Ohaaa yaaa sizin o taraflarda neyden para kazanacağını biliyo haa
Kuaför sayısı mı az ne
Aminn canım seninkinide sona kadar sağlıkla götürsün inşAllah..
2 li sonucunda iyi gelecek lekedende korkma içini ferah tut canım..
Benim müdüre bi haller oldu ya bizde anlayamadıksenin ki küsmesin zaten ne o öle çocuk gibi..
Tamam surat asarsın küsmüş gibi yaparsın ama arada bişiler konuşmak zorunda kalınıyo onu yaparsın ama bizimkinde oda yok
Bende onun söylediklerini yapmıycam ama
Tamam sen olmayınca zaten boş kalıyo buralarsanki bende gündüz burdaymışım gibi
Kız yolla bana ben yaparım
Ayy bu süperdi yaa giren çıkan he
Anaaaaaaçoook doğru tesbittttt
canımmm ikili testin sonucu çok iyi çıkacak allahın izniylee
Benoşş 5 dk da odayımmm sepet sall
Ay evet nasıl ihtiyacim varr tatile cnm yaa
Kuzum valla çok geldi banada benimde tam ön tarafta beyazlar ne sinir oluyorum yaa yoksa boyatmiycam
Kuzum boya wel. . Markası kaliteli yani
Kız bebiş varsa bişey olmaz herhalde ya dimi ama yoktur ztn
Ay kuzum napicaksin minik için herşey
Kuaför de çok ama semtine göre işte kirayi karsilamak için vuruyolar fiyatlara
Kk hemen reklam verdi saç beyazlariyla ilgili
hiç geri kalmazz hemenn
kızlar çay demledim gelinn
yanında ne var
Çekirdekceviz ing. Gelen çikolata draje filan
canın çekerse inş vardır evdeeeyoksa hemen yolla kıcişe
ben hiçç acımam valla
Haydı bekliyom canda yan traftan girişAnaaaaaaçoook doğru tesbittttt
canımmm ikili testin sonucu çok iyi çıkacak allahın izniylee
Benoşş 5 dk da odayımmm sepet sall
Kuzum çok uzun değil duzken iyide ..kivircikken telefon kablosu gibi yukarı çıkıyo
Bnde başka bi yere sorucam o da aynı şeyi söylerse benim yerde yaptrrm
inşallah canım bende iyi geleceğini düşünüyorumnasıl yapmayacaksın kız soruşturma falan açmasın sonra sana Allah korusun bizim ki hemen soruşturma açar savunmamızı alır :26:
sende gelebildiğin kadar gelirsin işlerini çabuk bitir kaç gel yanımızakız dedim hamile kalırım rahatlarım ohh kanka gibi bu seferde yok tabletler yok wc kontrolleri yok ultrason diğeri şimdi daha cazip gelmeye başladı bana
inşallah canım
ne güzel değil mi tatil yaao minik bi gelsin ben ona soracağım zaten sizinkileride soracağım bakalım orada bunlar ne iş görüyorlarda gelmiyorlar
hiç geri kalmazz hemenn
Kuzum şimdi bnde demledim yanında kek var sosyalcan Cnn cekmesin haahiç geri kalmazz hemenn
inşallah canım bende iyi geleceğini düşünüyorumnasıl yapmayacaksın kız soruşturma falan açmasın sonra sana Allah korusun bizim ki hemen soruşturma açar savunmamızı alır :26:
sende gelebildiğin kadar gelirsin işlerini çabuk bitir kaç gel yanımızakız dedim hamile kalırım rahatlarım ohh kanka gibi bu seferde yok tabletler yok wc kontrolleri yok ultrason diğeri şimdi daha cazip gelmeye başladı bana
inşallah canım
ne güzel değil mi tatil yaao minik bi gelsin ben ona soracağım zaten sizinkileride soracağım bakalım orada bunlar ne iş görüyorlarda gelmiyorlar
Haydı bekliyom canda yan traftan giriş
Ben niye uzun hatırlıyorsam
Yaptır anam ama bende adeti bekle öle yaptır bebek varsa zarar görmesin..
Yok kız ne diye açacak soruşturma benim işim onunla değil ki o keyfi iş verir verirse ben onları yapmıyorum yoksa devemlı iş verecek bi durum yok bizde.. Herkesin ne yapacağı belli aptal saptal şeyler onları diğerleride yapar bana söylemek zorunda değil gitsin onlara söylesin.. Bizde hakimler var ya canım onlar açar soruşturma açarsa
Bende yanında bişey isterim boş boş içemem
Çekirdekceviz ing. Gelen çikolata draje filan
canın çekerse inş vardır evdeeeyoksa hemen yolla kıcişe
ben hiçç acımam valla
şu anda bende fındık ceviz ve kabak çekirdeği yiyorum çikolata falanda hiç canım çekmiyor kız
bu arada biz daha araba bulamadık paylaşayım dedim
Kuzu bana uzun saçı yakistirdin demek
Ay bi ara uzundu da kiydim nasıl bir ruh haline girdiysem
Haydı bekliyom canda yan traftan giriş
Ben niye uzun hatırlıyorsam
Yaptır anam ama bende adeti bekle öle yaptır bebek varsa zarar görmesin..
Yok kız ne diye açacak soruşturma benim işim onunla değil ki o keyfi iş verir verirse ben onları yapmıyorum yoksa devemlı iş verecek bi durum yok bizde.. Herkesin ne yapacağı belli aptal saptal şeyler onları diğerleride yapar bana söylemek zorunda değil gitsin onlara söylesin.. Bizde hakimler var ya canım onlar açar soruşturma açarsa
Bende yanında bişey isterim boş boş içemem
Kuzum şimdi bnde demledim yanında kek var sosyalcan Cnn cekmesin haa
Kuzum valla bi gelsinler bak ne yapıcaz onlar a bilmem yer yapıolar herhal inşaat işine girismisler
Kuzum şimdi bnde demledim yanında kek var sosyalcan Cnn cekmesin haa
Kuzum valla bi gelsinler bak ne yapıcaz onlar a bilmem yer yapıolar herhal inşaat işine girismisler
Tek cazip gelen draje
Zaten senin kocaya acımayacağın belliyazıl adama yaw
Ben kıyamıyodum,.
Hadi yaa niye alamadınız ki ?
Bu arada senin bu i35 var ya canlısını gördüm süpermiş
sizinkiyle bizim kurum farklıymış canım demek ki :26: nasıl istiyorsan öyle yap canım hiçte moralini bozma
herhalde baksana benim ki hala inşaatta kazıya kazıya temeli bulamadı
Ne güzel cnm uzunmus işte .. bnmde uzasa artık. .He walla çok güzel geldiydide galiba ben başkasını gördüm
Bence en güzeli uzun saçbenimki belime gelsin istiyom ama uzamıyo ki sütyen hizasından aşağı inmiyo
sizinkiyle bizim kurum farklıymış canım demek ki :26: nasıl istiyorsan öyle yap canım hiçte moralini bozma
herhalde baksana benim ki hala inşaatta kazıya kazıya temeli bulamadı
Kesinlikle farklıdır bizim kurum gibisi yok
Müdürlerde açar ama çalışmayan katibe çok şükür hiç başıma gelmedi rabnimde göstermesin kimseye..
Kız öle kazıya can kurban anam sen demiri çimentoyu iyi al yeter
ypk canım çekmez 1 dilim yaş pasta yedimama yemekten hemen sonra yediğim için bi garip oldum
kız güzelde 80 bin istiyorlar anasını satayım sanki uzaya çıkacağızbiz taş çatlasın 40 bin liralık bir şey bakıyoruz ama temiz bulamıyoruz ki araba
Ne güzel cnm uzunmus işte .. bnmde uzasa artık. .
Oy yerim ben onu yaa .
Kız bizimkiler hemen gelsede sizinkilere yetişseler bari
Bi de aynı anda geliomus haberler ne güzel olur topigimizn huyu yani topluca bi haber oluyo sonra bi sakinlesiyo
Afiyet bal şeker olsun canım bnm üst üste yiyin ce bi kötü oluyo insan
uzun saça sakınn özenmeyin benim ki totoma değiyor değiyorda sanki bir halta yarıyor
evet canım arka arkaya geleceksiniz ben inanıyorum zaten hiç bir zaman aksini düşünmedim
Afiyet bal şekr olsun canım yarasın sıpanaypk canım çekmez 1 dilim yaş pasta yedimama yemekten hemen sonra yediğim için bi garip oldum
kız güzelde 80 bin istiyorlar anasını satayım sanki uzaya çıkacağızbiz taş çatlasın 40 bin liralık bir şey bakıyoruz ama temiz bulamıyoruz ki araba
amin canım valla haklısın
kız alttan gönderiyoruz işte daha ne yapalımbenayım 2 ay korun ondan sonra bebiş çalışmaları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?