Günaydın canlarımm mutlu sabahlar
ayşem benayım öpüyorum sizibenoş kızz sende benim yolumdan ilerliyosun haftada 1 kiloyu geçme bari sağlık olsun verilir çözümü olmayacak şeyler değil
ayşecan nuh tufanı evet çok farklı bi kurguydu ama yine de güzeldi hele ki bi sahnesi beni tam kalbimden vurdu
sosyal perican çook az kaldı azcık daha sabredin sonra keyfini sürceksiniz bikaç ayen azından 6 aya kadar 7 için garanti veremem
fundoşum kızz çok az kaldı bat a yine çok heycanlı bekleyiş bu ay senin ay'ın olsun inşallaahh aminn
ayşem benayım öpüyorum sizibenoş kızz sende benim yolumdan ilerliyosun haftada 1 kiloyu geçme bari sağlık olsun verilir çözümü olmayacak şeyler değil
ayşecan nuh tufanı evet çok farklı bi kurguydu ama yine de güzeldi hele ki bi sahnesi beni tam kalbimden vurdu
sosyal perican çook az kaldı azcık daha sabredin sonra keyfini sürceksiniz bikaç ayen azından 6 aya kadar 7 için garanti veremem
fundoşum kızz çok az kaldı bat a yine çok heycanlı bekleyiş bu ay senin ay'ın olsun inşallaahh aminn
Mide bulantısı olmayan annelerin bebekleri sağlıksız mı yani böyle bir tezi de ilk defa sizden duydum... Benim ne mide bulantım var ne bir sorunum ama gayet e sağlıklı benim gebeliğim ve bir çok mide bulantısı yaşamadan doğum yapan kişiler var... Herkes mide bulantısı yaşıyacak diye bir durum yok...
evet de kopya vermeyelim izlemeyenlerelizocannn hoşgeldinnnnbebekleri öldürme sahnesi mi seni çok etkiledi
Günaydınnnnnnnnnn... Azkaldı di mi ya ay böyle duydukça sevindik oluyorummmmm oyyyyyy... Hele bi geçsin bu bulantılar sürekli yicem :)Öyle özlediğim şeyler var ki hepsi gözümde uçuşuyor... 7'den sonra noluyo ki yine mi bulantı var yoksa
sosyalimmmmm
bilgisayarıma virüs girmişşş bi sayfa açılıyo habire ve ağırlaştırıyo sayfayı
kız i,zledim yazdım ya hatta dün görmedin zaarkız dondu film
hani nikol dışarı çıkıyo hava puslu kocası çıkıyo karşısına orda dondu bitmek üzereydi ama sonu nolduuu hele bi diyiverr
lizommmm
verirsiniz kiloları yeterki minikler sağlıkla gelsinnn
lizom inşallah bu ay benim olsun bende sizle 2014 bebişi doğurim
ama yoksada hemencik gelsinki batım gidim aşı vurilim
biz arkadaşlarımızla konuşuyoruz hanfendi bu tez sizi ilgilendirmesin lütfen
sosyalimmmmm
bilgisayarıma virüs girmişşş bi sayfa açılıyo habire ve ağırlaştırıyo sayfayı
kız i,zledim yazdım ya hatta dün görmedin zaarkız dondu film
hani nikol dışarı çıkıyo hava puslu kocası çıkıyo karşısına orda dondu bitmek üzereydi ama sonu nolduuu hele bi diyiverr
lizommmm
verirsiniz kiloları yeterki minikler sağlıkla gelsinnn
lizom inşallah bu ay benim olsun bende sizle 2014 bebişi doğurim
ama yoksada hemencik gelsinki batım gidim aşı vurilim
evet de kopya vermeyelim izlemeyenlere
yok kız bu sefer farklı sorunlar baş gösteriyor. mideye baskı yaptıgından nefes alamama, boğuluyo hissi, burun tıkanıklığı, arkana destek koymazsan heryere oturamıyosun bel ağrısı, gece yatarken sürekli dönme isteği ama dönmek için büyük bi savaş verme, gece bel ağrısı, reflü (en kötüsü) ,ödem. öyle işte korkutmak gibi olmasında ama çekilmicek dert değil hiçbiri
yok kız bu sefer farklı sorunlar baş gösteriyor. mideye baskı yaptıgından nefes alamama, boğuluyo hissi, burun tıkanıklığı, arkana destek koymazsan heryere oturamıyosun bel ağrısı, gece yatarken sürekli dönme isteği ama dönmek için büyük bi savaş verme, gece bel ağrısı, reflü (en kötüsü) ,ödem. öyle işte korkutmak gibi olmasında ama çekilmicek dert değil hiçbiri
fundoşum sen duanı hep olumludan yana yap, yoksa da hemen gelsin bat deme tam dua et Allah kabul eder. inş 2014 ü görür bebeğin
ayy bende ne oluyor dedim bana yazıldı sandım bu yorum ilahi fundoş
kız filmin geri kalanını izle final sahnesi zaten önemli olan ama çok merak ediyorsan söylerim
üstü kapalı verdim zaten kız
ilk gebeliğimde hiç mide bulantım yoktu sonu hüsranla sonuçlandı, ama bu demek değildir mide bulantısı çekmeyen insanların bebekleri sağlıksız olacak yada düşecek, herkesin bünyesi farklı sizin vücudunuz betahcg hormonuna farklı tepki verir benim ki farklı sakin olalım bu konuda az
hiç anlaşılmadı sosyoşayy bende ne oluyor dedim bana yazıldı sandım bu yorum ilahi fundoş
kız filmin geri kalanını izle final sahnesi zaten önemli olan ama çok merak ediyorsan söylerim
üstü kapalı verdim zaten kız
amiin perican annenin değerini nasıl anlıcaksın başkaCanım sen sayarken bu yazın hiç bitmicek sandım bi sayfa :)))) Abuuuuuuuuuuuuu.. Rabbim hepimize kolaylıklar vere
pek belli olmuyo kilo heralde göbeğime ve yüzüme aldım hep yanaklar tombişledi gıdım doldu accık
vayy anammm o neeemaşallah
kız sen hiç kilo almamışsın ama yaa göbiş çok tatlı duruyoo
benoşada çok yakışmış hamilelik unuttum sölemeyiii
güzelleşmişşş iyice miniğiyleee
lizommm inşallahhh öle dediğime bakma sen zaten hep o düşüncedeyimmmde ayak yapıyom
hiç anlaşılmadı sosyoş
amiin perican annenin değerini nasıl anlıcaksın başka
pek belli olmuyo kilo heralde göbeğime ve yüzüme aldım hep yanaklar tombişledi gıdım doldu accıkeşime diyorum yukardan çek fotoyu gıdım çıkıyo
evet benoş zaten çok güzeldi iyice güzelleştiii, kendi gibi güzel kızını büyütüyo göbişte
seni hayal ediyorum fundoş, yiyeceğin yemekleri yapacağın nazlarıkocana sabırlar versin Allah
hiç anlaşılmadı sosyoş
amiin perican annenin değerini nasıl anlıcaksın başka
pek belli olmuyo kilo heralde göbeğime ve yüzüme aldım hep yanaklar tombişledi gıdım doldu accıkeşime diyorum yukardan çek fotoyu gıdım çıkıyo
evet benoş zaten çok güzeldi iyice güzelleştiii, kendi gibi güzel kızını büyütüyo göbişte
seni hayal ediyorum fundoş, yiyeceğin yemekleri yapacağın nazlarıkocana sabırlar versin Allah
bende hayal ediyorummm sonra kabusmu bu diyorum
kız benim paylaştığım bir parça var dinledinmi onu hastayım yaa habire açıp dinliyorummm
karadeniz müziklerine bayılıyorum zaten bazılarına
http://www.youtube.com/watch?v=1Ljfws3LPVg
dinlesenize sosyoşumm perim sizde
soldaki çocuğun sesi daha bi güzelll
bende hayal ediyorummm sonra kabusmu bu diyorum
kız benim paylaştığım bir parça var dinledinmi onu hastayım yaa habire açıp dinliyorummm
karadeniz müziklerine bayılıyorum zaten bazılarına
http://www.youtube.com/watch?v=1Ljfws3LPVg
dinlesenize sosyoşumm perim sizde
soldaki çocuğun sesi daha bi güzelll
youtube açıldı ama :44:
özgür babacan irfan seyhan dizdize yaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?