Ayy bi de cocugun cesedi bulunmus ya havuzda yazik bogularak olmusALlah ailesine sabir versin
Cocuk bu nereye gidecegi belli mi olur havuzun ici doluymus ama yine de yan villaymis kiz neden bakmamislar acaba amin canim aminAyy evet ya çok üzücü hiç mi bakmak akıllarına gelmedi.. Kamera kayıtlarını falan izlemişler hiç mi görmemişler yaa yazıkk( Allah'ım kimseye yaşatmasın
Cocuk bu nereye gidecegi belli mi olur havuzun ici doluymus ama yine de yan villaymis kiz neden bakmamislar acaba amin canim amin
Kilitliymis kuzu acmis ondan sonra kacmis evden gecen haftada boyle kaybolmus 3 saat sonra bulunmus hiperaktifmis cocuk
Hımm ben haberleri izlemedim nette okudum o yazmıyordu(
Hiperaktif çocuğu zaptetmekte zor anam
benim ki sessiz sakin olur sürekli yattığım için
Kizz icim gitti yaa
Gerci belliydi dündenn bisey olduguu
İki kez bakmislar havuza ama dalgic girmemiş
Sonradan atilmiş olabilir va diolar ama sanmiyorum yan villaya geçiş varmis bahceden cocuk evden ciktigi gibi düşmüş bence
Allah kimseye evlat acisi yaşatmasin rabbim sabir versin
Kizz icim gitti yaa
Gerci belliydi dündenn bisey olduguu
İki kez bakmislar havuza ama dalgic girmemiş
Sonradan atilmiş olabilir va diolar ama sanmiyorum yan villaya geçiş varmis bahceden cocuk evden ciktigi gibi düşmüş bence
Allah kimseye evlat acisi yaşatmasin rabbim sabir versin
kız çocuk yukarı cıkmamıs mı şişmiştir çünkü bi de demek ki havuz hem buyuk hemde pismışki görünmemiş cocuk
Canlarımmm biz gitmedik gilmee max. Kert kampanyası bugün yıkmiş onla yarı feyata alıyozda şifreyle
deniz havası aldıkk ama tamda ozamen fac.. paylaşımları gördamm pamirle ilgili off yaa
twinim çok değişiklik yokki kızz kaşlarımı inceltti o...sevmedimmm
benoşşş senin şu anamlarına bayılıyomm anammm
Kızz sinemada iyice bi cimri gördüm sizi
Bizimde bi tane bedava bilet hakkımız var bakalım ne zaman kullancaz.. Olada alışveriş yaparsanız buraya gelin 75 üzeri alışverişe sinema bileti bedava
Mutlu oldum anam
Twincim merhaba canım
Yeliz kız sen ne yapıyon ?
Kızz 15 bi bilet
maximumla 7.5
ptesi giderizz
Bu arada burda gökhan tarkmen konseri varr pazardan dönerken gördüm badıgardlar kızlar falan görevleler bi havalılarr çok kalabalıktı sordum 30 bilet
reklamınada hiç dikkat etmemişim 7 de başladı
sesi geliyoo
Kızz 15 bi bilet
maximumla 7.5
ptesi giderizz
Bu arada burda gökhan tarkmen konseri varr pazardan dönerken gördüm badıgardlar kızlar falan görevleler bi havalılarr çok kalabalıktı sordum 30 bilet
reklamınada hiç dikkat etmemişim 7 de başladı
sesi geliyoo
İyi benoss ne olsunn yayılıyom evdee valla vucudum agridi hareketsizlikten bugunn
Kizz cimri bunlarrr
Fundamm o adami ben cok seviyorum
Hatirliyon mu amatör kaydı büyük insann cok dinlerdimm
Ben de cok severim o gencleri
Ama para verip konserine gitme geregi duymamyani kulaklikta dinlemek tatmin ediyor
Ama bi sıla bi sertab bi şebnem ferah olsaa acimam yanii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?