Ağlayakta gözden mi olak???

Ayy bi de cocugun cesedi bulunmus ya havuzda yazik bogularak olmus ALlah ailesine sabir versin

Ayy evet ya çok üzücü hiç mi bakmak akıllarına gelmedi.. Kamera kayıtlarını falan izlemişler hiç mi görmemişler yaa yazıkk ( Allah'ım kimseye yaşatmasın

Bazi Musluman ulkelerde yasak.anmis canim bende elestirmenlerden dinledim aman aman begenmemisler yinede russel abi icin gidilir

Ayy evet ya çok üzücü hiç mi bakmak akıllarına gelmedi.. Kamera kayıtlarını falan izlemişler hiç mi görmemişler yaa yazıkk ( Allah'ım kimseye yaşatmasın
Cocuk bu nereye gidecegi belli mi olur havuzun ici doluymus ama yine de yan villaymis kiz neden bakmamislar acaba amin canim amin

Cocuk bu nereye gidecegi belli mi olur havuzun ici doluymus ama yine de yan villaymis kiz neden bakmamislar acaba amin canim amin

Aynen ilk bakılacak yerler en yakın yerler ama işte olacağı var ya oldu o kapı niye kilitli değil oda ayrı bi acı verici durum o anne baba bunun pişmanlığını ömür boyu yaşayacaklar (

Kilitliymis kuzu acmis ondan sonra kacmis evden gecen haftada boyle kaybolmus 3 saat sonra bulunmus hiperaktifmis cocuk

Kizz icim gitti yaa
Gerci belliydi dündenn bisey olduguu
İki kez bakmislar havuza ama dalgic girmemiş
Sonradan atilmiş olabilir va diolar ama sanmiyorum yan villaya geçiş varmis bahceden cocuk evden ciktigi gibi düşmüş bence
Allah kimseye evlat acisi yaşatmasin rabbim sabir versin

benim ki sessiz sakin olur sürekli yattığım için

Kız inşAllah hiperaktif zor kız Allah korusun..

Amin canım aminnn

Bizde izliyoruz haberlerde havuz pismiş zaten nasıl kalabalık yazık ya anne çok kötü

kız çocuk yukarı cıkmamıs mı şişmiştir çünkü bi de demek ki havuz hem buyuk hemde pismışki görünmemiş cocuk

Canlar ben geldim kız kardesimdeyim teyzemler gelmişti gittiler girebildim ancak.
Herkes nasıl kizlarr öpüyorum hepinizi
Aysemm bende optm kuzumm

Fundosum kuaföre mi gittin kız ay ben çok uyusugum yaa hep erteliyorum kendimi çok saldim ay bnde foto görmek istiyorum ya

Sosyalcan bizde bu aksam nuha gidicez eşimin Kuzenleriyle..gitmeyi çok istiyorum.

Yelizim benosum lizim

Ya bnde o yavruya çok üzüldüm Rabbim annesine babasına sabır versin

Canlarımmm biz gitmedik gilmee max. Kert kampanyası bugün yıkmiş onla yarı feyata alıyozda şifreyle
deniz havası aldıkk ama tamda ozamen fac.. paylaşımları gördamm pamirle ilgili off yaa

twinim çok değişiklik yokki kızz kaşlarımı inceltti o... sevmedimmm

benoşşş senin şu anamlarına bayılıyomm anammm

Kızz sinemada iyice bi cimri gördüm sizi
Bizimde bi tane bedava bilet hakkımız var bakalım ne zaman kullancaz.. Olada alışveriş yaparsanız buraya gelin 75 üzeri alışverişe sinema bileti bedava

Mutlu oldum anam

Twincim merhaba canım

Yeliz kız sen ne yapıyon ?

Kızz 15 bi bilet
maximumla 7.5
ptesi giderizz

Bu arada burda gökhan tarkmen konseri varr pazardan dönerken gördüm badıgardlar kızlar falan görevleler bi havalılarr çok kalabalıktı sordum 30 bilet
reklamınada hiç dikkat etmemişim 7 de başladı
sesi geliyoo

İyi benoss ne olsunn yayılıyom evdee valla vucudum agridi hareketsizlikten bugunn
Kizz cimri bunlarrr

Fundamm o adami ben cok seviyorum
Hatirliyon mu amatör kaydı büyük insann cok dinlerdimm

Anaamm pahalıymış kız burda 8 lira

Ben o adamı severim bide mustafa ceceliyi.. Bi konserine gidemedim kenan doğulu ile mustafanın yanarım yanarım ona yanarım

Bedava konser iyi değerlendir

İyi benoss ne olsunn yayılıyom evdee valla vucudum agridi hareketsizlikten bugunn
Kizz cimri bunlarrr

Fundamm o adami ben cok seviyorum
Hatirliyon mu amatör kaydı büyük insann cok dinlerdimm

Evet yaa çok yatmakta iyi değil insan resmen uyuşuyo ama bende öleyim yattıkça yatasım geliyo pek saldım işleri

Cimrilikte sınır yok

Ben de cok severim o gencleri
Ama para verip konserine gitme geregi duymam yani kulaklikta dinlemek tatmin ediyor
Ama bi sıla bi sertab bi şebnem ferah olsaa acimam yanii

Ben de cok severim o gencleri
Ama para verip konserine gitme geregi duymam yani kulaklikta dinlemek tatmin ediyor
Ama bi sıla bi sertab bi şebnem ferah olsaa acimam yanii

Bende saydıklarına hayatta gitmem kulaklıkla bile dinlemem belli başlı güzel şarkıları hariç tabii..

Ama konser tadını yaşamakta istiyorum
Mahalle konserlerine çok gittim ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…