Ağlayakta gözden mi olak???

Çok güzel evet ben de bir karadenizli olarak haberim yoktu bu şarkıdan... Teşekkürler Fundaaaaaaaaa

ayyy çok güzelmiş fundoşum bayıldımmm bende çok severim karadeniz müziklerini.
bu arada youtube a sende giriyosun bizim gazide de giriliyo iki yasaklı siteye de hiç kapanmadı

Çok güzel evet ben de bir karadenizli olarak haberim yoktu bu şarkıdan... Teşekkürler Fundaaaaaaaaa

he kızzz kemençe ne güzel yaaa en çok tulum severim ama burda kemençede harikaa

he kızzz gazide benim kafadan yasak tanımayız

perimmm kazım koyuncuyu tek geçerim tabi ama bunlarda yeni yetenekler destek olmak lazım
kızlar ben kazımın her konserine gittim biliyonuzmu ablamla fanatiğiyiz cenazesinde bile vardık harbiyede son konser verdiği yerde

polemiğe bencede gerek yok biz seni biliyoruz fundoşum

söylemem kız izle banane sonunda şok olacaksın

arada kaynadı gitti kız çaktırma

hala kapalı kız dur dinleyeyim ama başka yerden

Ooo o kadar seviliyor yani... Evet çok güzel adamdı o ya..

game of thrones 4 sezon 1. bölüm yayınlanmış ama alt yazı henüz hazır değilmiş 2 saate izleriz

pericannn biz hepimiz birbirimizi gördük bi seni göremedik haa yokmu bi yolu

gunaydinnn kizlarrrr,bugun anca girebildimmm.annemdeyimdee

pericimm cok zor ama bi anda kesilecekkk bulantilarrr. ben gece en az 6 defa kalkar kusar yatardim. her uyandigimda kusardimm gozlerimin onu mosmor geziodumm. gerci yine halime sukrettim hep. ablam sabah aksam surekli kustu sende bunlari dusun rahatlat kendini perimmm sonrasindaaa azman gibi olacaksin ztnn

kizcelerimm hepinizi opuyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…