Benoss 2 kilo mu aldinnn
Sen de kardesim gibi hizli gidicen demekkii
Amannn valla o kilolari almak da mutlu eder insanii yeter ki sebebi bebiş olsunn
Canımmm inşAllah tez zamanda rabbim sizede nasip edecek ben inanıyorum ve sizin içinde sua ediyorum..
Ben sorun etmiyorum nasılsa veririm diyorum ama bi yanım da diyo ki ya anneme çektiysem vede ablamda annem gibi oldu ya bende olursam diyor ve hemen Allah korusun diyorum
90 kilo az değil
Günaydın kızlar...
Ben bu mide bulantılarına dayanamıyorum artık.. 24 saat bulanıyor hiçbir şey yiyemiyorum.. Bir tek zorla elma.. Su bile içemiyorum.. İlaçlar da olmasa su içmicem... Ağlıyorum artık çaresizlikten.. Doktorun verdiği ilaç da fayda etmiyor içmiyorum.. Metpamid vermiş o da zaten çok masum bir ilaç değil.. Napcam bilmiyorummmmmmmmmm
seni anlıyoruz canım çünkü aynı durumları bende yaşıyorum geçecek inşallah bu durumlar ben öyle sakinleştiriyorum kendimi
Ne bilim ya gece uyansam bile ha kustum kusacam oluyorum afedersin.. Artık son 3-4 gündür çıkarıyorum daBana hiç geçmeyecek gibi geliyor.. Ne yesem çıkıyor yemesem de bulanıyor ne yapacağımı şaşırdım sizler nasıl hafifletiyorsunuz :S
ben hiç bir şey yemiyorum canım hele ki kahvaltıdan nefret etmiş durumdayım akşamları hafif şeylerle geçiştirmeye çalışıyorum öğleleride yine az az yiyorum
Ne güzel yine "yiyebiliyorum" diyosun ben sabah öğle hiçbişi yok.. Akşamları eşim çok zorluyor kendini düşünmüyorsan karnındaki sabiyi düşün diye beni teşvik ediyor dün de öyle zorla bi sadece haşlama makarna yedim midemde sadece 10 dk durdu :S O yüzden daha yemek istemiyorum su içemediğime üzülüyorum
bende hiç su içemiyorum günde 2-3 bardak ancak bu ara canım portakal suyu istiyor taze sıkılmış günde 1 bardakta ondan içebiliyorum, keşke bir an önce geçse bu bulantılarımız yoksa bende kendimi çok suçlu hissediyorum
Daha şimdiden başladık ne zormuş bu annelik.. Fedakarlıklar daha onlar rahmimizde santimlikken başlıyor..
hiç sorma ama ben bunların hepsinin geçeceğine inanıyorumbu arada takvimin hayırlı olsun bebeğini sağlıkla sıhhatle kucağına al inşallah
Cankuşlarımmmm günaydınnn
perican sosyall Allah yardımcınız oslun kuzularrr inşallah hemencik geçer biter bu bulantılarda bu defa iştah patlaması yaşar deli gibi yersinizzzz
ya çok zor biliyorum bulantı bende bazen yaşıyorum ama olsun be canlarım bebişin sağlıklı olduğunun göstergesi derler yaa bu size moral olsunn
benoşş kız bizim orda pazartürk var kapalı bir pazar güzel şeyler var bu yamuk yoldan geçen sarı otobüs yakın geçiyor ona
bahçeşehirdesalı ve cumartesi günleri kuruluyor yada direk önüne gitmek için üst cadde varya en üst cadde hani ordan biniyon
benim bu hafta bat tedirgin bekleyiş başlar
perican sosyall Allah yardımcınız oslun kuzularrr inşallah hemencik geçer biter bu bulantılarda bu defa iştah patlaması yaşar deli gibi yersinizzzz
ya çok zor biliyorum bulantı bende bazen yaşıyorum ama olsun be canlarım bebişin sağlıklı olduğunun göstergesi derler yaa bu size moral olsunn
benoşş kız bizim orda pazartürk var kapalı bir pazar güzel şeyler var bu yamuk yoldan geçen sarı otobüs yakın geçiyor ona
bahçeşehirdesalı ve cumartesi günleri kuruluyor yada direk önüne gitmek için üst cadde varya en üst cadde hani ordan biniyon
bat ne zaman kızzz
Allah razı olsun canım inan dört gözle o günleri bekliyorum tıka basa yiyip doyduğum günlerin hayalini yaşıyorum
Hadi bakalımmmmmmmm o bekleyiş sana güzel haber getirsin inşallah
11-12 canım
inşallah canımmm
Mide bulantısı olmayan annelerin bebekleri sağlıksız mı yani böyle bir tezi de ilk defa sizden duydum... Benim ne mide bulantım var ne bir sorunum ama gayet e sağlıklı benim gebeliğim ve bir çok mide bulantısı yaşamadan doğum yapan kişiler var... Herkes mide bulantısı yaşıyacak diye bir durum yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?