Ağlayakta gözden mi olak???

Benoss nasil oldunn agrin sizin var mii canmmm

Sosyalimm senin de sorun yokmus demii oyle okudumm gozun aydinnn canmm

Ayy okuu okuu gozumm töküldüü
Sabahtan beri disardayimm yine vergi dairesi ticaret odasi bankalar sgk vs vs
Simdi de kuafore geldim kaş biyikk
Hepinizz iyisinizdirr insallahh
Fundaa masallah ne yazmissinn beeee

kim sana dedi patron ol sorumluluk al
işçi ol çantanı tak koluna çık sgk da ödensin maaşta yatsın karta
benim kaşları incelttiii salak kadınnn hiç yakışmıyo bana ince yaa saçımıda kısalttı herif ikisined euyuzum bu araaa
he kız çok fedakarım bak bisürü işim var ama arkidişlerimle takılmayı seviyom ihmal etmiyom

İşçisin sen işçi kall
Kizimm bana her gun tatilll istedigim saatte kalkar giderimm canm istemez gitmemm e okadar olcek artikk kosturmaca ayda bikere
Amaa buroda calisirkenn anamm bayrammis yilbasinda bile ertesi gun calistikk
Ama simdik acisini cikariommmm

eşimde öle diyo senin kafayla gidersek ilerlemeyiz hiç
o hep iş kurma taraftarıdır da ben destek olmuyom

sosyalimm sen işemi gittin bu saattee bidaha

Ayy okuu okuu gozumm töküldüü
Sabahtan beri disardayimm yine vergi dairesi ticaret odasi bankalar sgk vs vs
Simdi de kuafore geldim kaş biyikk
Hepinizz iyisinizdirr insallahh
Fundaa masallah ne yazmissinn beeee

Hoşgeldin canım.. O işler zor valla patron olmak böle bişi işte ..

Kaş bıyık olayıda gıcık benim kaşta boşluk var dolmuyo bi türlü

Hadi yaa o kötü işte.. Keşke olsa tatil..
En iyisini yaparsınız 3 günü değerlendirmek lazım..

Eşimde dün bana dedi bizim 6 ay kadar yasak ya bari gidelim bi yerlere kafa dağıtalım dedi inşAllah olur..

Netten alışverişin en kötü yanı olmama durumu o yüzden ben artık kıyafet değil ev için bişiler alırsam alırım yoksa yok

Canım bugün ağrım var oturuyorum çok ama yinede ağrıyo.. Kanamada yoğun değil Allah'tan..

Aferin sana topiğimizin medarı iftarısın zaten sen yoksan kimse yok

ya bide tutturuyolar ya alttan üstten iple alırken deli oluyorum nefret ediyom kaş aldıormaktam

benoşumm süper olur yaaa gidin biyerlere ne güzel olurr başbaşa bozcaadaya gittinmi oraya gitsenize turla filan çok eğlenceli yada kapadokya filan harikaa

ayy bidaha aslaa aslaaa almıyacam

Ayy helee bıyık kelimesini kullanmaya ayri bi uyuz oluomm
Bazenn benimkine biyiklarimi aldircam diyincee bi durup dusunuyom ne abes bi tabir bayan icin
Patron oldum da bi b.k muu olduuumm
Bakk cv hazirliyorumm yeni işlerr yeni umutlarr
Tam gaz doldururkenn elektrik gittii

he yaa benimde öle çok çıkmaz o halde eşimrada kızdırır bıyıkların çıkmış diye ne uyuzzz yaaaaa
kızz hadi hayırlısıı inşallah çok iyi olur senin için canııım
kedidir o kediiii

İple alma olayı felaket hiç hatırlatma..

Kızz hiç gitmedim ama gitmek isterim rşimde güzel diyo bakalım.. Biz hep heves edince kalıyo o yüzden gelsin bi zaman o zaman bakalım inşAllah olur..

Benim adamda gülüyo
Hafi hayırlısı canım inşAllah senin için güzel olur..

Sagol yelizim simdilik yok cok sukur

eşimde öle diyo senin kafayla gidersek ilerlemeyiz hiç
o hep iş kurma taraftarıdır da ben destek olmuyom

sosyalimm sen işemi gittin bu saattee bidaha

Yok kiz uyumus bayilmisim evde
Benayim herseyin hayirlisi canim cok tsk ettim

merhaba canlarimm,bugun memleketten halam gelmisti.. onu gormeye anneme gittimm
benayiiimmm seni boyle pozitif gormek ne guzel.. masallahh.. Rabbim korunmayi birakir birakmaz sana saglikli bebisler nasip etsin.. ki hissesiyorum oyle olacakk:)
sosyoss sonuclar iyi gelmis cok sukurr.. sen bebegi gormeye ne zaman gideceksin:)
yelooo patron olmaninda zorluklari var. bende salla basi al maasi olayini seviyorumm:) aman ikisininde hem avantaji hem dezavantaji varr.. en iyisi karnimiz doysun yeterr
twinimm iyiyim canimm sen nasilsinnn,karsilasamadik yineee
fundammm

Son düzenleme:
Aysem iyi yAPMISSin gez canim gezebildigin kadar Allah nasip ederse ben 28 nisan gibi gidecegim canim dr a bebek icin

pericim canımmm benim okudum yazıları çok sevindimmmm hepinizin adına allahım hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip etsin olmayanlarada en kısa zamanda hayırlısıyla versin inş. evet canım pıt pıt :) seslerini bizde duyduk çok heyecn verici doktora göre 8 haftalık yani ultrasonda çıkan ama biz aşılama yaptırdıgımızdan hesaplarsak 7 haftalık oluyo bugün doktora gidecez inşallah canımmm

mutluluk kız sen nerelerdesin çok sevindim Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin

kızlar günaydın bugün çok yoğun olacağa benziyor arada gelir bakarım öpüyorum hepinizi

mutluluk kız sen nerelerdesin çok sevindim Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin

kızlar günaydın bugün çok yoğun olacağa benziyor arada gelir bakarım öpüyorum hepinizi

sormaaa sosyalimyaaa giremedim yaklaşık 1.5 aydır çokkk özledim valla sizleri kendi adresime giremedim bi türlü niye bilemiyrm fırsat bulup adres alamadım zaten benide eklesene sosyalim hamileler arasına

Günaydın kızlar
hava çokk sıcakk tişörtle oturuyorum hala yanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…