hayırlısı olsun canım hiç sevmiyorum bu bekleyişleri :18::18:
ama biz zaten sonucu biliyoruz o yüzden önemli değil
kizlar mutfak dolaplarini temizliyorum. o yuzden sadece okuyorum yazdiklariniziellerim deterjanli oldugu icin
sed birazdan gelir benceee ve halaya baslarizz
:118::118:
lahana gibi kat kat giyiyoz yaaa yazın gözünü sevimmmm
kizlar mutfak dolaplarini temizliyorum. o yuzden sadece okuyorum yazdiklariniziellerim deterjanli oldugu icin
sed birazdan gelir benceee ve halaya baslarizz
:118::118:
ohhhh missssbenimde gerekiyooo en son ağustosta yaptırmıştım ama hiç içime sinmedi
bende şölee dipten köşe bucak tem. yapmak istiyommm :84:
ohhhh missssbenimde gerekiyooo en son ağustosta yaptırmıştım ama hiç içime sinmedi
bende şölee dipten köşe bucak tem. yapmak istiyommm :84:
Sonuç cuma günü canlarıım, eşim gidip alacak ben izin alamam... hem inanmışta olur
yaa evde canim sikiliyorr,kendimi temizlige veriyorumm
sen calisiyosun cnm o zaman zor oluyor. ben yarim gun calisirken ev islerine yetisemiyordumm
sed netten sonuclara bakiyor bazilari.her saglik ocaginda olmuyor ama istersen bi ara sor cnm. sana bi numara veriolar galibaa
canım kolay gelsin ama kendini çok yormasan bu aralar bat yakındı dimi seninde. hani ne olur ne olmaz :))
bu kadar haber aldıkya cumayı beklemek zevkli olur tatlım. bak gör cuma 50 nin üstünde çıkacak değerin.sonra göbeciğin yavaş yavaş büyümeye başlayacak koca bi göbek olacak sonunda.
ooo haftasonu o kadar yoruldumkiii bisey varsa bile kesin gitmistir
ne kadar çok giyersen o kadar çok üşüyo insan.bide rahat hareket edemiyo.ahhh yazmı dedinnnnnnn daha şimdiden özledim valla.off 6 ay geçermiki((
yaa evde canim sikiliyorr,kendimi temizlige veriyorumm
sen calisiyosun cnm o zaman zor oluyor. ben yarim gun calisirken ev islerine yetisemiyordumm
sed netten sonuclara bakiyor bazilari.her saglik ocaginda olmuyor ama istersen bi ara sor cnm. sana bi numara veriolar galibaa
ooo haftasonu o kadar yoruldumkiii bisey varsa bile kesin gitmistir
gitseydi benim geçen perşembe yaşadığım o streste giderdi ayşecanım
ne acı kahveler içtim ardı ardına sakinleşeyim diye...
Umarım bebişleriniz gelmiştir :103:
valla öle hiç rahat değilim dedin gibi alışıyo vücut çıkarınca çok üşüyo
ayşenurum bende öle yapardım evde olunca, yapamıyom kız zaten kadın geliyo napim ama benim salonda sırf 9 pencere varmümkün değikl zaten temizlik yapim
sedommm sedommmm telefonla öğrenemiyonmu acaba yaaa neyse az kaldı daha heyecanlı böle aynennn :44:
bu arada kahve yokkkkkkkkkkk neolursa olsunnnnnnnnpekmezli süt varrr :13:
9 muuumasallahh Allah yardimcin olsun fundosumm. hic kendini yormaa,zaten iste yeterince yoruluyorsunuzz.
evt sed kahve yokkbebise yazikk
hiç sorma kız burda perde almıştık bi ara kızlarla hatta benimkileri takıp paylaştım onlarda şok olmuştu görünce
ben yapmıyom canım bide giriş kat demirler var çok zor oluyor silmek
yaa sorma akşam bi mutfağa gir yetiyo vakit kalmıyo başka şeye hııı bide ütü
sedommmm hamişsinnn öle düşün ve sağlıklı beslenmeye başla lütfennn miniğini koru
ceviz fındık badem ye çok faydalıymış miniğimiz için
nasibimizde varsa hicbir sey olmazz,turp gibide dogarlarr
sed su anda belirtilerin nedirr
valla öle hiç rahat değilim dedin gibi alışıyo vücut çıkarınca çok üşüyo
ayşenurum bende öle yapardım evde olunca, yapamıyom kız zaten kadın geliyo napim ama benim salonda sırf 9 pencere varmümkün değikl zaten temizlik yapim
sedommm sedommmm telefonla öğrenemiyonmu acaba yaaa neyse az kaldı daha heyecanlı böle aynennn :44:
bu arada kahve yokkkkkkkkkkk neolursa olsunnnnnnnnpekmezli süt varrr :13:
hiç sorma kız burda perde almıştık bi ara kızlarla hatta benimkileri takıp paylaştım onlarda şok olmuştu görünce
ben yapmıyom canım bide giriş kat demirler var çok zor oluyor silmek
yaa sorma akşam bi mutfağa gir yetiyo vakit kalmıyo başka şeye hııı bide ütü
sedommmm hamişsinnn öle düşün ve sağlıklı beslenmeye başla lütfennn miniğini koru
ceviz fındık badem ye çok faydalıymış miniğimiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?