etin çabuk pişmesi için içine sirke koyun diyorlar deneyen oldu mu aranızda kızlar :26:
Özellikle açık renk bir kumaş tercih ettiyseniz, sürekli kullanım sırasında üzerine polar bir koltuk şalı ya da koltuk örtüsü sermek faydalı olacaktır. Koltuk örtünüzü kirlilik derecesine göre hafta da ya da 2 haftada bir yıkayarak, temizliğini yaparsınız.
Bu kumaş modellerinde temizlikte kimyasal temizlik malzemelerinden kaçınmanızı tavsiye ediyoruz. Zaten özelliği olan silinebilme fonksiyonalitesini kazandıran mikro kapsüller böyle bir temizlik durumunda deforme olacaktır ve o yetisini yitirecektir. Bu anlamda ciddi kirlenme olmadıkça, saf su ve temiz bir bezle silme işlemini yapmanız tavsiyemizdir.
Tay tüyü temizliğinde sabunlu su en zararsız ve en güvenli silme yöntemidir. Tay tüyü kumaşı aldığınız yer, farklı bir öneri vermediği sürece, ılık sabunlu bir suya bezinizi daldırıp, çok çok iyi sıktıktan sonra, fazla zorlamadan kanepelerinizi silin. Ardından nemli bir bez yardımı ile durulayın.
Leke büyükse ve soft kumaş keten tarzında açık renklerde bir kumaşsa ozaman arap sabunu dökülmüş suyu köpürtün ve temizliği o şekilde yapın. Ancak dikkat edin asla bol sulu bir bezle kumaş sırılsıklam olacak şekilde temizlik yapmayın!..
bunu buldum canım senin için umarım işine yarar
Sosyalim bakalım ne kıyafetle çıkıcam bende merak ediyorum..
Sirke işini bende duymadım canım..
Yeliz kız orası bizi aşar anam ben helal olsun diyorum o kızlara cesaret işi.. Ben bile öle tiplere bakıyosam erkekler niye bakıyo demesinler
Bende aldım alalı hiç silmedim koltukları
Ne yemeği yapcaksınız anam hamişler var gerçi canları çekmesin sonra.. Gerçi sosyalinki belli et
Bende şimdi girdim mutfağa
Bende öle düşandümm evde kocalarına ve kendi ortamlarında bin
laare şahit oldum annemin komşularındannnn
aspirinle sil yelizimm ucuzluk marketlerinde olan var çok iyii
Sosyalim bakalım ne kıyafetle çıkıcam bende merak ediyorum..
Sirke işini bende duymadım canım..
Yeliz kız orası bizi aşar anam ben helal olsun diyorum o kızlara cesaret işi.. Ben bile öle tiplere bakıyosam erkekler niye bakıyo demesinler
Bende aldım alalı hiç silmedim koltukları
Ne yemeği yapcaksınız anam hamişler var gerçi canları çekmesin sonra.. Gerçi sosyalinki belli et
Bende şimdi girdim mutfağa
şehriyeli bulgur pilavı et kavurma birde cacık var canım menüde etide benimki yapıyor bakalım nasıl yapacak benim pek umudum yok
şehriyeli bulgur pilavı et kavurma birde cacık var canım menüde etide benimki yapıyor bakalım nasıl yapacak benim pek umudum yok
Yaaaa yemek yapmak istemiyorummmm öffffff:26:
Süpermiş.. Kız şehriyeli bulgur pilevını tv de mi izledin bende ondan yapıyom
yapmazsan ne yiyeceksin aç kalınmıyor ki yelizim
yok kız biz burada hep yaparız tv de görmedim
yapmazsan ne yiyeceksin aç kalınmıyor ki yelizim
yok kız biz burada hep yaparız tv de görmedim
Kizzzz ben dünn mahvoldumm hayatimda hic boyle olmamistimm gece bi saydim yediklerimii dee anamm dedimm mide nasil kaldirdi bunuu
Ayy bayezid isyan ediyo ya kizz bu haftaa anemm selim de yusuf yusuf
Topuklarımın üstüne basamıyorumm çok yorgunum bu benim adamınbahçe aşkından bıktımmm üşenmedi yapı markete gitti bisürü masraf yapmış yineyaa
evişi bitti bide orası off
bende sigara böreği sardım kısırla yedik bahçede
şimdidekeyfi yapıyomm
Yeaaa yımırta kirarimmm
Afiyet olsun canım.. Bende çok nadirdir yapmışlığım var ama bugün tv de izleyince yapasım geldi de ondan
Tabii dün tıka basa yerse. Yeliz bugün yapmak istemezsin
Topuklarımın üstüne basamıyorumm çok yorgunum bu benim adamınbahçe aşkından bıktımmm üşenmedi yapı markete gitti bisürü masraf yapmış yineyaa
evişi bitti bide orası off
bende sigara böreği sardım kısırla yedik bahçede
şimdidekeyfi yapıyomm
geçen gece 2 tane yiyince yumurta lafını bir daha duymak istemiyorum
afiyet olsun zaten en kolay yemek bence pilav bulgur pilavı birde çok yararlıymış
anammm hangi ara yaptın kız kısırı ben hiç yapmam üşenirim yeşillik falan doğra
Evet hamilelikte özellikle bol bol yemek lazımmış canım..
Kız kısıra Bayılırım ben.. Yapması biraz zahmetli ama olsun ben canım isterse yaparım.. Hatta bazı akşamlar akşam yemeği niyetine yaparım
Bende mercimek köfteyi pek sevmem
2 sinide çok severim teyzem sağolsun güzel yapar ama ben bu ara soğandan acaip midem bulandığı için yiyemiyorum
Doğrudur canım o hassasiyet çok köttü.. Bende yumurtadan tiksindim(
Oysa her hafta cumartesi pazar kahvaltımın eksik olmayan üyesiydi 2 ay olacak ağzıma süremedim
inşallah yakında yine bazı şeylerden tiksinirsin2 adet dönemi verdik sana biliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?