Fundammm üzülme canımmm hayırlısı olsun.. Senin kısmetin belkide aşılama ile olacak sakın üzülme..
Twincim elimden geldiğince sıcak tutmaya çalışıyorum canım ama sanırım yeterli olmamış.. Ama şimdi iyi bakıyorum kendime..
Hamam iyi olur kız küçükken gittim ilkokuldan sonra hiç gitmedim ama güzel olur
Kizlar simdi detaylidan ciktim. Hersey normalmis cok sukur. Hemen size yazayim dedim.
Gobek kordonu gozlerini kapatmis:)
Gecmisi okumadan yazdim. Herkes iyidir insallah..
Başladı azda olsa offf off
sen test yapmayacanmıı
Kizlar simdi detaylidan ciktim. Hersey normalmis cok sukur. Hemen size yazayim dedim.
Gobek kordonu gozlerini kapatmis:)
Gecmisi okumadan yazdim. Herkes iyidir insallah..
Ayşemmm gözün aydın canım..
Rabbim hep sağlık versin.. İnşAllah hiç sorusunsuz tamamına erer.. Resim ekledin galiba göremedim tel göstermedi ama eminim çok şekerdir sıpan.
Twinim olsun kız hep gidiyomuşsun nasılsa bi daha gidersin..
Fundaammm böle yapma.. Beni düşün bak oldu ama sonu acı oldu kısmet böleymiş o yüzden canım bunda da vardır bi hayır de.. Geç olsun güç olmasın sen içini ferah tut.. Hayırlı evlat sağlıklı evlat gelsin
Ayşemmm bilmiyordum bugün miniği göreceğini yaa o ne tatlılıktır öleeeçok şükür canımmm
benayımm düşünüyorumm seni sedoyuu sonra kızıyorum kendime ama ne yapayım ruh halim çok bozuk
inşallah canımmm hepimiz için sağlıklı gebelik olsinn en önemlisi evett
Evet kuzu bencedeTabii canım öle oluyo düşünemiyoruz olay anı sağlıklı. Sonrasında ancak geliyo aklımız başımıza ama işte ilkinde yapabilsek oldu bitti zaten
Hadi yaa ben göremedim((
Twinnn bu hamam sana bi sene yeter kız paklandın nasılsa
Evet kuzu bencedeBi an adet olacam gibi akıntim oldu hı dedim hamam a geldim diye adet olcm ama olmadım
Eli yüzü düzgün sağlıklı hayırlı evlatlar nasıp etsin Rabbim
Aysemm yerim seninn oglusunuuu
Benoss sen hamamdan cok sicak banyodan uzak durr bi suree
Twincann
Fundoss umutsuzluk yokk beni sinirlendirmee haaa ozaman ben napimm işim labaratuarlara kaldii
Herseyde bi hayir vardirr kuzumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?