hulusi hoca gebe takibi yapmiyor cnm sadece kend riskli hastasinin takibini yapuyor.birde orasi sadece tup bebek unitesi hastaneden bağımsız bir yer.ama baskentin normal kadin dogumuna gidebilir.iyiyim canımmm
ayyy yazık kızzz adam görevden gelcek yorgun değilmidir biraz dinlensin öle çıkın derim
ya ama canım benim ölede kendine zarar veriyorsun ben bana yapılmadığı halde haksızlığa tahammül edemiyorum yaa sabah yine minibüste cırladım
erkek gibi atlıyom hemen kimsede sanane kadın demiyoo
canım yeliz araştırdı ankaraya gelecek tüp bebek için adam prof ve mailine telefonla döndü kızın çok tutulan bir doktor tamam belki o tüpçüama o hastane ters değilse sende gitsen başkent üni di galiba :44:
he kızzz çok sıkıcı bi hava var
hulusi hoca gebe takibi yapmiyor cnm sadece kend riskli hastasinin takibini yapuyor.birde orasi sadece tup bebek unitesi hastaneden bağımsız bir yer.ama baskentin normal kadin dogumuna gidebilir.
tabi cnm baskentin kadin dogumuna gitse vardir iyi dr.lar...hımm anladım canım ama ankara yani mutlaka çok iyi devamlı doktorlar vardır bizim kızın şansına kimse gitse bıraktı hep yarım kaldı yaw
Cok yatinca oluyor sanirim benayim
tabi cnm baskentin kadin dogumuna gitse vardir iyi dr.lar...
Galiba öle canım
Evi temizlememiz gerekiyo ikimizdede o g.. Yok
Ne olacak bilmyorum
Aynen valla sabah kustum daha kendime gelemedim az kendime geleyim esim supurur ben silerim aksamada sinemaya gidelim nuh tufaninaGaliba öle canım
Evi temizlememiz gerekiyo ikimizdede o g.. Yok
Ne olacak bilmyorum
Aynen valla sabah kustum daha kendime gelemedim az kendime geleyim esim supurur ben silerim aksamada sinemaya gidelim nuh tufanina
Gunaydin canlarimmmmm
Fundoss saclarr nasil oldu foto isterizz amaaa
Yelooo yine yapmis yapacaginiihelal olsun kizz.bizim yerimizede yap
Benos hazirladigin kahvaltiya bayildimmmyalniz yumurtayi cok haslayinca vitamini gidiyomuss.ben karatayim yalancisiyimm
Sosyosss sabah siftah yaparak uyanmissinbu arada bizde aksam nuh tufanina gidioruzz cok merak ediorum o filmiiiii
Lizoo gozunaydin sekerin gayet iyi. Devlet hastaneleri hep ole cnm. Allah eksik etmesin yinede gerci. Sende baskent uni ye bi bak bence.kizlarda soylemis zaten.
Atladigim varsa affolaaa
Twincanada buradan opucuk yolluyorum birde fatmacanaa
Hosgeldin kizzzzz
Evett karataydan ben de duymustumm cok pismis yumurta çamur yemek gibi demiştizatenn hicc sevmemm
Nassinn kuzuuu
nuh çıktımı kııııııııııııııııııııızzzzz dört gözle bekliyodukkkk
ayyy bizde gidekkkk :18: çok heyecanladımmm
Gunaydin canlarimmmmm
Fundoss saclarr nasil oldu foto isterizz amaaa
Yelooo yine yapmis yapacaginiihelal olsun kizz.bizim yerimizede yap
Benos hazirladigin kahvaltiya bayildimmmyalniz yumurtayi cok haslayinca vitamini gidiyomuss.ben karatayim yalancisiyimm
Sosyosss sabah siftah yaparak uyanmissinbu arada bizde aksam nuh tufanina gidioruzz cok merak ediorum o filmiiiii
Lizoo gozunaydin sekerin gayet iyi. Devlet hastaneleri hep ole cnm. Allah eksik etmesin yinede gerci. Sende baskent uni ye bi bak bence.kizlarda soylemis zaten.
Atladigim varsa affolaaa
Twincanada buradan opucuk yolluyorum birde fatmacanaa
Ayy bide benim evi gorsenizzz
Pok götüriyy :26:
Ve hicc elimi atasim yok yayiliyom evdee
Aysemm hosgeldin
Yelizimm kimsenin evi benimki gibi olamazbelediye gelse vidanjorle ancak ceker tozlari
Fundosum bence sizde gidin
ayşemmmmm
kızzzz saçlar az kısaldıııırengide hep yaptığım gibi koyu birazz
resimmiiitaamm
benoşun kahvaltısı ins. damııı ayy ona ben tabletten giebiliyom tek oda evdeee benim telde yok akıllı deil
kızz eşime söledimmm hemen gidelim akşam dedi bizde gidiyozzzzzz
ayy hemde ne merakkk çok keyifle izlicez inşallah h.kırıklığı olmazzz
fatma girmiyo hi. kızz
yeliz kızzz kalk artık tut bi işin ucundan pasaklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?