Bend3 hic topuklu ve abiye ayakkabi giyemem dugunumde bile babet giydim
16 yas bi yas degil be yelizim kuzenlerim var oradan biliyorum yasadiklarini bilemeyiz sonucta aile yapisi falan nasil acaba
Ama ben isterdim biliyor musun topuklu ayakkabi giyip full makyaj bakim yapip sikir sikir gezmeyi ama nerede yok anam yok bendede o toto yokodun gibi geziyorum valla
Ne kurabiyesiymis kiz soyle canim cekmez biraz once misafirlerim vardi onlara hazir kurabiye ikram ettim
Ayy bide su kiyafet isi var:18: burada oyle buyuk beden satan yerlerde cok yok varsada cok pahali izmirden alalim desem zamanim olmaz netten siparis etsem bedeni gelir mi gelmez mi bilemiyorum anlayacaginiz tezzegi avucla yedigimin resmidir
Benayim bizde 600tl bayildik
Istanbuldan daha ucuz olur aslinda buradan direk giden tek bi hava yolu sirketi var cunku
Ama ben isterdim biliyor musun topuklu ayakkabi giyip full makyaj bakim yapip sikir sikir gezmeyi ama nerede yok anam yok bendede o toto yokodun gibi geziyorum valla
Ne kurabiyesiymis kiz soyle canim cekmez biraz once misafirlerim vardi onlara hazir kurabiye ikram ettim
Kardesini tebrik ediyorum canim bizlere 1 ay kurs versin topuklu ayakkabi giyme sanati
Afiyet olsun eline saglik canim bi ara benim favorimdi un kurabiyesi her aksam cayla muhhakkak yerdik
Kızz lelizz antalyada topuklularla koşma yarışması vardıı ona katıldımğ bacınmaşallah yaa
Un kurabiyesi dile diyee canım çekti haa
bizde makanrna yedik b4l salçalıı bayılırım götürdümm zaten
Ayyyy bahçemde yapraklar olmuşşş tazecik topladım kocişimde yeni çiçek ektii
zeytin ekmişti koca ağaç olmiuşşş
atacam instagramaa
Oyy benayim benim hem sen yeniden hamile kalacaksin ki insallah o zaman 10 larca dugune gidersin oyleAynı dertteyiz ama tek fark ben artık hamile değilim.. Çok istemiştim bu düğüne göbekli gitmeyi ama nasip olmadı..
Canım benim kim yazdı unuttum ama göğüs altı bollaşan bi aniye güzel olur ben öle giycektim modeli belirlemiştim şimdi içimden hiç bişi almak gelmiyo.. Nişan abiyeme bişiler yapmak istiyorum ya bakalım tek sorun siyah oluşu
Ayakkabıya gelince bende asla giyemiyorum ve dediğin gibi şıkır şıkır topluklularla gezmeyi çok isterdim ama malesef bende babetçiyim ve düğünümde bende babet giydim ki benim kocada benden kısa anam nasıl topuklu giyiyim utanıyoö giyincebi çağla şıkel olamadım
Kız funda eklede bakam.. Aman kendini koyma bi gören neyim olurgit sen bağ bahçe koy
Yelizzz kocalar kıskandırılmak için var hak ediyorlar bazen
ayşem saram ve twinim
Emek verdigin hersey oyle oluyor iste canimSagol sosyalimm..valla bosver sagliksiz topuklular
Fundam cok kisa suruyo kiz yapmasi pişmesii yapiver yarim saatini almazz
Afiyet olsunn makarna yemeyeli cook uzun zaman oldu aylarr aylarr
Oo zeytin miii
Bizim bahcemizde de vardir zeytin agaclarimizzz
Ben de bikeresinde saksıya çam fıstıgi koymustum unutmustum biara bi baktim cıkmiş insan nekadar mutlu oluyo onu gorunce
Suanda baya bi agac oldu cocugummuş gibi nekadar buyudugunu gorunce duygulaniyodum
Oyy benayim benim hem sen yeniden hamile kalacaksin ki insallah o zaman 10 larca dugune gidersin oyle
Emek verdigin hersey oyle oluyor iste canim
Daha bakamadim canim bugun bakmaya niyetlendim misafir geldi tamam benayim dediklerin gibi olana bakarimİnşAllah canım.. Ama bence sende öle elbiseyi düşün derim :))
Daha bakamadim canim bugun bakmaya niyetlendim misafir geldi tamam benayim dediklerin gibi olana bakarim
neeebana haaaa
heee sanaa çok dil çıkartasım geldifunda deyince aklıma hep gırgır şamata neşe dolu bişey geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?