canlarım benimde göğüs ağrısı her zamankinden geçen ayda aynı böle olmuştu bide adet sancısı normal
başka hiçbirşey yok sedom cuma ikimizinde kan sonucunu alacaz
valla temizligin sonu yok. yaptikca surekli birseyler cikiyorr
adet sancim gecti cok sukurr
valla temizligin sonu yok. yaptikca surekli birseyler cikiyorr
adet sancim gecti cok sukurr
canım sağlı sollu kasıklarımda gaz gibi sıkıştırmalar oluyor bazen...ama regl ağrıları da var ayşem, sende olan şeyleri yaz canımm
canım telefonla şansımı yarın deneyebilirim bugün hiiç sanmıyorum :112:
fundamm kahveyi o gün içmiştim , Dr. bebiş yok demişti o günama normalde çok kahve içen biri değilim
fındık ceviz... yiyorum bazen ama kan sonucu gelsin daha sıklaştırırm :)
senin belirtilerin var mı fundoşummm ne olur bebiş varsa hemen yetişin bana
canlarım benimde göğüs ağrısı her zamankinden geçen ayda aynı böle olmuştu bide adet sancısı normal
başka hiçbirşey yok sedom cuma ikimizinde kan sonucunu alacaz
yaa bende cok gaz vargoguslerim cok aciyorr. yorgunluk var ama adet doneminde oluyr zaten. akintim yok. gecen ay cok akintim vardi. birde dun yururken sag bacagima agri vurdu. sonra kendiliginden gecti.
sende mi kan testi yaptiracan fundodsummmm
hiçç bitmiyo hiçççç çamaşır hele sürekli yıkıyorum bende anormallik var heralde diyorum 2 kişiyiz ama sürekli çamaşır çıkıyo
sendede ölemi kuzum
benimde arada geçiyo gene geliyo aama
himm anladimmcanım bendede geçen ay vardı gaz olayı göğüs ağrısıda olunca çok umutlandım ama
akıntı bendede yok
ama bak bacak ağrısında dur o belirti sayılıyor :44:
yok canım kan testi yaptırmıyacam sonuç alacaz sedoşlabenimde bat cuma yaaa
senin sonucun beyaz olsunFundoşum senin reglin bugün...yarın sende yapsan ya bir test daha olmaz mı
Ayşenur akıntın var mı canım ? yani ıslaklık hissi gibi :78:
hiçç bitmiyo hiçççç çamaşır hele sürekli yıkıyorum bende anormallik var heralde diyorum 2 kişiyiz ama sürekli çamaşır çıkıyo
sendede ölemi kuzum
benimde arada geçiyo gene geliyo aama
yaa bende cok gaz vargoguslerim cok aciyorr. yorgunluk var ama adet doneminde oluyr zaten. akintim yok. gecen ay cok akintim vardi. birde dun yururken sag bacagima agri vurdu. sonra kendiliginden gecti.
sende mi kan testi yaptiracan fundodsummmm
canım bendede geçen ay vardı gaz olayı göğüs ağrısıda olunca çok umutlandım ama
akıntı bendede yok
ama bak bacak ağrısında dur o belirti sayılıyor :44:
yok canım kan testi yaptırmıyacam sonuç alacaz sedoşlabenimde bat cuma yaaa
himm anladimmbacak agrisinada takilmadim belki ters bi hareket yapmisimdir:44:
hadi bakalimhayirlisiiii hemn cumaa gelsinn
akintim yok ama islaklik hissi var. gecen ay bugunlerimde krem beyaz akintilarim vardii:44:
senin sonucun beyaz olsunFundoşum senin reglin bugün...yarın sende yapsan ya bir test daha olmaz mı
Ayşenur akıntın var mı canım ? yani ıslaklık hissi gibi :78:
sedommmm sen 2 haftadır takmışsın 27 sine ben diyom 29 u sen 27 si diye diretiyon e hadi öle olsun taam bugün olsun
kız söleye söleye getireceeen haaaa
aynen ne camasir bitiyoo ne utuu.
birde surekli cop cikiyor. binada bizden cok cop atan yok. 2 kisiyiz birde
slm kızlar nasılsınız ben geldım uzun bı aradan sonra ne var ne yok funda hamılemısın ? ben mı yanls okudum
ya aklımda öyle kalmış , sanki sen öyle yazdırdın diye hatırlıyorum kasım 2013 topiğine :44:
kız sen 5 gün öncesi yaptın o zaman Allahııımm gelmiştir oğluşun İnşallahh fundoşumm,çünkü ben işyerinde de yapmıştım negatif çıkmıştı silik bile değildi 4-5 gün vardı...
ayşemm senin de kızıınn gelmiştirinşallaaahh
fundos cok erken yapti zaten. ama birazda bizim yuzumuzden olduo yuzden her an hersey olabilirr
sed ben kiz istiyorum ama esim erkege takmis. hayirlisi artik
fundos senin bugun kacinci gunun oldubenim 22
evde gebelik testi var. 2 tanede ovulosyon testinin yaninda gelmisti onlar uyduruk gerci ama o kadar para verdim denerim yine
26 canım
off yazamıyomm dibimde biri
fundos cok erken yapti zaten. ama birazda bizim yuzumuzden olduo yuzden her an hersey olabilirr
sed ben kiz istiyorum ama esim erkege takmis. hayirlisi artik
fundos senin bugun kacinci gunun oldubenim 22
evde gebelik testi var. 2 tanede ovulosyon testinin yaninda gelmisti onlar uyduruk gerci ama o kadar para verdim denerim yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?