Ağlayakta gözden mi olak???

ayşenur hadi kan testi yaptır sende sağlık ocağı yakındır bi koşu kan ver gel belirtiler olumlu test sonucu da olumlu neyi bekliyorsun
sedoşum saat kaçta senin sonuç ona göre çıkım da işimi yapıp gelim
fundacık sen adet oldunmu akşam lekelenmen vardı ?

sagol cnm kan tahlilinden sonra inanicam yinede. seddd sonucunu ne zaman alacann, fundosumm son durumlar nedirrr

sonucu eşim müsait olduğunda gidip alacak o hala inanmıyor" bence bir şey yok" diyor...

demeekk sende kan tahlilinden sonra inanıcan ayşenuuurr hanıım :82: hocanın sözüne kulak ver yavrum :82:

fundoşuum senin haberini sabırsızlıkla bekliyorum yok gelmedi de...

canomm eşim 11 gibi giderim dedi :18:

canim bugun anneme geldim. burdaki saglik ocaginda yapmazlar. hem daha 24. gunum.biraz daha gecsin deger cikarsada dusiuk cikacak yine icim rahatlamayacak.

aynen sed hoca seni dinliyorummmm

fundos aksam hep sana dua ettim 2014 gelmeden bebisin gelsin diyeee. Rabbim duy sesimiziiiiiii

sağol canımmm amiiiin
ama şuan sadece sancım geçsin istiyorum

karnım çok ağrıyooo izin alabilirim ilerleyen saatlerde o derece
kırmızı tam değil ama garip bi şekilde başladı soğandan galiba öle oldu

ya fundoşuum yine test yapsaydın keşke... tam başlamadı garip diyorsun , test silikte çıkıyor her şey ilginç
inşallah bebişin yerleşmesidir bütün bunlar

çok yazışmayın kızlar takip edemiom 11 de görüşürüz öpüldünüzzz

günaydınnnn

yine mi hamiş var maşallah topiğimiz bize uğurlu geldi tebrik ederim ayşegülüm sıra bizede geliyor inş

bu kadar hamilenin içinde bende kendimi bi an hamile gibi hissettim

ya fundoşuum yine test yapsaydın keşke... tam başlamadı garip diyorsun , test silikte çıkıyor her şey ilginç
inşallah bebişin yerleşmesidir bütün bunlar

bu kadar hamilenin içinde bende kendimi bi an hamile gibi hissettim

beni düşünüyo hala yaa canımmm heyecanla saat 11 i bekleyelimmmm vee coşalımmm

sbr sıra bizde inşallaah
ovü. testide tırt .çıktı jelde sıra

sbr sıra bizde inşallaah

benim iş hamile kalmakla bitmiyor ki canım maalesef tutucak mı tutmucak mı o dert var bende hamile kalınca sevinemiyorum ki

benim iş hamile kalmakla bitmiyor ki canım maalesef tutucak mı tutmucak mı o dert var bende hamile kalınca sevinemiyorum ki

canım düşük yaptığını nasıl anlıyosun bunu merak ediyorum da:26:

sbr sıra bizde inşallaah

jelden önce dr. gideceksin dimi , dr. önermesiyle kullansan o jeli

evet nasıl anlıyorsun bende merak ediyorum , Allah kimseye yaşatmasın

jelden önce dr. gideceksin dimi , dr. önermesiyle kullansan o jeli

evet nasıl anlıyorsun bende merak ediyorum , Allah kimseye yaşatmasın

tabiki doktara gidecek, insallahh da hayirli olacakkk. fundos senin bebisini getirecez kurtulusu yokkkkkk artik

sabaroy Allah birdaha oyle birsey gostermesin canim..

kimisinin çok sancısı oluyomuş bi anda kan boşalıyomuş ama benim ikiside öle olmadı benim kahve lekelenme gibi geldi bebekte

kesede gözüküyodu hep bu süreçte sonra kesesiyle bebek düştü tuvaletteyken silinince yapıştı kaldı tuvalet kağıdına ben anladım tabi

sonuçta netten falan araştırıyoruz görüyoruz nasıl bişeyin içinde nasıl diye benim öle düştükten sonra başladı kan boşalmaya ama 1.si

4haftalık falandı onda aynı adet gibi lekenlenme başladı sonra çoğaldı kese falan görmedim 2.si 2aylıktı Allah bidaha göstermesin

kimseyede yaşatmasın çok zor

tabiki doktara gidecek, insallahh da hayirli olacakkk. fundos senin bebisini getirecez kurtulusu yokkkkkk artik

amin canım Allah kimseye yaşatmasın evlatla sınanmamak gerçekten çok kötü

gidecemmmm

Allah bir daha yaşatmasınnnnn canım çok zormuş bilmiyodum tekrar açtım konuyu kusura bakmayasın
inşallah sağlıklı gebelik yaşayacazzzz bu defa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…