Ağlayakta gözden mi olak???

hımm anladım canım
inşallah sarsıldıkça ileri doğru gitmiştir spoşlar
bebişin kilosu normal dedi doktor zaten karnımda çıkmadı daha karın boşluğum fazlaymış demekki

ayyyy minik prensesimizzz bizimmm o yaa
ayşeninde öyle ya canım hiç karnı yok
baş ağrın geçtimi canım
ağrın sızın varmı
kızlar geçen bi hamile kız gördüm bir deri bir kemik kız göbekte basketbol topu gibi kocaman ama resmne top gibi çok garip duruyorduuu

Selamm herkeseee

Bende hiç giremedim.. Dün sandıkta görevliydim gittiğime gideceğime pişman oldum töbe bi daha görev alırsam dedim

Yelizim tekrar geçmiş olsun canım.. Yaşadıkların kolay şeyler değil rabbim tez zamanda sana şifa versin..

Lizim sana da geçmiş olsun canım dikkat et kendine..

Ayşemm, fundamm, sosyalimm, twinimm, ezomm öpüyorum hepinizi canlar

inşallah canımın içi inşallah
ınsan yıpranıyoo acaba oldumu olacak mı derken ...
cnm bu arada 1 kilo almıssın bebısın kılosu ıyıyse sıkıntı yoktr yanı sıkma canını
canım herşeyin hayırlısı Allahım sizinde yüzünüzü güldürecek ama bebişleriniz zamanını bekliyo demek ki .kafaya takma diyecem ama biliyorum ki olmuyor
bebiş iyiymiş canım çok şükür

evet canımmm bi araştıorsana nerdeysen yazıyolar iyi doktor nerde kimdir hangi ildeydin kız seen
canım sende bi kontrole gitsen inşallah hamiş olursunda miniği kontrole gidersin
s
fundosssss kız 3. soyleıyısım olacak cnm dbakırdayım baktım cnm o sayfalara en son gıttıgm dr en ıyıler arasında ama tedavıye baslamadıgımız ıcın mı bilmiyorum cok ta neden arastırmadı 1 sene sonra gelın dedı hamıle kalmazsan gitsem bnce aşılama önerecek bu konuda uzman ..
cnm aslında ben değilde koçişi yollayım dıom bı spermıyogram yaptrsın 2 sene oldu nerdeyse yaptıralı ..

kız olmasına çok sevindim valla canım Allahtan hep hayırlısını istedim ama içimden hep kız olsun diye geçiyodu
çok şükür geçti canım inşallah böyle devam eder
kesin erkektir o bebiş ama kız çok kötü olmuş ya ben iyiyim canım hamile kalmadan önce 68dim zaten zayıf değildim
selam canım Allah kolaylık versin bugün dinlen iyice bebişinde yorulmuştur yerim ben o miniği

canım herşeyin hayırlısı Allahım sizinde yüzünüzü güldürecek ama bebişleriniz zamanını bekliyo demek ki .kafaya takma diyecem ama biliyorum ki olmuyor
bebiş iyiymiş canım çok şükür

tabı cnm herzamn hayırlısı olsun Rabbım beklıyo en dogru zamanı ..
cnm ıyıyse sıkıntı yok bnce sende takma karnın cıkmaya basladımı cnmm

hosgeldın benosummmmmm
nasılsın kuzum.. ben de hıc görev almam valla ne sınavlarda ne de böyle secımlerde fln cok yorucu oldugunu bıldıgım ıcın ..

Twin fatma benay hosgeldinizfena gripm bi bakiyim dedim:2: kirmizilar yne gecikti bnm

fatmammm hiç 68 durmuyon kızzzz
benoşşş anladım dünki iletinden zatenn sıkıcı yaaa sandık görevlisi olmak
bizde öptkkkk

twinimmm özürrr yaaaa doğru yaa ben geldim demiştim hattaaa
kız benimkide diyor vitami,n içince bitince bidaha yaptırcam diyo benimki çok meraklııı bende boşa gitmesin aşılamada kullanırız dedim

önemlı degıl cnm bı dahakıne kızıcam ama şaka tabıkı
benımkıde yaptrr da oyle sıkıntı yapmıyo dun hatta dıo sen galıba cok ıstıyosun benım o filmleri izlememi ızle dedım ne olck normalde sinirlenirim tabı ama mevzu bu olunca sıkıntı yok bnm ıcın
yaptrsın kız merak edıo ınsan bı de erkekler bu konuda dah hassa tabı

boyum çok uzun değil ama kilomu dengeliyor galiba
kız fundoş Allah iyiliğini versin boşa gitmesin öylemi inşallah aşılamaya gerek kalmıycak kuzum bebişin süpriz yapacak sana

Yaa ne guzel funda bnmki daha gdck dra

Sanmiyorum kizlar hem belirtide yok goguslerim hassas adet olucam yine oyuzdende test yapmadim

cnm sen bılırsın tabı insan kendı vücudunu daha ıyı tanıyo sonucta hayırlısı cnmm guzel haberler verırrsın belkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…