Ağlayakta gözden mi olak???

ileri hızlı 5
yavaş 50
yerinde hareketli 15
hareketsiz 30
56 milyon
normal 60
anormal 0
kızz bazı değerler ne kadar düşük bizimkinin baksanaa
ayy
bence seninki çook iyi canımmm

kuzum sen netten çok alışveriş yapıyorsun kitapları hangi siteden alıyorsun bildiğin uygun bi kitap sitesi var mı kuzu :26:

Sosyalimmm kötü düşünme bence olumsuz bir durum yok içini ferah tut lütfenn canımmm
kitap ben hepsiburada ve kitapkurdundan alıyom canım

benoşşy öpüyorum aciil çıkıyorum sanada yazcakt3m ama hızlı hızlı yazdımm canlı müzik dinlemeye gidiyomuşiz sözleşmiş eşim arkadaşlarıyla

fundoşşş yelize fa.. den mesaj yazda gelsin işimiz düştü kığğızzzz

uygun kitap siteieri arıyorumda

ayyy buda gezmekten çalışamıyor ki arkadaş kızz az evinde otur

Bencede bi tecrübe edelim bakalım nasıl oluyo yatarak kalkarak yiyip içerek

Anam buda beni öldürüyo bu ne gezme kız bi yerinde dur
Gerçi ne güzel eşide o yönde severim ben
Benim adamda iş yok canlı müzikmiş hee canımı alır benim

Al bizdende o kadar canım.. Bende gene az biraz enerji varda adamda hiç yok

dr lekelenmelerim için vajinal tablet verdi ilacı aldık tabiii şimdi baktım ki son kullanma tarihi 08/2013 yaa böyle bir şey olabilir mii bunu şikayet edebileceğim bi yer var mı kızlar bi de devlet ödemiyor 38 tl verdik kesinlikle parasında değilim ama böylede olmaz ki

KIz hiç para düşünürmüyüm istersen parasında ol yani sokakta kazanmıyoruz. eczacılar odasına şikayet maili at canım..

Yok ilka adliye olsun derse. Savcılığa gidiyorsun

KIz hiç para düşünürmüyüm istersen parasında ol yani sokakta kazanmıyoruz. eczacılar odasına şikayet maili at canım..

Yok ilka adliye olsun derse. Savcılığa gidiyorsun

çarşıdan bi yerden aldık kuzum adını falan almadık ki fişte vermedi devlet karşılamadı için bi yarın gideyimde bakalım nasıl olacak

çarşıdan bi yerden aldık kuzum adını falan almadık ki fişte vermedi devlet karşılamadı için bi yarın gideyimde bakalım nasıl olacak

Bu eczaneler de sorumsuz olursa halimiz nice olur.. Yav sen milletin sağlığıyla nasıl oynarsın. Ya görmesen içsen Allah korusun bişey olsa.. Tek sende değil Allah bilir kimlere hangi ilacı sattı..

Kesinlikle yarın git ilacı değiştir adını al şikayet et.. Fiş vermedide de.. Ben atarım mail yani cevap dönmezse bi daha at

kız vajinal tablet bide düşünsene yazık direk bebeğe gidiyor bebeğe bir şey olsa acaba onun umurunda olur mu ben yarın gideyim eczaneye ona göre hareket ederim artık yarın birde eczacı arkadaşım var onuda ararım bu konu hakkında

İşte onu diyorum ya Allah korusun sen baktın ya bakmayan
Belki tarih geçtiğinden haberi yok ama bari bak verirken dikkat et yazık günah..
Bencede sor arkadaşına ne yapılıyo.. Bide ne diycekler bakalım sana o da çok önemli bence rahat mı davrancaklar yoksa mahçup mu

benayım 2 eczane gezdik eczacılar bu ilaç zor bulunuyor bekleyin istedik birazdan gelir deyince biz beklemedik sonra 3. eczaneye gittiğimizde bulduk zaten üst kapağı falan yıpranmıştı toz kokuyordu ilaç bende hani ilaç zor bulunuyor dedikleri için hiç şüphelenmedim biraz önce dedim bi bakayım hiçte aklıma gelmez ha böyle şeyler anam bi baktım 8/2013 yazıyor çıldırdım

Kız neyden şüphelencen eczane bu yani onlarda ya farkında değiller ki anlattığın gibi bi ilacı fark etmemek mümkün değil yada bilerek verdiler..

Hiç iyi bişey değil biliyormusun.. Ve en öenmlisi olan bi olayda doğru dürüst şaşırmıyorum

Beni aile mahkemesine versinlerde azıcık karı koca kavgası izleyim istiyorum

Size de anlatırım o zaman kız ama nerdeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…