Ayy okuu okuu gozumm töküldüü
Sabahtan beri disardayimm yine vergi dairesi ticaret odasi bankalar sgk vs vs
Simdi de kuafore geldim kaş biyikk
Hepinizz iyisinizdirr insallahh
Fundaa masallah ne yazmissinn beeee
Ayy okuu okuu gozumm töküldüü
Sabahtan beri disardayimm yine vergi dairesi ticaret odasi bankalar sgk vs vs
Simdi de kuafore geldim kaş biyikk
Hepinizz iyisinizdirr insallahh
Fundaa masallah ne yazmissinn beeee
yok kız resmi tatillerde tatil yok bizee yelizimmm biz bu inşaatı niye okuduk yaww
ama 19 mayıs ptesiye geliyo ya 3 günü değerlendircemm ya ablamlarla tura gidecem yada kocişle bişiler düşünüyoz dicem resmi tatil üzgünümm30 ağustostada öle yapmıştım
kızlarrrr geçen siparişim gelmişti yaaa2 numara büyükkkk iade ediyom geri yollayacam onayladılar konuştum kargoda onlara ait karta iade yapılıyo yırttımmm bidahadamıııı töbeee netten
Benoss nasil oldunn agrin sizin var mii canmmm
Sosyalimm senin de sorun yokmus demii oyle okudumm gozun aydinnn canmm
kim sana dedi patron ol sorumluluk al
işçi ol çantanı tak koluna çık sgk da ödensin maaşta yatsın karta
benim kaşları incelttiii salak kadınnn hiç yakışmıyo bana ince yaa saçımıda kısalttı herif ikisined euyuzum bu araaa
he kız çok fedakarım bak bisürü işim var ama arkidişlerimle takılmayı seviyom ihmal etmiyom
Ayy helee bıyık kelimesini kullanmaya ayri bi uyuz oluomm
Bazenn benimkine biyiklarimi aldircam diyincee bi durup dusunuyom ne abes bi tabir bayan icin
Patron oldum da bi b.k muu olduuumm
Bakk cv hazirliyorumm yeni işlerr yeni umutlarr
Tam gaz doldururkenn elektrik gittii
ya bide tutturuyolar ya alttan üstten iple alırken deli oluyorum nefret ediyom kaş aldıormaktam
benoşumm süper olur yaaa gidin biyerlere ne güzel olurr başbaşa bozcaadaya gittinmi oraya gitsenize turla filan çok eğlenceli yada kapadokya filan harikaa
ayy bidaha aslaa aslaaa almıyacam
Ayy helee bıyık kelimesini kullanmaya ayri bi uyuz oluomm
Bazenn benimkine biyiklarimi aldircam diyincee bi durup dusunuyom ne abes bi tabir bayan icin
Patron oldum da bi b.k muu olduuumm
Bakk cv hazirliyorumm yeni işlerr yeni umutlarr
Tam gaz doldururkenn elektrik gittii
he yaa benimde öle çok çıkmaz o halde eşimrada kızdırır bıyıkların çıkmış diye ne uyuzzz yaaaaa
kızz hadi hayırlısıı inşallah çok iyi olur senin için canııım
kedidir o kediiii
Sagol yelizim simdilik yok cok sukurBenoss nasil oldunn agrin sizin var mii canmmm
Sosyalimm senin de sorun yokmus demii oyle okudumm gozun aydinnn canmm
eşimde öle diyo senin kafayla gidersek ilerlemeyiz hiç
o hep iş kurma taraftarıdır da ben destek olmuyom
sosyalimm sen işemi gittin bu saattee bidaha
Aysem iyi yAPMISSin gez canim gezebildigin kadar Allah nasip ederse ben 28 nisan gibi gidecegim canim dr a bebek icin
hayırlı sabahlar arkadaşlar been mutluluk1234 ama bu adres açılmadıgı için yeni adres almak zorunda kaldım
mutluluk kız sen nerelerdesin çok sevindim Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin
kızlar günaydın bugün çok yoğun olacağa benziyor arada gelir bakarım öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?