Ağlayakta gözden mi olak???

Hosgeldin benosss
Fındaa sen de barutsun mubarekk hemen biri ateşleyiveriyoo
Kizimm milletin dedigine takilma beeeee

hulusi hoca gebe takibi yapmiyor cnm sadece kend riskli hastasinin takibini yapuyor.birde orasi sadece tup bebek unitesi hastaneden bağımsız bir yer.ama baskentin normal kadin dogumuna gidebilir.

haklı kızzz
bende sabah bu konu hakkında düşünüyodum frenlemem lazım kendimi kızzımmm gece 11 de ben sana ne ddimmm heralde alırım kilo
ye yat

hulusi hoca gebe takibi yapmiyor cnm sadece kend riskli hastasinin takibini yapuyor.birde orasi sadece tup bebek unitesi hastaneden bağımsız bir yer.ama baskentin normal kadin dogumuna gidebilir.

hımm anladım canım ama ankara yani mutlaka çok iyi devamlı doktorlar vardır bizim kızın şansına kimse gitse bıraktı hep yarım kaldı yaw

Fundos bende 4 haftadir evdeyim sadece hastane icin ciktim acaba insan icine cikarsam yadirgar miyim yesil goren danalar gibi cosarmisim

Gunaydin canlarimmmmm
Fundoss saclarr nasil oldu foto isterizz amaaa
Yelooo yine yapmis yapacaginiihelal olsun kizz.bizim yerimizede yap
Benos hazirladigin kahvaltiya bayildimmm yalniz yumurtayi cok haslayinca vitamini gidiyomuss.ben karatayim yalancisiyimm
Sosyosss sabah siftah yaparak uyanmissin bu arada bizde aksam nuh tufanina gidioruzz cok merak ediorum o filmiiiii
Lizoo gozunaydin sekerin gayet iyi. Devlet hastaneleri hep ole cnm. Allah eksik etmesin yinede gerci. Sende baskent uni ye bi bak bence.kizlarda soylemis zaten.
Atladigim varsa affolaaa
Twincanada buradan opucuk yolluyorum birde fatmacanaa

Ayy bide benim evi gorsenizzz
Pok götüriyy :26:
Ve hicc elimi atasim yok yayiliyom evdee

Aynen valla sabah kustum daha kendime gelemedim az kendime geleyim esim supurur ben silerim aksamada sinemaya gidelim nuh tufanina

nuh çıktımı kııııııııııııııııııııızzzzz dört gözle bekliyodukkkk
ayyy bizde gidekkkk :18: çok heyecanladımmm

Hosgeldin kizzzzz
Evett karataydan ben de duymustumm cok pismis yumurta çamur yemek gibi demişti zatenn hicc sevmemm
Nassinn kuzuuu

Aysemm hosgeldin
Yelizimm kimsenin evi benimki gibi olamaz belediye gelse vidanjorle ancak ceker tozlari
Fundosum bence sizde gidin

Son düzenleme:
Hosgeldin kizzzzz
Evett karataydan ben de duymustumm cok pismis yumurta çamur yemek gibi demişti zatenn hicc sevmemm
Nassinn kuzuuu

Evet bende gecenlerde dinledim. Sarisi dagilinca hicbir faydasi olmuyor,transit yag yemis gibi oluosunuz dedi
Iyiyim tatlimmm seninde kanaman bitmis nerdeyse,cok sukurrr
Sabahtan islerimiz vardi disarida. Onlari hallettik geldik.
Ogleden sonra trafik artiyor.ne yaptigini anlamiosun.
Sen bu kocaya napiosan soylede bizde yapalimm. Bir kere kahvalti hazirlamistir. Oda dolaptan malzemeleri alip masanin ustune koyma suretiylee hee bir kerede semizotu salatasi yapmisti. 2 yildir herkese onu anlatiyor bu adam icin umut var midir yelizimm

Ayy bide benim evi gorsenizzz
Pok götüriyy :26:
Ve hicc elimi atasim yok yayiliyom evdee

ayşemmmmm
kızzzz saçlar az kısaldıııı rengide hep yaptığım gibi koyu birazz
resimmiii taamm

benoşun kahvaltısı ins. damııı ayy ona ben tabletten giebiliyom tek oda evdeee benim telde yok akıllı deil
kızz eşime söledimmm hemen gidelim akşam dedi bizde gidiyozzzzzz
ayy hemde ne merakkk çok keyifle izlicez inşallah h.kırıklığı olmazzz

fatma girmiyo hi. kızz

yeliz kızzz kalk artık tut bi işin ucundan pasaklı

Kesin cok guzel olmusturr
Ins a koydaa icimiz acilsinnn
Bugun herkes nuh a gidio superrr. Aksam elestirmenlik yaparizzzz:82:
He kiz ins da var benosun leziz kahvaltisiiii
Fatmacanin yine misafiri gelmistir belkiii.
Biz bugun bakirkoydeydik fundam. Sana yaklastim. Esimin is icin alacagi seyler vardi oradan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…