Ağlayakta gözden mi olak???

sıraaa sendeeee fundooşş hanımm akşam yap testi :119::119::118:

o okların altındaki değilmi varrrrrrrrrrrrrrrr evetttttttttttttttttttt
:92:

yaa ama bu testler yanlış çıkabiliyormuş o yüzden sevinmeyelim hemen biraz daha bekleyelimm

yaa ama bu testler yanlış çıkabiliyormuş o yüzden sevinmeyelim hemen biraz daha bekleyelimm

var ayşemmm sen yarıınn normal gebelik testide al eczaneden

mükemmeelll bir habeeer buuu canıııımm tebrik ediyorum seni çoooook öpüyoruuumm

:118::118::118:

fundoş senidee öptüümm ,

darısı diğer kızların başına inşallah kısa süredeeeee

normal test alalım yapalım hadi ayşemmmmmmmmmm

sedimm fundoşumm çok sağolunn amaa biraz daha bekleyelim. tamam fundos yarın normal test alıp yapalım. o zaman emin oluruzzz

kızlar ben sabah adet oldum sonundaaaaaaaaa bu ay tüp bebişime balıyoruz hepinizi öpüyorum

bananeeee yap göster testi öleeee

avcılardaki kimmmmm ben şuan avcılardayım işyerim burdaa

Canım dailsty (ismi yanlış yazmış olabilirim) onun akrabası orda birde ben eskiden ordaydım şimdi beylikdüzü..
Benim ovu testi çıkmıyor bi türlü pozitif

bende yeni başladım canım benimde öle.. Yapar yapmaz silik çıktı.. Deneyimli kızlardan akıl alıyoruz burda
yok sosyalcanım uzulmem. sedosla fundos rahat bırakmadı beniii test yapta test yap fundos test yapmıs bana söylememiş bilee benide kendilerine benzettiler fundosla sed i yakalarsam çok fena şeyler yapacamm

canım benim çok sevindim hadi bakalım inşAllah doğru gösteriyordur ve ben yinede tebrik ediyorum hadi halaya

kızlar ben sabah adet oldum sonundaaaaaaaaa bu ay tüp bebişime balıyoruz hepinizi öpüyorum

hayırlısı olsun canım.. İyi düşünmek lazım inşallah ilkinde tutar ve belki bakarsın ikiz olur ne güzel

sağol cnm daha bişey diyemiyorum. birde normal test yapayım o zaman daha emin olurum. gerci netten arastırdım bu çubuk testlerin duyarlılıgı daha yuksekmiş neyse bekleyip görecezz

evet ovu testlerinde siliklik her zman cıkıyor cnm.

doktora kontrol icin mi gideceksin cnm. bende bu ay regl olursam gitmeyi dusunuyorum. bende iltihap vardi cunku. ilaclari kullandim bidaha kontrole gitmedim. bu ayda sogan kuru yaptim. bakalim ne olacak.

Evet cnm doktora gitmeyi dusunuodum vazgectim ovu testlerimi kullancam nu ay bide onla denicem olmazsa ocakta giderim artik adet gecikmesinin 2 nedeni varmis biri gebelik digeri stres esim demekki stres yapiyosun seni bu ay bol bol gezdiricem dedi bide boyle denicez

cok doğruu benim 2 aydır 5 gun gecikmeli geliyoo. ne kadar stres yapmıyoruz desekte dusunuyoruz yine.. sende bu ay bol bol gezz,düşünmeye zamanın kalmasınn

Ben şimdi adetin olduğu günü 1. Gün sayıyorum yanlış değil değil mi? Sizin arkanızdan takipteyim tıkı fadıl takipte gibi :)) sizden heves edip aldım ovulasyon testi :))

ayrıca biz görmek istediğimiz için bi nebzede olsa işaret hamileliğe dair hazırız halaya
sen en doğrusunu düşünürdün ve yerinde bennde olsam hemen heves edemezdim netleşmeden..

Tatlim ignenin bir zarari olmuyor o sira cektigin aci ve stres sikintiya sokuyo biraz bebisi bebek yoksa suan yaptir ovulasyonda olman onemli degil bebis olmazsa regl doneminde de yaptirabilirsin ama gebelik olursa 4. Ayi beklemeni tavsiye ederim ama gebelik sirasinda ve suphesi varken diş filmi çekilemez kesinlikle bu daha önemli

evet benaycım adet oldugun gunu birinci gun ol arak say. takıl bize hayatını yasaa

kafana birsey takılınca sor cnm,elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız hergunde aynı saatte yaparsın. 13.14.15. gunler çok önemli. o günler daha hassas ol. ben 13. gunumde koyu çizgiyi yakalamıştım.

aynen öyle şimdide çizgiyi gördüm ama yinede sevinemedim. bi tuhafım şu anda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…