Ağlayakta gözden mi olak???

inşallah canım bende iyi geleceğini düşünüyorum nasıl yapmayacaksın kız soruşturma falan açmasın sonra sana Allah korusun bizim ki hemen soruşturma açar savunmamızı alır :26:

Tamam sen olmayınca zaten boş kalıyo buralar sanki bende gündüz burdaymışım gibi

Kız yolla bana ben yaparım

Ayy bu süperdi yaa giren çıkan he

sende gelebildiğin kadar gelirsin işlerini çabuk bitir kaç gel yanımıza kız dedim hamile kalırım rahatlarım ohh kanka gibi bu seferde yok tabletler yok wc kontrolleri yok ultrason diğeri şimdi daha cazip gelmeye başladı bana

Anaaaaaa çoook doğru tesbittttt
canımmm ikili testin sonucu çok iyi çıkacak allahın izniylee

Benoşş 5 dk da odayımmm sepet sall

inşallah canım

ne güzel değil mi tatil yaa o minik bi gelsin ben ona soracağım zaten sizinkileride soracağım bakalım orada bunlar ne iş görüyorlarda gelmiyorlar

Çekirdek ceviz ing. Gelen çikolata draje filan
canın çekerse inş vardır evdeee yoksa hemen yolla kıcişe
ben hiçç acımam valla

şu anda bende fındık ceviz ve kabak çekirdeği yiyorum çikolata falanda hiç canım çekmiyor kız

bu arada biz daha araba bulamadık paylaşayım dedim

Anaaaaaa çoook doğru tesbittttt
canımmm ikili testin sonucu çok iyi çıkacak allahın izniylee

Benoşş 5 dk da odayımmm sepet sall
Haydı bekliyom canda yan traftan giriş

Kuzum çok uzun değil duzken iyide ..kivircikken telefon kablosu gibi yukarı çıkıyo
Bnde başka bi yere sorucam o da aynı şeyi söylerse benim yerde yaptrrm

Ben niye uzun hatırlıyorsam
Yaptır anam ama bende adeti bekle öle yaptır bebek varsa zarar görmesin..

Yok kız ne diye açacak soruşturma benim işim onunla değil ki o keyfi iş verir verirse ben onları yapmıyorum yoksa devemlı iş verecek bi durum yok bizde.. Herkesin ne yapacağı belli aptal saptal şeyler onları diğerleride yapar bana söylemek zorunda değil gitsin onlara söylesin.. Bizde hakimler var ya canım onlar açar soruşturma açarsa

hiç geri kalmazz hemenn
kızlar çay demledim gelinn

Bende yanında bişey isterim boş boş içemem

hiç geri kalmazz hemenn
kızlar çay demledim gelinn
Kuzum şimdi bnde demledim yanında kek var sosyalcan Cnn cekmesin haa

Kuzum valla bi gelsinler bak ne yapıcaz onlar a bilmem yer yapıolar herhal inşaat işine girismisler

Kuzu bana uzun saçı yakistirdin demek
Ay bi ara uzundu da kiydim nasıl bir ruh haline girdiysem

Çekirdek ceviz ing. Gelen çikolata draje filan
canın çekerse inş vardır evdeee yoksa hemen yolla kıcişe
ben hiçç acımam valla

Tek cazip gelen draje

Zaten senin kocaya acımayacağın belli yazıl adama yaw
Ben kıyamıyodum,.

şu anda bende fındık ceviz ve kabak çekirdeği yiyorum çikolata falanda hiç canım çekmiyor kız

bu arada biz daha araba bulamadık paylaşayım dedim

Hadi yaa niye alamadınız ki ?
Bu arada senin bu i35 var ya canlısını gördüm süpermiş

Kuzu bana uzun saçı yakistirdin demek
Ay bi ara uzundu da kiydim nasıl bir ruh haline girdiysem

He walla çok güzel geldiydide galiba ben başkasını gördüm

Bence en güzeli uzun saç benimki belime gelsin istiyom ama uzamıyo ki sütyen hizasından aşağı inmiyo

sizinkiyle bizim kurum farklıymış canım demek ki :26: nasıl istiyorsan öyle yap canım hiçte moralini bozma

Kuzum valla bi gelsinler bak ne yapıcaz onlar a bilmem yer yapıolar herhal inşaat işine girismisler

herhalde baksana benim ki hala inşaatta kazıya kazıya temeli bulamadı

ypk canım çekmez 1 dilim yaş pasta yedim ama yemekten hemen sonra yediğim için bi garip oldum

Tek cazip gelen draje

Zaten senin kocaya acımayacağın belli yazıl adama yaw
Ben kıyamıyodum,.

Hadi yaa niye alamadınız ki ?
Bu arada senin bu i35 var ya canlısını gördüm süpermiş

kız güzelde 80 bin istiyorlar anasını satayım sanki uzaya çıkacağız biz taş çatlasın 40 bin liralık bir şey bakıyoruz ama temiz bulamıyoruz ki araba

sizinkiyle bizim kurum farklıymış canım demek ki :26: nasıl istiyorsan öyle yap canım hiçte moralini bozma

Kesinlikle farklıdır bizim kurum gibisi yok
Müdürlerde açar ama çalışmayan katibe çok şükür hiç başıma gelmedi rabnimde göstermesin kimseye..

Kız öle kazıya can kurban anam sen demiri çimentoyu iyi al yeter

He walla çok güzel geldiydide galiba ben başkasını gördüm

Bence en güzeli uzun saç benimki belime gelsin istiyom ama uzamıyo ki sütyen hizasından aşağı inmiyo
Ne güzel cnm uzunmus işte .. bnmde uzasa artık. .

Oy yerim ben onu yaa .
Kız bizimkiler hemen gelsede sizinkilere yetişseler bari
Bi de aynı anda geliomus haberler ne güzel olur topigimizn huyu yani topluca bi haber oluyo sonra bi sakinlesiyo

amin canım valla haklısın

kız alttan gönderiyoruz işte daha ne yapalım benayım 2 ay korun ondan sonra bebiş çalışmaları

Afiyet bal şeker olsun canım bnm üst üste yiyin ce bi kötü oluyo insan

uzun saça sakınn özenmeyin benim ki totoma değiyor değiyorda sanki bir halta yarıyor

evet canım arka arkaya geleceksiniz ben inanıyorum zaten hiç bir zaman aksini düşünmedim

uzun saça sakınn özenmeyin benim ki totoma değiyor değiyorda sanki bir halta yarıyor

evet canım arka arkaya geleceksiniz ben inanıyorum zaten hiç bir zaman aksini düşünmedim

Kız olsun bi havası oluyo uzun saçın

Insallah cnm inşallah Rabbim tez zmn da beklemeden saglikla versin

Afiyet bal şekr olsun canım yarasın sıpana

Kız 40 da çok aslında nasıl bulamıyonuz ki. Ne marka istiyorsunuz ?

amin canım valla haklısın

kız alttan gönderiyoruz işte daha ne yapalım benayım 2 ay korun ondan sonra bebiş çalışmaları

Öle olacak gibi canım daha adet olmadım ben ama iki gündür garip bi ağrım var anlamadım gitti bakalım ne zaman gelecek benimkiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…