Ağlayakta gözden mi olak???

canlarım benimde göğüs ağrısı her zamankinden geçen ayda aynı böle olmuştu bide adet sancısı normal
başka hiçbirşey yok sedom cuma ikimizinde kan sonucunu alacaz

senin sonucun beyaz olsun Fundoşum senin reglin bugün...yarın sende yapsan ya bir test daha olmaz mı

valla temizligin sonu yok. yaptikca surekli birseyler cikiyorr

adet sancim gecti cok sukurr

Ayşenur akıntın var mı canım ? yani ıslaklık hissi gibi :78:

valla temizligin sonu yok. yaptikca surekli birseyler cikiyorr

adet sancim gecti cok sukurr

hiçç bitmiyo hiçççç çamaşır hele sürekli yıkıyorum bende anormallik var heralde diyorum 2 kişiyiz ama sürekli çamaşır çıkıyo
sendede ölemi kuzum

benimde arada geçiyo gene geliyo aama

canlarım benimde göğüs ağrısı her zamankinden geçen ayda aynı böle olmuştu bide adet sancısı normal
başka hiçbirşey yok sedom cuma ikimizinde kan sonucunu alacaz

yaa bende cok gaz var goguslerim cok aciyorr. yorgunluk var ama adet doneminde oluyr zaten. akintim yok. gecen ay cok akintim vardi. birde dun yururken sag bacagima agri vurdu. sonra kendiliginden gecti.

sende mi kan testi yaptiracan fundodsummmm

yaa bende cok gaz var goguslerim cok aciyorr. yorgunluk var ama adet doneminde oluyr zaten. akintim yok. gecen ay cok akintim vardi. birde dun yururken sag bacagima agri vurdu. sonra kendiliginden gecti.

canım bendede geçen ay vardı gaz olayı göğüs ağrısıda olunca çok umutlandım ama
akıntı bendede yok
ama bak bacak ağrısında dur o belirti sayılıyor :44:

yok canım kan testi yaptırmıyacam sonuç alacaz sedoşla benimde bat cuma yaaa

aynen ne camasir bitiyoo ne utuu.

birde surekli cop cikiyor. binada bizden cok cop atan yok. 2 kisiyiz birde

himm anladimm bacak agrisinada takilmadim belki ters bi hareket yapmisimdir:44:

hadi bakalimhayirlisiiii hemn cumaa gelsinn

senin sonucun beyaz olsun Fundoşum senin reglin bugün...yarın sende yapsan ya bir test daha olmaz mı

akintim yok ama islaklik hissi var. gecen ay bugunlerimde krem beyaz akintilarim vardii:44:

slm kızlar nasılsınız ben geldım uzun bı aradan sonra ne var ne yok funda hamılemısın ? ben mı yanls okudum

hiçç bitmiyo hiçççç çamaşır hele sürekli yıkıyorum bende anormallik var heralde diyorum 2 kişiyiz ama sürekli çamaşır çıkıyo
sendede ölemi kuzum

benimde arada geçiyo gene geliyo aama

himm anladimm bacak agrisinada takilmadim belki ters bi hareket yapmisimdir:44:

hadi bakalimhayirlisiiii hemn cumaa gelsinn

akintim yok ama islaklik hissi var. gecen ay bugunlerimde krem beyaz akintilarim vardii:44:

Bence kişiden kişiye değişiyor , geçen ay benimde beyaz akıntım oldu...hah kesin dedim ama olmadı...

uyku, halsizlik desem bende normalde de var çünkü kansızlık var

Garip garip haller işte , Kızlaar ben sizi çook merak etmeye başladıımm :18:

ya fundoşum reglin gelirse ( gelmez inşallaahhhh) biter bitmez gideceksin dimi kontrole

hadi gelsin önümüdeki hafta bir an önceeeeee bende halay çekeyim

sedommmm sen 2 haftadır takmışsın 27 sine ben diyom 29 u sen 27 si diye diretiyon e hadi öle olsun taam bugün olsun
kız söleye söleye getireceeen haaaa

sedommmm sen 2 haftadır takmışsın 27 sine ben diyom 29 u sen 27 si diye diretiyon e hadi öle olsun taam bugün olsun
kız söleye söleye getireceeen haaaa

ya aklımda öyle kalmış , sanki sen öyle yazdırdın diye hatırlıyorum kasım 2013 topiğine :44:
kız sen 5 gün öncesi yaptın o zaman Allahııımm gelmiştir oğluşun İnşallahh fundoşumm,çünkü ben işyerinde de yapmıştım negatif çıkmıştı silik bile değildi 4-5 gün vardı...
ayşemm senin de kızıınn gelmiştir inşallaaahh

aynen ne camasir bitiyoo ne utuu.

birde surekli cop cikiyor. binada bizden cok cop atan yok. 2 kisiyiz birde

slm kızlar nasılsınız ben geldım uzun bı aradan sonra ne var ne yok funda hamılemısın ? ben mı yanls okudum

çöpmüüüü bizim bide eve geç gidiyoz diye kapıcı 6 da alıyo uyuz birikiyo götürüp atanda yok
kaç defa tartıştım bu saatte çöpmü alınır die

cennettttttt Allah sesini duysunnnnnn inşaaaaaaalhhhhhhh

oğluşummuuuu
ya evetttttttttttt nolurrrrrrrrrrrrrr :84:

fundos cok erken yapti zaten. ama birazda bizim yuzumuzden oldu o yuzden her an hersey olabilirr

sed ben kiz istiyorum ama esim erkege takmis. hayirlisi artik

fundos senin bugun kacinci gunun oldu benim 22

evde gebelik testi var. 2 tanede ovulosyon testinin yaninda gelmisti onlar uyduruk gerci ama o kadar para verdim denerim yine

26 canım
off yazamıyomm dibimde biri

Ayyy çatladım burda yaa patronun abisi geldi dibime oturmuş gözü bilgisayarda
açamadım sayfayııııı

kız karnım ağrıyo çok bide iğne batıyo gibi arada ama üşüyom diyedir demi

gıcık şeyler sizin yüzünüzden ptesi yaptım test

Kızlarrr nasılsınız hamile haberi mi var geçmiş okadar dolmuski okuyamadim..gelsin bebişler inşallah

kız o testler çok kötü ben kullandım ama anlamıyorum nasıl yapılıyor
çok kötü

Aysenurcum uyduruk felan ama işe yarıyo bende onlardan yaptım hamileyim şimdi silik çıkmıştı oyuzden yabana atma sanada halay cekecez inşallah

Son düzenleme:
eketen nasıl yapılıyo o test kız ben anlamadım ondan birşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…