Ağlayakta gözden mi olak???

Ooo bugun geçe kalmis herkess bende kimse yoktur diye biraktim
Sayfayi oole baska seylere bakiodum tüp bebek falann
İyi mademm herkes gidiomuss
İyi geceler canlarrr

Selamlarrr
Benosummmm
Ayy dun hava cok guzeldii bugun mangal plani yaptikk her hafta oldugu gibi yine yagmur yagdii ama bukez inat edip gittik valla ama cok soguktuu :26:
Herkes iyidir umarimmm

Yelizimmm dikkat et canım yaa öle öle şifayı kapıyoruz sonra çıkıyo acısı

Sosyalimm bu günlerde geçecek canımmm zor biliyorum ama geçecek sonra bi bakmışsın 20 kilo almışsın..

Ayy ben kendime gelemedim bi turlu3.5 kkilo vermisim yediklerim cikiyor hic su icemiyorum

Yelizimmm dikkat et canım yaa öle öle şifayı kapıyoruz sonra çıkıyo acısı

Sosyalimm bu günlerde geçecek canımmm zor biliyorum ama geçecek sonra bi bakmışsın 20 kilo almışsın..

Sosyalimm ilk aylarda oluyormus bazi kadinlarda kilo verme olayı sen elinden geldigince az da olsa faydali seyler yemeye caliss azcik kaldi gecicek insallahhh

Benosumm valla napalim canmm her pazar ayni sey artik gozumuzu kararttik gittik ben kendimi garanti altina almistim ama benimki cok usudu maaleseff

Acayip basim agriyor yaa :26:

Kizlar hic dayanilacak bi sey degil bobreklerim agriyor artik su icemedigimden banyo yapmam lazim utu yapmam lazim yarin is var off ya basinizi agrittim kusuruma bakmayin

Kizlar hic dayanilacak bi sey degil bobreklerim agriyor artik su icemedigimden banyo yapmam lazim utu yapmam lazim yarin is var off ya basinizi agrittim kusuruma bakmayin

Valla sosyalimm Allah kolaylik versin ne diyimm
Ben de bademcik ameliyati gecirdigimde su dahil bogazimdan asla birsey gecmedi 2 hafta ve doktor bobreklerine zarar veriyosun ac kal ama su ic mutlaka demisti
Ben de buz gibi soguk su iciyordum ancak o midemi bulandirmiyordu bilmiyorum hamilelerde bi fark yaratirmi ama :26:

Bos mideye su gitmiyor yelizim :26: yediklerimde en fazla 10 dk kaliyor icimde

Ahh sosyalimm. Allah yardimcin olsun,guc kuvvet versin sana. Bi anda insanin dunyasi karariyor surekli bi huzursuzlukk ama o dunya bi andada aydinlaniveriyorrr:) Seninde bu aydinlanma sureci en kisa zamanda gelsin insallah
Yelizim bugun burada hava cok guzeldi. Kayinpederin dogumgunuydu bugun ailecek kutladikk,guzel bi gun oldu:)
Benayim sen nasilsin,ins agrilarin hic kalmamistirr.
Fundoss bugun hic gelmemis o napti acabaaa
Twinnn
Lizoda haftasonu gezenlerden heralde:)

Bos mideye su gitmiyor yelizim :26: yediklerimde en fazla 10 dk kaliyor icimde

Canım benim ne sıkması.
Sen genede yelizin de dediği gibi faydalı şeyler ye o gidiyo bebeğe nasılsa canım.. Çok zordur eminim ama yemen lazım.. Su olayı benide çok zorluyodu ama bi seferde bayaa içmeye çalışıyordum öle de yapabilirsin..
Allah yardımcın olsun..

Ayşemm selam canım..
Sabah çok ağrıdı akşama kadar hiç bişeyim yoktu bir saattir gene başladı benim ki gaz da olabilir mi acaba diye düşünmüyorda değilim

Senin için güzel olmuştur severim bende öle bir arada doğum günü olaylarını..

Yelizim inşAllah eşin hasta olmaz diyelim biz.. Onların hastalığı hiç çekilmiyo

Aysemm gecer insallah en yakin zamanda yoksa kusarak olecegim herhalde

Gececek sosyalimm.gecene kadar anamizi aglatiyolar ama:) benim 8. Haftam kabus gibi gecmisti.gece abartisiz6-7 defa kalkiyordum. Lavoboya yetisemiyodum bile.basimin ucunda bissuru poset vardii. Mide bos tabii sadece mide suyu cikiyodu daha sonra zorladigim icin kanlar gelmeye basliyodu:)

Hosgeldin benayimm
Yaa sosyal demisti ara ara agri olur diyee,demekki arada kendini gosteriyor. Insallah o agrilarin bugun son gunu olurr cnm.. sen hicbir seye elini surme,yat dinlen bol bol..
Evet cnm bende seviyorumm boyle toplanmalari..

Sosyalimm dogru ama mecbursun yani 15 dk o su icerde kalsa da yeter
Aysemmm
Kizz funda bugun grup yorum konserine gitcekti yaa haberlerde izledim ne guzel bi konser olmus vallaaa
İzledim dee bizim kiz acaba nerde diye dusundum hatta birini benzettim bilee
Banyo yapmam lazimm nefret ediyorummm

Hosgeldinn yelizimm
Aa evet unuttum ben onueglenmistir bayaaa,onun icin iyi oldu.ihtiyaci vardi boyle biseyee
Birine mi benzettinne goz var sendede anacimm
Bu arada bende yine suyu terk ettim 2 gundur hic su icmedigimi farkettim yaa su icmek aklima gelmiyo,bu nasil is arkadasss

Son düzenleme:

Ben de oyleyim aysemm resmen su icme ozurlusuyum
Bitek yatmadan once su icerim onda da 2 kez kalkip tuvaleteee :26:
Ayy dun gece ruyamda test yapmisim pozitif cikmisss
Benim lekelenmeler yine basladi dunden berii insallah kanamaya dönmez yine

Ben de oyleyim aysemm resmen su icme ozurlusuyum
Bitek yatmadan once su icerim onda da 2 kez kalkip tuvaleteee :26:
Ayy dun gece ruyamda test yapmisim pozitif cikmisss
Benim lekelenmeler yine basladi dunden berii insallah kanamaya dönmez yine

Insallah o ruyalar en kisa zamanda gercek olurrrr.
Canim adetin basliyor olmasin. Ne zamandi bat?

Insallah o ruyalar en kisa zamanda gercek olurrrr.
Canim adetin basliyor olmasin. Ne zamandi bat?

Yokk kizz benim bat mi kaldi normalde 30 martti.o tarihi de icine alan 25 gunluk bi kanama oldu sonra ilaca basladim kanama kesildi ilacin 9 gunu var normalde adeti engellemek icin de kullaniliyor yani adeti bu bitince olucam insallah.o da 4-5 gun sonra olur dedi doktor...artik benim halay ceken hormonlar bidaha nezaman duzene girer kimbilir :26:
Ona gore ankaraya gidicez iste bi terslik cikmazsa.
Gerci artik hic acelem yok bikac ay gitmesem de olur yani ameliyat olmaya pek hevesim yok cunku korkuyorum

benayım inşallah geçer ağrıların yavaş yavaş

Allahtan ben yetişiyorum canım elimle falan tutuyorum idare ediyorum , bendede kanlar geliyor

kız ne 15 dk sı 5 dk ya razıyım

hadi ben mide bulantısından içemiyorum sen niye içmiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…