Ayy evett kuzummm espriye bile alınmışsınn valla iyi değilsin haa nerde o sıcak tatlıdilli twinimmm
kızz yoksaaa hamişmisinnn belli olmaz bakk az kaldı batımıza kuzuu inşallah bu ay güzel haber veririz
şimdilik ikimizden bekleniyo bu haber bi şenlendirsek şurayı moraller tavan yapsaaa:26:
ben kesin kararımı verdimm adetim düzenli gelirse hemen başlıyorum tedaviye
Dosyalar oyle kolay degil kiz dosyanin teki 2-3 saat surebiliyorzaten kolay olsa 1 ayda 500 tane vermezdi
Fundos bluzun tamamini cek koy boyle birsey anlasilmiyor ki
Cnm yok alınmadım cnm sıkiliyo üstüne alınma ..
Fundosum cnm bilmiyorum bnde ona yordum acaba dedim bişeyler mi var :44:
Kuzum bnde merak ettim permali halini
Dosyalar oyle kolay degil kiz dosyanin teki 2-3 saat surebiliyorzaten kolay olsa 1 ayda 500 tane vermezdi
Kara vicdanli kuzum bizim mudurSosyalim cnm evde olman iyide çok dosya varmış yaa neyse bitirirssin sen başkansin yaa
Kuzum dikkat et kilo alma
Kızzz inşallahhh başka belirti varmı ayy hadi inşallah yaa
bonus kafa işte kızr
Kara vicdanli kuzum bizim mudur
Sende baskasin sen canim
Yok k7z ne kilosu 5 kilo verdim
Yok kuzum başka belirti fln
Benim saclar kıvırcık ya ben düz olsun istiyorum sen bonus yapmışsın degistirek saclari bnde kalıcı düz olsun istiyorum
Hee o zaman zor olabilir ama olsun kız sabah erken kalkma derdi yok yinede ev daha iyi
Funda yakınlaştırınca daha net gördüm ben hepsini yaktın sandım ucuna düğüm atılmıştır onlar söküldü anlaşılan yine düğüm atcan ama büyüklü küçüklü olacak. Ama beyaz ojeyi bi dene nasılsa uçlar belli olmaz
Kız insanlar kendilerinde olmayanı isterler hep
Bende bonus olmak çok isterdim nasılsa düzlenir o saçama benimki kıvırcık olmuyo
Sosyal kız adı üstünde müdür çok biliyolar yasalla gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?