sagol cnm kan tahlilinden sonra inanicam yinede. seddd sonucunu ne zaman alacann, fundosumm son durumlar nedirrr
ayşenur hadi kan testi yaptır sende sağlık ocağı yakındır bi koşu kan ver gelbelirtiler olumlu test sonucu da olumlu neyi bekliyorsun
sedoşum saat kaçta senin sonuç ona göre çıkım da işimi yapıp gelim
fundacık sen adet oldunmu akşam lekelenmen vardı ?
sonucu eşim müsait olduğunda gidip alacak o hala inanmıyor" bence bir şey yok" diyor...
demeekk sende kan tahlilinden sonra inanıcan ayşenuuurr hanıım :82: hocanın sözüne kulak ver yavrum :82:
fundoşuum senin haberini sabırsızlıkla bekliyorum yok gelmedi de...
ayşenur hadi kan testi yaptır sende sağlık ocağı yakındır bi koşu kan ver gelbelirtiler olumlu test sonucu da olumlu neyi bekliyorsun
sedoşum saat kaçta senin sonuç ona göre çıkım da işimi yapıp gelim
fundacık sen adet oldunmu akşam lekelenmen vardı ?
karnım çok ağrıyooo izin alabilirim ilerleyen saatlerde o derece
kırmızı tam değil ama garip bi şekilde başladı soğandan galiba öle oldu
sağol canımmm amiiiin
ama şuan sadece sancım geçsin istiyorum
günaydınnnn
yine mi hamiş var maşallah topiğimiz bize uğurlu geldi tebrik ederim ayşegülüm sıra bizede geliyor inş
ya fundoşuum yine test yapsaydın keşke... tam başlamadı garip diyorsun , test silikte çıkıyor her şey ilginç
inşallah bebişin yerleşmesidir bütün bunlar
bu kadar hamilenin içinde bende kendimi bi an hamile gibi hissettim
beni düşünüyo hala yaa canımmm heyecanla saat 11 i bekleyelimmmm vee coşalımmm
sbr sıra bizde inşallaah
ovü. testide tırt .çıktı jelde sıra
benim iş hamile kalmakla bitmiyor ki canım maalesef tutucak mı tutmucak mı o dert var bende hamile kalınca sevinemiyorum ki
beni düşünüyo hala yaa canımmm heyecanla saat 11 i bekleyelimmmm vee coşalımmm
sbr sıra bizde inşallaah
ovü. testide tırt .çıktı jelde sıra
canım düşük yaptığını nasıl anlıyosun bunu merak ediyorum da:26:
benim iş hamile kalmakla bitmiyor ki canım maalesef tutucak mı tutmucak mı o dert var bende hamile kalınca sevinemiyorum ki
jelden önce dr. gideceksin dimi , dr. önermesiyle kullansan o jeli
evet nasıl anlıyorsun bende merak ediyorum , Allah kimseye yaşatmasın
canım düşük yaptığını nasıl anlıyosun bunu merak ediyorum da:26:
tabiki doktara gidecek, insallahh da hayirli olacakkk. fundos senin bebisini getirecez kurtulusu yokkkkkk artik
sabaroy Allah birdaha oyle birsey gostermesin canim..
tabiki doktara gidecek, insallahh da hayirli olacakkk. fundos senin bebisini getirecez kurtulusu yokkkkkk artik
sabaroy Allah birdaha oyle birsey gostermesin canim..
kimisinin çok sancısı oluyomuş bi anda kan boşalıyomuş ama benim ikiside öle olmadı benim kahve lekelenme gibi geldi bebekte
kesede gözüküyodu hep bu süreçte sonra kesesiyle bebek düştü tuvaletteyken silinince yapıştı kaldı tuvalet kağıdına ben anladım tabi
sonuçta netten falan araştırıyoruz görüyoruz nasıl bişeyin içinde nasıl diye benim öle düştükten sonra başladı kan boşalmaya ama 1.si
4haftalık falandı onda aynı adet gibi lekenlenme başladı sonra çoğaldı kese falan görmedim 2.si 2aylıktı Allah bidaha göstermesin
kimseyede yaşatmasın çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?