evet canım regl olduğun ilk günden sayıyorsun , belki geç yumurtluyrsndur , stres yapmadan bekle , inşallah sen böyle düşünürken çoktan gelip yerleşmiştir meleğin
kııızz ayşeeeeemmm yeriiimm seniii bence hamişsinn ama neden gebelik testiyle yapmıyorsun hemeeenn 3 nokta ana madde de yeter hadiiiiiiiiiiiiiii yaaaaaaaaappppppppp :84: zaten beni yakalarsan şuanda senin için kötü olur, hemen wc ye götürürdüm seni
Eki Görüntüle 876402 . Bakın kızlarr
cnm yumurtlama olsada bazen tam koyu cıkmıyor. forumlarda okudum. sen gun asırı devam. ama benım test seninkinden biraz daha koyu sanki dimi?
ya benım bat normalde 2 gun sonra ama 2 aydır (korunmayı bıraktıgımızdan berı) 30 gunde oluyorum. 30 gune gore hesaplarsam bat 4 aralıkyumurtlamanın ustundede 11 gun gectıı
yumurtlama gününe göre 12.gün yani yarın çıkması gerekiyor istersen bi test al yap canım negatifte çıkarsa üzülme
ezo ben gecen ay son adet tarihimden 30 gün sonra yumurtladım yani her ay aynı olamayabiliyor kuzum ısrarla test yap, ayrıca kadınlar yılda 1-2 defa yumurtlamayabiliyor
yumurtlama gününe göre 12.gün yani yarın çıkması gerekiyor istersen bi test al yap canım negatifte çıkarsa üzülme
ezo ben gecen ay son adet tarihimden 30 gün sonra yumurtladım yani her ay aynı olamayabiliyor kuzum ısrarla test yap, ayrıca kadınlar yılda 1-2 defa yumurtlamayabiliyor
yok sosyalcanım uzulmem. sedosla fundos rahat bırakmadı beniiitest yapta test yap fundos test yapmıs bana söylememiş bilee benide kendilerine benzettiler fundosla sed i yakalarsam çok fena şeyler yapacamm
çok alemsiniz vallayok sosyalcanım uzulmem. sedosla fundos rahat bırakmadı beniiitest yapta test yap fundos test yapmıs bana söylememiş bilee benide kendilerine benzettiler fundosla sed i yakalarsam çok fena şeyler yapacamm
şşşş al gebelik testini wc ye git hadi
yaa sedomm benimm canım bitanemmmana madde gelsin gidecem daha 1 saat önce yaptım
haydii kızlarr yeni hamiş haberleri istiyorum çabuk test yapın
ben 4 gün kala öğrendim biliyosunuz
sedoşta erken öğrendii
fundoşta öğrenmiş çaktırmıyo
ayşenur sıra sende
kısmet tatlım.
su anda sedin yogun baskıları var ustumdee. surekli takipte
ya fundos kesin hamilede benden o kadar umutlu olmayın.
kısmet tatlım.
su anda sedin yogun baskıları var ustumdee. surekli takipte
ya fundos kesin hamilede benden o kadar umutlu olmayın.
ayşecanımm bitanemm , yaparsan hemen haber sabırsızlıkla bekliyorum...
inşallah akşam bakabilirim eve gitmeyebilirim
tamam sedom 15 dk sonra yapıcamm. ama o daldırılan testler genelde yanlış gösteriomussneyse deneyelim bi
bu daldırma testi senin için yapacam sed
ikinci daldırmayıda fundoşş için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?