide bütün karakterler birbirine girmiş
bugün izledik biz saat 12:30 da başlıyor yarın arkadaşın günü o yemek yapacak ismi dilek
kızz bi ilaçla çözülcek bişeydir ha sizinki ihmal etmeyin belkide miniğin seninle ezocann bi test yapıver kızzzz
ayyy evet yaaaa açtım şimdi emineyi gördüm hemen kapadımm ne fena oldumm bi an görünce oyyy
ben mehtaplı zamanlarında izliyodum kelebeeem
kız öle deseneee bitmişaaa evet adaşım diyodun yaaa yarın burda olursam açarımm zevkli oluyo
ee kim kazanmış kz bitmiştir herhalarkadaşın kazandımıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?