Ağlayakta gözden mi olak???

kız cadı sordun naptın diye anlattım okumadın bileee al sanaaa :99:

biliyom anam biliyomm ama yanii ptesi çalışmamak 3 koca gün tatil offf diyorummm
ayşem adalara yakın zaten giderken uğrayakkk

kız cadı sordun naptın diye anlattım okumadın bileee al sanaaa :99:

okuyom ben yaa iş geliyo bırakıp gidiyorum mecbur hiiiç kaçırırmıyım kız biliyon ne kadaaar merakla beklediğimiii. yaramaza bak hele saçlarını yolarım senin

okuyom ben yaa iş geliyo bırakıp gidiyorum mecbur hiiiç kaçırırmıyım kız biliyon ne kadaaar merakla beklediğimiii. yaramaza bak hele saçlarını yolarım senin

zaten yolunmuş gibi bide sen yolarsan nolurum acaba
off akşam olsada gitsek haribden yaa ama benim yarına işim çıkabilirrr hayırrr olamazz
yaaa sz pteside gelmiceniz demiiii :84:

vay beee 12 kişiyizzz ama kaçak girenler varrr ulen bigün sizi bırakıp gidecem görürsünüz sizzzz

zaten yolunmuş gibi bide sen yolarsan nolurum acaba
off akşam olsada gitsek haribden yaa ama benim yarına işim çıkabilirrr hayırrr olamazz
yaaa sz pteside gelmiceniz demiiii :84:

niye kız kıvırcık diye mi bence gayet hoş saçların var
hayırdır ne işi sen cumartesileri yarım gün çalışıyodun dimi?
ptesi gelmicez ama yalnızım napcam ki bende temizlik yaparım anama giderim kocam gece çalışıyo sabah ben çıkıyorum o geliyo akşam ben eve gidiyorum o çıkıyo. bu hafta ikimizde izin alıp tatil yapcaktık izinleri kesildi
funda kızz gel işten çıkalım 2 hafta sonra bu yaz çekilmez çalışarak

kız ilk günler sabah olmasın diyodum kabusa uyanıyodum sankiii şimdiyse çok memnunum yaa saçlarımdan çok kullanışlı valla
canımm gelmiyom ya artık ama iş olursa gelcem diye konuştuk ve aksi gibi bu ara durgun işler yarına coştu
keşke uyaydı izinleriniz beraber ne güzel tatil yapardınız

kızzz ben zatennn çıkmaya jhazır yterkli

maddiyat çok önemli değilse çık valla benim için öyle olsa 1 dakika düşünmücem yıllık izinle başlayıp 32 de ayrılcam bugünden.
stres olmaz dert tasa olmaz evimizde ohh miss otururuz. o zaman 2 haftaya senden iyi haberler bekliyorum sen bi cesaret çık da bana da ver o cesareti

yok canım yaaa çok şükür ama evde bazen çok sıkıcı oluyor şimdi böyle diyorumda ozamanda ne derim nasıl hissederim bilemiyorum hamile olursam öyle düşünmem tabide
kızzz önce iyi haberi batta verimm sonra

hadi bakalım öyle olsun
sooon 1 saat yokmu sabahki gibi güzel şarkılar zaman geçircek

Benosumm istee ne var ne yok alip gidin kizz ayse de bi cay koyuverir artikk yada ona yakin biyerlerde hava guzelken disarda bulusunn ohhh
Lizimm valla sana masallahh allah nazardan korusunn son haftalara kadar ayrilmiyon iştenn
Ayrica size benden soylemesii evde oturmak da calismamak da hicc oyle rahat degill insan strese giriyo hele calismaya tempoya alistiysann cok zor gelio.bebek olunca zaten evden pek cikamicazz oyuzden oncesinde işse iş gezmeyse gezme degerlendirin vallaa
Fındaa sen heleee cok zorlanirsin diim sanaa

hadi bakalım öyle olsun
sooon 1 saat yokmu sabahki gibi güzel şarkılar zaman geçircek

oooo doluu http://www.youtube.com/watch?v=e9LO0LWGvX4 bunuda çok severim sözlerrrrr ahhh

ayy haklısın kızz ben salı evdeydim yaaa ozamanda bi bunalım oldum yani bölemi olcak dedim alışırmıyım
kesinlikle haklısın ama
lizoya maşallah tabi benim görümcede onla bir kaldı hamile evde hatun birde bi söyleniyo kocası işe yardım etmiymuş filan evde bi nazlı
parmağında oynatıyo adamı
eşin çok şanslı lizommm senden yana

yelo kız ben şimdi biyerlerimi yırtıyom ya hamile kalim diyeee tamda yazın 3 aylık zamana gelse düşünsene bulantı filan ağır çekiriyomuşum
evden çıkamam kızzz
abooo aslında şöle 3 ay tatil modunda gezsem sonra aşılama yaptırsam ya :44:

ewet haklısın evde oturmak da bi müddet sonra sıkabilir, ama gerçekten zorlanıyorum buranın bi merdiveni var sanarsın 10 katlı. tarihi bina diye asansör yapamıyolar çıktıktan sonra 1 saat çarpıntım oluyo bence en çok sen zorlanırsın
eşime sorsan bazen ağzının içinde bi doğursaydın da kurtulsaydım diyo sonra ben surat asınca şaka beee şakaa gel buraya diyoo ama oda sabrının sonlarında farkındayım

kızz siz hamiş olunca sakın koyvermeyin kendinizi, ne kadar kötü olursanız olun sonuna kadar çıkın çıkın gezin. Nasıl yaşarsanız öyle hissedersiniz çünkü

yazık adamlara beeee
kız osmanbeyde bi binalar var mimari utanç
ilk 3 kat tarihi üzerinede normal betonarme yapmışlar dümdüz alttaki o tarihi doku oymalar filan o kadar hoş duruyoki üstte dümdüz çıkmış ve işyeri metal doğramaları iğrençç bırak bozmasınlarrr

Ben bu konuda size katılmıyorum kızlarr ev gibisi yok.. Beni bırakcan eve çekilcen kenara ama gel gör ki olmuyo

Lizimm en iyisini sen yapıyon zaten.. Hamileliğin kişiye zararı yoksa bebek açısından gez toz ye iç s.. Modunda gezicen ki sıpa şimdiden alışsın

zamanında mimar kemaleddin düşünmüş merdiven arasına kocamaaaan bi boşluk bırakmış 2 asansör rahat sığar. bence hiçbi görüntü kirliliği de oluşturmaz. ömrümü yedi bu merdivenler aahh ahh öyle deme fundoş sen gel bi hafta dayanamazsın
bu arada on numara begendim şarkıyı

demi kızz beni bi sen anladın bu arada ben sana öpücük attım tınlamadın

he kız aklıma ldi benoş sweviyo evi dedim sen aynı ablam gibisin oda bayılırrr ama kızcağız hep çalışıyo buna rağmen
ya zaten zamanla alışır insan şimdi yoğun tempo çalışıyoz diye zor gelir dedim bende severim yaa kendine eşine işine zamanın var bol bol ne güzel
sen zaten unut emekli olana kadar çalışacann lizoda

lizom maşallah sen hem çalışıyon hem geziyon boşver ev iş yapmıyonki sadece oğluşunlada gezersinnn ohh

ya içerde görüntü kirliliği olmaz doğru diyon yapılabilir bencede ama dış cephede iğrenççç
kız annemlerde 5. katta oturuyo mahvoluyorummm annemde dizleri ağrıyan kadın diyorum eziyet sana burda outmak ben bile nefes nefese kalıyommm
evet canımm güzel şarkı canlı dinlenmiştim geçen sene kuruçeşme arenada ahh ne etkilenmiştikk

demi kızz beni bi sen anladın bu arada ben sana öpücük attım tınlamadın
Ayy hassas bacımm ben telden giriyom ya hızlı okuycam diye görmüyorum ki affola

Heee bende ablan gibiyim evde olmayı çok istiyorum ama bak çalışıyorum eşime ek iş buluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…