fundaaa
eşimin 2011 yılında yaptırdıgı spermiyogramı buldum
hızlı ileri hareketli %25
yavaş ileri hareketli %40
yerinde hareketli %0
hareketsiz %35
sperm yoğunluğu 75 milyon
Anormal morfojili sperm yuzdesi %54
sence bunlar normal mii
bugün 2 li testimizin kan sonucunu aldık %90 normal %10 risk çıktı dr amniyosentez yaptırmak ister misin dedi bende gerek var mı dedim hayır dedi gerek yok ama bazı gebelerimiz istiyor dedi sonucun çıkabileceğinin en güzeli çıkmış dedi ama ne bileyim kafam karıştı biraz :44:
kuzum sen netten çok alışveriş yapıyorsun kitapları hangi siteden alıyorsun bildiğin uygun bi kitap sitesi var mı kuzu :26:
ileri hızlı 5
yavaş 50
yerinde hareketli 15
hareketsiz 30
56 milyon
normal 60
anormal 0
kızz bazı değerler ne kadar düşük bizimkinin baksanaa
ayy
bence seninki çook iyi canımmm
Sosyalimmm kötü düşünme bence olumsuz bir durum yok içini ferah tut lütfenn canımmm
kitap ben hepsiburada ve kitapkurdundan alıyom canım
benoşşy öpüyorum aciil çıkıyorum sanada yazcakt3m ama hızlı hızlı yazdımm canlı müzik dinlemeye gidiyomuşiz sözleşmiş eşim arkadaşlarıyla
çıkarma zaten sıcaklık 8 derece falan düşecekmiş
benim dosyalar bugün geldi şu anda bakışıyoruz kendileriyle acaba düşünce gücüyle hepsini bitirirmiyım diye uğraşıyorumkısmetse yarın başlayacağım canım evde çalışmak güzel mi kötü mü hep birlikte tecrübe edeceğiz
ileri hızlı 5
yavaş 50
yerinde hareketli 15
hareketsiz 30
56 milyon
normal 60
anormal 0
kızz bazı değerler ne kadar düşük bizimkinin baksanaa
ayy
bence seninki çook iyi canımmm
Sosyalimmm kötü düşünme bence olumsuz bir durum yok içini ferah tut lütfenn canımmm
kitap ben hepsiburada ve kitapkurdundan alıyom canım
benoşşy öpüyorum aciil çıkıyorum sanada yazcakt3m ama hızlı hızlı yazdımm canlı müzik dinlemeye gidiyomuşiz sözleşmiş eşim arkadaşlarıyla
Al bizdende o kadar canım.. Bende gene az biraz enerji varda adamda hiç yok
dr lekelenmelerim için vajinal tablet verdi ilacı aldık tabiii şimdi baktım ki son kullanma tarihi 08/2013 yaa böyle bir şey olabilir miibunu şikayet edebileceğim bi yer var mı kızlar bi de devlet ödemiyor 38 tl verdik kesinlikle parasında değilim ama böylede olmaz ki
KIz hiç para düşünürmüyüm istersen parasında ol yani sokakta kazanmıyoruz. eczacılar odasına şikayet maili at canım..
Yok ilka adliye olsun derse. Savcılığa gidiyorsun
çarşıdan bi yerden aldık kuzum adını falan almadık ki fişte vermedi devlet karşılamadı için bi yarın gideyimde bakalım nasıl olacak
Bu eczaneler de sorumsuz olursa halimiz nice olur.. Yav sen milletin sağlığıyla nasıl oynarsın. Ya görmesen içsen Allah korusun bişey olsa.. Tek sende değil Allah bilir kimlere hangi ilacı sattı..
Kesinlikle yarın git ilacı değiştir adını al şikayet et.. Fiş vermedide de.. Ben atarım mail yani cevap dönmezse bi daha at
kız vajinal tablet bide düşünsene yazık direk bebeğe gidiyor bebeğe bir şey olsa acaba onun umurunda olur mu ben yarın gideyim eczaneye ona göre hareket ederim artık yarın birde eczacı arkadaşım var onuda ararım bu konu hakkında
İşte onu diyorum ya Allah korusun sen baktın ya bakmayan
Belki tarih geçtiğinden haberi yok ama bari bak verirken dikkat et yazık günah..
Bencede sor arkadaşına ne yapılıyo.. Bide ne diycekler bakalım sana o da çok önemli bence rahat mı davrancaklar yoksa mahçup mu
benayım 2 eczane gezdik eczacılar bu ilaç zor bulunuyor bekleyin istedik birazdan gelir deyince biz beklemedik sonra 3. eczaneye gittiğimizde bulduk zaten üst kapağı falan yıpranmıştı toz kokuyordu ilaç bende hani ilaç zor bulunuyor dedikleri için hiç şüphelenmedim biraz önce dedim bi bakayım hiçte aklıma gelmez ha böyle şeyler anam bi baktım 8/2013 yazıyor çıldırdım
Kız neyden şüphelencen eczane bu yani onlarda ya farkında değiller ki anlattığın gibi bi ilacı fark etmemek mümkün değil yada bilerek verdiler..
bilerek verdiklerine inanmıyorum canım dur bakalım yarın ilk iş eczaneye gitmek offf bide uzak ki
Bende güven problemi var ondan :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?