Ağlayakta gözden mi olak???

Günaydın kızlar
hava çokk sıcakk tişörtle oturuyorum hala yanıyorum

burda felaket yağmur varrrr sırılsıklam oldummm iğrenççççç gerçi bu yağmur uğurlu bereketli değerli imiş
herkese günaydınnn

kız mutlulukkk nerelerdesinnn gözün aydınnnn aşılama ilemi hamile kaldınnnnnnnn çabuk anlatttttt
bu ay aşılama yaptırıyommmm detaylarrrrr hadiiii

sagol fundacım allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşh evet cnm aşılama ile oldu gonal f kullandım bi süre yumurtalar gelişmesi için sonra çatlatma ignesi sonrada aşılama oldu cnm 14 gün sonrada kanda çıktı sonuç pozitif olarak

aman yağsın ihtiyacımız var susuzluktan kırılacağız yoksa
kızz senin yarın bat bi belirti varmı durumlar ne test yapcanmıı

gözün aydın canım allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin çok sevindim
ne kadar zamandır istiyodun sen?

amin cnm tşk ederm inş sende hayırlısıyla kucagına alırsın yaklaşık 1 senedir düşünüydk cnm

Amin canım

lizommm haklısınnn bu yaz zor geçecek gibi vallah
göğüslerim büyüdü ve acıyor canım normal adet belirtileri işte umut yok canım farklı bir durum yok inan
yarına olursa doktorla görüşecem bakalım ne olacak

sağol canım amin
aaa fundoşla aynıı seninkide mi hiçbi sebep yokken olmuyordu. o zaman aşı fundoşuma da çare olur

evet canımmm hiçç bi sorun yokken olmadı fundoşdan umutluyum ben inş aşılamayla olck allahın izniyle

ben bu ayıda bekleyerek geçim diyordum ama uzatmanın anlamı yok sanırım hemen aşılamayı denemek istiyorum
lizom inşallah dediğin gibi olur gerçekten süreç uzadıkça bende derman kalmadı
bende umutluyum aşılamadan

evet fundoşum hayırlısıyla olck inş içini ferah tut şimdi benim çıkmam lazım doktora gdecz inşh öpyrm hepinizi aeolun

Günaydın kızlarrr

Mutluluk hayırlı uğurlu olsun.. Rabbim sağlıkla aldırmak nasip etsin kucağına..

günaydın benoşummm nasılsın ağrın kanaman varmı nasıl hissediyosun canım

gunaydinn herkeseee
fundamm islandin miiii,haftasonuda havada kotuymuss
mutlulukkk cok sevindimm,hayirli ugurlu olsun cnm. Rabbim hayirlisiyla kucahina almayi nasip etsinn.
fundosta bu ay asilama yaptiracakkkk gerci gerek kalmaz belkiiii
benosumm gunaydinn nasilsin canimmm
lizoo sanada gunaydinnn
sosyalim sende yogunmussunn ,Allah yardimcin olsun cnmmm

pazar yağmasınnn konsere gidiyozzz :18:
ıslandım birde çok gıcık bir hava psikoloj,mde iyi değil ağlayacam nerdeysee
karnım ağrıyooo gerginim esip gürlüyom herkese ooofffff
sosyalimmm ne yoğunluğu yaa bendede iş var bekliyo bırakkk yapma

kimin konserine gidiyonuzzzz
hava cidden cok kotu,bende kalktim perdelerimi bile acmadim daha ev cok karanliktam uyuma havasiii
gerginlik yokkkbak ne guzel konsere gidiyomussunuzz kafani dagitt iyiceee

sosyoss senin bebis kac haftalik oldu:)

kimin konserine gidiyonuzzzz
hava cidden cok kotu,bende kalktim perdelerimi bile acmadim daha ev cok karanliktam uyuma havasiii
gerginlik yokkkbak ne guzel konsere gidiyomussunuzz kafani dagitt iyiceee

sosyoss senin bebis kac haftalik oldu:)

karmakarışık bir konser canım kalabalık halk konseri bakırköy pazar meydanında benoşun işyerinin önüüüü
karnım ağrıyoooo

açmaaaa iğrenççç hırka var üstümde o halde üşüyorum böle can sıkıcı bi hava
haftaya yaramazlar geliyo 2 gün sonra daha doğrusu biraz dağılır kafam onlarla dimi
şu regl ağrısız geçsinde başka bişey istemiyorum

sosyoş hiç bebişinden bahsetmiyooo

gecen hafta bakirkoydeydik kizz,bilsek bu hafta gelirdikk:) neyse iyi olmuss eglenin bol bollll
zaten bugun asiri halsizim,kolumu kaldirmaya halim yok. havalardan sanirsam.
adet olursanda insallah agrin olmaz canimmmm,minikler gelince kafa dagitirsin tabikideee
benos hosgeldinnnnn

Canım çok şüküt ağrım yok kanama ara ara oluyo.. Onun dışında evde annemler var ya onlarıda üzmek istemediğimden düşünmemek için oyalanıyorum.. Tek kalınca çok aklıma geliyo ama düşünmemek istiyorum. Dülündükçe gözlerim doluyo çünkü öle garip bi haldeyim ama geçecek nasılsa..

Kimin var ki öle kalabalık konser.. Orda çok oluyo..

Günaydın tatlım..
İyim oturuyorum öle ayaklarımı uzattım..

bak yaa hiç haberim yokkk
tüh kaçırdınız gelirdinizz
ayyozaman havalardan herkesin ruh hali bi garip
ayy olacaksa olup bitsinde ne yapılcaksa yapılsın yeteeeeeeeerrrr

pazar gunu hava gunesliymiss,hadi gozunaydin fundossss

canım haklısın ben olsam bende öle olurum o kadar alıştın hayaller kurdun şimdi yok gerçekten çok zor
sil baştan başlayacaksın ama inanıyorum ben çabuk toparlancak vücudun öle 6 ay sanmıyorum ve korunma bırakınca hemen kalacaksın hamile bence

grup yorum canım her sene orda oluyor şaşmaz tuncel kurtiz açılışı yapardı her yıl artık yok

evet canım yarında varmış yağmur ama pazaryok
gitmişken düğün nişan içinde bişeyler bakmayı düşünüyom fırsat bulursam kalabalık gidecez gerçide bidahada zor giderim vakit kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…