Ağlayakta gözden mi olak???

Bend3 hic topuklu ve abiye ayakkabi giyemem dugunumde bile babet giydim
16 yas bi yas degil be yelizim kuzenlerim var oradan biliyorum yasadiklarini bilemeyiz sonucta aile yapisi falan nasil acaba

Bend3 hic topuklu ve abiye ayakkabi giyemem dugunumde bile babet giydim
16 yas bi yas degil be yelizim kuzenlerim var oradan biliyorum yasadiklarini bilemeyiz sonucta aile yapisi falan nasil acaba

Kiz ben de giyemiom bakma ev topuklu ayakkabi dolu ama dugunden dugune o da yarisinda cikariyorum genelde hicc alisik degilim
Kardesim de topuklu ayakkabiyla baya maraton falan koşar yani ve asla babet giymez ben giyince de hep kizardi bana.Anam napimm yapi meselesii

Orasi oyle tabi canm benim en kucuk kardesim de 16 yasinda hatta bugun 16 oldu evet cocuklar tabi evlerden ırak Allah kimseye yasatmasin da Yani bana da vicdan meselesi gibi geliyor.Aman neysee kapatalim bu konuyu.Artık Allah ile onun arasinda

Ama ben isterdim biliyor musun topuklu ayakkabi giyip full makyaj bakim yapip sikir sikir gezmeyi ama nerede yok anam yok bendede o toto yokodun gibi geziyorum valla
Ne kurabiyesiymis kiz soyle canim cekmez biraz once misafirlerim vardi onlara hazir kurabiye ikram ettim

Yaa bence vucut yapisiyla alakali benim ayaklarim ince kemik halinde o ayakkabilar ayaklarimi cok acitiyo illa spor ayakkabi veya yumusak deri babetler olacak ki mutlu yuruyeyim.ve topukluya da anatomik olarak uygun degilim sanirim belim agriyor mesela yuksek giyince
Ama kardesim 12-13 cm topuklularla her gun kac kez adliyeye giderdi yuruyerek ki o yolda ebesinin şeyi bi yokuş vardır aka bana misin demezdi.aksam da bizle gezerdi yine.ben o ayakkabiyi giyip evden arabayla gittigim yerde oturur oturmaz altta cikariyom ayakkabiyi birak yurumeyi oturamiyorum bile

Un kurabiyesi kuzum herzaman yaparim cok da begenilir ama bukez icine damla sakızı koydum deneme amacli kendimi tebrik ettim ve yarisini da yedim buarada yarim saatte

Kardesini tebrik ediyorum canim bizlere 1 ay kurs versin topuklu ayakkabi giyme sanati
Afiyet olsun eline saglik canim bi ara benim favorimdi un kurabiyesi her aksam cayla muhhakkak yerdik

Kızz lelizz antalyada topuklularla koşma yarışması vardıı ona katıldımğ bacın maşallah yaa

Un kurabiyesi dile diyee canım çekti haa
bizde makanrna yedik b4l salçalıı bayılırım götürdümm zaten

Ayyyy bahçemde yapraklar olmuşşş tazecik topladım kocişimde yeni çiçek ektii
zeytin ekmişti koca ağaç olmiuşşş
atacam instagramaa

Aynı dertteyiz ama tek fark ben artık hamile değilim.. Çok istemiştim bu düğüne göbekli gitmeyi ama nasip olmadı..

Canım benim kim yazdı unuttum ama göğüs altı bollaşan bi aniye güzel olur ben öle giycektim modeli belirlemiştim şimdi içimden hiç bişi almak gelmiyo.. Nişan abiyeme bişiler yapmak istiyorum ya bakalım tek sorun siyah oluşu

Ayakkabıya gelince bende asla giyemiyorum ve dediğin gibi şıkır şıkır topluklularla gezmeyi çok isterdim ama malesef bende babetçiyim ve düğünümde bende babet giydim ki benim kocada benden kısa anam nasıl topuklu giyiyim utanıyoö giyince bi çağla şıkel olamadım

Kız funda eklede bakam.. Aman kendini koyma bi gören neyim olur git sen bağ bahçe koy

Yelizzz kocalar kıskandırılmak için var hak ediyorlar bazen

ayşem saram ve twinim

Kardesini tebrik ediyorum canim bizlere 1 ay kurs versin topuklu ayakkabi giyme sanati
Afiyet olsun eline saglik canim bi ara benim favorimdi un kurabiyesi her aksam cayla muhhakkak yerdik

Sagol sosyalimm..valla bosver sagliksiz topuklular

Fundam cok kisa suruyo kiz yapmasi pişmesii yapiver yarim saatini almazz
Afiyet olsunn makarna yemeyeli cook uzun zaman oldu aylarr aylarr

Oo zeytin miii
Bizim bahcemizde de vardir zeytin agaclarimizzz
Ben de bikeresinde saksıya çam fıstıgi koymustum unutmustum biara bi baktim cıkmiş insan nekadar mutlu oluyo onu gorunce
Suanda baya bi agac oldu cocugummuş gibi nekadar buyudugunu gorunce duygulaniyodum

Oyy benayim benim hem sen yeniden hamile kalacaksin ki insallah o zaman 10 larca dugune gidersin oyle

Emek verdigin hersey oyle oluyor iste canim

Daha bakamadim canim bugun bakmaya niyetlendim misafir geldi tamam benayim dediklerin gibi olana bakarim

Anladım canım bakarsın nasılsa daha var ben gibi sona bırakma

Ben pek bi garibim mağaza mağaza gezmekten sıkılıyorum artık helede kalabalık bi yerde...

Bende alisveris yaparken cok sıkılıyorum aslinda bizim gibilerin netten alisveris yapmasi lazim

heee sanaa çok dil çıkartasım geldi funda deyince aklıma hep gırgır şamata neşe dolu bişey geliyo

hee tamam ozamannnn
neşe meşe yok şuan amaa telefon trafiği gerilim yaşıyorumm çok pis işler var bugünnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…