Ağlayakta gözden mi olak???

Benim boyda sorun olmazda gobekte olur kiz ondan almaya korkuyorum

Mark.. Ve trend.. Alisveris sitelerinde sık sık hamile kiyafetleri geliyo canm kardesim ordan aldi biseyler.bide ordaki kiyafetlerin bel kısımları buzgulu yada lastikli oluyo oyuzden sorun olmaz herhalde
Ama elbiseyse onu bilemem.gecenlerde gordum hamileler icin cok guzel elbiseler vardi

Bu canmm..cok rahat ama ince bi bilek bağı olsaydi daha guzel olcakmış cunku ayak terleyince topuktan cikiyo ayaklarim cok ince
onu da kendim yapcem artikk biyerden bu renklerde kumaş bulmam lazim duz bi renk de olsa olurr

Herzamanki gibi bunalimdayim yelizim

Herzamanki gibi bunalimdayim yelizim

Kizz sana daha nekadar dicezz ya bi doktora git yardım al,ya da kafani tamamen kendi hayatini kendin icin iyilestirmeye ver cik gez toz biraz rahatlat kendinii
Sen kendi kendini iyice dibe cekiyosun.Sorunların zaten seni yeterince geriyo ama bence sen kendi kendine hic yardimci olmuyosun canm

Esim bole yapmaya devam ederse bende duzelemem heralde sinir oluyorum dayanamiyorum artik yaa

Esim bole yapmaya devam ederse bende duzelemem heralde sinir oluyorum dayanamiyorum artik yaa

E iste eşim boyle yapmaya devam ederse diyosun.Şimdi senin ruh sagligin buna mi bagli yani??Olur mu oyle şey.Eşini de degistirmeye calis ama o arada kendi kendine de zarar verme hicbisey insanin sagligindan daha kiymetli degil eger degismiyosa da gormeyeceksin ezo gormemeyi ogreteceksin kendine.Ben şahse bicok konuda boyle yapiyorum yoksa bendeki takma hastaligi kimsede yoktur ama olan insanin sagligina oluyor inan ki...

Sustukca tepeme cikiyo yelizim buarada sara deyin kizz bosunami actim :)))))

Son düzenleme:
Sosyalimmm ben elazığda yaşarkene gitmiştimmm hem d.bakır hem elazığlıların gittiği yer sivricede hazar gölü kenar3nda yazlıklar varr
oırdamı acep bi twin sölesin helee

Benoşşş çok güze bir tur var izmir gece yola çıkıyon sabah ordasın bak otel herşey dahil öle bi tur yapsanıza
süper yaa o tur programıı böle hem 1000 tl ye iikiniz herşey dahil gidip gelirsiniz

ezooo :88:

Yelizimmm ayakkabın hoşmuş rahatabenziyor eteklerle ne hoş olurr çiçekli şeylere bayılırımmm

Sosyalimmm bu arada kardeşinin düğünü abiye giymen yart
bak üstü saran göğüs altı b4l uzun elbisele çok yakışır sanaa
vardı bi site kızz ablam kilolu olduğundan ordan alıyor sorim yazim sana
bide al çekinmee iadede hiç zararın y4okk aynen ne ödediysen karta iiaade

Kizzzz demeee oleee

Sustukca tepeme cikiyo yelizim buarada sara deyin kizz bosunami actim :)))))

Tamam sara valla canmm ne diyimm Allah kolaylik versin ama sen kendini cekersen ilgilenmezsenn senin mutsuzlugunu gorurse degisir belkii :26:

Fundamm sizin dugun oldu muu :26:
Kiz evett hic benlik bi ayakkabi degil aslinda ama çesit olsun dedim ve asla etek giymem sadece ozel zamanlarda ya bir ya iki kez kardesimden falan alip giymisimdir.rahat edemiyorum ben spor ayakkabi kotcuyum rahat olayim da ne olursa olsun

Zaten ole yapiyorum ama pek bi ise yaramiyoo daha oncede yapmistim allah sonumuzu hayir etsin rabbim belki ondan vermiyo cocuk

Yaa okudunuz mu haberlerdee bi kız bebek cesedi bulunmuş topraga gomulmuss
Bi market posedinin icindee
Polis poşedin ustundeki barkoddan marketi ve alisveris tarihini bulmuslar kamera kayitlarini incelemisler bol kiyafetler giyen bi lise ogrencisinden suphelenmislerr
Kiz itiraf etmiss amcasinin oglundan hamile kalmis lise 1 ogrencisi.bol kiyafetler giyerek saklamiş hamileligini ve sonra kendisi dogurup goturup canliyken gommuş
Boyle bisey olamaz ya.hayvanlar bile yapamaz bunu git biyere birak bi aparmana falan gorulecek biyere.bu nasil bi hayvanliktir yarabbim insallah hayati boyunca birdaha anne olamasınn

Son düzenleme:
Kızz bende işte hep kotla spora alışmışım yaa günlük hayatta tayt elbise filan yazın babet ve sandalet
evett olduu foto var görmedinmii gece 3 de yattık ananegilde kaldık yeni geldik eve
Ç4k güzel geçti damadı vura vura geberttilerr bizde ölee eşimide hacamat etmişlerdii

tenismi oynadın kızzz çok güzel yaa ama hiç bilmiiy4mm
art3k hava ordada güzel değilmi mis gibidir yaaaa

birda artık çile başlıyo
dün 4.buçukta y4la çıktık tam dokuza çeyrek kala salona girdikkkpert olduk y4ldaa çok kalabalıktık bide mahvolduk kızz
acaip trafik vardı

Neeeee inanmıyorum yaa pislikkkkk

Canlar sormussunz yazayım dedim merak etmissinz Hazar gölünün orda yazlık Sivrice degilde karşı taraf fundoş
Sosyalim sende gel temiz hava alırsın

Yelizim o habere diycek çok şey var ama Rabbimin takdiri işte

Son düzenleme:

Neeeee inanmıyorum yaa pislikkkkk

Haa simdi gordum kizz
Evet canmm burda da havalar guzel ama yine de hırkasız durulmaz yanii
Benn buyuk sehirde yasayamiyorum kizz o trafikte ben cok geriliyorum biyerden biyere gidene kadar tutuluyo heryerim kendimi kasmaktan burda bile oyleyim istanbulda dusunemiyorumm

Evet maaleseff..Anam artik cocuklar da suc işlemeye basldi hem de kimsenin aklina gelmeyecek suclar yanii.Allah sonumuzu hayir etsin valla

Triplere girmis senin ki desene ayy bu kiskancliklarda bi yere kadar bence ama guzel bi gun ggecirmissin Kiz simdi git yan daireye iste temizlik bitmistir

Bakayim canim bende Belki bi fikir verir

Ayy cok sikmis bende severim boyle seyleri gule gule giy ama ince ayak biraz zor ya cikabilir
hazar golunu biliyorum kiz cok gittim
cahil kiz yelizim nereden dusunecek ben kiza suc bulamiyorum belke tecavuze ugradi soyleyemedi ne bileyim Allah yardim etsin tabiki hareketi yanlis ama bi de bu cerceveden bakmak lazim
Kiz bize yaklasmissiniz sen gel gulum bize malum bizim arabamiz yok
Fundosum sende o sitenin adresini ogrende bende girip bi bakayim

Evet canm guzel gecti..ya pazar pazar hoş olur mu ben şahsen Pazar gunleri eşimle evde vakit gecirirken birilerinin gelmesinden pek hoslanmam
Sagol canm buarada ayakkabi evet cok tatlı ama ben abiye ayakkabilarda bu sorunu cok yasiyorum boy olarak iyi ama en olarak geniş oluyolar insan icinde ayagimdan cikmişligi coktur
Oyuzden genellikle bilekten bagcikli almaya calisirim

Ya sosyalim evet cocuk sonucta korktu belki de ama ne olursa olsun o an yani ustunu kapatirken köpek olsa vicdana gelir yapamaz yani 16 yasinda cok da kucuk degil yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…