Ağlayakta gözden mi olak???

Kızlarrr nasılsınız hamile haberi mi var geçmiş okadar dolmuski okuyamadim..gelsin bebişler inşallah

Aysenurcum uyduruk felan ama işe yarıyo bende onlardan yaptım hamileyim şimdi silik çıkmıştı oyuzden yabana atma sanada halay cekecez inşallah

eketen nasıl yapılıyo o test kız ben anlamadım ondan birşey

cok sinir bozucu bi durum fundosumm. Allah kolaylik versinn
batma mi dedinn hadi fundoss cani gonulden bebis haberini bekliyoruzzz, insallah hayirlisiyla Allahimm

eketen dun sed test yapti silik cizgi cikti. bugunde kan verdi sonucunu cuma alacak. yuzde 99.9 hamiss

eketencimm vala bende o testten bisey anlamadim. nasil yapiliyor o testlerr birde hamilelik nasil gidiyorr

eketen nasıl yapılıyo o test kız ben anlamadım ondan birşey

Ovulasyon testiyse canım hergün ayni saatte yapılıyo ilk idrarinla kesinlikle değil atıyorum gun icinde en son 12de su, kahve, vs icmiyosun 4te testi yapiyosun..burda önemli olan sıvı almadan 3 4 saat tuttuğun idrarla yapiyosun..zaten yumurtlama gunune geldikçe çizgi koyulasiyo ben 8.gun başladım 15.gun cift çizgiyi yakaladım ondan bir gün önce iliskiye girmistim gördüğüm gunde girdim sonra bigun ara verdim bidaha sonra adetime uc gun kala idrar testi yaptim silik çıktı sonra resmi buraya attim adetime bir gun kalada kan tahliliyle hamile oldugumu öğrendim darısı size inşallah

Son düzenleme:

sağolll kuzummmm
hayırlısı ne zamansa olsun yaa her zaman şükrediyorum söz verdimiz gibi umutsuzluk isyan yok

Sedd inşallah canım ya bende de silik çıkmıştı herkes hamilesin dedi ben boyle tuhaf oldum kan testi pozitif gördüm çok dua ediyorum hepinize canlarım rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin cok sevindim walla bencde hamlesinnnnnn

masallahhh,Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin cnm

bende bu ay ovu testi kullandim cnm. 10. gun yapmaya basladim. 13. gun cift koyu cizgiyi yakaladim. bizde calismalari 10.12.13.14.16.gunlerde yaptik. ovu testi kullandigim icin bu ay sonucu merak ediyorum

Son düzenleme:

ovü. yapıyorum canım yaa onu biliyomda o içinde çıkan gebelik testini sormuştum ayşenurda onu diyo kötü diye

Hamilelikte kasık ağrım var ozellikle sol kasığm onun haricinde bide acaip goguslerim acıyo büyüklerini hissediyorum..mide bulantim vs yok çok şükür. ..

eketen sen kacinci denemede hamis kalmistin:44:

fundosummm aynen soyledigimiz gibi ne olursaa olsun uzulme yok.. onumuzdeki maclara bakacaz olmazsa

ovü. yapıyorum canım yaa onu biliyomda o içinde çıkan gebelik testini sormuştum ayşenurda onu diyo kötü diye

Canım benimkinin markasi laboqu.. diye biseydi sabah ilk idrarimla yapiyodum adetime uc gun kala silik çizgi çıkmaya başladı hani seninkinin markası ne bilemedim ama ben onunla öğrendim hamile olduğumu

Canım benimkinin markasi laboqu.. diye biseydi sabah ilk idrarimla yapiyodum adetime uc gun kala silik çizgi çıkmaya başladı hani seninkinin markası ne bilemedim ama ben onunla öğrendim hamile olduğumu

aynı buda ondan işte idrarın içinemi koyuyon çubuğu onu anlamadım normal kasetlerden değil yaa
ben kullandım yapamadım attım gerçide ayşenur bi denesin diye şeyettydimm deneme yapsın hele

eketen sen kacinci denemede hamis kalmistin:44:

fundosummm aynen söylediğimiz gibi ne olursaa olsun uzulme yok.. onumuzdeki maclara bakacaz olmazsa
Aslinda 5ama ben 3ayı saymıyorum gecen ay klomen ve çatlatma iğnesi vuruldum olmadı sonra bu ay ovulasyon testi kullandım ayaklarımı ilişkiden sonra yarım saat diktim oldu ki bende pko var canım adetlerim düzensiz olduğu icin ovulasyon testi aldım ve cok sukur hamileyim

aynı buda ondan işte idrarın içinemi koyuyon çubuğu onu anlamadım normal kasetlerden değil yaa
ben kullandım yapamadım attım gerçide ayşenur bi denesin diye şeyettydimm deneme yapsın hele
Canim benimkinde 6tane kaset tipi vardı plastik bardaktan çubuğunla çekip uc dort damla damlatiyodum..test farkli demek ki ayni ovulasyon testi gibiydi yapılışı benimkinin

Hadi bakalım canım olmuştur inşallah adetine yakin kasık agrin oldugunda ümitsizliğe sakın düşme ok. Cunku belirtiler aynı benim ekstra kasik ağrım bacaklarima vurdu..

Hadi bakalım canım olmuştur inşallah adetine yakin kasık agrin oldugunda ümitsizliğe sakın düşme ok. Cunku belirtiler aynı benim ekstra kasik ağrım bacaklarima vurdu..

hayirlisi tatlim. bizimkisi kaset tipi olanlardan degil cnm. bi cubuk var sadece. onuda fundosun dedigi gibi idrara daldiriyosun heralde

ya bacak agrisi dedinde benimde dun bi yarim saat bacagima agri vurdu sonra kramp giriyormus gibi oldu ben pek sallamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…