Coraplarini falan cikarma ayagindan adet olsan bayagi rahatliyorsun insallah bir an once olursun benayim 2 hafta sonra insallah biterse gidecegim bitmezse istifa ederim artikBende evdeyim evi pok götürüyo temizlemem lazım ama karnımda inceden ağrıyo galiba regl olcam inşAllah tabi olayımda kurtulayım artık..
Senin dosyalar ne zamana kadar son kız ? İş başı ne zaman ?
Yaaaa ben en son 2 yil once gittim denize bu gidisle 2 yil daha gidemeyecegimcanim cok tatile gitmek istiyor
Kiz zamanimiz yok ki 1 hafta zaten 4 gun dugun telasi 3 gunde pert yatarim ben artikDüğün izmirde yaa canımm tatile bağlasanızz yyaa
bebişe güneş lazımm gitt
Kız kabataş ve kartaldan öle ya akbil çiftmi basıyon ne ama bu çok gerçi sabah götürüyo bekliyo akşama kadar aynı ekibi alıyo tur gibi diğer iskelede izdiham var birde uzak ya ordan aman buda 8 saat ordasın ama çokk
off karın ağrısı deme nefret ediyorum planları altüst ediyo hayattan koparıyo resmen beni
inşallah olursunda hemen evdeyken rahat geçirirsin yaa
Kiz zamanimiz yok ki 1 hafta zaten 4 gun dugun telasi 3 gunde pert yatarim ben artikbi de islerimiz cok ya izin bile almakta zorluk cekebiliriz
Sorma yaa benimde evlendikten sonra ağrı çoğaldı. Banada eziyet.. Şimdiden bütün planlar bitti.. Allah'tan dün çıktık..
inşAllah olur iş yerinde düşünemiyorum bide sıkıntılı ya inanmazlarda şimdi izin alınca
Dün abiyelik taşlı tül kumaş sordum 75-80cm civarına 85 lira dedi sinir oldum kuzenin düğününe hiç bişi bulamadım(
Yaa ben bide kusmalı ağlamalı geçiriyom yaa bu yasmini bıraktımdan beri nasıl korkuyorum biyere gidicez yada tarihi belli bişey varsa ya fenalaşırsam diyorum(
Yarında evdesin ins olur bugürn kötü geçse yarın is yaparsın
Aman hazır al daha iyi ne pahalıı yaa
Avcılar yürüyüs yolu varyaa manrmara cad ordabi mağaza var bak abiye kaynıyor bi baaksana oraya doluu çesit
İnerken sağda asağıda kalıyor
Benosumm insallahh adetin gelirr hemencikk rahatlarsinnn
Ben de 4 gozle adetimi bekliyorum bakalim yine 27 gunde gelicek miii :26: iki uc gun kaldi galibeee
Deniz miii yuzmek miiiicok ozledim ben de rahat rahat denize girmeyi cokkk en son kardesimin dugununde girmistim amaa deniz sogumustu coktann..ahh ahh ofisten cikip havlu omzumda denize gidip,dönüp calismaya devam ettigim gunlerin kiymetini bilememişim
Oyle bi yayilmişimm kii canim hicbisey yapmak istemiyoo..ben de gardrobu topluycam bu kez de onu dusurmeyeyim ustume
Sizin yazınmı yoğun oluyoo
bayram var en kötü canım yaa
benayım bende elbise bulamadım kız sen istanbulda bulamıyorsan ben ne yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?