sen git uyu kuzum kığğızzz saat 11:30 olmuş yaaanam zaman ne çabuk geçmiş ben 9 falan sanıyorum hadi sen kalk bu saatten sonra ağıma kimse takılmaz bende uyurum birazdan malum saat 8 de mesaiye başlamam lazım
Kızlarrrr bu gece hıdrellezzzz
dileğinizi kağıda çizip gül ağacına ekme vaktii
benim evin etrafı kaynıyooo
ama geçen yıl yaptım olmadı
senin dileğini başkası yapmalıymışşş
kimde gül ağacı varrr
Deli yaa saat 8 de diyoben olsam var ya hayatta kalkmam sonrada yumurta kapıya dayanır sabahlarım kesin
kızzz ben sabahtan beri unutuyorum haa bizim bahçeden var kaç tane istiyorsun
sistem falan çöker belli mi olur ben 8 te kalkıp gireyim yinede
kız sana kaç tane çizeyim
Ayy canımsın yaa iki tane bi kız bi erkek. Bi araba bide ev lütfennevi büyük istiyorum
İnebilirmisinkiii sosyalimm nolurr
bana bebiş çizz benle eşimi kız nolurr hem hamişsinn elinden çiz köküne kaz be sosyalimmm:s
benoşadaa tabi
yaa ben kendimi çizdim ektim meğer başkası adına yapacakkış
öle çıkıyo gerçektende
bende yapam sizeee
İnebilirmisinkiii sosyalimm nolurr
bana bebiş çizz benle eşimi kız nolurr hem hamişsinn elinden çiz köküne kaz be sosyalimmm:s
benoşadaa tabi
yaa ben kendimi çizdim ektim meğer başkası adına yapacakkış
öle çıkıyo gerçektende
bende yapam sizeee
Ayy canımsın yaa iki tane bi kız bi erkek. Bi araba bide ev lütfennevi büyük istiyorum
Meselede orda be fundam gül ağacı yok ki bende anlarada çok yapardım((
Ben yapıyom şimdi sanaa
eşimide alıp bahçeye gidem ziraa çok tenhaa
Sosyalimm senin içinde çizicemm
Aayy yeminle cansınız Allah razı olsun kızlarrr elimden sadece bu geliyo.. Galiba ben seneye balkona gül dikeyim bu dertten kurtulmuş oluruz
Yattım ben duamı hıdırellez duası olarak sizlerede yapıcam ancak elimden bu geliyo
Ben benoşa bide yol çizdimmm açıklayıcı olmayınce tayin lazdımmm:60
Aynen kızzz telefonla ısık verdi benimki benim eelde tırpan
Bu erada dönüp duş aldım bide çamura battım çünkü
hadi iyi gecelerrr b4l dualarrr
bugün 2 li testimizin kan sonucunu aldık %90 normal %10 risk çıktı dr amniyosentez yaptırmak ister misin dedi bende gerek var mı dedim hayır dedi gerek yok ama bazı gebelerimiz istiyor dedi sonucun çıkabileceğinin en güzeli çıkmış dedi ama ne bileyim kafam karıştı biraz :44:
kuzum sen netten çok alışveriş yapıyorsun kitapları hangi siteden alıyorsun bildiğin uygun bi kitap sitesi var mı kuzu :26:
ileri hızlı 5
yavaş 50
yerinde hareketli 15
hareketsiz 30
56 milyon
normal 60
anormal 0
kızz bazı değerler ne kadar düşük bizimkinin baksanaa
ayy
bence seninki çook iyi canımmm
Sosyalimmm kötü düşünme bence olumsuz bir durum yok içini ferah tut lütfenn canımmm
kitap ben hepsiburada ve kitapkurdundan alıyom canım
benoşşy öpüyorum aciil çıkıyorum sanada yazcakt3m ama hızlı hızlı yazdımm canlı müzik dinlemeye gidiyomuşiz sözleşmiş eşim arkadaşlarıyla
fundoşşş yelize fa.. den mesaj yazda gelsin işimiz düştü kığğızzzz
uygun kitap siteieri arıyorumda
Sosyalimm dr gerek yok diyosa sirf kafana takildi diye yaptirma cunku onun riskleri var sadece cok onemli acil durumlarda yaptirilmali kardesimin bebegin kalbinde bisey gorulmesine ragmen doktoru tavsiye etmedi icini ferah tut kiz dr gerek yok demis yaa
Sosyalim ben kitapyurdu ve hepsiburadadan aliyorum.yani ikisini kiyasliyorum bazen indirim oluyo hangisi uygunsa ordan.simdiye kadar baska yerden almadim
Fundamm sagoll canmm bakmissinn evett sana yazdiktan sonra arastirdim normal gozukuyo.Buarada dogru eşinin ileri hareketli duşuk cikmiş.
Sosyalimm gec oldu ama yettim kuzum kusura bakmaa
Aşkk olsun bana cizmediniz miiii
kız önemli değil geldin yaayok canım zaten yaptırmayacağım suyu alınırsa riskler artıyormuş Allaha emanetiz hakkımıza hayırlısı dr sadece bütün olumsuzlukları söyledi o kadar
bugün baktım canım o sitelere fundoş söylemişti sağolsun ben seni bekledim başka bi site ismi söylersin belki diye yarın alayım o zaman
bu arada Hıdırellez ya fundoş hatırlattı sana 1 kız 1 oğlan bebek çizdim gülün köküne koydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?