Ağlayakta gözden mi olak???

Deli yaa saat 8 de diyo ben olsam var ya hayatta kalkmam sonrada yumurta kapıya dayanır sabahlarım kesin

kızzz ben sabahtan beri unutuyorum haa bizim bahçeden var kaç tane istiyorsun

kızzz ben sabahtan beri unutuyorum haa bizim bahçeden var kaç tane istiyorsun

İnebilirmisinkiii sosyalimm nolurr
bana bebiş çizz benle eşimi kız nolurr hem hamişsinn elinden çiz köküne kaz be sosyalimmm:s
benoşadaa tabi

yaa ben kendimi çizdim ektim meğer başkası adına yapacakkış
öle çıkıyo gerçektende

bende yapam sizeee

Bana yapabilirsin canım

Ben binanın 10. Katında gülü bulsam herkese yaparım

Hakkat sosyal yaa sen hem hamişsinde bi tane bebekte olur..

Ayy canımsın yaa iki tane bi kız bi erkek. Bi araba bide ev lütfenn evi büyük istiyorum

kız tabii yaparım aşk olsun bebeklerinizi çizdim zaten vallahi 1 kız 1 oğlan ama benayın istediği uzunmuş onun için bi a 4 almam lazım şaka şaka hemen çiziyorum sende bize yap bebek bi de özel istediğim araba

Aayy yeminle cansınız Allah razı olsun kızlarrr elimden sadece bu geliyo.. Galiba ben seneye balkona gül dikeyim bu dertten kurtulmuş oluruz

Yattım ben duamı hıdırellez duası olarak sizlerede yapıcam ancak elimden bu geliyo

Ben yapıyom şimdi sanaa
eşimide alıp bahçeye gidem ziraa çok tenhaa

Sosyalimm senin içinde çizicemm

çiz çiz canım bende eşimle gittim kız elimizde ışıldıkla mezar kazıcıları gibi

hadi sen uyu canım ben senin için, fundoş,yeliz, twin ve ezo için yaptım sende dua edersin

2 tane bebiş çizdim hepinize biri kız biri erkek, sadece benaya özel istek üzerine araba ve ev çizdim

Ben benoşa bide yol çizdimmm açıklayıcı olmayınce tayin lazdımmm :60
Aynen kızzz telefonla ısık verdi benimki benim eelde tırpan
Bu erada dönüp duş aldım bide çamura battım çünkü

hadi iyi gecelerrr b4l dualarrr

kuzum sen netten çok alışveriş yapıyorsun kitapları hangi siteden alıyorsun bildiğin uygun bi kitap sitesi var mı kuzu :26:

fundoşşş yelize fa.. den mesaj yazda gelsin işimiz düştü kığğızzzz

uygun kitap siteieri arıyorumda

Sosyalimm dr gerek yok diyosa sirf kafana takildi diye yaptirma cunku onun riskleri var sadece cok onemli acil durumlarda yaptirilmali kardesimin bebegin kalbinde bisey gorulmesine ragmen doktoru tavsiye etmedi icini ferah tut kiz dr gerek yok demis yaa

Sosyalim ben kitapyurdu ve hepsiburadadan aliyorum.yani ikisini kiyasliyorum bazen indirim oluyo hangisi uygunsa ordan.simdiye kadar baska yerden almadim

Fundamm sagoll canmm bakmissinn evett sana yazdiktan sonra arastirdim normal gozukuyo.Buarada dogru eşinin ileri hareketli duşuk cikmiş.
Sosyalimm gec oldu ama yettim kuzum kusura bakmaa

Yuhh bana yaa ben hıdrellezi nasıl unuturumm her sene gece bahcelerde gezerdim hirsizlar gibii

kız önemli değil geldin yaa yok canım zaten yaptırmayacağım suyu alınırsa riskler artıyormuş Allaha emanetiz hakkımıza hayırlısı dr sadece bütün olumsuzlukları söyledi o kadar

bugün baktım canım o sitelere fundoş söylemişti sağolsun ben seni bekledim başka bi site ismi söylersin belki diye yarın alayım o zaman

bu arada Hıdırellez ya fundoş hatırlattı sana 1 kız 1 oğlan bebek çizdim gülün köküne koydum

Canmmmmm tesekkur ederimmm ben de kucuk kardesimi uyandirdimm bizim evde var gul agaci kalksin yapsin diyee cocuk inanamadı soylediklerimee
Ay onu geri aliyomuyduk ertesi sabah yaa :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…