Ağlayakta gözden mi olak???

Twinim iyiyim canm cok sukur.bilegimde biraz morluk var belim agriyor ama cok degill buna da sukur
Fundaa nee yarin calisabilir misinnn yarin gorusuruzzz
Ayy siir cok dokunakli gercekten cok seviyorum o adami yaa icindeki insanı hic susturmadı tanidigimdan berii helal olsun valla

Şükür kuzum ya Allah korumuş seni
Evet kuzum çok etkilendim bnde şiirden.

hahhh işte banada tamm tersi samimi gelmiyor
bir hemşerim var avukat o bahsetmiştideee mücadele arkadaşı
yaşantısı ile yaptıkları farklıı geliyo

akşam vakti temizliğe tutuşursa olur böleee çekecekkk benimde payım var temizlik deyip durdum kızı aşka getirdimmm
oyy çok uğraşıyom ben bunlaaa

o değilde halılar komşuya bıraktırcam ödeme burdan adam bu tarafta olcak 60 tl ödicem
görmeden ödemesemmii
ama zaten evdede olsam açıp bakamamkii tek tek

Herkese selammm kızlarrr

Lizimmm çok sevindim canım.. herkes demişti bende ben demiştim demek istemiyorum çok şükür bişeyciği yok sıpanın artık gönlünü ferah tut ve bu günlerin tadını çıkar..

Twinnn İstanbul güzeldir gel gez tabiki senin içinde güzel olur emin ol. bizde bu yıl tatile gidemiycek gibi duruyoruz.. biz bu gidişle bi b.. yapamayız. ha o geçsin ha bu sonç çıksın derken tatil programının içine ettik

Funda kız sen dün hafta sonu için adalara mı gitcez demiştin ?
Eğer ki pazar günü gidiyorsan bak orda karşılaşabiliriz hatta ayarlayıp aaa funnda diyerek ayak yapabiliriz

Sosyalim, Ayşem , Perim ve Yelizim size de kucak dolusu sevgiler

Kuzum hoşgeldin bizde öyle dedik en azından bi değişiklik olur bizde ha bu borç bitsin ha bu taksit bitsin diye diye kafayı dinlendirmedk geçen defa çok gezmistik eksik kalan yerleri tamamliycaz

he kızzzz ama yarın için düşünmüştüm pazar çok kalabalık olur diye bide yarın gidip gece kalma hayalim varr
ozamanda görüşebiliriz orda kalcaz yaa
yada galata ortaköy mısır da yapabiliriz kumpir özledim ordan bide t.kahvesi alcam mısırdan

şaşırmış gibi yapcaz haaa kız sen söledin yaaa ben böle gezerimmmm kii

yaa bu tatil niye bu kadar derttt benimde ailesi izmirde diye başlıyo stres beni sarmayaaa
plan yapamıyoruz hep oraya endekslii
ya diyorum dün geldiler gördün gidip bidaha yoramam kendimii tatili ayarlayalım eğer ayarlarsak bayramda gelirim yoksa gelmem dedim

Olsun be twin bunada şükür..

Kız biz yarın alışverişe çıkcaz demiştim ya eşime ayakkabı falan bakcaz beşiktaşa kadar gidermiyiz bilmiyorum..

Pazr yada oazartesi için iş yerinde arkadaşı ile konuşmuş eşim ordan esmiş adalar ona sebep
Neyse artık bakarsın hiç ummadığımız anda denk geliriz belli olmaz

Çok şükür kuzum ..
Adalar çok güzel gerçekten yaa ne gezmistik geçen sene

aaaaaaaaaaa doğru yaaa ptesi tatillll bak beğenmiyon işini bideee ben gelcemm aha yelize iyi malzemeee

Ayy fındaaa benim de canım istemedi bugun gitmedimm yarin daa gezicemm ayy sen caliscan mi yoksaa
Ee sen gaza getirdin herkesii temizlik icinn olan bana oldu

Benosumm hosgeldinn..Oo gezme planlarii adalar falann..yaa siz zaten neden bi haftasonu bulusmuyonuz anlamiom kii bakk bi haftasonuu ayseye gitsenize kizzz

Merhaba canımmm kocaman sevgiler de bizden sana

canlarım bugün çeneniz pek bi düşmüş
yelizim benoşum öpüyorum en tatlı yerinizden
fundoş sana yine bu kaldı
yaa hava ne güzel bişeyler söylemek istiyorum ama iç karartmakta istemiyorum
bi an önce akşam olsada gitsekkk

aaaaaaaaaaa doğru yaaa ptesi tatillll bak beğenmiyon işini bideee ben gelcemm aha yelize iyi malzemeee

Kız ben işimi beğenmiyom demedim ki ben çalıştığım yeri beğenmiyorum deli kız

Aman boşver gitme.. En iyisini yapıyorsun zaten..
Yaptık plan ama uygulama da ne olur bilmem
He yaa bak oda doğru ayşeme de gidilir ama yazık karnı burnunda onun

Merhaba canımmm kocaman sevgiler de bizden sana

Oyy severiz sıpanı inşAllah hele bi doğsunda

İnşallah canım hayırlısıyla sağlıkla hemencecik sizlere de nasip etsin inşallah Rabbim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…