Ağlayakta gözden mi olak???

Severim ömer ismini
kız senin takvimmi değişti:44:

Ayşem ömer in yanına bi isim daha lazım bnce böyle sakin güzel bi isim ömer isimliler yaramaz oluyo hep

Aysemm yerim seninn oglusunuuu
Benoss sen hamamdan cok sicak banyodan uzak durr bi suree
Twincann
Fundoss umutsuzluk yokk beni sinirlendirmee haaa ozaman ben napimm işim labaratuarlara kaldii
Herseyde bi hayir vardirr kuzumm

Fundosum hayirlisi olsun canim yeni ay yeni umutlar
Aysemm minigine masallah

yaa ilk gittigim doktor dogum tarihini 1 hafta one almisti. simdiki doktorum ise eski dogum tarihini soylesi. bende eski haline aldim takvimii:)
omer ismini bende cok seviyorum. daha cinsiyeti belli olmadan bile omer diyodum.

twinim omerin yanina talha dusunuyoruzz. omerler cok yaramaz mi oluyorrr

benayim ben oyle modern isimleri hic sevmiyorumm,Allahtan esimde sevmiyor. eski ve anlamli isimleri seviyoruzzz:)

tesekkur ederimm sosyalimm,yelizimm

kızz senin isminlede uyumlu gibi aa süper
bende ilk kez duydum yaramaz olduklarını ben efe ler yaramaz olur sanıyodum

canımmm sağolasın ne hayıt ne adaçayı ne progestan hiçbişey istemiyorum artıkkkkkk
zararlı zararsız herşeyide yicem içecem yetti beee

en guzeliiii,senin kafan rahatlamadan o bebis gelemeyecekk. anasi gibi inatci oda:)
ama ben yazin basinda hamile kalacaksin gibi hissediyorum. bak bu his birden dogdu icime. birden boyle hissedince genelde hislerim dogru cikar kizz yazarken hissettimm
bak sosyalede kizin olacak dedimm ve o anda cidden hissettimm,hemen akabinde hamile oldugunu ogrendikk. ben soyledigimde kizi gelmis yerlesmis yerine bilee:) soyleye soyleye kiz yapacammmm cocuguu:)

yaz başı derkennnn bu hangi ay oluyooooo

hadi bakalım sosyalimizin neyi olcak bende çok merak eiyorum ama hiç fikrim yokk

yaz başı derkennnn bu hangi ay oluyooooo

hadi bakalım sosyalimizin neyi olcak bende çok merak eiyorum ama hiç fikrim yokk

o kadar derin hissedemiyorumm:)ama sicaklarda gelecek diyorum:))
ben kiz diyorum tabi Allah bilirr..en basta saglikli olsunlardaaa
fatmaa hala giremioo. esi yine izin vermio heralde

o kadar derin hissedemiyorumm:)ama sicaklarda gelecek diyorum:))
ben kiz diyorum tabi Allah bilirr..en basta saglikli olsunlardaaa
fatmaa hala giremioo. esi yine izin vermio heralde

bunu bi yakınım daha söyledi geçen konuştukta oda yaza hamile kalacaksın dedi ne alakaysa
Fatma unuttu bizleri.. canı sağolsun..

en hayirli zamanda saglikla gelsin fundosummmmm
karnin cok agriyor mu fundamm

benosunda agrisi olmusss insallah uzun surmezz

yok canım ağrım sızım yok başlamadı çünkü öğlen 1-2 damla kahverengi geldi
sonra hiçbişey yok yarın belki başlar

benoşun ağrısı artarsa en güzeli fitil yaa voltaren iğne etkisinde benim doktor demişti ağrı olunca al hemen diye keşke alsaydı ağrı kesiciler geçici bu uzun süre etkiliyor

insallah yarinda agrin olmaz. bak yine gecikme yapmadiii. hemen olsun bitsin gitsin.onumuzdeki aya bakalimmm

evet sen onu hep soyluyodunnn. ya o agrilar insani mahvediyorrr.
doktor vermedende kullanabiliyo musun onlari cnm

evet yaa gündüz omasın konser var bide fitil yatay durumda yani yatınca konyuo birkere işyerinde mecbur kaldım wc de koydum anamm oturuyorum cırcır olmuş gibi garip olduuu ne kötü olmuştum mutlaka gece yatarken yada benoş gibi yatakta dinlenirken olmalı

kız artık sıkıldım haa bu lafları duymaktan yeni ay yeni umut offff gına geldiii

3-4 ay önce sitede bi komşumla karşılaştım bebek düşünmüyomusunuz dedii kadın bende düşünüyoruzda daha bişey yok dedim direk bana şırıngalama yaptırsana dedi
o nee dedim aşılamamı yani he o işte yaaa dedi
heee yaptır ne var ne uğraşcaksın dedi havalıda bi tiptir
kız kadını ozaman dinleseymişim yaa aklıma geldi şimdiiii

Kızlar iyi gecelerr

Fundam doktor sadece minoset al dedi bende bugün onu aldım akşama doğru biraz azaldı. Ama bugün oturduğum yerden sadece tuvalet için kalktım
Düne kadar az buçuk yemekle alakalı iş yapıyordum anneme yazık diye.. O etki etmiş olabilir diye bugün oturdum örgüye başladım gene

Ayşe hadi bakalım adıyla gelsin.. Talha da çok güzel bi isim..

Funda kız senin adet düzenli en azından o şansın var.. Yaza kal gerçekten kışada doğur ohh mis gibi evde otur

Bak yarin konser varmisss ne guzel guzelce eglen kafani dagit biraz olsun rahatla kizz.
Cok cok haklisin ama elden birsey gelmio. Rabbimin bi bildigi varr o yuzdende zamanini bekliooo. Gec olsun guc olmasinnnnn.
Benim cok uykum geldi cnm kaciyorummm seni cok opuyorumm.ins hic agrin olmazzzzzzz

Kız fında nerden bilicen bu senin kısmetin yaptıraydın tutmazdı ama senin ki ayşeninde dediği gibi anasına çekti daha gelmeden

Şırınga diyince biride spremleri şırıngaya çekip kendi kendine yolluyomuş ya aklıma o geldi nasıl bi yöntem bu yaw

ya evet şaşmıyor ve hani adet güğnünden 14 gün önce kesin yumurtlama günüymüş ya bunu tespit etmemde çok kolay yok yok bizim spermler yumurtama konmuyor sorun belli ben tiktak saat gibi herşeyiyle hazırım yoksa

valla benimde uyku damlıyor gözümden ama makyajımı yıkamam lazımm sabahtan kalmaa öle yatsam nolurkii yıkayınca uyjum açılacakkk makyaj tem. mendili ile silim en güzeli

hadi iyi geceler canlarımmm

öle yapanda varmış haaa ucuz yolluuu ama çok tehlikeli yahu odaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…