Ayyy çatladım burda yaa patronun abisi geldi dibime oturmuş gözü bilgisayarda
açamadım sayfayııııı
kız karnım ağrıyo çok bide iğne batıyo gibi arada ama üşüyom diyedir demi
gıcık şeyler sizin yüzünüzden ptesi yaptım test
Kızlarrr nasılsınız hamile haberi mi var geçmiş okadar dolmuski okuyamadim..gelsin bebişler inşallah
Aysenurcum uyduruk felan ama işe yarıyo bende onlardan yaptım hamileyim şimdi silik çıkmıştı oyuzdenyabana atma sanada halay cekecez inşallah
eketen nasıl yapılıyo o test kız ben anlamadım ondan birşey
eketen nasıl yapılıyo o test kız ben anlamadım ondan birşey
cok sinir bozucu bi durum fundosumm. Allah kolaylik versinn
batma mi dedinnhadi fundoss cani gonulden bebis haberini bekliyoruzzz, insallah hayirlisiyla Allahimm
eketen dun sed test yapti silik cizgi cikti. bugunde kan verdi sonucunu cuma alacak. yuzde 99.9 hamiss
eketencimm vala bende o testten bisey anlamadim. nasil yapiliyor o testlerrbirde hamilelik nasil gidiyorr
Ovulasyon testiyse canım hergün ayni saatte yapılıyo ilk idrarinla kesinlikle değil atıyorum gun icinde en son 12de su, kahve, vs icmiyosun 4te testi yapiyosun..burda önemli olan sıvı almadan 3 4 saat tuttuğun idrarla yapiyosun..zaten yumurtlama gunune geldikçe çizgi koyulasiyo ben 8.gun başladım 15.gun cift çizgiyi yakaladım ondan bir gün önce iliskiye girmistim gördüğüm gunde girdim sonra bigun ara verdim bidaha sonra adetime uc gun kala idrar testi yaptim silik çıktı sonra resmi buraya attim adetime bir gun kalada kan tahliliyle hamile oldugumu öğrendim darısı size inşallah
Ovulasyon testiyse canım hergün ayni saatte yapılıyo ilk idrarinla kesinlikle değil atıyorum gun icinde en son 12de su, kahve, vs icmiyosun 4te testi yapiyosun..burda önemli olan sıvı almadan 3 4 saat tuttuğun idrarla yapiyosun..zaten yumurtlama gunune geldikçe çizgi koyulasiyo ben 8.gun başladım 15.gun cift çizgiyi yakaladım ondan bir gün önce iliskiye girmistim gördüğüm gunde girdim sonra bigun ara verdim bidaha sonra adetime uc gun kala idrar testi yaptim silik çıktı sonra resmi buraya attim adetime bir gun kalada kan tahliliyle hamile oldugumu öğrendim darısı size inşallah
cok sinir bozucu bi durum fundosumm. Allah kolaylik versinn
batma mi dedinnhadi fundoss cani gonulden bebis haberini bekliyoruz, insallah hayirlisiyla Allahimm
eketen dun sed test yapti silik cizgi cikti. bugunde kan verdi sonucunu cuma alacak. yuzde 99.9 hamiss
eketencimm vala bende o testten bisey anlamadim. nasil yapiliyor o testlerrbirde hamilelik nasil gidiyorr
ovü. yapıyorum canım yaa onu biliyomda o içinde çıkan gebelik testini sormuştum ayşenurda onu diyo kötü diye
Canım benimkinin markasi laboqu.. diye biseydi sabah ilk idrarimla yapiyodum adetime uc gun kala silik çizgi çıkmaya başladı hani seninkinin markası ne bilemedim ama ben onunla öğrendim hamile olduğumu
Aslinda 5ama ben 3ayı saymıyorum gecen ay klomen ve çatlatma iğnesi vuruldum olmadı sonra bu ay ovulasyon testi kullandım ayaklarımı ilişkiden sonra yarım saat diktim oldu ki bende pko var canım adetlerim düzensiz olduğu icin ovulasyon testi aldım ve cok sukur hamileyimeketen sen kacinci denemede hamis kalmistin:44:
fundosummm aynen söylediğimiz gibi ne olursaa olsun uzulme yok.. onumuzdeki maclara bakacaz olmazsa
Canim benimkinde 6tane kaset tipi vardı plastik bardaktan çubuğunla çekip uc dort damla damlatiyodum..test farkli demek ki ayni ovulasyon testi gibiydi yapılışı benimkininaynı buda ondan işte idrarın içinemi koyuyon çubuğu onu anlamadım normal kasetlerden değil yaa
ben kullandım yapamadım attım gerçide ayşenur bi denesin diye şeyettydimm deneme yapsın hele
Hadi bakalım canım olmuştur inşallah adetine yakin kasık agrin oldugunda ümitsizliğe sakın düşme ok. Cunku belirtiler aynı benim ekstra kasik ağrım bacaklarima vurdu..masallahhh,Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin cnm
bende bu ay ovu testi kullandim cnm. 10. gun yapmaya basladim. 13. gun cift koyu cizgiyi yakaladim. bizde calismalari 10.12.13.14.16.gunlerde yaptik. ovu testi kullandigim icin bu ay sonucu merak ediyorum
Hadi bakalım canım olmuştur inşallah adetine yakin kasık agrin oldugunda ümitsizliğe sakın düşme ok. Cunku belirtiler aynı benim ekstra kasik ağrım bacaklarima vurdu..
Hadi bakalım canım olmuştur inşallah adetine yakin kasık agrin oldugunda ümitsizliğe sakın düşme ok. Cunku belirtiler aynı benim ekstra kasik ağrım bacaklarima vurdu..
ya bacak agrisi dedinde benimde dun bi yarim saat bacagima agri vurdu sonra kramp giriyormus gibi oldu ben pek sallamadim
salla kızzzz bide şu çıbığı daldır idrara denemelik
5 aralikta daldiracamm fundosum
salla kızzzz bide şu çıbığı daldır idrara denemelik
5 aralikta daldiracamm fundosum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?