Ağlayakta gözden mi olak???

Ben o işi geçen hafta yaptım ve bende giymediklerimi ayırdım bi çöp poşeti doldu.. Verilcek yer olsa vericem valla.

Senin işin kötü yanıda o zaten.. Keşke olmasa.. Ne zor gelir şimdi sana

ben daha yazlıkları çıkarmadım
yaa şu kıyafet işi nasıl olacak off valla çıldıracağım haaa

Hakkat çıldırmak elde değil.. Sen niye diktiryosun kardeş sonuçta senin ki daha önemli

önemlide yok ki be benayım dün katolagdan baktım dedim ki bunu getirebilir misiniz kadın dedi ki ben bunu getirtsem ve siz almasanız elimde kalır bu kıyafet dedi bende neden dedim açık biraz kimse bunu almak istemez dedi kıyafette üstü kalın askılı siyah tülden altı bildiğin şifondan diz kapağına kadar siyah elbise

Kaşla goz arasi eve supurge attim mutfagimi topladim sildim bide camsille ortaligi soyle bi siler gibi yaptim
Benim dolap agzina kadar hic dokunmadigim kiyafet dolu.sadece uc tarafta yazik iki kot iki bluz var hep onlari giyiyomm cogu da evlendigim zaman alinmiş burda bohca adeti varya herkes ayakkabi kiyafet ic camasiri getiriyo hepsi de pok gibi giyilcek seyler degill ben de vercem birine valla burda verilcek cok yer var aslinda

Fundammm evet kiymetini sonra anliyo insann
Ben bi yuzup gelicem derdimm ofisten 100 m sahill bi yuzup yarim saat guneslenir kurur geri gelirdim

Kizzz ust kattaki deli geldii halısı benim balkona duşmuş ay cok sasirdim cok tatli bi kadın citi piti minicik biseyy ve cok genc
Ayy ufacik haliyi bile kaldiramadi yardim ettim bu adam bu kadini mi dovuyo simdii inanamadım yaa
Bide yanii gunde 3 kez ev supuren gece bile temizlik yapacak bi tip yok kadinda cocuk gibii hususi sordum ust dairede oturuyosun dimi himm esinle tanismistik vergi dairesinde falan diyee emin olmak icinn evet o adamin karisi yanii ayy şok oldum yaa ve cok uzuldum kadinaa ben uyuz cazgir biri diye hayal etmistimm ne tatli kizz

Sosyalimm cok açikmiş hakkatenn
Yalniz varyaa burda belli markalarin sattigi yerlerde ben kiyafet bulamiyorum cunku gercekten cok açik yani burasi agri ve magazada satilan kiyafetler cogunlukla ya sırti tamamen transparan ya ön kısmı
Ben Kotonun bluzlarindan cok alirdim burdaki kotonda şoyle agrida giyilecek onu arkasi dekolteli olmayan bluz bulamiyorum

canım kimin ne olduğunu bilemezsin yine saflığa bağlama bence

gerçekten mi çok açık burada çok kapalı kız hele bi görsen varya inanamazsın kadın gösterdiğim elbiseye açık dedi ya ben sözün bittiği yerde kaldım yani

Oda saçmaymış.. Tamam belki az biraz açık ama alan mutlaka olur hem sen belkide alacaktın.. Allah yardımcın olsun valla zormuş.
Ben çok önemsemiyorum.. Ne olsa giyerim kına sonuçta düğünü yok nikah..
Eğlence yapacak ona gideceğim bile şüpheli eşim gelmiyo düğüne sınavı var (

Aferin kız..bende yatıyom öle.. Ağrıda kalmadı gelende yok

Kız çok açık bende giymiyorum rahat oalmıyorum.. Ben totomu örten şeyler giymeyi seviyorum.. Düğünlükte hep uzun olmalı.. Kısa olacaksada dizden baya yukarda olmalı ki giydiğine deysin

Yazık kadına. Kendi güzelmiş demek ama bahtı kendi gibi değil o adamı asacaksın yazık günah kadına yaa.

canım kimin ne olduğunu bilemezsin yine saflığa bağlama bence

gerçekten mi çok açık burada çok kapalı kız hele bi görsen varya inanamazsın kadın gösterdiğim elbiseye açık dedi ya ben sözün bittiği yerde kaldım yani

Kizz kadini gorsenn sarışın cok zayif boyu bi buçuk metre yanii ust kattan hep ses geliyo ya kavga gurultu adam bunu dovuyo hep geberesicee ondan herhalde gunahim geldi kadina ne bilimm yaa kadina otur gitme cay icelim diyesim geldi

Kizz hakkatenn ben kardeslerime alip gonderiomm yazlik kiyafetler bunlar agrida mi satiliyo diolar
Kardesimin dugunu icin kiyafet bakarken de kaşta yapilacak dugun icin bile cok açıktı abiyeler yani gogus dekolteleri cok derin sirtlar genelde bele kadar v seklinde geliyo falann cok sasirmistim.bide kisa elbise alacaktim kina icin aşırı minilerdi de gittim antalyadan aldim daha insafli bi elbise
Tabii kapali da cok ama burda sasirtacak kadar acik yani
Bi bluz begeniyorum arkasini ceviriyorum arkasi yok daha dün oldu yanii
Yalniz buranin gencleri fena giyiniyo onu farkettim

Uzunsüregiyilmeyen pantolon cebinden çıkan para kadar sevindirici bişey daha varmıı
20 tl de olsaa

Hadi yaa istanbulu geçmiş desene çok şaşırdım

eşinin gelmemesi kötü olmuş , sen abiye alma o zaman günlük giyebileceğin bi elbise alsan bence daha çok işini görür

ayy buda komşuya hasret garibim keşke burda olsaydın kız sen bize gelirdin ben size kız onlar genelde evde ve arkadaş aralarında giyiyorlardır orada o kıyafetlerle gezenleri taşa tutarlar bence

Uzunsüregiyilmeyen pantolon cebinden çıkan para kadar sevindirici bişey daha varmıı
20 tl de olsaa

iyi tadavülden kalkmamış

Yokk sosyalimm goruyorumm disarda hatunlari masallahlari varr

Yaa siz koltuklarinizi nasil siliyosunuzz ne kullaniyosunuz
Bahar geldi beni sardı bi temizlik telaşı
Benim koltuklar vizon tay tüyü daha elimi surmedim bi senedir :26:

Yaa siz koltuklarinizi nasil siliyosunuzz ne kullaniyosunuz
Bahar geldi beni sardı bi temizlik telaşı
Benim koltuklar vizon tay tüyü daha elimi surmedim bi senedir :26:

Özellikle açık renk bir kumaş tercih ettiyseniz, sürekli kullanım sırasında üzerine polar bir koltuk şalı ya da koltuk örtüsü sermek faydalı olacaktır. Koltuk örtünüzü kirlilik derecesine göre hafta da ya da 2 haftada bir yıkayarak, temizliğini yaparsınız.

Bu kumaş modellerinde temizlikte kimyasal temizlik malzemelerinden kaçınmanızı tavsiye ediyoruz. Zaten özelliği olan silinebilme fonksiyonalitesini kazandıran mikro kapsüller böyle bir temizlik durumunda deforme olacaktır ve o yetisini yitirecektir. Bu anlamda ciddi kirlenme olmadıkça, saf su ve temiz bir bezle silme işlemini yapmanız tavsiyemizdir.

Tay tüyü temizliğinde sabunlu su en zararsız ve en güvenli silme yöntemidir. Tay tüyü kumaşı aldığınız yer, farklı bir öneri vermediği sürece, ılık sabunlu bir suya bezinizi daldırıp, çok çok iyi sıktıktan sonra, fazla zorlamadan kanepelerinizi silin. Ardından nemli bir bez yardımı ile durulayın.

Leke büyükse ve soft kumaş keten tarzında açık renklerde bir kumaşsa ozaman arap sabunu dökülmüş suyu köpürtün ve temizliği o şekilde yapın. Ancak dikkat edin asla bol sulu bir bezle kumaş sırılsıklam olacak şekilde temizlik yapmayın!..

bunu buldum canım senin için umarım işine yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…