Ağlayakta gözden mi olak???

Cikti kizzz,aksam akin hemen sizdeee evden misirda patlatirizzz bu olayim mucidi neredeebenosssss

Allah seni davul etsinn dolaptan al masaya koy he
benimki bide benden önce yalnız yaşayan jilet gibi giyinen kendi yemeğini yapan adam el sürmüyo kızzz
yaptımıda güzel yapar ama mutfağın anasını ağlatır
en sevdiği iş mangal milleti toplasın onlara yapsın
ızgara telini kafasına vurasım gelir

he kızz gidiyoz ama eve gidip kim patlatcak mısır işten çık eve gir bidaha zorrr migrostan ,90 kuruşluktan alırız
mucit benoşşş kızz sizde gidin akşam seansına toriuma bizde oraya gelek mısırdan alırım biraz bizede patlat
ayyy krize girdimmm

Kizzzzz ben de gidiimm acepp gelir mi buraya
Yaa aysemm benimki oyle alışmış ya oncedenn üşenmiyor hicc hatta bazen beni deli ediyo onun mutfaga girmesi
Kizz hamilesin yaa ilerleyen donemlerde yapar artikk
Fundaa bir aydir inanilmaz pasaklıyım dogru dionn

neyse az daha bekle kar kalkınca yaparsın bahar temizliğiyle beraber tek seferdeeeeeee

cano sen az daha bekle sinemayıda bekle temizlik gibi nete düşer o vakit izlersin siz bizden bikaç ay geri gidiyonuz
300 spartayı yeni izledik hemen düşmüşşş zati bilseydik öle iğrenç gitmezdik
ama herkülde var haa nette onu izledinmi kııız

Iste bak dusun dolaptan alip masaya koymayi bile kahvalti hazirlamak olarak dusunen bi adamdan nasil bi beklentin olabilirr o yuzden beklenti yok huzur var
Izgara telini kafaya vurmak miiay koptummm
Benimkininde oyle huylari var kizz,arkadaslarini hep arar cagirir ama sonra bizi kimse cagirmaz

Kiz bizim biletler dun aksamdan alindiicapitole gidioz.
Bi sinemaya birlikte gidelim ama kiz.soyle tam ortak bi noktadaaa o zaman soz misirlar bendenn

Ayy hayirr 300 ude herkulu de izlemedimmmm
Yok kiz gelen filmler ayni zaman diliminde geliyo sizle amaa her film gelmiyo iştee
Sen dalga gecc

Her kiz 300 spartaliyi bizde netten izledik yenii iyiki gitmemisiz

Kizz yeloo nuh a gidin benceeee. Bak biz bile gidiozzz sinema konusunda pinti insanlar olaraktan

Haklisin yelom bu icinden gelecek ve tabi birazda alisma. Benim kvalide guller icinde buyutmus oglunuuu

ivittt yağlı yağlı kurumuş bide
uyuzzz onu temizlemek ne zorrrr yok napıyomuşummm herşeyi o yapıyomuş
anamm aynennn buda öle tek gidermi kalabalık güzel diyo
diyorumki iyide ben 6 gün çalışıyom
ev dağınık temizlik yok amaan sende diyo hiç anlamıyo beni
açılışı yaparız bi aya

ayyy keşke kızzzzz
capitol doludur zaten iyi yapmışsınız
bizim akbatı sakin yer olur 9 da giriyoz avm kapanmışken çıkıyoz bomboş herkes hurra otoparka

Ayy hayirr 300 ude herkulu de izlemedimmmm
Yok kiz gelen filmler ayni zaman diliminde geliyo sizle amaa her film gelmiyo iştee
Sen dalga gecc

ya spartayı sallaaaa
herkülü aç kocanla izleee sarılarak şöle mısırınıda patlattt cadııı
ama nuh süper ya fragman yeter

ayşem kızzz lone survivermiydi
onu eşime söleyince fragmanı açtı ya tepkiyi görmelisin çldırdı izlemeliyimmm süper yaa diyo
ama halaa izleyemedik yok anam yokk

Onlar mangaldan keyif alio isteee. Bizimki birde cok kibardir. Piknige gitsek bile porselen tabak,cam bardak ister oyle her yeride begenmez. Tam kasabalii yani.

Ne guzel sakinn. Capitol simdi ana baba gunu gibi olur.saat 8 de girioz bizde. Ondan oncede arkadasin nikahi var kadikoyde. Adet yerini bulsun diye gidecez iste.

Yaa daha izleyemediniz mii o film superrr.ben aglamistim zaten yasanmis bi olay.
Adi oyleydi galiba. Benimki uyuyo simdi.uyaninca sorarim.
spartayi bende cok tutmadim. Herkulu izlemedik daha.

Yaa daha izleyemediniz mii o film superrr.ben aglamistim zaten yasanmis bi olay.
Adi oyleydi galiba. Benimki uyuyo simdi.uyaninca sorarim.
spartayi bende cok tutmadim. Herkulu izlemedik daha.

bize işkence ediyolar resöen ya

üff başladı heee artık nikahdır düğündürrr
yok kız açılmıyo hangi siteye bakltıysak ilginç bi o öle
kız onu i,zlicenize herkülü işzleyseydiniz daha iyiydi

kocişşş yazdıııı
arkadaşı var bitane onla araba bakcaklarmışşşşşş
bende çıkıcam başımın çaresine bakacam yaniii
pazartürke gidim bari

tam bunları yazarken aradı seni bırakim önce

Herkulu indirdi mi bilmiyom. Neyse yrnda onu izleriz Bizimki hepsini indirio kizz. Dns ayarlarini mi degistirmeniz lazim acaba.
Cunku o gun benim tabletten torrente giremedik ama esimin pc den acildi. Dur onun pc nin dns ayarlarini veririm size. Belki o zaman olur.

vayy adam uzman bu işin profesyoneli olmuşş

Hee iyi bariii hadi hazirlan hemennn
Bende biraz kestireyimmm.
Opuyorum kizlarrrrrr

Ayy film indirme konusunda ben de uzmanimdirr her turlu katakullesini bilirim zira uni hayatimda en cok yaptig seydi ama burda cok useniyom ugrasmaya
Not aliom yaziklarinizi kizz izlicem hepsinii
Fundoss iyi gezmeler canmm
Aysemm kestir bakalimm gorusuruzzz

yelizim indirmeden izlesene açıyon youtube izler gibi izliyon filmi
bende öptüm canlarımmmm hepiniziii
hayde iyi hafta sonları :87:

Ana millet cosmus cosmus gitmis benimkide yonetici ya apartmanin isleri icin ustalarla ugrasiyor neyse ki temizligi yapip oyle indi

Ayy bi de cocugun cesedi bulunmus ya havuzda yazik bogularak olmus ALlah ailesine sabir versin

evet girince görür yazdıklarımızı artık kendi tercihi ilgin için teşekkürler

benoşşşş size kolay gelsinnnn kociş gelecek bizde hava alalım dediydik

Kız yok yapmadık bişi yatış uyuyakalmışım

Aynen valla sabah kustum daha kendime gelemedim az kendime geleyim esim supurur ben silerim aksamada sinemaya gidelim nuh tufanina

:) siz yapıyonuz gene ne güzel
Bizde gideriz ama bugün değil yönetmenin en kötü filmi diyorlar bi kaç ülkede yasaklanmış film

Fundos bende 4 haftadir evdeyim sadece hastane icin ciktim acaba insan icine cikarsam yadirgar miyim yesil goren danalar gibi cosarmisim

koptum
Bizde öle

Hadi yaa bende çok kaynatmayı seviyodum ama dikkate alıcam çiğ gibi sevmiyorum

Kız biz bugün dışarı çıksak yer gök inler falan aman nemize lazım

Hafta içi gideriz inşAllah.. Siz gidinde yorumlarınızı okuyum..

Tam herkes varken ben olmuyorum ben geliyorum herkes gitmiş oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…