Fundosum hayirlisi olsun canim yeni ay yeni umutlar
Aysemm minigine masallah
Severim ömer ismini
kız senin takvimmi değişti:44:
Ayşem ömer in yanına bi isim daha lazım bnce böyle sakin güzel bi isim ömer isimliler yaramaz oluyo hep
Aminn canım benim aminnn..
Ayşee kız valla hep değişik olsun modern olsun şöle olsun böle olsun derdine düşülür valla tebrik ederim canım seni bu konuda gayet bilinen bi isim seçmişsiniz ki güzelde bi isim
Aysemm yerim seninn oglusunuuu
Benoss sen hamamdan cok sicak banyodan uzak durr bi suree
Twincann
Fundoss umutsuzluk yokk beni sinirlendirmee haaa ozaman ben napimm işim labaratuarlara kaldii
Herseyde bi hayir vardirr kuzumm
Fundosum hayirlisi olsun canim yeni ay yeni umutlar
Aysemm minigine masallah
canımmm sağolasın ne hayıt ne adaçayı ne progestan hiçbişey istemiyorum artıkkkkkk
zararlı zararsız herşeyide yicem içecem yetti beee
kızz senin isminlede uyumlu gibi aa süper
bende ilk kez duydum yaramaz olduklarını ben efe ler yaramaz olur sanıyodum
yaz başı derkennnn bu hangi ay oluyooooo
hadi bakalım sosyalimizin neyi olcak bende çok merak eiyorum ama hiç fikrim yokk
o kadar derin hissedemiyorumm:)ama sicaklarda gelecek diyorum:))
ben kiz diyorum tabi Allah bilirr..en basta saglikli olsunlardaaa
fatmaa hala giremioo. esi yine izin vermio heralde
bunu bi yakınım daha söyledi geçen konuştukta oda yaza hamile kalacaksın dedi ne alakaysa
Fatma unuttu bizleri.. canı sağolsun..
en hayirli zamanda saglikla gelsin fundosummmmm
karnin cok agriyor mu fundamm
benosunda agrisi olmusssinsallah uzun surmezz
yok canım ağrım sızım yok başlamadı çünkü öğlen 1-2 damla kahverengi geldi
sonra hiçbişey yok yarın belki başlar
benoşun ağrısı artarsa en güzeli fitil yaa voltaren iğne etkisinde benim doktor demişti ağrı olunca al hemen diye keşke alsaydı ağrı kesiciler geçici bu uzun süre etkiliyor
evet yaa gündüz omasın konser var bide fitil yatay durumda yani yatınca konyuo birkere işyerinde mecbur kaldım wc de koydum anamm oturuyorum cırcır olmuş gibi garip olduuune kötü olmuştum mutlaka gece yatarken yada benoş gibi yatakta dinlenirken olmalı
kız artık sıkıldım haa bu lafları duymaktan yeni ay yeni umut offff gına geldiii
Kız fında nerden bilicen bu senin kısmetin yaptıraydın tutmazdı ama senin ki ayşeninde dediği gibi anasına çekti daha gelmeden
Şırınga diyince biride spremleri şırıngaya çekip kendi kendine yolluyomuş ya aklıma o geldinasıl bi yöntem bu yaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?