Evet bende gecenlerde dinledim. Sarisi dagilinca hicbir faydasi olmuyor,transit yag yemis gibi oluosunuz dedi
Iyiyim tatlimmm seninde kanaman bitmis nerdeyse,cok sukurrr
Sabahtan islerimiz vardi disarida. Onlari hallettik geldik.
Ogleden sonra trafik artiyor.ne yaptigini anlamiosun.
Sen bu kocaya napiosan soylede bizde yapalimm. Bir kere kahvalti hazirlamistir. Oda dolaptan malzemeleri alip masanin ustune koyma suretiyleehee bir kerede semizotu salatasi yapmisti. 2 yildir herkese onu anlatiyor bu adam icin umut var midir yelizimm
Cikti kizzz,aksam akin hemen sizdeeeevden misirda patlatirizzz bu olayim mucidi neredee benosssss
Kizzzzz ben de gidiimm acepp gelir mi buraya
Yaa aysemm benimki oyle alışmış ya oncedenn üşenmiyor hicc hatta bazen beni deli ediyo onun mutfaga girmesi
Kizz hamilesin yaa ilerleyen donemlerde yapar artikk
Fundaa bir aydir inanilmaz pasaklıyım dogru dionn
Allah seni davul etsinndolaptan al masaya koy he
benimki bide benden önce yalnız yaşayan jilet gibi giyinen kendi yemeğini yapan adam el sürmüyo kızzz
yaptımıda güzel yapar ama mutfağın anasını ağlatır
en sevdiği iş mangal milleti toplasın onlara yapsın
ızgara telini kafasına vurasım gelir
he kızz gidiyoz ama eve gidip kim patlatcak mısır işten çık eve gir bidaha zorrr migrostan ,90 kuruşluktan alırız
mucit benoşşş kızz sizde gidin akşam seansına toriuma bizde oraya gelekmısırdan alırım biraz bizede patlat
ayyy krize girdimmm
neyse az daha bekle kar kalkınca yaparsın bahar temizliğiyle beraber tek seferdeeeeeee
cano sen az daha bekle sinemayıda bekle temizlik gibi nete düşer o vakit izlersin siz bizden bikaç ay geri gidiyonuz
300 spartayı yeni izledik hemen düşmüşşş zati bilseydik öle iğrenç gitmezdik
ama herkülde var haa nette onu izledinmi kııız
neyse az daha bekle kar kalkınca yaparsın bahar temizliğiyle beraber tek seferdeeeeeee
cano sen az daha bekle sinemayıda bekle temizlik gibi nete düşer o vakit izlersin siz bizden bikaç ay geri gidiyonuz
300 spartayı yeni izledik hemen düşmüşşş zati bilseydik öle iğrenç gitmezdik
ama herkülde var haa nette onu izledinmi kııız
Iste bak dusun dolaptan alip masaya koymayi bile kahvalti hazirlamak olarak dusunen bi adamdan nasil bi beklentin olabilirro yuzden beklenti yok huzur var
Izgara telini kafaya vurmak miiay koptummm
Benimkininde oyle huylari var kizz,arkadaslarini hep arar cagirir ama sonra bizi kimse cagirmaz
Kiz bizim biletler dun aksamdan alindiicapitole gidioz.
Bi sinemaya birlikte gidelim ama kiz.soyle tam ortak bi noktadaaao zaman soz misirlar bendenn
Ayy hayirr 300 ude herkulu de izlemedimmmm
Yok kiz gelen filmler ayni zaman diliminde geliyo sizle amaa her film gelmiyo iştee
Sen dalga gecc
ivittt yağlı yağlı kurumuş bide
uyuzzz onu temizlemek ne zorrrr yok napıyomuşummm herşeyi o yapıyomuş
anamm aynennn buda öle tek gidermi kalabalık güzel diyo
diyorumki iyide ben 6 gün çalışıyom
ev dağınık temizlik yok amaan sende diyo hiç anlamıyo beni
açılışı yaparız bi aya
ayyy keşke kızzzzz
capitol doludur zaten iyi yapmışsınız
bizim akbatı sakinyer olur 9 da giriyoz avm kapanmışken çıkıyoz bomboş herkes hurra otoparka
Yaa daha izleyemediniz miiya spartayı sallaaaa
herkülü aç kocanla izleee sarılarak şöle mısırınıda patlattt cadııı
ama nuh süper ya fragman yeter
ayşem kızzz lone survivermiydi
onu eşime söleyince fragmanı açtı ya tepkiyi görmelisin çldırdı izlemeliyimmm süper yaa diyo
ama halaa izleyemedik yok anam yokk
Onlar mangaldan keyif alio isteee. Bizimki birde cok kibardir. Piknige gitsek bile porselen tabak,cam bardak isteroyle her yeride begenmez. Tam kasabalii yani .
Ne guzel sakinn. Capitol simdi ana baba gunu gibi olur.saat 8 de girioz bizde. Ondan oncede arkadasin nikahi var kadikoyde. Adet yerini bulsun diye gidecez iste.
Yaa daha izleyemediniz miio film superrr.ben aglamistim zaten yasanmis bi olay.
Adi oyleydi galiba. Benimki uyuyo simdi.uyaninca sorarim.
spartayi bende cok tutmadim. Herkulu izlemedik daha.
bize işkence ediyolar resöen ya
üff başladı heee artık nikahdır düğündürrr
yok kız açılmıyo hangi siteye bakltıysak ilginç bi o öle
kız onu i,zlicenize herkülü işzleyseydiniz daha iyiydi
kocişşş yazdıııı
arkadaşı var bitane onla araba bakcaklarmışşşşşş
bende çıkıcam başımın çaresine bakacam yaniii
pazartürke gidim bari
tam bunları yazarken aradı seni bırakim önce
evet girince görür yazdıklarımızı artık kendi tercihi ilgin için teşekkürler
benoşşşş size kolay gelsinnnnkociş gelecek bizde hava alalım dediydik
Aynen valla sabah kustum daha kendime gelemedim az kendime geleyim esim supurur ben silerim aksamada sinemaya gidelim nuh tufanina
Fundos bende 4 haftadir evdeyim sadece hastane icin ciktim acaba insan icine cikarsam yadirgar miyimyesil goren danalar gibi cosarmisim
Gunaydin canlarimmmmm
Fundoss saclarr nasil oldu foto isterizz amaaa
Yelooo yine yapmis yapacaginiihelal olsun kizz.bizim yerimizede yap
Benos hazirladigin kahvaltiya bayildimmmyalniz yumurtayi cok haslayinca vitamini gidiyomuss.ben karatayim yalancisiyimm
Sosyosss sabah siftah yaparak uyanmissinbu arada bizde aksam nuh tufanina gidioruzz cok merak ediorum o filmiiiii
Lizoo gozunaydin sekerin gayet iyi. Devlet hastaneleri hep ole cnm. Allah eksik etmesin yinede gerci. Sende baskent uni ye bi bak bence.kizlarda soylemis zaten.
Atladigim varsa affolaaa
Twincanada buradan opucuk yolluyorum birde fatmacanaa
Allah seni davul etsinndolaptan al masaya koy he
benimki bide benden önce yalnız yaşayan jilet gibi giyinen kendi yemeğini yapan adam el sürmüyo kızzz
yaptımıda güzel yapar ama mutfağın anasını ağlatır
en sevdiği iş mangal milleti toplasın onlara yapsın
ızgara telini kafasına vurasım gelir
he kızz gidiyoz ama eve gidip kim patlatcak mısır işten çık eve gir bidaha zorrr migrostan ,90 kuruşluktan alırız
mucit benoşşş kızz sizde gidin akşam seansına toriuma bizde oraya gelekmısırdan alırım biraz bizede patlat
ayyy krize girdimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?