- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
ayyy çok güzelmiş fundoşum bayıldımmm bende çok severim karadeniz müziklerini.
bu arada youtube a sende giriyosunbizim gazide de giriliyo iki yasaklı siteye de hiç kapanmadı
Çok güzel evet ben de bir karadenizli olarak haberim yoktu bu şarkıdan... Teşekkürler Fundaaaaaaaaa
ayol zaten benim yazım size moral olsun diyeydiiii yoksa benim görümcemde temmuzda doğrucak kız maşallah hiçmi bi sıkıntı olmaz yokkk çok rahat yani böleside var elbet ama siz sölemekte istemiyorumdaa hani ikinizde düşük olayı yaşadınız yaaa e doktorlarda bulantı iyidir diyo hani
sizi rahatlatmak içindi hayret yaaaa hemen başka tarafa çekip polemik yapıyor insanlar
kız bidaha açacamda sonunu beklicem zor iş gerçi part part gidiyorda sen sölesen
ayşeeeeeeeemmmm mesaiye geç kaldınnn huuuuuuuuuuuu
hiç anlaşılmadı sosyoş
amiin perican annenin değerini nasıl anlıcaksın başka
pek belli olmuyo kilo heralde göbeğime ve yüzüme aldım hep yanaklar tombişledi gıdım doldu accıkeşime diyorum yukardan çek fotoyu gıdım çıkıyo
evet benoş zaten çok güzeldi iyice güzelleştiii, kendi gibi güzel kızını büyütüyo göbişte
seni hayal ediyorum fundoş, yiyeceğin yemekleri yapacağın nazlarıkocana sabırlar versin Allah
bende hayal ediyorummm sonra kabusmu bu diyorum
kız benim paylaştığım bir parça var dinledinmi onu hastayım yaa habire açıp dinliyorummm
karadeniz müziklerine bayılıyorum zaten bazılarına
http://www.youtube.com/watch?v=1Ljfws3LPVg
dinlesenize sosyoşumm perim sizde
soldaki çocuğun sesi daha bi güzelll
polemiğe bencede gerek yokbiz seni biliyoruz fundoşum
söylemem kız izle banane sonunda şok olacaksın
arada kaynadı gitti kız çaktırma
hala kapalı kız dur dinleyeyim ama başka yerden
he kızzz kemençe ne güzel yaaa en çok tulum severim ama burda kemençede harikaa
he kızzz gazide benim kafadanyasak tanımayız
perimmmkazım koyuncuyu tek geçerim tabi ama bunlarda yeni yetenekler destek olmak lazım
kızlar ben kazımın her konserine gittim biliyonuzmuablamla fanatiğiyiz cenazesinde bile vardık harbiyede son konser verdiği yerde
şarkı çok güzelmiş daha önce hiç dinlemedim
filmi açtımmm
game of thrones 4 sezon 1. bölüm yayınlanmış ama alt yazı henüz hazır değilmiş2 saate izleriz
bende 5 kere falan izledim o kadar etkilenmiştim yani
ayyy benimki duymasınnn fena hastasıııı
kızzz çok fena heyecan yaptımm ama odaya giren çıkan oluyo off yaaa
Neyi böyle heyecanla izliyorsunuz beeeeeeeeeeeeee merak ettim
canım ben bi dizi izleyecektim ama işim çıktı fundoşta bi film izliyor diğerleri diye
ben izlemeye başladım bile alt yazı tamamlanmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?