bak yaa hiç haberim yokkk
tüh kaçırdınız gelirdinizz
ayyozaman havalardan herkesin ruh hali bi garip
ayy olacaksa olup bitsinde ne yapılcaksa yapılsın yeteeeeeeeerrrr
kizz dedim yaa esimin isi vardiii karsiya gectik diye,unutmussun:)
evet havalarr cok degiskennn bizde nasipleniyoruz bundann tabikii:)
benosum annenin yaninda olmasi o kadar iyi oldukiii. gun gectikce biraz daha toplayacaksin kendini cnm. senin icin hep dua ediyorumm
fundos sen bugun kafani dagitacak birseyler yapsanaa bu arada botun buyuk olmus.neyseki iade etmissinn
pazar yağmasınnn konsere gidiyozzz :18:
ıslandım birde çok gıcık bir hava psikoloj,mde iyi değil ağlayacam nerdeysee
karnım ağrıyooo gerginim esip gürlüyom herkese ooofffff
sosyalimmm ne yoğunluğu yaa bendede iş var bekliyo bırakkk yapma
kimin konserine gidiyonuzzzz
hava cidden cok kotu,bende kalktim perdelerimi bile acmadim daha ev cok karanliktam uyuma havasiii
gerginlik yokkkbak ne guzel konsere gidiyomussunuzz kafani dagitt iyiceee
sosyoss senin bebis kac haftalik oldu:)
karmakarışık bir konser canım kalabalık halk konseribakırköy pazar meydanında benoşun işyerinin önüüüü
karnım ağrıyoooo
açmaaaa iğrenççç hırka var üstümde o halde üşüyorum böle can sıkıcı bi hava
haftaya yaramazlar geliyo 2 gün sonra daha doğrusu biraz dağılır kafam onlarla dimi
şu regl ağrısız geçsinde başka bişey istemiyorum
sosyoş hiç bebişinden bahsetmiyooo
canım haklısın ben olsam bende öle olurum o kadar alıştın hayaller kurdun şimdi yok gerçekten çok zor
sil baştan başlayacaksın ama inanıyorum ben çabuk toparlancak vücudun öle 6 ay sanmıyorum ve korunma bırakınca hemen kalacaksın hamile bence
grup yorum canımher sene orda oluyor şaşmaz tuncel kurtiz açılışı yapardı her yıl artık yok
evet canım yarında varmış yağmur ama pazaryok
gitmişken düğün nişan içinde bişeyler bakmayı düşünüyom fırsat bulursam kalabalık gidecez gerçide bidahada zor giderim vakit kalmadı
:44: evett hiç hatırlamıyorum yaa süpürgeyi hatırlıyorum bide bi aydan fazla oldu bakırköye gelmiştiniz yine
yokk neyle dağıtayım işle güçlemi olmuyo
büyük ki ne büyük
kizz dedim yaa esimin isi vardiii karsiya gectik diye,unutmussun:)
evet havalarr cok degiskennn bizde nasipleniyoruz bundann tabikii:)
benosum annenin yaninda olmasi o kadar iyi oldukiii. gun gectikce biraz daha toplayacaksin kendini cnm. senin icin hep dua ediyorumm
fundos sen bugun kafani dagitacak birseyler yapsanaa bu arada botun buyuk olmus.neyseki iade etmissinn
Kizz fındaaa
Ben herseyimi internetten alirim senelerdir.Ya bir ya iki kez iade yapmisimdir ben cok memnun kaliyorum şahsenn
Sana oyle denk gelmis demekkiii
Bide kardesim de hep netten yaptigindan markalari taniyorum hani bazilarinin kaliplari buyuk oluyor bazilarinin dar falann ona gore aliyokk
Aysemm ben de okadar zor uyandim ki resmen yataga yapışmıştım yani
Benosum iyi olmana sevindim daha iyi ol insallah canm
Burda da hava berbat cok kapali birazdan eltim gelicek evde hicbisey yokk kurtarici biseyler bulmam lazimm hazirlayacak :26:
Kizz fındaaa
Ben herseyimi internetten alirim senelerdir.Ya bir ya iki kez iade yapmisimdir ben cok memnun kaliyorum şahsenn
Sana oyle denk gelmis demekkiii
Bide kardesim de hep netten yaptigindan markalari taniyorum hani bazilarinin kaliplari buyuk oluyor bazilarinin dar falann ona gore aliyokk
Aysemm ben de okadar zor uyandim ki resmen yataga yapışmıştım yani
Benosum iyi olmana sevindim daha iyi ol insallah canm
Burda da hava berbat cok kapali birazdan eltim gelicek evde hicbisey yokk kurtarici biseyler bulmam lazimm hazirlayacak :26:
kız kafamdalar nasıl yapmayayım neredeyse bilgisayarın içine girip kendileri işaretleyecekler dosyaları
9+3 üz ayşem
kız içeride ne yapıyor onu bile bilmiyorum yaşıyor mu yaşamıyor mu o yüzden bahsetmiyorum fundoşum hele bi haraketlerini hissedeyim o zaman yazarım bol bol
keşke bende gelebilsem netten 2010 konserini izlemiştim bjk stadyumundaki konseri çok hoşuma gitmişti ne şanslısınız kız her şey istanbulda yapılıyor
Kaç numara kız bana olurmuş galiba
Allah razı olsun ayşemm geçecek..
Bakırköyü bende seviyorum güzel yer. Pazarıda güzel ama erken gitmek lazım
Hoşgeldin şeker..
Bende alırım netten ama kıyafet çok az bazen olmuyo gerçekten.. Gelin babetimi netten almıştım
41 numara bulamadıydım
Kısır yap patates salatası yap at bide yufkadan börek oldu bitti
ya benimde aldığım çoğu şey uyuyor hala giydiğim sporlarım var n... çok seviyorum öle rahatkiii
ama bu resmen 42 yawww
benoşum 40 sözdeanam yok çok komik duruyolar yazdım not zaten 2 beden büyük kalıbı çok anormal
maşallaaah sosyalimmm miniğini görünce o düşüncelerden kurtul artık canım
evet sosyalim çok fazla katılım var her telden çok eğlenceli olcakk
evet en makbulü pat. sal. kek börek ama bunları yetiştiremiyebilirr çünkü evde yok bişey gidip alcak haşla pişir filan saat öğlen oldu zateb
Olsun kız bana 42 de olur
Evde bişi yıksa zaten her türlü gidip alacak ki
twinimmmoff kimsecikler yokkk
canım dualrını kabul eder inşallah allahımm
aşılamaya niye takıldın canım ben yaptıracam mutlaka
aynenn katılıyorumm evi tertemiz temizlersin kimse gelmez en elini sürmediğin heryerin göçtüğü zamanda hoop misafir işmi yapasın etrafımı toparlayasın hazırlıkmı yapasın
evet kuzum cok sıkıcı ..
benımkıyle hıc konusmadık asılama olayını erken gibi gelıo sonra dıorumkı yas gecıo yaptrsak tutacak mı o da var..
bi kere hamıle kalabılsem dıycem normal yolla kalıyorum ama yok..
ay benımkıde dıo annemlere gıtmedık coktandr gecen hafta gitmiştk halbuki her gunde göruyo zaten iş sayesınde .. ütü yapıcam dedım hıc gıdesım yok valla
valla canım yerimizde sayıyoruz yok her yolu denedik olmuyo gerçi erken bunu sölemek için senin daha zamanın var ama benim bugün yarın olur
ben denicem canım bu ay eşimde istiyor tabi burda onun onaylamasıda önemli canım gidip verecek
o kadar sık görüyorsa gitme ya boşver işini gücünü yap canım
canım bende merak ediyorum normal yolla olmuyo her yolu denedim napim en azından yumurtayı geliştirirken çatlatırken spermi içeri bırakırken hepsine şahit olacam
kafamda acaba çatladımı oldumu diye düşünce olmıyacak olmazsada pes etmicem bidaha yaptıracam en kolay yolu bu sanırım
haklsın kuzum dert etmıyosun bişeyi.
kuzum pekı yum buyuyunce catlatma ıgnesı vuruyolar dımı ışi sansa bırakmamak ıcın
bide en azından kalıtelı sperm secılıyo..
evet canım önce yumurta geliştirici iğneler haplar filan ama o yumurtlama sorunu olanlarda benim tahminime göre klomen yine içerim
sonra bakıp yumurta büyüdüğünde çatlatma iğnesi veriyor
spermleride ayıklıyolarmış evet kalitelileri enjekte ediyolar
benim nisan ayına karşı hala çok büyük sempatim variçim kan ağlasada bi şundannnn bideee şundan olsa
kuzum ıkız olsun bi kere de kurtuluruz bi pipi bir titi yetr
:115:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?