Ağlayakta gözden mi olak???

Bende evdeyim evi pok götürüyo temizlemem lazım ama karnımda inceden ağrıyo galiba regl olcam inşAllah tabi olayımda kurtulayım artık..

Senin dosyalar ne zamana kadar son kız ? İş başı ne zaman ?

Bende evdeyim evi pok götürüyo temizlemem lazım ama karnımda inceden ağrıyo galiba regl olcam inşAllah tabi olayımda kurtulayım artık..

Senin dosyalar ne zamana kadar son kız ? İş başı ne zaman ?
Coraplarini falan cikarma ayagindan adet olsan bayagi rahatliyorsun insallah bir an once olursun benayim 2 hafta sonra insallah biterse gidecegim bitmezse istifa ederim artik

Selamm bende evdeyimm yazlıklarıçıkarıyyozz
kız gittikk çok kalabalık ya biskilet süremedik trafiktenaraba yok adada ama faytonlar ne öe yaa

avcılardan açıldı dün bu arada ordanmı gidecektiniz kabataştanmıı yalnız sabah 9 15 gidiş akşam 17 15 dönüş 20 tl bilgin olsun 2 saaat denizde gidiyon

Selam canlarrrr
Dun aksam ben yazdiklarimi gondermemişim galiba baktim goremedim
Bazen telefon boyle seyler yapabiliyorr
Ben dun gece ressmen mide fesadı gecirdimm
Dun gun icinde neler yedigimi saysam benim insan olmadigimi dusunebilirsiniz aksam da evde ustune yediklerimle gece geberiodum kilo almaya basladim istahim da acildii oyle boyle degilll :26:
Ben de evdeyim bugunnn sabah benimki kendi kışlıklarini falan ayirmiş bazaya yerlestirmiss ama bana gore daha yazlik giyme zamani gelmedi

Kızz benimkideölee ne kolay ayıkladıdizdi yaa benim çok işim varteşfik etti beniii
kızz art3k yaz geldii bizim evin ayagısında havuz var meşhurdur aqua dolphin şuan tıklım tıklımm sesler müzikler araçlarr dolmuşş yüüzüyo millett

büyüyomuu oleyyyy

Yaaaa ben en son 2 yil once gittim denize bu gidisle 2 yil daha gidemeyecegim canim cok tatile gitmek istiyor

Sosyalim patiksiz gezmiyo ne gelen var ne giden ama ağrı artmaya başladı gerçekten rahatlıycam

Kız et istifa otur evinde mis gibi
Yalnız bende ev kuşu yapıcam burdaki herkesi.. En beğendiğim ayşe valla ne güzel ye iç gez modunda

Yelizim sonun iyi değil haberin olsun

Funda kötü olmuş o zaman bisiklette süremezsek ne işimiz var.. Zaten yattı bizim plan kötüyüm çok yatıyom öle..
Avcılardan olması güzel olmuş yakında hem.. 20 de çokmuş aslında bu kadar değildi diye hatırlıyrum geçen senede gittik ama yüksek gelmemişti fiyatı akbil sonuçta..

Kız kabataş ve kartaldan öle ya akbil çiftmi basıyon ne ama bu çok gerçi sabah götürüyo bekliyo akşama kadar aynı ekibi alıyo tur gibi diğer iskelede izdiham var birde uzak ya ordan aman buda 8 saat ordasın ama çokk
off karın ağrısı deme nefret ediyorum planları altüst ediyo hayattan koparıyo resmen beni
inşallah olursunda hemen evdeyken rahat geçirirsin yaa

Sorma yaa benimde evlendikten sonra ağrı çoğaldı. Banada eziyet.. Şimdiden bütün planlar bitti.. Allah'tan dün çıktık..

inşAllah olur iş yerinde düşünemiyorum bide sıkıntılı ya inanmazlarda şimdi izin alınca

Dün abiyelik taşlı tül kumaş sordum 75-80cm civarına 85 lira dedi sinir oldum kuzenin düğününe hiç bişi bulamadım (

Yaa ben bide kusmalı ağlamalı geçiriyom yaa bu yasmini bıraktımdan beri nasıl korkuyorum biyere gidicez yada tarihi belli bişey varsa ya fenalaşırsam diyorum (
Yarında evdesin ins olur bugürn kötü geçse yarın is yaparsın
Aman hazır al daha iyi ne pahalıı yaa
Avcılar yürüyüs yolu varyaa manrmara cad ordabi mağaza var bak abiye kaynıyor bi baaksana oraya doluu çesit
İnerken sağda asağıda kalıyor

Benosumm insallahh adetin gelirr hemencikk rahatlarsinnn
Ben de 4 gozle adetimi bekliyorum bakalim yine 27 gunde gelicek miii :26: iki uc gun kaldi galibeee
Deniz miii yuzmek miiii cok ozledim ben de rahat rahat denize girmeyi cokkk en son kardesimin dugununde girmistim amaa deniz sogumustu coktann..ahh ahh ofisten cikip havlu omzumda denize gidip,dönüp calismaya devam ettigim gunlerin kiymetini bilememişim
Oyle bi yayilmişimm kii canim hicbisey yapmak istemiyoo..ben de gardrobu topluycam bu kez de onu dusurmeyeyim ustume

Seninki daha fenaa bn o kadar değilim.. Bulantı oluyo ama ağrı kesici ile hepsi bitiyo..

Kız hazır alayım dedim zaten bulamadım.. Sonra nişan elbiseme iki oynama yapayım dedim dünya para onun yerine yenisini alırım yani

Sorma yaa bende hiç adet beklediğimi bilmem

Kız senin özlemen normal anam baksana kadın iş yerinde denize gidip geliyo bide bikinili çalışıyo ahh ahh hiç öle bi işim olmadı olmayacakta

oda düşerse canım işte o zaman helvanı yeriz galiba (Allah korusun tabii)

Ayyy yeliz süpermiş işin beee hepöle olur yaa kıymetini anlamak için bilememişsin seni eksi dereceli yere gönderdii

Anam dolap toplama enzor işmiş anladım bunu bide yorucuu bisürü giyilmemiş kostüm çıktı yine napacam yaa
aradda bahçede mola veriyom çok hoşş keşke yarın iş olmasaydı ya

benayım bende elbise bulamadım kız sen istanbulda bulamıyorsan ben ne yapayım

Canım olanı çok pahalı benim abiyeye oara vermek zoruma gidiyo
Bi gece için çok saçma geliyo..

Ya çok kısa boy uzun olunca olmuyo.. Yada şekli güzel değil. Günlükde olabilecek tarz bulmak zaten başlı başına zor ben normalde pek bulamam günlük kıyafet ben ondan bulamıyorum (

Zaten gitmeyede gönlüm yok ya ondan olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…