Ağlayakta gözden mi olak???

Kız aman krep hamuru gibi hamıra çikolata ve meyve karışımı koyuluyo al sana waffle

Walla canım şimdi çok rahatım ama o zaman böle olurmuyum bilemiyorum şimdilik bebek mevzusu olmadığından böle olsa gerek ama elimden geldiğince takmıycam.
Evet hamile ayımda 40 günü bulmamıştı

Hee belli duramamişinizz
Ayy ben bugun tekrardan lazere basladim bukez utuleme oncekince iskence gibiydi cok canm acirdi bu rahat oldu bakalimm ne sonuc alicaz zamanla
Bi de kendime 3 tane kot pantolon aldim sonra da pisman oldum

sende 400 tl ye mi aldın yoksa bu arada ütüleme çok iyi değilmiş kız yani lazer kadar etkili değilmiş :26: ahh eşşek kafam bekarken bende yaptırsaymışım ya şimdi her ay acı çekiyorum

hee iyice aşağıla beni

şimdide takmayacaksın işte

Hee belli duramamişinizz
Ayy ben bugun tekrardan lazere basladim bukez utuleme oncekince iskence gibiydi cok canm acirdi bu rahat oldu bakalimm ne sonuc alicaz zamanla
Bi de kendime 3 tane kot pantolon aldim sonra da pisman oldum

Ütüleme ne kız bak onu bilmiyom ben
Keşke zamanında bende gideydim ya nasıl pişmanım sormayın..

Alınan kota üzülünür mü kız renkli alaydın bari

fantezi diyorsun

benay duydun mu fundoş 400 tl ye eşofman takımı almış

Kesinlikle fantazi sever funda

He ya duydum çok para ama ben saç resminde gördüm tshirtü güzel ben veremem o kadar zengin değilim daha ama öle bi tane ihtiyacım var

sabah herkes fundoşun üstüne gitmiş 400 tl lik eşofman için oda kapattırmış konuyu o yüzden tekrar açayım dedim gelirse yine sinir olacak benimde ihtiyacım var ama 10 sene gider o eşofman

istanbulda pazarlarda vardır güzel şeyler sırf alışveriş için gelesim var istanbula

sende 400 tl ye mi aldın yoksa bu arada ütüleme çok iyi değilmiş kız yani lazer kadar etkili değilmiş :26: ahh eşşek kafam bekarken bende yaptırsaymışım ya şimdi her ay acı çekiyorum

Ehh ona yakınn ama benim 3 kot yanii
Herkes bi funda olamaz
kizz utuleme daha etkili die biliom benn bunda tuyler incelince de devam edebiliosunn.ya ben de cok dusundum simdi dedim ameliyat bilmem ne bide hormon ilaci kullansam uygun zaman degill yaptirmasammi diye amaa boyle diye diye herseyi erteliyoruzz
Sosyalimm bebişini dogur Allahin izniyle sonra yaptir ne olcak bekar olman şart mii

Kizz pisman oldum sonradan benim huyum bu alirken karar veremeyip hepsini alip sonra pisman oluyorumm
Renkli miii benosum benim kotlarimin tamami lacivert,keten olanlar kahve vizon,bluz gomleklerin %70 i kahve tonlari ve ayakkabilarimin nerdeyse tamami kahve tonlari vazgecemiyorum kahveden bi gecebilsem renkliye cok guzel olacak
Benosum basla bak funda dediydi orda daha ucuzmuş hamile kalinca ara verirsin yarim saat surmuyo kizz

Yok kız değer yani ben beğendim param olsa bende acımam

Valla pazarlar güzelde ben ne zaman gitsem bişi bulamıyorum ama milletin aldığına bayılıyorum
Hele ayakkabılar çok güzel ama bendeki ayak ayak değil ki

Gel kız bi gün hep birlikte toplaşıp gideriz

canım istemiyor ki hiç bir şey benayım

Bi kaç hafta sonr artık sende can boğazdan gelir moduna geçiş yapıcan o zaman görürüz seni canım istiyomu istemiyomu

o zaman ben yanlış biliyorum acaba direk ütüleme yapanlarda mı işe yaramıyor senin bi de lazer geçmişin var ya belki sende işe yarar canım
canım emzirencede yapılmıyormuş ki benim daha çok var yani o işlere
ben neden kahverengini hiç sevmiyorum ya hatta nefret ediyorum desem yalan söylemiş olmam yani

gerçekten ne güzel olur ya beraber toplanıp gezsek bende ayakkabı bulamam kız malum 40 üstü giyiyorum

Yaa ben de cok istiyorum kivircikkk :26:

Fundayı takdir ediyorum helede evlilikte bizim halay başımız olduğu halde bize 5 basar

Kıızzzz öle iş mi olurr hep kahverengi hemen dönüş yapmalısın kahveyi severim ama herşeyimi almam hele yazın hep renkli olmayı seviyorum ki ben işe bile renkli kotla gidiyorum

Senin kardeş kıvırcık ve güzel sende de o potansiyel var aslında ama saçın kısa

Benim o lazer gecti gitti canm eskisinden daha beter.yaa bunu arastirmaliyim benimki diot lazer ama en yenisi o diye biliyorumm
Yok kizz o sadece kıl köklerini goren bisey ondan dışına etki etmiyor sadece acısından kasıldıgın icin hamilelikte zarari olabilir.Sen de emzirme bitince git kizz ne olcakk ne zaman başlasan alti ustu 6-7 ay sonra ohh rahat edicenn e o süre de her sekilde geciyo zatenn

kesin gideceğim zaten canım böyle kıl yumağı gibi gezmek istemiyorum ömrüm boyunca ben daha araştırmadım canım araştırayım bi o zaman

Vazgecemiyorum elimde degill bi renkli ayakkabi alicam diye girip yine kahve krem vizon gibi bi renk alip cikiyorum ya bana yakişmiyo oyle renkli şeyler hele pantolon..bacaklarim zaten ince bide renkli giyince cocuk gibi gozukuyo eşim hicc sevmiyo bikez cicekli renkli bisey giymistim sevgiliydik ozamanlar beni gorunce bu ustundeki ne yaa demisti
Hee sacim kisa ya benosum bide kivircik yapsam tepeme ciksa kabarik falan oole istiomm kii :26:

Ben kahveyi cok seviyorum sosyall bide degisiklik sevmeyen sabit biri oldugumdan vazgecemiyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…