Ağlayakta gözden mi olak???

Fundaa artikk sana çarpcam bitane haaa birak şu hesap kitap işlerini yahuuuu
Kimseee karar veremez bunun zamanina sen de dusunme oylee olsunnda nezaman olursa olsunn kizz bi rahat birak kendini aaaaa
Onumizdeki ay aşilamani yaptirr vee Allahin izniyle insallahhh bu yaz hamiş gecireceksinnn insallahhhh

Twinden de bu yaz bekliyorum bunuu umutluyummm

Benle benoş daa yaz sonunaa cilasını yaparizzzzz
İnsallahhhhh

uppp yedim gene fırçamı :78:
tamam doğru sölüyonda napim kıızz içim kıpraştıı
cilasınımı sen duydunmu sabah ne dedim aşılama sayfasına yazmış bi hatun aşılamayla ikiz bide üstüne doğal yoldan tekiz e hamile üç minik yavru taşıyoo ne mucize değilmiii
kız benim sağ kasığım felaket ağrıyo yaaa

ayyy içim kıpır kıpır olduuuu inşallah canım tez vakitte hepimiz sağlıkla

Amin canım inşAllah

Ağzın bal damlıyo canım inşAllah kaymak cila sezonu kapatalım

herkesss muhabbetini etmiss kacmiss
benim net yoktu gelemedim aranizaaa
lizoss bebisinn iyiymis masallahh. simdiden soyluyorumm tosuncuk bi oglusun olacakkk ve de cok saglikliiii
yazin burada bebis patlamasi yasanacak yine, herkes arka arkaya hayirli haberlerini verecek insallahh
benos,fundosss ortak bi noktada bulusunn bizim yakaya gelinnn,ben sizi gezdiririmmm. hatta direk vapurla kadikoye gelirsinizzzz
yeloo sen istanbula gelde topla biziii gelirken ankaradan lizoyu,balikesirden tiwoyu,malatyadanda sosyosu alirsinnn. twoss balikesirdi dimii tam hatirlayamadimm

Amin canım inşAllah

Ağzın bal damlıyo canım inşAllah kaymak cila sezonu kapatalım

Bende anne olmak istiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aaa dikkat etmemişim fundaaa..yuhh o nasil oluyo yaa peki nasil anlamis ki ikizin aşilamayla tekizin normal oldugunuu cok ilgincc

Benosumm insallahhh o guzel gunleri de gorucez hep beraberr

Pamukprenses Allah sana bizee her isteyene nasip etsinn hepimiz cok istiyoruz

Aysemmm
Kizz bunlarr totolarini kaldirip gelseler yaa sizin tarafaa hakkatenn
Ben istanbula unideyken bikackez geldimm her seferinde bi pandik yedimm gelmem artikk
Twin balikesirde mi kizz..allah allah oyle olsaa benim dikkatimden kacmazdi sankii cok sevdigim ve cok ozledigim biyer oldugu icinn kesin biseyler sorardim ona neler degismis falann :26:

İnşAllah ayşecim oda olur ve inşAllah hep birlikte bi gün olur ama bu zor

Twin ne balıkesiri uydurma ayşe
Doğuda oda bende sanki erzurum gibi hayırlıyorum yelize yakın bi yer

pandikk mii istanbulda her an hersey olabilirrr. biz seni aramizda gezdiririz yelomm
yaa balikesir diye hatirliyorumm neyse gelince aydinlatir bizii:) sen balikesirde okumustun dimii?

ya evet az once yazmaya unuttum. nasil anlamislarr ucuncu bebegin dogal yolla olduguu:26:

İnşAllah ayşecim oda olur ve inşAllah hep birlikte bi gün olur ama bu zor

Twin ne balıkesiri uydurma ayşe
Doğuda oda bende sanki erzurum gibi hayırlıyorum yelize yakın bi yer

ahahaha yok kiz ne dogusuu,batida bi yerlerdee. erzurumda baska biri vardii hatta erzülum diyorduu. kimdi o arkadasimizz

Kombici geldi vıltajdan bozulmuş yancak duruma geliyomuş ama yanmamış 350 liraymış yansaymış garantiyede 1 ay kalmış ucuz atlattık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…