Ağlayakta gözden mi olak???

Günaydın canlarımm mutlu sabahlar
ayşem benayım öpüyorum sizi benoş kızz sende benim yolumdan ilerliyosun haftada 1 kiloyu geçme bari sağlık olsun verilir çözümü olmayacak şeyler değil
ayşecan nuh tufanı evet çok farklı bi kurguydu ama yine de güzeldi hele ki bi sahnesi beni tam kalbimden vurdu

sosyal perican çook az kaldı azcık daha sabredin sonra keyfini sürceksiniz bikaç ay en azından 6 aya kadar 7 için garanti veremem

fundoşum kızz çok az kaldı bat a yine çok heycanlı bekleyiş bu ay senin ay'ın olsun inşallaahh aminn

lizocannn hoşgeldinnnn bebekleri öldürme sahnesi mi seni çok etkiledi

Günaydınnnnnnnnnn... Azkaldı di mi ya ay böyle duydukça sevindik oluyorummmmm oyyyyyy... Hele bi geçsin bu bulantılar sürekli yicem :) Öyle özlediğim şeyler var ki hepsi gözümde uçuşuyor... 7'den sonra noluyo ki yine mi bulantı var yoksa

biz arkadaşlarımızla konuşuyoruz hanfendi bu tez sizi ilgilendirmesin lütfen

sosyalimmmmm
bilgisayarıma virüs girmişşş bi sayfa açılıyo habire ve ağırlaştırıyo sayfayı
kız i,zledim yazdım ya hatta dün görmedin zaar kız dondu film
hani nikol dışarı çıkıyo hava puslu kocası çıkıyo karşısına orda dondu bitmek üzereydi ama sonu nolduuu hele bi diyiverr

lizommmm
verirsiniz kiloları yeterki minikler sağlıkla gelsinnn
lizom inşallah bu ay benim olsun bende sizle 2014 bebişi doğurim
ama yoksada hemencik gelsinki batım gidim aşı vurilim

lizocannn hoşgeldinnnn bebekleri öldürme sahnesi mi seni çok etkiledi
evet de kopya vermeyelim izlemeyenlere

yok kız bu sefer farklı sorunlar baş gösteriyor. mideye baskı yaptıgından nefes alamama, boğuluyo hissi, burun tıkanıklığı, arkana destek koymazsan heryere oturamıyosun bel ağrısı, gece yatarken sürekli dönme isteği ama dönmek için büyük bi savaş verme , gece bel ağrısı, reflü (en kötüsü) ,ödem. öyle işte korkutmak gibi olmasında ama çekilmicek dert değil hiçbiri

fundoşum sen duanı hep olumludan yana yap, yoksa da hemen gelsin bat deme tam dua et Allah kabul eder. inş 2014 ü görür bebeğin

biz arkadaşlarımızla konuşuyoruz hanfendi bu tez sizi ilgilendirmesin lütfen

ayy bende ne oluyor dedim bana yazıldı sandım bu yorum ilahi fundoş

kız filmin geri kalanını izle final sahnesi zaten önemli olan ama çok merak ediyorsan söylerim

üstü kapalı verdim zaten kız

Canım sen sayarken bu yazın hiç bitmicek sandım bi sayfa :)))) Abuuuuuuuuuuuuu.. Rabbim hepimize kolaylıklar vere

fundoşum sen duanı hep olumludan yana yap, yoksa da hemen gelsin bat deme tam dua et Allah kabul eder. inş 2014 ü görür bebeğin

vayy anammm o neee maşallah
kız sen hiç kilo almamışsın ama yaa göbiş çok tatlı duruyoo
benoşada çok yakışmış hamilelik unuttum sölemeyiii
güzelleşmişşş iyice miniğiyleee

lizommm inşallahhh öle dediğime bakma sen zaten hep o düşüncedeyimmmde ayak yapıyom

kız filmin geri kalanını izle final sahnesi zaten önemli olan ama çok merak ediyorsan söylerim

ayol zaten benim yazım size moral olsun diyeydiiii yoksa benim görümcemde temmuzda doğrucak kız maşallah hiçmi bi sıkıntı olmaz yokkk çok rahat yani böleside var elbet ama siz sölemekte istemiyorumdaa hani ikinizde düşük olayı yaşadınız yaaa e doktorlarda bulantı iyidir diyo hani
sizi rahatlatmak içindi hayret yaaaa hemen başka tarafa çekip polemik yapıyor insanlar

kız bidaha açacamda sonunu beklicem zor iş gerçi part part gidiyorda sen sölesen

ayşeeeeeeeemmmm mesaiye geç kaldınnn huuuuuuuuuuuu

ayy yemekten konuştuk diye üstte çıkan reklamı görüyomusunuzzz
hamişller var burda aloooo

Ben gayet sakinim sadece insanları bu şekilde yönlendirmeyin diye söyledimarkadaşımın da yoktu ama doğum yaptı... Önemli olan burada ultrason görüntüleri yada doktorun yapmış olduğu tahliller bebeğin sağlığını ortaya koyuyor vücudun gösterdikleri değil... Kusura bakmayın ben sizin tepkinizi çektim bunu söyleyerek hoşçakalın...

hiç anlaşılmadı sosyoş
Canım sen sayarken bu yazın hiç bitmicek sandım bi sayfa :)))) Abuuuuuuuuuuuuu.. Rabbim hepimize kolaylıklar vere
amiin perican annenin değerini nasıl anlıcaksın başka
pek belli olmuyo kilo heralde göbeğime ve yüzüme aldım hep yanaklar tombişledi gıdım doldu accık eşime diyorum yukardan çek fotoyu gıdım çıkıyo
evet benoş zaten çok güzeldi iyice güzelleştiii, kendi gibi güzel kızını büyütüyo göbişte
seni hayal ediyorum fundoş, yiyeceğin yemekleri yapacağın nazları kocana sabırlar versin Allah

Evet öyle iyi anlamaya başladım ki annemiiiiiiiii

bende hayal ediyorummm sonra kabusmu bu diyorum

kız benim paylaştığım bir parça var dinledinmi onu hastayım yaa habire açıp dinliyorummm
karadeniz müziklerine bayılıyorum zaten bazılarına

http://www.youtube.com/watch?v=1Ljfws3LPVg

dinlesenize sosyoşumm perim sizde
soldaki çocuğun sesi daha bi güzelll

youtube açıldı ama :44:
özgür babacan irfan seyhan dizdize yaz

ayyy çok güzelmiş fundoşum bayıldımmm bende çok severim karadeniz müziklerini.
bu arada youtube a sende giriyosun bizim gazide de giriliyo iki yasaklı siteye de hiç kapanmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…