Ağlayakta gözden mi olak???

Kizlar simdi detaylidan ciktim. Hersey normalmis cok sukur. Hemen size yazayim dedim.
Gobek kordonu gozlerini kapatmis:)
Gecmisi okumadan yazdim. Herkes iyidir insallah..

Eklentiler

• $20140412_175347.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 32

Kuzum benim bizim burdakini çok begenmiyorum özel odalar var ama bakımdaydi diğerine gitmek zorunda kaldık

Bitki çayları fln iç kuzum

Ayşemmm gözün aydın canım..
Rabbim hep sağlık versin.. İnşAllah hiç sorusunsuz tamamına erer.. Resim ekledin galiba göremedim tel göstermedi ama eminim çok şekerdir sıpan.

Twinim olsun kız hep gidiyomuşsun nasılsa bi daha gidersin..

Fundaammm böle yapma.. Beni düşün bak oldu ama sonu acı oldu kısmet böleymiş o yüzden canım bunda da vardır bi hayır de.. Geç olsun güç olmasın sen içini ferah tut.. Hayırlı evlat sağlıklı evlat gelsin

Benosum cnm bi daha gitmem sanırım
Kuzum hayırlısı olsun demekten başka bişey istememek lazım ama biz yapmıyoruz işte

Kizlar simdi detaylidan ciktim. Hersey normalmis cok sukur. Hemen size yazayim dedim.
Gobek kordonu gozlerini kapatmis:)
Gecmisi okumadan yazdim. Herkes iyidir insallah..

Ayşemmm bilmiyordum bugün miniği göreceğini yaa o ne tatlılıktır öleee çok şükür canımmm

benayımm düşünüyorumm seni sedoyuu sonra kızıyorum kendime ama ne yapayım ruh halim çok bozuk
inşallah canımmm hepimiz için sağlıklı gebelik olsinn en önemlisi evett

Yeğen sanamı benziyo ne kızzz kızz isim olayını naptınızzz

Canlarim benim cok tesekkur ederimmm. Rabbim hepinize en kisa zamanda sizede nasip etsin. Hepiniz adina ayri ayri dua ediorummm.
Evet biraz bana benzio sanki:)
Isim olayida hala muallak canim. Omer ismini dusunuyoruz su an:)

Tabii canım öle oluyo düşünemiyoruz olay anı sağlıklı. Sonrasında ancak geliyo aklımız başımıza ama işte ilkinde yapabilsek oldu bitti zaten

Hadi yaa ben göremedim ((

Twinnn bu hamam sana bi sene yeter kız paklandın nasılsa

Severim ömer ismini
kız senin takvimmi değişti:44:

Evet kuzu bencede Bi an adet olacam gibi akıntim oldu hı dedim hamam a geldim diye adet olcm ama olmadım
Eli yüzü düzgün sağlıklı hayırlı evlatlar nasıp etsin Rabbim

Ayşem ömer in yanına bi isim daha lazım bnce böyle sakin güzel bi isim ömer isimliler yaramaz oluyo hep

Evet kuzu bencede Bi an adet olacam gibi akıntim oldu hı dedim hamam a geldim diye adet olcm ama olmadım
Eli yüzü düzgün sağlıklı hayırlı evlatlar nasıp etsin Rabbim

Aminn canım benim aminnn..

Ayşee kız valla hep değişik olsun modern olsun şöle olsun böle olsun derdine düşülür valla tebrik ederim canım seni bu konuda gayet bilinen bi isim seçmişsiniz ki güzelde bi isim

Aysemm yerim seninn oglusunuuu
Benoss sen hamamdan cok sicak banyodan uzak durr bi suree
Twincann
Fundoss umutsuzluk yokk beni sinirlendirmee haaa ozaman ben napimm işim labaratuarlara kaldii
Herseyde bi hayir vardirr kuzumm

Aysemm yerim seninn oglusunuuu
Benoss sen hamamdan cok sicak banyodan uzak durr bi suree
Twincann
Fundoss umutsuzluk yokk beni sinirlendirmee haaa ozaman ben napimm işim labaratuarlara kaldii
Herseyde bi hayir vardirr kuzumm

Yok canım çok sıcak duş almıyorum.

Sen bişi demiştin kabuklu fıstık ile bişi ye demiştin neydi o..
Babamın içine mi doğdu ne oldu kabuklu fıstık almış aklıma senin dediğin geldi

Seninde inşAllah çok uzamadan olacak canım benim ben inanıyorum.

He yelizim hee demesi kolayyy
yapacak bişey yok evet ama elimdde değil yaa düşanüp duruyorum yumurtamı gördüm hissettim ağrı akıntı herşey tamam
ne gerekiyosa yapıyorum 1,5 yıldır yanlış olan ne düşanmekten alıkoyamıyorum kendimi
aşılamayı çok takmıycam deneme olcak ilki benim için 2. Daha yüksek ihtimal tuturmış
Eşime takviye yapmam lazımmm

Benosumm esimin dayisinin eşi surekli duşuk yapiyor o yer fistigi varya ondan ve ananas vede kivi yiyormus cok kisa surede rahim toparlaniyormus doktoru bile sasirmis hepp 6 ay korunma veriyorlarmis ama o 2 ay sonra devam ediyor.
Yani her gun bu ucunden tuketmeye calisiyordu buraya geldiginde hatirliyorumm
Ye canmm yarasin insallahh

Fundosumm
Ne desen haklisin ammaaaa
Stres yapip kendini germen de sana zararr
Allahin izniyle hayirlisiyla gelsin bebeginn
Az sakinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…