Ağlayakta gözden mi olak???

etin çabuk pişmesi için içine sirke koyun diyorlar deneyen oldu mu aranızda kızlar :26:

Sosyalimm hic duymadim valla sirke işini :26:

Sagol kuzum iyi bari bi silip gecerimm

Sosyalim bakalım ne kıyafetle çıkıcam bende merak ediyorum..
Sirke işini bende duymadım canım..

Yeliz kız orası bizi aşar anam ben helal olsun diyorum o kızlara cesaret işi.. Ben bile öle tiplere bakıyosam erkekler niye bakıyo demesinler

Bende aldım alalı hiç silmedim koltukları

Ne yemeği yapcaksınız anam hamişler var gerçi canları çekmesin sonra.. Gerçi sosyalinki belli et
Bende şimdi girdim mutfağa

Bende öle düşandümm evde kocalarına ve kendi ortamlarında bin
laare şahit oldum annemin komşularındannnn

aspirinle sil yelizimm ucuzluk marketlerinde olan var çok iyii

şehriyeli bulgur pilavı et kavurma birde cacık var canım menüde etide benimki yapıyor bakalım nasıl yapacak benim pek umudum yok

şehriyeli bulgur pilavı et kavurma birde cacık var canım menüde etide benimki yapıyor bakalım nasıl yapacak benim pek umudum yok

Yaaaa yemek yapmak istemiyorummmm öffffff :26:

yapmazsan ne yiyeceksin aç kalınmıyor ki yelizim

yok kız biz burada hep yaparız tv de görmedim

Afiyet olsun canım.. Bende çok nadirdir yapmışlığım var ama bugün tv de izleyince yapasım geldi de ondan

Tabii dün tıka basa yerse. Yeliz bugün yapmak istemezsin

Kizzzz ben dünn mahvoldumm hayatimda hic boyle olmamistimm gece bi saydim yediklerimii dee anamm dedimm mide nasil kaldirdi bunuu
Ayy bayezid isyan ediyo ya kizz bu haftaa anemm selim de yusuf yusuf

Kizzzz ben dünn mahvoldumm hayatimda hic boyle olmamistimm gece bi saydim yediklerimii dee anamm dedimm mide nasil kaldirdi bunuu
Ayy bayezid isyan ediyo ya kizz bu haftaa anemm selim de yusuf yusuf

Çöplük çünkü

Ben izlemiyorum ya o diziyi hiç anlamıyorum sizi

Topuklarımın üstüne basamıyorumm çok yorgunum bu benim adamınbahçe aşkından bıktımmm üşenmedi yapı markete gitti bisürü masraf yapmış yineyaa
evişi bitti bide orası off

bende sigara böreği sardım kısırla yedik bahçede

şimdide keyfi yapıyomm

Kız iyi güzelde o keyif ne öle kınıyorum seni

Yeaaa yımırta kirarimmm

geçen gece 2 tane yiyince yumurta lafını bir daha duymak istemiyorum

Afiyet olsun canım.. Bende çok nadirdir yapmışlığım var ama bugün tv de izleyince yapasım geldi de ondan

Tabii dün tıka basa yerse. Yeliz bugün yapmak istemezsin

afiyet olsun zaten en kolay yemek bence pilav bulgur pilavı birde çok yararlıymış

anammm hangi ara yaptın kız kısırı ben hiç yapmam üşenirim yeşillik falan doğra

Evet hamilelikte özellikle bol bol yemek lazımmış canım..

Kız kısıra Bayılırım ben.. Yapması biraz zahmetli ama olsun ben canım isterse yaparım.. Hatta bazı akşamlar akşam yemeği niyetine yaparım
Bende mercimek köfteyi pek sevmem

2 sinide çok severim teyzem sağolsun güzel yapar ama ben bu ara soğandan acaip midem bulandığı için yiyemiyorum

2 sinide çok severim teyzem sağolsun güzel yapar ama ben bu ara soğandan acaip midem bulandığı için yiyemiyorum

Doğrudur canım o hassasiyet çok köttü.. Bende yumurtadan tiksindim (
Oysa her hafta cumartesi pazar kahvaltımın eksik olmayan üyesiydi 2 ay olacak ağzıma süremedim

Doğrudur canım o hassasiyet çok köttü.. Bende yumurtadan tiksindim (
Oysa her hafta cumartesi pazar kahvaltımın eksik olmayan üyesiydi 2 ay olacak ağzıma süremedim

inşallah yakında yine bazı şeylerden tiksinirsin 2 adet dönemi verdik sana biliyorsun

inşallah yakında yine bazı şeylerden tiksinirsin 2 adet dönemi verdik sana biliyorsun

Kız tamam ama bak bugün bildiğin ağrı çektim gelen giden yok sağ kasık ağrıyo bide.. Okuduklarım arasında iç açısicı şeyler varsada yok olanda vardır tukanıklık gibi Allah korusun olsamda rahatlasam..

40 gün sürüyo zaten baksana.. iki ay 80 eder bide 10 günde regl saysam 90 gün ediyo ki oda 3 ay

Benim 2 adet dönemi toplam 3 ay oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…