Ağlayakta gözden mi olak???

Kolay gelsin aysem yavas yavas yap sende valla bu temizlikler bizi cileden cikartiyor havada cok guzel gezesim var ama evde oturacagim

Ben eve geldim ama canımda çıktı

Ayakları uzattım oturuyorum kızlar..

Siz evdekilere selamlarımı iletiyorum
Siz gezmedekileride kıskanıyorum

Ben evdeyim kiz gezmiyorum 17 haziran izmir icin ucak bileti aldim malum kardesimin dugunu var 2 kisi gidis donus 600 tl bayildik
Hafta ici rahat edersin benos o zaman bayagi is yapmissindir

Canlar nasılsınz

Biz babamlarin yazligina geldik net cekmiyo pek giremiyom gerçi zaten kimse yok haftasonu herkes gezmelerde

Fundosumun bat ne zamandi acep :44:
Sosyalim benosum yelizim lizom ayşem saram

Huuuu huuuu canlaaarr
düğün çok güzeldii çok eğlendikkk

sosyalimm düğün tarihi belli değilmii keşke erken alaydınızz çokpahalı yaa
geçen yıl bizde ani gittik izmire çok pahalı oluyo sezonda yaa hep dolu çünkü uçaklarr

twinimm yazlıkmıı nerde kız hazar gölü kıyısındamı yoksaa ben ç4k gittimm severim orayııda
benim bat7.9 arası :26:

Fundosum erkenden alacaktik ama benim gebeligim riskler falan ancak dun alabildik evet canim belli 21 haziran bu arada sende cok eglenmissin belli

Selammm kızlar

Sosyal kız bizde geçen hafta baktık ben hiç gitmedim izmire iki gün gidip gezelim diye ana anam ne pahalı öle vazgeçtik biz bin küsür bile gördük fiyatta..

Fundam kız düğün güzel olur severim bende.. Benim kuzeninde var gelecek ay ama ben daha kıyafet bakmıyorum gene sona kalıp mal gibi gidicem

Twin ohh sefan olsun o zaman ne diyim iyi eğlenceler canım

Ayy bide su kiyafet isi var:18: burada oyle buyuk beden satan yerlerde cok yok varsada cok pahali izmirden alalim desem zamanim olmaz netten siparis etsem bedeni gelir mi gelmez mi bilemiyorum anlayacaginiz tezzegi avucla yedigimin resmidir
Benayim bizde 600tl bayildik
Istanbuldan daha ucuz olur aslinda buradan direk giden tek bi hava yolu sirketi var cunku

Kiz bu twin hangi yazliga gitmis anam dogma buyume doguluyum bi yazlik goremedim burada
Saracan hosgeldin

Selamm canlarimmmm
İki gun giremedimm dün işlerim vardi ofistee sonra da kv gile cook zamandan sonra gittim sonunda
Gorumceler de ordaydi baktim cocuklar buyumuş falan
Aksam gec geldim bu haftanin yorgunlugu ve bel agrisiyla sizdim..bugun de kahvaltiya gittik biraz guneş ışigi depoladim malum burda pek sık bulunmuyor bide tenis oynadim kuduruklugum tuttu simdi de bel agrimi azıtmış şekilde eve geldim uzaniyorum
Herkes iyi mii
Sosyalimm fundamm benosumm twincan ezoo

Kiz ne tenisi Allah iyiligini vermesin cok hoplayip ziplamasaydin
Bende hic bi degisiklik yok mal gibi oturuyorum canim

Sosyalimm ben kiyafetlerimi hep netten alırım 4-5 yildir.bir yada 2 kez iadem olmustur ayakkabilarimi daa
Hetta yeni aykabım geldi cok guzel evin icinde giyiyorum yumuşasın diye
Ya orda bi mankene bakacan,bi ustundekinin bedenine boyuna.kiyasliycan ona gore onun bacaklari mesela 2 m bu elbise ona dize geliyosa benim ayak bilegime gelir diyorum mesela

Benim boyda sorun olmazda gobekte olur kiz ondan almaya korkuyorum

Kiz ne tenisi Allah iyiligini vermesin cok hoplayip ziplamasaydin
Bende hic bi degisiklik yok mal gibi oturuyorum canim

Yaa hava cok guzell korta gittik cafesinin kahvaltisi guzel oluyo uni yillarimi hatirladim cok oynardim balikesirde kurs bile aldim kizz.orda gorunce bende azcik oyniim dedim bide genc bi adamla eşleştirdiler adam askermiş benimki surat beş kariş izlemedi bile
Ben de eve erken donunce şu yan daireye bi gideyim artik dedim ama elektrikli supurge sesi geliyo temizlik yapiyolar galiba vazgectim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…