Ağlayakta gözden mi olak???

Benoss 2 kilo mu aldinnn
Sen de kardesim gibi hizli gidicen demekkii
Amannn valla o kilolari almak da mutlu eder insanii yeter ki sebebi bebiş olsunn

Benoss 2 kilo mu aldinnn
Sen de kardesim gibi hizli gidicen demekkii
Amannn valla o kilolari almak da mutlu eder insanii yeter ki sebebi bebiş olsunn

Canımmm inşAllah tez zamanda rabbim sizede nasip edecek ben inanıyorum ve sizin içinde sua ediyorum..

Ben sorun etmiyorum nasılsa veririm diyorum ama bi yanım da diyo ki ya anneme çektiysem vede ablamda annem gibi oldu ya bende olursam diyor ve hemen Allah korusun diyorum
90 kilo az değil

Aminn hayirlisiyla insallahh
Ben de anneme tipatip benzer vucut yapilarimiz
İnsallah kiloda da benzemeyiz diyorum hep
Gerci benimki 5 cocuktan sonra normal bu hali de..bakal gorcezz

Günaydın kızlar...
Ben bu mide bulantılarına dayanamıyorum artık.. 24 saat bulanıyor hiçbir şey yiyemiyorum.. Bir tek zorla elma.. Su bile içemiyorum.. İlaçlar da olmasa su içmicem... Ağlıyorum artık çaresizlikten.. Doktorun verdiği ilaç da fayda etmiyor içmiyorum.. Metpamid vermiş o da zaten çok masum bir ilaç değil.. Napcam bilmiyorummmmmmmmmm

seni anlıyoruz canım çünkü aynı durumları bende yaşıyorum geçecek inşallah bu durumlar ben öyle sakinleştiriyorum kendimi

seni anlıyoruz canım çünkü aynı durumları bende yaşıyorum geçecek inşallah bu durumlar ben öyle sakinleştiriyorum kendimi

Ne bilim ya gece uyansam bile ha kustum kusacam oluyorum afedersin.. Artık son 3-4 gündür çıkarıyorum da Bana hiç geçmeyecek gibi geliyor.. Ne yesem çıkıyor yemesem de bulanıyor ne yapacağımı şaşırdım sizler nasıl hafifletiyorsunuz :S

ben hiç bir şey yemiyorum canım hele ki kahvaltıdan nefret etmiş durumdayım akşamları hafif şeylerle geçiştirmeye çalışıyorum öğleleride yine az az yiyorum

ben hiç bir şey yemiyorum canım hele ki kahvaltıdan nefret etmiş durumdayım akşamları hafif şeylerle geçiştirmeye çalışıyorum öğleleride yine az az yiyorum

Ne güzel yine "yiyebiliyorum" diyosun ben sabah öğle hiçbişi yok.. Akşamları eşim çok zorluyor kendini düşünmüyorsan karnındaki sabiyi düşün diye beni teşvik ediyor dün de öyle zorla bi sadece haşlama makarna yedim midemde sadece 10 dk durdu :S O yüzden daha yemek istemiyorum su içemediğime üzülüyorum

bende hiç su içemiyorum günde 2-3 bardak ancak bu ara canım portakal suyu istiyor taze sıkılmış günde 1 bardakta ondan içebiliyorum, keşke bir an önce geçse bu bulantılarımız yoksa bende kendimi çok suçlu hissediyorum

Daha şimdiden başladık ne zormuş bu annelik.. Fedakarlıklar daha onlar rahmimizde santimlikken başlıyor..

Daha şimdiden başladık ne zormuş bu annelik.. Fedakarlıklar daha onlar rahmimizde santimlikken başlıyor..

hiç sorma ama ben bunların hepsinin geçeceğine inanıyorum bu arada takvimin hayırlı olsun bebeğini sağlıkla sıhhatle kucağına al inşallah

Son düzenleme:
hiç sorma ama ben bunların hepsinin geçeceğine inanıyorum bu arada takvimin hayırlı olsun bebeğini sağlıkla sıhhatle kucağına al inşallah

İnşalah canım ya...
Sorma takvimi yaptım ama iyi mi ettim bilmiyorum
Rabbim inşallah sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri göstersin de bu sıkıntıları unuturuz hemencecik

Cankuşlarımmmm günaydınnn

perican sosyall Allah yardımcınız oslun kuzularrr inşallah hemencik geçer biter bu bulantılarda bu defa iştah patlaması yaşar deli gibi yersinizzzz
ya çok zor biliyorum bulantı bende bazen yaşıyorum ama olsun be canlarım bebişin sağlıklı olduğunun göstergesi derler yaa bu size moral olsunn

benoşş kız bizim orda pazartürk var kapalı bir pazar güzel şeyler var bu yamuk yoldan geçen sarı otobüs yakın geçiyor ona
bahçeşehirde salı ve cumartesi günleri kuruluyor yada direk önüne gitmek için üst cadde varya en üst cadde hani ordan biniyon

benim bu hafta bat tedirgin bekleyiş başlar

bat ne zaman kızzz

Allah razı olsun canım inan dört gözle o günleri bekliyorum tıka basa yiyip doyduğum günlerin hayalini yaşıyorum
Hadi bakalımmmmmmmm o bekleyiş sana güzel haber getirsin inşallah

Mide bulantısı olmayan annelerin bebekleri sağlıksız mı yani böyle bir tezi de ilk defa sizden duydum... Benim ne mide bulantım var ne bir sorunum ama gayet e sağlıklı benim gebeliğim ve bir çok mide bulantısı yaşamadan doğum yapan kişiler var... Herkes mide bulantısı yaşıyacak diye bir durum yok...

Mide bulantısı olmayan annelerin bebekleri sağlıksız mı yani böyle bir tezi de ilk defa sizden duydum... Mide bulantısı yaşamadan doğum yapan kişiler var... Herkes mide bulantısı yaşıyacak diye bir durum yok..

ilk gebeliğimde hiç mide bulantım yoktu sonu hüsranla sonuçlandı, ama bu demek değildir mide bulantısı çekmeyen insanların bebekleri sağlıksız olacak yada düşecek, herkesin bünyesi farklı sizin vücudunuz betahcg hormonuna farklı tepki verir benim ki farklı sakin olalım bu konuda az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…