sıraaa sendeeee fundooşş hanımm akşam yap testi :119::119::118:
iki ok tarafına doğğğruuuuu gördüümm beeenn , gözün aydıııın ayşemmm
Allah nazarlardan saklasınn
:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::119::119::119::119:
o okların altındaki değilmi varrrrrrrrrrrrrrrr evetttttttttttttttttttt
:92:
anaaa simdi gittim baktımm biraz daha belirginleşmiş
3-4 dk idrarın içinde beklettim fundoşş
yaa ama bu testler yanlış çıkabiliyormuşo yüzden sevinmeyelim hemen biraz daha bekleyelimm
yaa ama bu testler yanlış çıkabiliyormuşo yüzden sevinmeyelim hemen biraz daha bekleyelimm
normal test alalım yapalım hadi ayşemmmmmmmmmm
var ayşemmm sen yarıınn normal gebelik testide al eczaneden
mükemmeelll bir habeeer buuu canıııımm tebrik ediyorum seni çoooook öpüyoruuumm
:118::118::118:
fundoş senidee öptüümm ,
darısı diğer kızların başına inşallah kısa süredeeeee
bunu simdi çektimm
sedimm fundoşumm çok sağolunn amaa biraz daha bekleyelim. tamam fundos yarın normal test alıp yapalım. o zaman emin oluruzzz
ozaman bende yarını bekliyom hem bat
akşam görüşürüz
yarın yapimmiiiiii yaaa korkuyommmmmmmmmmm çok korkuyommmmmmmm :18: :18: :18: :18: :18:
bananeeeeyap göster testi öleeee
avcılardaki kimmmmm ben şuan avcılardayım işyerim burdaa
Benim ovu testi çıkmıyor bi türlü pozitif
yok sosyalcanım uzulmem. sedosla fundos rahat bırakmadı beniiitest yapta test yap fundos test yapmıs bana söylememiş bilee benide kendilerine benzettiler fundosla sed i yakalarsam çok fena şeyler yapacamm
kızlar ben sabah adet oldum sonundaaaaaaaaabu ay tüp bebişime balıyoruz hepinizi öpüyorum
Canım dailsty (ismi yanlış yazmış olabilirim) onun akrabası orda birde ben eskiden ordaydım şimdi beylikdüzü..
bende yeni başladım canım benimde öle.. Yapar yapmaz silik çıktı.. Deneyimli kızlardan akıl alıyoruz burda
canım benim çok sevindim hadi bakalım inşAllah doğru gösteriyordur ve ben yinede tebrik ediyorum hadi halaya
hayırlısı olsun canım.. İyi düşünmek lazım inşallah ilkinde tutar ve belki bakarsın ikiz olur ne güzel
doktora kontrol icin mi gideceksin cnm. bende bu ay regl olursam gitmeyi dusunuyorum. bende iltihap vardi cunku. ilaclari kullandim bidaha kontrole gitmedim. bu ayda sogan kuru yaptim. bakalim ne olacak.
Evet cnm doktora gitmeyi dusunuodum vazgectim ovu testlerimi kullancam nu ay bide onla denicem olmazsa ocakta giderim artik adet gecikmesinin 2 nedeni varmis biri gebelik digeri stres esim demekki stres yapiyosun seni bu ay bol bol gezdiricem dedi bide boyle denicez
sağol cnm daha bişey diyemiyorum. birde normal test yapayım o zaman daha emin olurum. gerci netten arastırdım bu çubuk testlerin duyarlılıgı daha yuksekmişneyse bekleyip görecezz
evet ovu testlerinde siliklik her zman cıkıyor cnm.
Biliyorum canım bilmem mi o yüzden bir an önce bitsin istiyorum ama öle ha diyince de bitmiyor ki zıkkım.. bebek olunca çürük dişlerden dolayı çok ağrı çekiyormuşsun falan öle diyorlar ondan korkuyorum ama bu konuyu aşağıda daisydt a soracağım :))
Canım bende oralara yakınım zaten bi dönem avcılardaydım ki severim orayı nedense..
Bu arada üstte ayşenur a belirttim.. şimdi ben dişçiye gitmiş olsam bu uyuşturmak için vuruyorlar ya iğne onların bebek için bi zararı olur mu çok merak ediyorum onun korkusuna şu anda dişçiye gidemiyorum
Ben şimdi adetin olduğu günü 1. Gün sayıyorum yanlış değil değil mi? Sizin arkanızdan takipteyim tıkı fadıl takipte gibi :)) sizden heves edip aldım ovulasyon testi :))
ayrıca biz görmek istediğimiz için bi nebzede olsa işaret hamileliğe dair hazırız halaya
sen en doğrusunu düşünürdün ve yerinde bennde olsam hemen heves edemezdim netleşmeden..
evet bende merak ediyorumm daistycann bizi aydinlatir misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?