çok anlamlıııama ben bu adamı hiçç sevmiyomm
Twinim iyiyim canm cok sukur.bilegimde biraz morluk var belim agriyor ama cok degill buna da sukur
Fundaa nee yarin calisabilir misinnnyarin gorusuruzzz
Ayy siir cok dokunakli gercektencok seviyorum o adami yaa icindeki insanı hic susturmadı tanidigimdan berii helal olsun valla
hahhh işte banada tamm tersi samimi gelmiyor
bir hemşerim var avukat o bahsetmiştideee mücadele arkadaşı
yaşantısı ile yaptıkları farklıı geliyo
Kuzum şiirleri güzel dimi
güzel kızzz hele bitane varyaa ona bayılıyorumm sana bakmak
Herkese selammm kızlarrr
Lizimmm çok sevindim canım.. herkes demişti bende ben demiştim demek istemiyorumçok şükür bişeyciği yok sıpanın artık gönlünü ferah tut ve bu günlerin tadını çıkar..
Twinnn İstanbul güzeldir gel gez tabiki senin içinde güzel olur emin ol. bizde bu yıl tatile gidemiycek gibi duruyoruz.. biz bu gidişle bi b.. yapamayız. ha o geçsin ha bu sonç çıksın derken tatil programının içine ettik
Funda kız sen dün hafta sonu için adalara mı gitcez demiştin ?
Eğer ki pazar günü gidiyorsan bak orda karşılaşabiliriz hatta ayarlayıp aaa funnda diyerek ayak yapabiliriz
Sosyalim, Ayşem , Perim ve Yelizim size de kucak dolusu sevgiler
Herkese selammm kızlarrr
Lizimmm çok sevindim canım.. herkes demişti bende ben demiştim demek istemiyorumçok şükür bişeyciği yok sıpanın artık gönlünü ferah tut ve bu günlerin tadını çıkar..
Twinnn İstanbul güzeldir gel gez tabiki senin içinde güzel olur emin ol. bizde bu yıl tatile gidemiycek gibi duruyoruz.. biz bu gidişle bi b.. yapamayız. ha o geçsin ha bu sonç çıksın derken tatil programının içine ettik
Eğer ki pazar günü gidiyorsan bak orda karşılaşabiliriz hatta ayarlayıp aaa funnda diyerek ayak yapabiliriz
Olsun be twin bunada şükür..
Kız biz yarın alışverişe çıkcaz demiştim ya eşime ayakkabı falan bakcaz beşiktaşa kadar gidermiyiz bilmiyorum..
Pazr yada oazartesi için iş yerinde arkadaşı ile konuşmuş eşim ordan esmiş adalar ona sebep
Neyse artık bakarsın hiç ummadığımız anda denk geliriz belli olmaz
Herkese selammm kızlarrr
aaaaaaaaaaa doğru yaaa ptesi tatillll bak beğenmiyon işini bideee ben gelcemm aha yelize iyi malzemeee
Ayy fındaaa benim de canım istemedi bugun gitmedimmyarin daa gezicemm ayy sen caliscan mi yoksaa
Ee sen gaza getirdin herkesii temizlik icinn olan bana oldu
Benosumm hosgeldinn..Oo gezme planlarii adalar falann..yaa siz zaten neden bi haftasonu bulusmuyonuz anlamiom kiibakk bi haftasonuu ayseye gitsenize kizzz
Merhaba canımmm kocaman sevgiler de bizden sana
Kız ben işimi beğenmiyom demedim ki ben çalıştığım yeri beğenmiyorum deli kız
Aman boşver gitme.. En iyisini yapıyorsun zaten..
Yaptık plan ama uygulama da ne olur bilmem
He yaa bak oda doğru ayşeme de gidilir ama yazık karnı burnunda onun
Oyy severiz sıpanı inşAllah hele bi doğsunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?