Hiç iyi bişey değil biliyormusun.. Ve en öenmlisi olan bi olayda doğru dürüst şaşırmıyorum
Beni aile mahkemesine versinlerde azıcık karı koca kavgası izleyim istiyorum
Size de anlatırım o zaman kızama nerdeeee
ayy işin çok zor canım Allah yardım etsinsürekli insanlara karşı ön yargılı olacaksın güvenemeyeceksin belkide ömrün boyunca ama ileri boyuttaysa destek alabilirsin mesela belki verecekleri bi raporla başka birimlere geçebilirsin :26:
Yok canım ileri boyutta değil şükür.. Ama değiştirmek istiyorum müdür falan küstü ya artık çalışılmıyo. Tayin sonucunu bekliyoruz ay sonu inşAllaj açıklanır eğer olmazsa yer değişikliği için konuşcam başkanımla oda olur derse talep etcem bakalım hayırlısı.. Ömür benim olduğum yerde geçmez yani
hakkına hayırlısı canım nereleri istediniz
Bursa sadece canım
eşini tarafına değil mi canım :26:
Evet canım malesef orası olmak zorunda olduğu için tek yer tercih ediyoruz.. Bana kalsan direkt ankaraya giderimhayırlısı bakalım..
Sizler gene az biraz da olsa bu konuda şanslısınız aileler için git gel yok herkes için demiyorum tabiki
babam annem öldükten sonra babalığını göstermedi maalesef sadece 1 tane kız kardeşim var oda izmirde eşimin ailesi zaten ankarada git gel olmuyor evet canım ama eşimde ailesini çok özlüyor 2-3 saatlik mesafede olsa bizde git gel yapardık
biraz orada çalıştıktan sonra ankarayada gidebilirsin belki
Herkesin aile yapısını tam bilmediğim için özellikler herkes için söylemedim dedim.. Sizi çok iyi anlıyorum.. Gerçekten çok zor .. Siz ankaraya ancak uçakla gidersiniz ki oda malesef her zaman olmaz.. Bizim verdiğim yol paralarına araba alırdık kız
Canım kardeş gibisi yok helede kız kardeş ama benimkide malesef yurt dışında( canı sağ olsunda varsın uzak olsun
bende seni anlıyorum canım senin işinde zor gerçekten bi orada bi burada son söylediğin şeye kesinlikle katılıyorum canım sağ olsunlarda uzak olsunlar
Duygusal moda bağlamayada hazırım zatenbenim koca uyudu ben survivor izliyorum uyku dururken
Sen tabii rahatt ohh erken kalkma derdide yok
kız erken kalkmasam bitmez o kadar ne uyumasıbende izliyorm turabi ne hareketi yaptı acaba yine
Olsun biter merak etme..
Bende çok merak ettim elinde çubuk ikide kum torbası gördüm ama pek bişeye benzetemedim
Yiğitte nasıl ağladı. Ne çirkin oluyo orda ağlayan erkek
Anaaammm hiç yabancı değil banaiçerik farkı var ki eminim seninkide epey zor gözüküyo
Valla Allah sana da yardım etsin azda değilmiş kız
bende birşeye benzetemiyorum ağlayan erkeği
dosyalarımı gördün mü onların her 1 tanesinde 25 dosya var onlar girilecek sisteme oyyy ben yanmışımmm
hain müdür hepsini bana gönderdi iştesağol canım
ayy bugünde kimse gelmedi 2 mizin çenesi düştü daha çok benim düştü sanırım
Yiğitte çocukluğunda pek çirkinmiş
He yaa gördüm zor işin kız.. Bence başını git duvara vur diycem ama yazık değmez
Özlemişim ama kız bayadır konuşmuyorduk.. Ama ben sabah 6 ya saat kuruyom yatmam lazım ama senide bırakamıyom
Kızlarrrr bu gece hıdrellezzzz
dileğinizi kağıda çizip gül ağacına ekme vaktii
benim evin etrafı kaynıyooo
ama geçen yıl yaptım olmadı
senin dileğini başkası yapmalıymışşş
kimde gül ağacı varrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?