Ağlayakta gözden mi olak???

Kızlarrr bi bluz almıştımm yıkamadan giymim die makineye attım püskülleri var eçılmışş
çakmak tuttum kara olduu bluz beyazz napim bi önerisi olan varmıı (
Keske yıkamadan giyeydim düğünden sonra dyıkasaydım üzülmeszdimm off 30 derecede ya nasıl böle olduu

bi bakın hele işin kötüsü ne giycemm bu düzelmezsee

Cnm yok alınmadım cnm sıkiliyo üstüne alınma ..

Fundosum cnm bilmiyorum bnde ona yordum acaba dedim bişeyler mi var :44:
Kuzum bnde merak ettim permali halini

Dosyalar oyle kolay degil kiz dosyanin teki 2-3 saat surebiliyor zaten kolay olsa 1 ayda 500 tane vermezdi
Fundos bluzun tamamini cek koy boyle birsey anlasilmiyor ki

Kızzz inşallahhh başka belirti varmı ayy hadi inşallah yaa
bonus kafa işte kızr

Dosyalar oyle kolay degil kiz dosyanin teki 2-3 saat surebiliyor zaten kolay olsa 1 ayda 500 tane vermezdi

Yuhhh naapmış ıda yaa insafsızzz

kız o püsküller iştee orda sorun of yaa kafam rahattı ne giyicem derdi yoktu
yıkamadan giyecektim işte
hepsi uzun aynı boyduu bi çıkardım sökükk tiftik yığını kesilmiş hali buu
kızzz benoşş elişi çok yapıyon sennn yorumm

Sosyalim cnm evde olman iyide çok dosya varmış yaa neyse bitirirssin sen başkansin yaa
Kuzum dikkat et kilo alma

Fundos gercekten cok insafsiz yaa aman bende girebildigim kadar girecegim giremedigimi ne yapayim oldyrecek degil ya beni
Kiz bluzunu bi giysen bence cok kotu durmaz :26:

Hiç aklıma gelmemiştii deniyorum hemenn vaybeee oje haaa

Hee o zaman zor olabilir ama olsun kız sabah erken kalkma derdi yok yinede ev daha iyi

Funda yakınlaştırınca daha net gördüm ben hepsini yaktın sandım ucuna düğüm atılmıştır onlar söküldü anlaşılan yine düğüm atcan ama büyüklü küçüklü olacak. Ama beyaz ojeyi bi dene nasılsa uçlar belli olmaz

Kızzz inşallahhh başka belirti varmı ayy hadi inşallah yaa
bonus kafa işte kızr

Yok kuzum başka belirti fln

Benim saclar kıvırcık ya ben düz olsun istiyorum sen bonus yapmışsın degistirek saclari bnde kalıcı düz olsun istiyorum

Benosum sen varya bitanesin ha Kuzum uçlarını kes ondan sonra sur ojeyi fundam

Yok kuzum başka belirti fln

Benim saclar kıvırcık ya ben düz olsun istiyorum sen bonus yapmışsın degistirek saclari bnde kalıcı düz olsun istiyorum

Kız insanlar kendilerinde olmayanı isterler hep

Bende bonus olmak çok isterdim nasılsa düzlenir o saç ama benimki kıvırcık olmuyo

Sosyal kız adı üstünde müdür çok biliyolar ya salla gitsin

Derya baykal gibi kadinsinn haa
Evet canim sabah erken kalkma derdi yok home office

Kız insanlar kendilerinde olmayanı isterler hep

Bende bonus olmak çok isterdim nasılsa düzlenir o saç ama benimki kıvırcık olmuyo

Sosyal kız adı üstünde müdür çok biliyolar ya salla gitsin

Aynen kuzum gerçekten öyle hep kendimi öyle avutuyorum herkes para verip yaptiriyo bnde bedava
Bnde saclarimi boyuycm güya kaldı da kaldı kız kuaför 150 dedi açılacak ya rengi öncesinde bi ürünle acicaklarmis fiyat normal mi :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…