içimden bi ses bu yaz hamişsin diyoooo
kızlarr öperim hepinizi ben çıkıom yarın tatiiiiilll yihuuu
İnşAllah fundoş kız nisan mayısta da doğum ohhh mis gibi sıpa yaza büyümüş olur
Lizimm görüşürüz canım
yelo kız ben şimdi biyerlerimi yırtıyom ya hamile kalim diyeee tamda yazın 3 aylık zamana gelse düşünsene bulantı filan ağır çekiriyomuşum
evden çıkamam kızzz
aboooaslında şöle 3 ay tatil modunda gezsem sonra aşılama yaptırsam ya :44:
Fundaa artikk sana çarpcam bitane haaabirak şu hesap kitap işlerini yahuuuu
Kimseee karar veremez bunun zamanina sen de dusunme oylee olsunnda nezaman olursa olsunn kizz bi rahat birak kendini aaaaa
Onumizdeki ay aşilamani yaptirr vee Allahin izniyle insallahhh bu yaz hamiş gecireceksinnn insallahhhh
Twinden de bu yaz bekliyorum bunuu umutluyummm
Benle benoş daa yaz sonunaa cilasını yaparizzzzz
İnsallahhhhh
ayyy içim kıpır kıpır olduuuuinşallah canım tez vakitte hepimiz sağlıkla
Fundaa artikk sana çarpcam bitane haaabirak şu hesap kitap işlerini yahuuuu
Kimseee karar veremez bunun zamanina sen de dusunme oylee olsunnda nezaman olursa olsunn kizz bi rahat birak kendini aaaaa
Onumizdeki ay aşilamani yaptirr vee Allahin izniyle insallahhh bu yaz hamiş gecireceksinnn insallahhhh
Twinden de bu yaz bekliyorum bunuu umutluyummm
Benle benoş daa yaz sonunaa cilasını yaparizzzzz
İnsallahhhhh
uppp yedim gene fırçamı :78:
tamam doğru sölüyonda napim kıızz içim kıpraştıı
cilasınımısen duydunmu sabah ne dedim aşılama sayfasına yazmış bi hatun aşılamayla ikiz bide üstüne doğal yoldan tekiz e hamile üç minik yavru taşıyoo ne mucize değilmiii
kız benim sağ kasığım felaket ağrıyo yaaa
Amin canım inşAllah
Ağzın bal damlıyo canım inşAllah kaymak cila sezonu kapatalım
Bende anne olmak istiyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
herkesss muhabbetini etmiss kacmiss
benim net yoktu gelemedim aranizaaa
lizoss bebisinn iyiymis masallahh. simdiden soyluyorumm tosuncuk bi oglusun olacakkkve de cok saglikliiii
yazin burada bebis patlamasi yasanacak yine, herkes arka arkaya hayirli haberlerini verecek insallahh
benos,fundosss ortak bi noktada bulusunn bizim yakaya gelinnn,ben sizi gezdiririmmm. hatta direk vapurla kadikoye gelirsinizzzz
yeloo sen istanbula gelde topla biziiigelirken ankaradan lizoyu,balikesirden tiwoyu,malatyadanda sosyosu alirsinnn. twoss balikesirdi dimii tam hatirlayamadimm
Aaa dikkat etmemişim fundaaa..yuhh o nasil oluyo yaa peki nasil anlamis ki ikizin aşilamayla tekizin normal oldugunuu cok ilgincc
Benosumm insallahhh o guzel gunleri de gorucez hep beraberr
Pamukprenses Allah sana bizee her isteyene nasip etsinn hepimiz cok istiyoruz
Aysemmm
Kizz bunlarr totolarini kaldirip gelseler yaa sizin tarafaa hakkatenn
Ben istanbula unideyken bikackez geldimm her seferinde bi pandik yedimm gelmem artikk
Twin balikesirde mi kizz..allah allah oyle olsaa benim dikkatimden kacmazdi sankii cok sevdigim ve cok ozledigim biyer oldugu icinn kesin biseyler sorardim ona neler degismis falann :26:
İnşAllah ayşecim oda olur ve inşAllah hep birlikte bi gün olur ama bu zor
Twin ne balıkesiri uydurma ayşe
Doğuda oda bende sanki erzurum gibi hayırlıyorum yelize yakın bi yer
ahahahayok kiz ne dogusuu,batida bi yerlerdee. erzurumda baska biri vardii hatta erzülum diyorduu. kimdi o arkadasimizz
Kombici geldi vıltajdan bozulmuş yancak duruma geliyomuş ama yanmamış 350 liraymış yansaymışgarantiyede 1 ay kalmış ucuz atlattık
hadii yaaa iyi bariii ucuz atlattiniz.
twin kutahyada miydi yoksa kizzbak simdi merak ettimm
Buldumdiyarbakır
Bak yaa halaa batı diyo
Bide uşaklı biri vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?