Kız aman krep hamuru gibi hamıra çikolata ve meyve karışımı koyuluyo al sana waffleben hiç waffle yemedim kız buralarda yokizmirdede yemek hiç aklıma gelmedi
ne alırsa alsın aman valla bencede hiç karışmayayım
hatırlarsan 2 mizinde 40 günü bulmuştu ya ama sonradan senin ki düzeldi ve hamile kaldığın ay benden önce yumurtlamıştın yani demem o ki stres falan yapmazsan normal adetini olursun cano
Hee belli duramamişinizz
Ayy ben bugun tekrardan lazere basladim bukez utuleme oncekince iskence gibiydi cok canm acirdi bu rahat oldu bakalimm ne sonuc alicaz zamanla
Bi de kendime 3 tane kot pantolon aldim sonra da pisman oldum
Kız aman krep hamuru gibi hamıra çikolata ve meyve karışımı koyuluyo al sana waffle
Walla canım şimdi çok rahatım ama o zaman böle olurmuyum bilemiyorumşimdilik bebek mevzusu olmadığından böle olsa gerek ama elimden geldiğince takmıycam.
Evet hamile ayımda 40 günü bulmamıştı
Hee belli duramamişinizz
Ayy ben bugun tekrardan lazere basladim bukez utuleme oncekince iskence gibiydi cok canm acirdi bu rahat oldu bakalimm ne sonuc alicaz zamanla
Bi de kendime 3 tane kot pantolon aldim sonra da pisman oldum
fantezi diyorsun
benay duydun mu fundoş 400 tl ye eşofman takımı almış
hee iyice aşağıla beni
şimdide takmayacaksın işte
Ütüleme ne kız bak onu bilmiyom ben
Keşke zamanında bende gideydim ya nasıl pişmanım sormayın..
Alınan kota üzülünür mü kızrenkli alaydın bari
Kesinlikle fantazisever funda
He ya duydum çok para ama ben saç resminde gördüm tshirtü güzelben veremem o kadar zengin değilim daha ama öle bi tane ihtiyacım var
Kız herşey canın istemesin diyegerçi yemediğin bişeyi canın ister mi bilmem olaki isterse hemen yapıverirsin adam nerden bulsun şimdi
Yok yok takmıyorum ben rahatım şu anda
sende 400 tl ye mi aldın yoksabu arada ütüleme çok iyi değilmiş kız yani lazer kadar etkili değilmiş :26: ahh eşşek kafam bekarken bende yaptırsaymışım ya şimdi her ay acı çekiyorum
Ütüleme ne kız bak onu bilmiyom ben
Keşke zamanında bende gideydim ya nasıl pişmanım sormayın..
Alınan kota üzülünür mü kızrenkli alaydın bari
Kesinlikle fantazisever funda
He ya duydum çok para ama ben saç resminde gördüm tshirtü güzelben veremem o kadar zengin değilim daha ama öle bi tane ihtiyacım var
Yok kız değer yani ben beğendim param olsa bende acımamsabah herkes fundoşun üstüne gitmiş 400 tl lik eşofman için oda kapattırmış konuyu o yüzden tekrar açayım dedim gelirse yine sinir olacakbenimde ihtiyacım var ama 10 sene gider o eşofman
istanbulda pazarlarda vardır güzel şeyler sırf alışveriş için gelesim var istanbula
canım istemiyor ki hiç bir şey benayım
Ehh ona yakınn ama benim 3 kot yanii
Herkes bi funda olamaz
kizz utuleme daha etkili die biliom benn bunda tuyler incelince de devam edebiliosunn.ya ben de cok dusundum simdi dedim ameliyat bilmem ne bide hormon ilaci kullansam uygun zaman degill yaptirmasammi diye amaa boyle diye diye herseyi erteliyoruzz
Sosyalimm bebişini dogur Allahin izniyle sonra yaptir ne olcak bekar olman şart mii
Kizz pisman oldum sonradan benim huyum bu alirken karar veremeyip hepsini alip sonra pisman oluyorumm
Renkli miiibenosum benim kotlarimin tamami lacivert,keten olanlar kahve vizon,bluz gomleklerin %70 i kahve tonlari ve ayakkabilarimin nerdeyse tamami kahve tonlari vazgecemiyorum kahveden bi gecebilsem renkliye cok guzel olacak
Benosum basla bak funda dediydi orda daha ucuzmuş hamile kalinca ara verirsin yarim saat surmuyo kizz
Yok kız değer yani ben beğendim param olsa bende acımam
Valla pazarlar güzelde ben ne zaman gitsem bişi bulamıyorum ama milletin aldığına bayılıyorum
Hele ayakkabılar çok güzel ama bendeki ayak ayak değil ki
Gel kız bi gün hep birlikte toplaşıp gideriz
Bi kaç hafta sonr artık sende can boğazdan gelir moduna geçiş yapıcan o zaman görürüz seni canım istiyomu istemiyomu
Ehh ona yakınn ama benim 3 kot yanii
Herkes bi funda olamaz
kizz utuleme daha etkili die biliom benn bunda tuyler incelince de devam edebiliosunn.ya ben de cok dusundum simdi dedim ameliyat bilmem ne bide hormon ilaci kullansam uygun zaman degill yaptirmasammi diye amaa boyle diye diye herseyi erteliyoruzz
Sosyalimm bebişini dogur Allahin izniyle sonra yaptir ne olcak bekar olman şart mii
Kizz pisman oldum sonradan benim huyum bu alirken karar veremeyip hepsini alip sonra pisman oluyorumm
Renkli miiibenosum benim kotlarimin tamami lacivert,keten olanlar kahve vizon,bluz gomleklerin %70 i kahve tonlari ve ayakkabilarimin nerdeyse tamami kahve tonlari vazgecemiyorum kahveden bi gecebilsem renkliye cok guzel olacak
Benosum basla bak funda dediydi orda daha ucuzmuş hamile kalinca ara verirsin yarim saat surmuyo kizz
Yaa ben de cok istiyorum kivircikkk :26:
gerçekten ne güzel olur ya beraber toplanıp gezsekbende ayakkabı bulamam kız malum 40 üstü giyiyorum
o zaman ben yanlış biliyorum acaba direk ütüleme yapanlarda mı işe yaramıyor senin bi de lazer geçmişin var ya belki sende işe yarar canım
canım emzirencede yapılmıyormuş ki benim daha çok var yani o işlere
ben neden kahverengini hiç sevmiyorum ya hatta nefret ediyorum desem yalan söylemiş olmam yani
Aynen bende öşe 41 numaralıyım
Canlar benim gözler kapanıyo her an gidebilirim
Benim o lazer gecti gitti canm eskisinden daha beter.yaa bunu arastirmaliyim benimki diot lazer ama en yenisi o diye biliyorumm
Yok kizz o sadece kıl köklerini goren bisey ondan dışına etki etmiyor sadece acısından kasıldıgın icin hamilelikte zarari olabilir.Sen de emzirme bitince git kizz ne olcakk ne zaman başlasan alti ustu 6-7 ay sonra ohh rahat edicenn e o süre de her sekilde geciyo zatenn
Fundayı takdir ediyorum helede evlilikte bizim halay başımız olduğu halde bize 5 basar
Kıızzzz öle iş mi olurr hep kahverengi hemen dönüş yapmalısın kahveyi severim ama herşeyimi almam hele yazın hep renkli olmayı seviyorum ki ben işe bile renkli kotla gidiyorum
Senin kardeş kıvırcık ve güzel sende de o potansiyel var aslında ama saçın kısa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?