Ağlayakta gözden mi olak???

kizlar mutfak dolaplarini temizliyorum. o yuzden sadece okuyorum yazdiklarinizi ellerim deterjanli oldugu icin

sed birazdan gelir benceee ve halaya baslarizz

:118::118:

ohhhh missss benimde gerekiyooo en son ağustosta yaptırmıştım ama hiç içime sinmedi
bende şölee dipten köşe bucak tem. yapmak istiyommm :84:

kizlar mutfak dolaplarini temizliyorum. o yuzden sadece okuyorum yazdiklarinizi ellerim deterjanli oldugu icin

sed birazdan gelir benceee ve halaya baslarizz

:118::118:

canım kolay gelsin ama kendini çok yormasan bu aralar bat yakındı dimi seninde. hani ne olur ne olmaz :))

ohhhh missss benimde gerekiyooo en son ağustosta yaptırmıştım ama hiç içime sinmedi
bende şölee dipten köşe bucak tem. yapmak istiyommm :84:

yaa evde canim sikiliyorr,kendimi temizlige veriyorumm

sen calisiyosun cnm o zaman zor oluyor. ben yarim gun calisirken ev islerine yetisemiyordumm

sed netten sonuclara bakiyor bazilari.her saglik ocaginda olmuyor ama istersen bi ara sor cnm. sana bi numara veriolar galibaa

Sonuç cuma günü canlarıım, eşim gidip alacak ben izin alamam ... hem inanmışta olur

bu kadar haber aldıkya cumayı beklemek zevkli olur tatlım. bak gör cuma 50 nin üstünde çıkacak değerin.sonra göbeciğin yavaş yavaş büyümeye başlayacak koca bi göbek olacak sonunda.

bugün olacağını sanmıyorum canım , yarın olabilir , ararım zaten :112:

bu kadar haber aldıkya cumayı beklemek zevkli olur tatlım. bak gör cuma 50 nin üstünde çıkacak değerin.sonra göbeciğin yavaş yavaş büyümeye başlayacak koca bi göbek olacak sonunda.

sizin de göbecikleriniz kısa sürede öyle büyür inşallah canım :109: ben göbeğin büyüdüğünü düşündükçe bile içimi fenaa bir korku kaplıyor :18: Allahımm yaa bunu nasıl yeneceğimi bilmiyorum

ne kadar çok giyersen o kadar çok üşüyo insan.bide rahat hareket edemiyo.ahhh yazmı dedinnnnnnn daha şimdiden özledim valla.off 6 ay geçermiki((

valla öle hiç rahat değilim dedin gibi alışıyo vücut çıkarınca çok üşüyo

ayşenurum bende öle yapardım evde olunca, yapamıyom kız zaten kadın geliyo napim ama benim salonda sırf 9 pencere var mümkün değikl zaten temizlik yapim

sedommm sedommmm telefonla öğrenemiyonmu acaba yaaa neyse az kaldı daha heyecanlı böle aynennn :44:

bu arada kahve yokkkkkkkkkkk neolursa olsunnnnnnnn pekmezli süt varrr :13:

9 muuu masallahh Allah yardimcin olsun fundosumm. hic kendini yormaa,zaten iste yeterince yoruluyorsunuzz.

evt sed kahve yokk bebise yazikk

9 muuu masallahh Allah yardimcin olsun fundosumm. hic kendini yormaa,zaten iste yeterince yoruluyorsunuzz.

evt sed kahve yokk bebise yazikk

hiç sorma kız burda perde almıştık bi ara kızlarla hatta benimkileri takıp paylaştım onlarda şok olmuştu görünce
ben yapmıyom canım bide giriş kat demirler var çok zor oluyor silmek
yaa sorma akşam bi mutfağa gir yetiyo vakit kalmıyo başka şeye hııı bide ütü

sedommmm hamişsinnn öle düşün ve sağlıklı beslenmeye başla lütfennn miniğini koru
ceviz fındık badem ye çok faydalıymış miniğimiz için

valla temizligin sonu yok. yaptikca surekli birseyler cikiyorr

adet sancim gecti cok sukurr

nasibimizde varsa hicbir sey olmazz,turp gibide dogarlarr

sed su anda belirtilerin nedirr

canım sağlı sollu kasıklarımda gaz gibi sıkıştırmalar oluyor bazen...ama regl ağrıları da var ayşem, sende olan şeyleri yaz canımm

canım telefonla şansımı yarın deneyebilirim bugün hiiç sanmıyorum :112:

fundamm kahveyi o gün içmiştim , Dr. bebiş yok demişti o gün ama normalde çok kahve içen biri değilim

fındık ceviz... yiyorum bazen ama kan sonucu gelsin daha sıklaştırırm :)

senin belirtilerin var mı fundoşummm ne olur bebiş varsa hemen yetişin bana

canlarım benimde göğüs ağrısı her zamankinden geçen ayda aynı böle olmuştu bide adet sancısı normal
başka hiçbirşey yok sedom cuma ikimizinde kan sonucunu alacaz

valla temizligin sonu yok. yaptikca surekli birseyler cikiyorr

adet sancim gecti cok sukurr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…